selam canlarrrr yine bennnn hani spermi tuvalate düşüren kız
kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.
hakkımızda hayırlısı.inşallah emekleriniz boş çıkmaz.
sağol tatlım bundan sonra sinir stres evham yapmak yok merak etme..eşimlede konutuk 1-2 ay kendi halimize bırakıyoruz olmazsa direk tüp bebeğe başlıcaz bakalım..hakkımda hayırlısı neyse o olsun..tabi bu sürede diyet ve spora başlıyorum kafamda dolu olucak yani..sen bu aralar bir yeremi gidiyosun sanki vedalaşır gibi yazmışsında..sakın bizi yalnız bırakma özleriz sonra seni,dostluğunu ve güzel sohbetini
gayemmmm güzel arkadaşımm kavonozları bir düzüne aldım sen hiç merak etme beni yanlız bırakma tatilemi gittin sen :26:
kızlar ben ctesi günü mda ile buluştum kısa bi görüşme yaptık ama sanki yıllardır tanıdığım biriyle karşılaştımmm bence annesi bile şaşırdı bizim samimiyetimize
tamda tahminimdeki gibi çok sıcak samimi ve güzeldi
günaydın arkadaşlar şu anda hastahanedeyim kontrolüm yapıldı sanırım yarın veya sonraki gün çatlatma ignemide olacagım hayırlısı ile ama e2 egerim halen çok düşük 3 folikülüm olmasına ragmen dün bile 355 di ne olur yumurtalar dolumudur boşmudur bilemiyorum hepinizi çok öpüyorum.
günaydın arkadaşlar şu anda hastahanedeyim kontrolüm yapıldı sanırım yarın veya sonraki gün çatlatma ignemide olacagım hayırlısı ile ama e2 egerim halen çok düşük 3 folikülüm olmasına ragmen dün bile 355 di ne olur yumurtalar dolumudur boşmudur bilemiyorum hepinizi çok öpüyorum.
canım Allah sabırlar versin canım.... biz daha olmadan bu kadar çok üzülürken seninkini düşünemiyorum bile.... umarım bundan sonrası senin için çok güzel olacaktır. Allah tekrarını yaşatmadan tez zamanada kucağını doldurmayı nasip etsin canım..
çok üzüldüm inan....
pericim bu süreçte kilolarını ver , yeni uğraşlar bul kendine bak bebişin kendiliğinden çıkagelecek canım benim ..
çarşamba sabahı nasipse kısa bir tatile çıkıyorum... sizlerden bir dönem ayrı kalacağım ama hepinizi ayrı ayrı özleyeceğimden şüpheniz olmasın.. tatilden sonrada merkez araştırmasına gireceğim... şu an doping toplamaya ihtiyacım var :) öpüyorum sizi..
canım benim ... Seyhanım güzel , iyi yürekli arkadaşım..
sana haber vermeden tatile çıkar mıyım hiç :))
bu arada tedavine başlamışsın inşallah bu sfer her şey daha güzel ve daha farklı olacak... sen yeğenimi müjdele sana 10 düzine kavanoz ısmarlayacağım arkadaşım :))
bugün kontrolün varmış inşallah yumoşların apart atarak gelişim gösterdiklerini öğrenirsin ... haberlerini bekliyorum...
Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm
canım Allah sabırlar versin canım.... biz daha olmadan bu kadar çok üzülürken seninkini düşünemiyorum bile.... umarım bundan sonrası senin için çok güzel olacaktır. Allah tekrarını yaşatmadan tez zamanada kucağını doldurmayı nasip etsin canım..
çok üzüldüm inan....
pericim bu süreçte kilolarını ver , yeni uğraşlar bul kendine bak bebişin kendiliğinden çıkagelecek canım benim ..
çarşamba sabahı nasipse kısa bir tatile çıkıyorum... sizlerden bir dönem ayrı kalacağım ama hepinizi ayrı ayrı özleyeceğimden şüpheniz olmasın.. tatilden sonrada merkez araştırmasına gireceğim... şu an doping toplamaya ihtiyacım var :) öpüyorum sizi..
canım benim ... Seyhanım güzel , iyi yürekli arkadaşım..
sana haber vermeden tatile çıkar mıyım hiç :))
bu arada tedavine başlamışsın inşallah bu sfer her şey daha güzel ve daha farklı olacak... sen yeğenimi müjdele sana 10 düzine kavanoz ısmarlayacağım arkadaşım :))
bugün kontrolün varmış inşallah yumoşların apart atarak gelişim gösterdiklerini öğrenirsin ... haberlerini bekliyorum...
nasılsınız.
bugün benim kontrolum var 5 gün klomen kullandım inş. olumsuz sonuçlar almam.
nasılsınız.
inşallah canım kendiliğinden gelir bebiş..tatile çıkmana çok sevindim canım işlerin yoğunluğunu atarsın üzerinden bol bol dinlen,eğlen,ye,iç keyfini çıkar tatilinin..seni moralli ve dopingli olarak bekliyoruz buraya..çok özletme yinede kendini..iyi tatiller canım
selam canlarrrr yine bennnn hani spermi tuvalate düşüren kız
kızlar malesef gebeliğim sonlanıyor.7haftalıkken doktora gittim bebeğin kalp atışını alamadı bebeğide göremedi.
kesesi ve içinde yolk sac denen kese vardı yani boş gebelik değilmiş ama malesef bebeği hiç göremedik.
