niçün sustunuz kızlar
karnım acıktı :)) ne yesem diye düşünüyorum :)
çınarINanası gelmiş hoşgelmiş
karnım acıktı :)) ne yesem diye düşünüyorum :)
hoşbuldum canımsohbet ilerlemiş göz atıyordum.ancak kendime geldim,artık geceleri uyku uyuymadığımdan sabahta eşimi yolculayıp biraz yatıyorum.... çarşıya çıkacağım bugün annemle oğluşuma bişeyler bakacağız...
gece acıktım bende ekmek arası köfte falan indirdim mideme meyve yedim 1 sürahi su içtim benim için bir ilk oldu ilk defa gece yemek yedim
gece acıktım bende ekmek arası köfte falan indirdim mideme meyve yedim 1 sürahi su içtim benim için bir ilk oldu ilk defa gece yemek yedim
afiyet olsun canım benim ... lop lop çınarımızda et olsun :)
ee Çınar'ımız artık büyüyor annesi .. her geçen gün gelişiyor paşamız... bundan sonra sık sık gece kendini dolabın başında bulabilirsin..
daha dur bunlar iyi günlerinemzirmeye başladıktan sonra daha çok yemeye başlıycaksın özellikle geceleri emzirince daha ço acıkıyomuş insan bi tepsi tatlı nereye gitti anlamıycaksın bile ablamda bire bir tanık oldum
korkutma beni melekcim :18:herkes bana nasıl hamilesin diyor,annem falan kızıyor,memlekette kayınvaldem falan çok şaşırdılar yemek çok az yiyorum, çınar bey yemekten sonra midemi teptiğinden dolayıda biraz yiyim sıkışıyo batıyo o yüzden dikkat ediyorum çünkü canım yanıyor. bol meyve ve ceviz kuru üzüm falan öyle geçiyor işte öğün araları...
korkma canım benimama emzirince sende bişey kalmıyo,, bebek hepsini hortumluyo diye duydum,,, ye ama bol bol da emzir... ablamda bişey yemezdi onun pek yanma problemi yoktu ama canı bişey istemiyodu en yararlı olan peynir süt yoğurt falan hiç bişeye ağzını sürmüyodu. kırmızı etten midesi bulanıyodu. o yüzden kayramız biraz zayıf doğdu. ama şükürki toparladı kendini ablamın en çok yediği şey kısır ,patates salatası bol limonlu ve çayı çok içerdi sen şimdi bizim bebeği görmelisin tam bi kısır delisi ee nede olsa anasının oğlu ama tv de bi dr dan duydum yarım saat emzirme 5oo kalori yakıyomuş bilgine
canım şaka bi yana bilirim o çöküntüyü ama güçlü ol lütfen bak ben hemen ardından ikinciiyi yaptırdımTüp bebek yaptırmak için hastane yollarını aşındıran arkadaşlarımız var Bu sefer olmadı bi daha dene Olmadı bi daha (tabi teemennim hemen olması yönünde )yılma arkadaşım rabbim sevdiğini imtihan edermiş bizde sevdiklerinden olsak gerekki imtihanımız devam ediyo rabbim yardımcın olsun
haklısın üzülmekle ister ilk aşılaman olsun ister 2-3 aşılama üstüne tüp bebekler hiç farketmez sonuc negatif olduğu zaman yaşanan hayal kırıklığı üzüntü aynı değişen birşey yok...hakkında hayırlısı olsun ancak şu konuda haklısın daha pes etmek için çok erken...kavuşana dek şayet tedavi görmek zorunda kalırsan yol uzun lütfen güçlü ol...dediğin gibi malesef sıradakiler her bir adım daha yıpratıcı enerji moral ve güce inanca ihtiyacın oluyor..umarım hiç gerek kalmaz diğer aşamalara biran evvel kavuşursun dileğine meleğine..kimse kimsenin bu süreçleri defalarca yaşamasını istemez çünkü çeken biliyor zorluğunu...bugün yarın sonucun etkisi taze kısa sürede tekrar kanatlanacaksın yeni umutlarına ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?