Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol tatlım bundan sonra sinir stres evham yapmak yok merak etme.. eşimlede konutuk 1-2 ay kendi halimize bırakıyoruz olmazsa direk tüp bebeğe başlıcaz bakalım..hakkımda hayırlısı neyse o olsun..tabi bu sürede diyet ve spora başlıyorum kafamda dolu olucak yani..sen bu aralar bir yeremi gidiyosun sanki vedalaşır gibi yazmışsında..sakın bizi yalnız bırakma özleriz sonra seni,dostluğunu ve güzel sohbetini

canım ilk senedir dediğim belki..tam 2 ay sonra 36 yı dolduruyorum..76 kasım doğumluyum..yani yaşlıyım size göre...doktorum o yüzden zaten hemen tüp yapalım dedi..6 ay sonra bu durumunu bulamayabiliriz dedi.. sarsıldım aslında..2 yıldır gidiyorum ben doktora..hiç biri böyle söylememişti..hep bi sorun yok olur olur diye arkamı sıvazlayıp gönderdiler..şimdi nefret ediyorum ya..bunca zaman kaybettirdiler bana..aldığım onca klomen de olan yumurtalarımın sağlığınıda bozdu..yani ileriye değil hep geriye doğru yürüdüm ben...onca sıkıntım gözyaşımda yanıma kar kaldı..acı gercekle yüzleşmek bi bakıma iyi ..evet tüp de ikiz olma olasılığı yüksek..niye yalan söyliyim ikiz bebek hiç aklıma gelmemişti..bi garip oluyorum düşününce..hayırlısı tabi en öncesinde...daha ortada fol yok yumurta yok..
özel hastaneler hakkındaki tespitine katılıyorum..biliyorsun ilk aşılamayı trabzonda yaptırdım..artık işi ticari kar a dökmüşler belli...onların hiç umurunda değil..sonuç neğatif olunca o kadar üzüldüm doktor telefonda gelin yine deniyelim diyor..hiç bir acıklama yapmadan..neden böyle sonuçlandı hiç bir tespit yapmadan...gerizekalı ilk filmimde de belliydi o et parcası...insan aldırmaz mı?? küçüçük bir risk bile olsa müdahale etmeliydi bence..ona kalsa ben 3.aşılamayı da yapardım ve yine sonuç olumsuz olurdu..onlar aldıkları paraya bakıyorlar tabi..o yüzden sende ince eleyip sık dokuyorsun farkındayım..ve sana katılıyorum..muamele de cok önemli..samimiyet ve yapılan işdeki sahiplenme duyğusunu hissetmediysen hiç gitme o merkeze derim bende..gönlün nereyi seciyorsa o doğrudur ..şimdiden kolay gelsin..Allah izin verirse aynı zamanlarda başlayacağız tup tedavisine..bende heyecanlıyım...

çok geçmiş olsun cnm keşke bunları yaşamaysaydın..kısmet değilmiş demekki..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

canım çok üzüldüm nasılda sevinmiştim okadar aksilik yaşamıştın ve sonunda hamile kalmıştın.çok geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum inan ki.hakkınızda hayırlısı olsun....

çok geçmiş olsun cnm keşke bunları yaşamaysaydın..kısmet değilmiş demekki..inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

canım çok üzüldüm nasılda sevinmiştim okadar aksilik yaşamıştın ve sonunda hamile kalmıştın.çok geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum inan ki.hakkınızda hayırlısı olsun....

çok teşekkür ederim canlar ilk günler çok zordu bunu kabullenmek çünkü 2 yıl beklemiştim bebişimi.
ama sonradan buna da alıştım.rabbim hepimize hayırlı sağlıklısını versinn.
tedavi sürecinde olanların emekleri boşa çıkmasın gebe olanlar sağlıcakla kucağına alsın inşallahhh.

