günaydın arkadaşlar şu anda hastahanedeyim kontrolüm yapıldı sanırım yarın veya sonraki gün çatlatma ignemide olacagım hayırlısı ile ama e2 egerim halen çok düşük 3 folikülüm olmasına ragmen dün bile 355 di ne olur yumurtalar dolumudur boşmudur bilemiyorum hepinizi çok öpüyorum.
nasılsınız.
bugün benim kontrolum var 5 gün klomen kullandım inş. olumsuz sonuçlar almam.
canım maillerimi aldın mı ??
nazarboncuğu diye bir arkadaş vardı sanırsam başka bi topikte yazmış cuma günü negatif sonucu almış hakkında hayırlısı olur inşallhbiraz hafiyelik yaptım ama bende merak ediyodum
onurumsun....2.aşılama tedavin hayırlı olsun...cumartesi olmuşsun aşılamanı umarım ki bebeğini kucağına alabileceğin bir hamileliğe vesile olsun aşılaman...Beni hatırlayınınız varmı bilmiyorum bende kendimden bilgi vermek istedim.Bu cumartesi 2.aşılamamı oluyorum.Eşim bitkisel ilaç kullanıyordu baya bir faydasını gördük .Umarım herkes çok beklemeden bebeğine kavuşur sevgiyle kalın.
canım,tüp bebek tedavine başlamışsın hayırlı olsun yüzün gülsün inşallah...herkese merhaba ben iki aşılamadan sonra tüp bebege geçtim salı günü sagda 10mm solda da 10mm,ve6mm üç yumurtam vardı bugün kontrole gittim sadece soldaki 9mm olmuş diyerleri uyuyo dedi doktor puregon 300 ve menogon 2toz 2su kullanıyodum puregonu kesti menogonu 6toz 2su yaptı bilgisi olan varmı lütfen
canım günaydın,
öncelikle çoook çokkk geçmiş olsun, gerçekten kötü olmuş kaldı ki idrar yolu enfeksiyonu ilaçsız atlatılması işkence olabilecek bir rahatsızlıkAllah'ım sana güç versin cnm.
topiğe evet cnm eskilerden gelenler oldu, bebesko,onurumsun gibi. açıkçası insan tedavi görmediği süreçte yazacak birşeyi de olmadığından ya okuyup çıkıyor ya da tamamen uzak kalmayı yeğliyor. ama geri dönüşlerin olması güzel bir şey.
bu bekleme sürecinin senin için çabuk geçmesini diliyorum güzel haberlerini bizlerle paylaşman nasip olur inşallah.
duygulandım bu satırları okuyunca..masalcım..Allah yardımcın olsun.umarım rabbim emeklerini cektiğin sıkıntıların karşılığını umutlarının temennisi bir bebekle sona erdirir..erdirirde dönüp arkana baktığında iyikide çekmişim bunları diyebilecek güçte ve moralde olursun..hepimiz zor yollardan geçiyoruz..engellleri zorlukları teker teker aşıyoruz...ercelf bilir..klomen topiginde idik bizler öncesinde..uzun süren aşamalarla artık geride bıraktık o dönemleri..şimdi sizlerleyiz..ve aynı klomendeki birbirine bağlı dostlukları burda da görmek çok güzel..ama işte evet yılların yorğunluğu ve bıkkınlık buradan uzaklaştırabiliyor insanı, yada ister istemez kaçış gibi görebiliyor...hayat imtihanlarla dolu..biz şimdi burda tüp tedavisine başlayarak yeni adımlar atacağız...sağlık sıhhat ve afiyet versin rabbim ..selamet versin hepimize...güzel haberlerini almak umudunu taşıyorak selam ve dua ile...................