9.haftadaydım doktor yarın için gel bi kez daha bakalım eğer yine göremezsek kürtaj demişti ama benim bugün kanamam başladı düşüyor yani.
hakkımızda hayırlısı.inşallah emekleriniz boş çıkmaz.
sağol tatlım bundan sonra sinir stres evham yapmak yok merak etme..eşimlede konutuk 1-2 ay kendi halimize bırakıyoruz olmazsa direk tüp bebeğe başlıcaz bakalım..hakkımda hayırlısı neyse o olsun..tabi bu sürede diyet ve spora başlıyorum kafamda dolu olucak yani..sen bu aralar bir yeremi gidiyosun sanki vedalaşır gibi yazmışsında..sakın bizi yalnız bırakma özleriz sonra seni,dostluğunu ve güzel sohbetini
canım ilk senedir dediğim belki..tam 2 ay sonra 36 yı dolduruyorum..76 kasım doğumluyum..yani yaşlıyım size göre...doktorum o yüzden zaten hemen tüp yapalım dedi..6 ay sonra bu durumunu bulamayabiliriz dedi..sarsıldım aslında..2 yıldır gidiyorum ben doktora..hiç biri böyle söylememişti..hep bi sorun yok olur olur diye arkamı sıvazlayıp gönderdiler..şimdi nefret ediyorum ya..bunca zaman kaybettirdiler bana..aldığım onca klomen de olan yumurtalarımın sağlığınıda bozdu..yani ileriye değil hep geriye doğru yürüdüm ben...onca sıkıntım gözyaşımda yanıma kar kaldı..acı gercekle yüzleşmek bi bakıma iyi ..evet tüp de ikiz olma olasılığı yüksek..niye yalan söyliyim ikiz bebek hiç aklıma gelmemişti..bi garip oluyorum düşününce..hayırlısı tabi en öncesinde...daha ortada fol yok yumurta yok..
özel hastaneler hakkındaki tespitine katılıyorum..biliyorsun ilk aşılamayı trabzonda yaptırdım..artık işi ticari kar a dökmüşler belli...onların hiç umurunda değil..sonuç neğatif olunca o kadar üzüldüm doktor telefonda gelin yine deniyelim diyor..hiç bir acıklama yapmadan..neden böyle sonuçlandı hiç bir tespit yapmadan...gerizekalı ilk filmimde de belliydi o et parcası...insan aldırmaz mı?? küçüçük bir risk bile olsa müdahale etmeliydi bence..ona kalsa ben 3.aşılamayı da yapardım ve yine sonuç olumsuz olurdu..onlar aldıkları paraya bakıyorlar tabi..o yüzden sende ince eleyip sık dokuyorsun farkındayım..ve sana katılıyorum..muamele de cok önemli..samimiyet ve yapılan işdeki sahiplenme duyğusunu hissetmediysen hiç gitme o merkeze derim bende..gönlün nereyi seciyorsa o doğrudur ..şimdiden kolay gelsin..Allah izin verirse aynı zamanlarda başlayacağız tup tedavisine..bende heyecanlıyım...
anladım canım umarım sonuç pozitif olur yüzün güler :)
Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm
yakında tüp bebek için iğnelere başliyacak birisi olarak mesajın beni de çok heyecanlandırdı dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun.
canım çıkmadık candan ümit kesilmez. Allah büyük canım hiç belli olmaz ben içlerinden 1 tanesinin kaliteli olacağına inanıyorum.
nasılsınız.
canım hadi bakalım inşallah vardır güzel bir yumurta senin mesajını okuyunca kendi klomen kullandığım zamanı anımsadım :)
inşallah cnm sağolasıngünaydın tatlım tedavin hayırlı olsun canım dualarımız seninle inş güzel haberlerini alırız sonunda hakkınada hayırlısı olsıun canım
teşekkürler cnm, senin ve topikteki herkes için tüm tedaviler hayırlı olur inşallah . o zaman sen ve ben yarın iğne sonrası ilk randevumuza gidiyoruz, benim akşam saatlerinde oluyor ama randevum:) ben istanbul tüp bebekteyim cnm, sen de memorial sanırım...
canım hadi hayırlısı ne güzel arka arkaya başladınız tedavilere..inşallah herşey ylunda gidecek sonunda tatlı kızına bir kardeş daha gelicek..dualarım seninle hayırlı haberlerle gel bizlere..
ben geldim hepinize merhaba...güzel haberler de okudum yeni tedaviye başlayanlar...ama bir de üzücü haber ...hayat güldürürken ağlatıyor ağlatırken güldürüyor insanı
yaşamak ne zor seni...
günaydın kızlar,
dün gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah 8.30 da hastane olcam ve 10 -11 gibi de aşılamam yapılcak haktan hayırlı bir evlat diliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ..
umudum varmı yokmu tam bişey hissedemiyorum bile heyecanım bile yok belki böylesi daha iyidir ,diğelerinde heyecanda vardı umutta belki tersine çıkar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?