Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar şu anda hastahanedeyim kontrolüm yapıldı sanırım yarın veya sonraki gün çatlatma ignemide olacagım hayırlısı ile ama e2 egerim halen çok düşük 3 folikülüm olmasına ragmen dün bile 355 di ne olur yumurtalar dolumudur boşmudur bilemiyorum hepinizi çok öpüyorum.

canım Allah sabırlar versin canım.... biz daha olmadan bu kadar çok üzülürken seninkini düşünemiyorum bile.... umarım bundan sonrası senin için çok güzel olacaktır. Allah tekrarını yaşatmadan tez zamanada kucağını doldurmayı nasip etsin canım..
çok üzüldüm inan....

pericim bu süreçte kilolarını ver , yeni uğraşlar bul kendine bak bebişin kendiliğinden çıkagelecek canım benim ..
çarşamba sabahı nasipse kısa bir tatile çıkıyorum... sizlerden bir dönem ayrı kalacağım ama hepinizi ayrı ayrı özleyeceğimden şüpheniz olmasın.. tatilden sonrada merkez araştırmasına gireceğim... şu an doping toplamaya ihtiyacım var :) öpüyorum sizi..

canım benim ... Seyhanım güzel , iyi yürekli arkadaşım..
sana haber vermeden tatile çıkar mıyım hiç :))
bu arada tedavine başlamışsın inşallah bu sfer her şey daha güzel ve daha farklı olacak... sen yeğenimi müjdele sana 10 düzine kavanoz ısmarlayacağım arkadaşım :))
bugün kontrolün varmış inşallah yumoşların apart atarak gelişim gösterdiklerini öğrenirsin ... haberlerini bekliyorum...

canım benim sen bundan sonra endişe yapıp kendini sıkma lütfen.. elinden geleni fazlasıyla yaptın... ve lütfen şu iki günü stresssiz bir şekilde değerlendir ... stress bizim gibilerin baş düşmanı.. motivasyonunu kaybetmeden tedavini tamamla canım benim .. inşallah hayırlısıyla önce opun yapılacak sonrada yumoşların kaliteli çıkıp döllenip annelerine transfer edilip göbüşte kocaman olacaklar... ayyy hayali bile çok güzel.. her şey güzel olacak bak görürsün güzelik ?

herşey çok güzel ilerliyo takılma sen e2 ye dokturuna güven
biliyosun orda tek dr karar vermiyo zaten bi sakınca olsaydı ona göre hareket ederlerdi
allah yardımcın olsun cnm benimmm sıkma canını

sen nerdesin bakimmmm
kız düzgün oku benim gibi acele okuyupta karar verme
yarın ilk kontrolum benim , yumoşlar zaten koca kocalarr çokta büyümesinler acele ediyolar mda ya yetişmek içinnn

Günaydınnnnnnnnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk
kızlar ctesi itibari ile ilk iğnemi oldum yani tedaviye başladımmmm
sizden sadece dualarınızı istiyorummmm

canım hadi hayırlısı ne güzel arka arkaya başladınız tedavilere..inşallah herşey ylunda gidecek sonunda tatlı kızına bir kardeş daha gelicek..dualarım seninle hayırlı haberlerle gel bizlere..

nasılsınız.
bugün benim kontrolum var 5 gün klomen kullandım inş. olumsuz sonuçlar almam.

inşallah canım kendiliğinden gelir bebiş..tatile çıkmana çok sevindim canım işlerin yoğunluğunu atarsın üzerinden bol bol dinlen,eğlen,ye,iç keyfini çıkar tatilinin..seni moralli ve dopingli olarak bekliyoruz buraya..çok özletme yinede kendini..iyi tatiller canım

gelecek hepimizin sıpaları hayırlısıyla:)) bizimkiler kolayı sevmiyorlar annesi o yüzden uğraştırıyorlar bizi :)
sağol canım benim... öpüyorum çok sizi....

canım çok geçmiş olsun nasip değilmiş üzülme emi yeniden olur. seni çok methanetli ve morali yüksek gördüm duruma alışmış gibisin mevlam böyle uygun gördüyse yapılacak pek de birşey yok. canım o yüzden ben de esprili bir dille yaklaşıcam duruma sakın bebişi de tuvalete düşürmeye kalkma :) çok sakıncalı olabilir canım belki kendi düşsün diye bekleyebilir doktorun ama kürtaj olmak en temizidir her zaman daha sonraki iyileşme durumun ve rahiminin selameti için. allah a emanet ol tatlım.

canım benim 1-2 ay kendi haline bırakıyoruz demişsin ya 3 aşılamadan sonra aşk hayatı zorunluluk ve görev olarak devam etmeye başlamış birisi olarak sana tavsiyem renklendirecek bişeyler yapman. bizim bu süreçten sonra sanki eşimle aramıza yatağın tam orta yerine bir bomba düşmüş gibiydi o zorunlu ve hesaplanarak yapılan birliktelikler bizi çok etkilemişti. bir iki ay ben de zamana bıraktım ama sonrasında renklendirecek bişeyler buldum kadında bitiyor iş :) gecelikler mumlar vs.. tavsiye ederim çok işe yarıyor :)

zaman ne de çacuk geçiyor dimi canım seninle tanıştığımızda 34 üm diyordun ben de 27 yi bitirdim 28 den gün aldım nisan ayında. canım sana hep dedim ben tüp diye ama sen hazır hissetmedin kendini ama doktorlar acı gerçekleri vuruyorlar insanın yüzüne. ama iyi de yapmış yoksa uyumaya devam edicektin sen de. kesinlikle uygunsa ve kaliteli olursa 2 tane koydur canım.Allah büyük belki 2 tanesini birden gönderir sana da belli olmaz. ben de eski hastaneme gidicem sanırım. isteklerimi karşılicak.

ben geldim hepinize merhaba...güzel haberler de okudum yeni tedaviye başlayanlar...ama bir de üzücü haber ...hayat güldürürken ağlatıyor ağlatırken güldürüyor insanı
yaşamak ne zor seni...

günaydın tatlım tedavin hayırlı olsun canım dualarımız seninle inş güzel haberlerini alırız sonunda hakkınada hayırlısı olsıun canım
inşallah cnm sağolasın

evet beraber ilk randevumuz olacak iğnelerden sonra , ben memorial gurubundayım :)

canım hadi hayırlısı ne güzel arka arkaya başladınız tedavilere..inşallah herşey ylunda gidecek sonunda tatlı kızına bir kardeş daha gelicek..dualarım seninle hayırlı haberlerle gel bizlere..

sağolasın cnmmm inşallah hepimiz için hayırlısı olacak

ben geldim hepinize merhaba...güzel haberler de okudum yeni tedaviye başlayanlar...ama bir de üzücü haber ...hayat güldürürken ağlatıyor ağlatırken güldürüyor insanı
yaşamak ne zor seni...

hoşgeldinnn cnm benimmmmmmmm

bizler sadece bir tyatro sahnesindeki oyuncularızzz senaryo neyse oynuyoruzzzzz

canım hoşgeldin tekrardan ...
seninle karşılşamka güzel avukatım benim

günaydın kızlar,
dün gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım yarın sabah 8.30 da hastane olcam ve 10 -11 gibi de aşılamam yapılcak haktan hayırlı bir evlat diliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ..
umudum varmı yokmu tam bişey hissedemiyorum bile heyecanım bile yok belki böylesi daha iyidir ,diğelerinde heyecanda vardı umutta belki tersine çıkar ..

hayırlısı olsun hakkında canım .. umarım her şey bu sfer yolunda gider ve sonunda bebişine kavuşurusun ... bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…