melek...cim canım cumartesiden beri yeni ayağa kalktım inan...hastalığım inatlaştı işte geldiği zamanda çok yanlıştı ama elde değil tabi napalım kısmet,, progestan iğneleri hakikaten ne iğnelermiş ama kısmi felç geçirir gibi oluyor insan nasıl bir ağrı anlatılmaz yaşanır yatağına ayağını uzatıp dönemiyorsun bağır çağır ...yan etkileri de cabası ateş basması..sinirlilik sürekli uyku hali..depresyon vs..saymakla bitmez hergün hergün derken kalçada yer kalmadı tüm acılar çekilir neticede maksat evlat gelsin keşke emekler acılar boşa çıkmasa ama işte herşeyin olacaksa zamanı var ille de gelecek diye yapmıyorsun ki bilmiyorsun ne olacak sadece ya olursa ...umudu başka birşey değil...duaların güzel kalbin için sağol arkadaşım Allah razı olsun...MASALCIM HOŞGELDİN canım benim çok güzel özetledin şu SON sözlerinlebu hasta haline rağmen yinede girdin haber verdin bize seni merak etmiştik gaye bize haber veriyodu ama senin yazmanı özlemişiz rabbim bu zor zamanlarda yardımcın olsun inşallah biran önce iyileşki bebişlerlede ilgilen,,, rabbim acil olarak bol bol şifalar versin arkadaşım hakıında hayırlısI olsun,,,,,, 3 ÜNÜZDE RABBİME EMANETSİNİZ
tedavin hayırlı olsun ve sonuda güzel olsun inşallah..
burda eskilerden gelen ben olyom sanırım
ama ben msj yazmasamda bu topik aboneliklerimin arasında ve her yeni msjda girip okuyup çıkıyorum ..
gebeliklere sevinip negatif sonuçlara üzülüyorum ve şimdi 3. aşılama ile msjlarımıda paylaşıyorum bilgide alıyorum saolsun arkadaşlar bilenler hmn cvplıyorlar soruları ..insan kimseyle paylaşamadığını gelip kendini anlayabilecek kendi ile aynı yolda yürümüşlerle ve yürüyenlerle paylaşıyor ..
rabbim bu yolda herkezin yüzünü güldürsün..
bugün benm aşılama günüm belli olcak arkadaşlar e2 testi verdim sonucu nu alcam folikülmetriye görede gün netleşecek..
bu kez biraz daha umutluyum nedeni ise metformin kullanmaya başladım ve diğer ikisi klomenle iken bu aşılama iğne ile işte umut dünyası rabbim emeklerimizi çabalarımızı boşa çıkarmasın..
amin..
hoşgeldin canım gayemcimden haberlerini aldım hep artık sevinçli güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağız hastaymışsın geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlıkla mutlulukla kalhaberini alcaz inşşşşşşşşşşşş 16:
arkadaşım bende epeydir giremedim çook şeyler kaçırmış olduğumu gördüm sonucunu merakla bekliyoruz umarım senin yüzünü güldüren bizi sevindiren haberler verirsin
mda yı da merak ettim tedavisi nasıl geçtiki
Herkese meraba kızlarrr.... Bende bugün aşılamama start verdim ilk aşılamam olcak klomenle başlıcakmışım günde 2 adet olarak bakalım inş. Ilk aşılamam da tutar ... Amin.... :))
ben bu konularda acemiiyim bayanlar bilenler yardımcı olurlar mı ? Nelere dikkat etmemm gerek aşılama boyunca....
masal canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin ilaç alamadığın için zor atlatıyorsun rabbim şifa versin....güzel haberler alıyoruz bu aralar mda jolly de tüp yolunda senin gibi hepinizden güzel haberler alacağız arkadaşım...bütün çektiklerimiz bebeğimize kavuşmak için....allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah....
çınarımıza gelince o çok iyi teyzesi şükür ama annesini şimdiden çok yoruyorartık yavaş yavaş yaklaştık heyecanlandırıyor bizi
doacım ne demek canım hepimiz aynı yollardan geçtik.inşallah sende bu yolun sonunda bebeğine kavuşursun .benim bebek kız olacak inşallah hamilelikte ilk dönemlerde epey sorunluydu şimdilerde daha iyi geçiyor çok şükür ama genede bitmeyen korkularla kaygılarla doluyum.
ercelf inşallah rapor işini sorunsuzca halledersin ve tüp sürecine başlarsın hayırlısıyla...
masalcım canım ya öncelikle çok geçmiş olsun o dertten bende muzdaribim malesef ama yapacak pek bişey yok.şimdi işi gücü düşünme sakın bir an önce toparlanmaya çalış umarım bu kadar halsizliğinin sıkıntının tek sebebi hastalığın değil bebeklerininde sana yerleşmeye çalışma mücadeleridir.inşallah transferin tutmuştur ve hep dediğim gibi masal gibi günler seni bekliyodur.
bu arada mda nında tedavisi sürüyormuş.Allah yardımcısı olsun.eğer görüşürsen çok selamlarımızı ilet.ikinizde devamlı aklımdasınız ve dualarımdasınız...