[QUOTE=ercelf;

canım hayırlı olsun inşallah. Allah utandırmasın. hangi merkez :)

teşekkürler cnm,amin. istanbul tüp bebek merkezi cnm, jolly ile aynı doktorumuz, akşam muayane edebilen bir merkez ararken kendimi burda buldum:)

çok geçmiş olsun nishbr. önce kavuşup sonra kaybetmek daha zordur, yeniden bebişinin sana geleceği günleri göreceğiz inşallah.

çok sağol cnm, aşılama ile başlayan serüvenimiz tüp ile devam ediyor işte:) şimdilik pek bir şey hissetmiyorum, bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak..gelişmeleri yazarım cnm. duaların için de ayrıca teşekkürler canım.

uzun zamandır yoktum çok özlemişim burayı sizleri :))

beni soran merak eden arkadaşlarıma ilgileri için çok teşekkür ediyorum :))

masalcım canım tekrar çok geçmiş olsun,bebişler olsun da biz yatak döşek yatalım her şeye razıyız artık, az kaldı sonuç almana merakla senden haber bekliyoruz :)))

mdacım yumurta gelişimi aşamasındaymışsın hayırlısı olsun esmer güzeli, geç olsun güç olmasın içini ferah tut doktoruna güven sonu güzel olacak inşallah :)))

superim gözün aydın canım doktor yollarında reglin gelmiş :)) tıbbın başaramadığın azıcık doktor desteği ile siz başarırsınız inşallah :))

yeni tedavi aşamasındaki arkadaşlarıma hayırlısını diliyorum inş.emekleri boşa gitmez.. sonuç alacak arkadaşlarda bir an önce mutlu sona kavuşur inş.

cuma günü sonuç alacak bir arkadaş vardır çok gerilere bakamadım ismini hatırlayamadım ama cuma yazmamış sanırım sonucunu umarım sevinçten bizi unutmuştur :)))

şimdi gelelim bana ; bende değişen bir şey yok haber bekliyorum egeden bu ara da bugün yarın reglim başlar sanırım bir ay daha geçecek tüp tedavim :))

Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm

gayemmmm güzel arkadaşımm kavonozları bir düzüne aldım sen hiç merak etme beni yanlız bırakma tatilemi gittin sen :26:

kızlar ben ctesi günü mda ile buluştum kısa bi görüşme yaptık ama sanki yıllardır tanıdığım biriyle karşılaştımmm bence annesi bile şaşırdı bizim samimiyetimize
tamda tahminimdeki gibi çok sıcak samimi ve güzeldi

cnm seni hatırlamazmıyım ateş topiğindeniz biliyosunnn
rabbim hayırlısını bizden daha iyi bilir napalım cnm boynumuz kılsun ince
inşallah kısa sürede bebişin sağlıkla gelir

cnm benim evet herşeyin hayırlısıı , bende sizin arkanızdan geliyorum ama maşallahhh senin yumurtalara :)
bi kaç tane ödünç veremezmisin bana 2 tane yeter sanırım

cnm beniim hayırlısı olur inşallah aynı durumdayız benimde iğnelerden sonra ilk randevum yarın sabahhh
kızlarr topikkk canlandı tedaviler başladıı
sen nerde tedavi oluyodun ??

Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm

günaydın tatlım tedavin hayırlı olsun canım dualarımız seninle inş güzel haberlerini alırız sonunda hakkınada hayırlısı olsıun canım

cnm beniim hayırlısı olur inşallah aynı durumdayız benimde iğnelerden sonra ilk randevum yarın sabahhh
kızlarr topikkk canlandı tedaviler başladıı
sen nerde tedavi oluyodun ??

teşekkürler cnm, senin ve topikteki herkes için tüm tedaviler hayırlı olur inşallah . o zaman sen ve ben yarın iğne sonrası ilk randevumuza gidiyoruz, benim akşam saatlerinde oluyor ama randevum:) ben istanbul tüp bebekteyim cnm, sen de memorial sanırım...

mrb canım... Cevabın için teş. Valla bize sebepsiz dediler zaten cerrahpaşa hast. Gidiyoruz pek bilmiyorum ama iyidir sanırım cerrahpaşa üniversite hastanesi sonuçta... Inş. Bende ilk aşılammda kavuşurum meleğime... Aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…