Çokk geçmiş olsun masal.Allah biran önce sağlığına kavuştursun seni inşallah. Yüksek ateş zaten insanı bitiriyor birde üstüne progestan iğnesi tuz biber olmuştur.Benim iğne yerlerim bir ay geçmesine rağmen hala ağrıyor.Ama insan dayanıyor gerçekten. İnşallah çektiğin bu kadar zorluğun bir anlamı vardır.Test gününe çok kalmadı sanırım.Umutla bekliyorum sağlık ve bebek haberlerini.
Masal tekrar tekrar gecmis olsun umarim ikizlerin seninledir ve idrar yolu enfeksiyonunuda gecirirler:) buyun bunlari unutursun ozaman umarim ates ve enfeksiyonun bebislere bir yan etkisi olmaz zaten rabbim can verecekse coktan vermistir progestan ignesini hic yemedim ama izdirapli bir igne oldunu hep duydum zira rahim anomalimden dolayi gebe kalirsam 3 ay ben de yicem ondan. Yavas enjekte edilirse ve birsure kalkmadan dinlenirsen daha az acirmis yagli oldugu dagilmasi cok zormus hersey gonlun e olsun canim
Sevdem canim benim nasilsin kac sene oldu desene cidden ne yollardan gectik ben de bugun gittim 3. Gunumdu kistler gitmis temiz adet 7 gun gecikti ama degdi:) dosya teslimi svrak ivir ziviri velhasil sona geldik 10 gune cikiyor raporum. Sonra eurofertil e gittik esimle gorusmeye merkez arastirmaya devam canim ekim adetimde basliyorum az kaldi rahatladim bende rapor isleri bittikce sen nasilsin nasil oldun bat ne zaman?
kızlar naber ohh herkez başlamış tedaviye
masall canım çok sevindim 2bebiş sende desene inş sımsıkı tutunmuştur annelerine
ay mdayı merak etmiştim faceye yazdım oh iyiymiş inş onunda saglıklı embiriyoları olsun
bende adetimle druma gittim herşey normal dedi bebekte de genetik sorun olmamasına çok şaşırdı niye dedi durdu rabbim böyle istemiş dedi kasım gel başlayalım dedim neyyy 6.tüpemi demişim napıcam bennn şimdi
benim durumuma gelince bugün sabah itibariyle sonunda adet oldum2 gün önce doktoru arayıp randevu almıştım ve bugün yolda giderken hastalandım..doktora gitmemi bekliyomuş benim inatçı adet demekki doktorum baktı ve bu 2 ay içerisinde adet olmamama rağmen yumurta olmuş ve çatlamış kendiliğinden şok oldum valla herşey yolunda gözüküyo şuan ve yeni tedaviye başlamıyoruz aşılama falan..doktorum bana kendiliğimden hamile kalabileceğimi söyledi ve bu ay sadece yumurta takibi yapıcaz dedi..ilaç,iğne yok sonunda.. sadece büyümesini takip edip bize ilişki günlerimizi söyleyecek..en azından böyle olması daha iyi..ve ben buarada yine diyete başlıyorum haftaya..10kg daha vermeyi planlıyorum bakalım..allah hepimizin en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..
hoşgeldinnn cnm benimmmmmmmm
bizler sadece bir tyatro sahnesindeki oyuncularızzz senaryo neyse oynuyoruzzzzz
canım hoşgeldin tekrardan ...
seninle karşılşamka güzel avukatım benim
canımm benimm :)) valla beni güldürdün yaa teşekkür ederim sana
inanılmaz çöküntüde olan bi insan olarak çok fazla diğer insanlarında moralini bozmak istemiyorum doğrusu...
ama evet sonuç negatif.. ne yapsam bilemiyorum,ne yerdeyim ne gökte. biliyorum çok erken daha ilk aşılamam da pes ettim sanki.. insanlar nelerle uğraşıyorlar neler yapıyorlar.. herşeyin farkındayım ama elimde değil inan..
anlayamadığım herşey uygunken neden tutmaz... ?? yanlış nedir?
tabiki Alah hayırlsını versin dedim ben hep demek ki buymuş hayırlsısı ... ama çok zor inanın..
canımm benimm :)) valla beni güldürdün yaa teşekkür ederim sana
inanılmaz çöküntüde olan bi insan olarak çok fazla diğer insanlarında moralini bozmak istemiyorum doğrusu...
ama evet sonuç negatif.. ne yapsam bilemiyorum,ne yerdeyim ne gökte. biliyorum çok erken daha ilk aşılamam da pes ettim sanki.. insanlar nelerle uğraşıyorlar neler yapıyorlar.. herşeyin farkındayım ama elimde değil inan..
anlayamadığım herşey uygunken neden tutmaz... ?? yanlış nedir?
tabiki Alah hayırlsını versin dedim ben hep demek ki buymuş hayırlsısı ... ama çok zor inanın..
sabah görüştük ama buradan da tedavin bir kez daha hayırlı olsun arkadaşım...memorial grubumuza hoşşşgeldinnnnn:)))
bu sabah aradığında ağlamaklı sesimi kıkır kıkır gülecek hale döndürdün ya Allah ta seni güldürsün gayem..
hala aklıma geldikçe gülüyorum.....:))
sabah görüştük ama buradan da tedavin bir kez daha hayırlı olsun arkadaşım...memorial grubumuza hoşşşgeldinnnnn:)))
bu sabah aradığında ağlamaklı sesimi kıkır kıkır gülecek hale döndürdün ya Allah ta seni güldürsün gayem..
hala aklıma geldikçe gülüyorum.....:))
sen hem gül hem de dediğimi uygula canımcım :)) hep imreniyordum iyi ki de yapmışım ... yine olsun yine yapacağım valla :)) sabahtan akşama kadar hatta :)) o güvenlik görevlisini ilk gördüğümde canım acıdı .. hatta adam beni tanıdı yine oradan geçirdi :)) sonra unuttu beni :)) yine eskiden geçtiğim yerden devam :)) hoş bir anı kaldı bende... umarım sen 9 ay 10 gün boyunca hep oradan geçersin ...
son ana kadar umudunu yitirmek yok canım benimm... moralini ne olursa olsun yüksek tutacaksın:)
tekrar hoşgelin ikiz anası(tüm kalbimle bunu diliyorum )bu topiktemiydi yoksa başka bi yerdemi okudum ama,,, biri şöyle yazmıştı: kim nederse desin tüpbebek yaptıranlar 12 günlük hamiledir... umarım seninki 12 gün değilde 9 ay devam eder inşallah bu topikteki herkesin duaları seninle rabbim emeklerini çektiğin sıkıntıları boşa çıkarmasın inşallh
sen hem gül hem de dediğimi uygula canımcım :)) hep imreniyordum iyi ki de yapmışım ... yine olsun yine yapacağım valla :)) sabahtan akşama kadar hatta :)) o güvenlik görevlisini ilk gördüğümde canım acıdı .. hatta adam beni tanıdı yine oradan geçirdi :)) sonra unuttu beni :)) yine eskiden geçtiğim yerden devam :)) hoş bir anı kaldı bende... umarım sen 9 ay 10 gün boyunca hep oradan geçersin ...
son ana kadar umudunu yitirmek yok canım benimm... moralini ne olursa olsun yüksek tutacaksın:)
bugün msj kabul günüm sanırım herkese yazıyorum... gevezemiyim ne
Herkese sevgiler selamlar
Cok cok guzel bir hafta diliyorum, umudu bol, surprizi bol, mutlulugu bol...
Masalcim cok cok gecmis olsun. Umarim yasadigin aksilikler ve duygusal gel gitler alacagin guzel haberle unutulur gider. Geriye sadece tarifsiz mutluluk kalir
Mda cim umarim her sey yolunda gider, istanbuldan bebislerinle donersin arkadasim dualarimiz seninle
Seyhanc, senin de tedavin hayirli ugurlu olsun guzel haberlerinle yuzumuzu guldurursun insallah
Gayecim tatil planlari varmis ne guzel, guzel bir tatil kadar insani motive eden, sifirlayan cok az seyver herhalde. Cok guzel dinlen eglen,
Ben de adina bir turlu karar veremedigimiz oglum da iyiyiz cok sukur. Gecen hafta 4 lu testi yaptirdik sonuclarini bekliyoruz. Herhangi bir sorun cikmamasini umuyorum
sağol cnm sağollll sen böyle anlattınsa ben ne yapacam masalımmm ben nasıl dayanacammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?