Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bu karamsarlığını sebebini anlamış değilim bende her adetten önce hamilelik belirtilrini okurdum,, adetle aynı belirtilermiş,,ayırt edmessinki... tabi ben bu duyguyu bilemiyorum ama hamile kalanlar öyle diyor ..sen takılma bunlara ikiz olmasını ben senden daha çok istiyorum inan bi taşla iki minik kuş hesabısen gönlünü ferah tut rabbim neylerse güzel eyler

atlatacağız tabiki çok şükür sağlığımız yerindeeeee

canım benim arkadaşlar ne içindir... bunun için teşekküre gerek yok... çünkü bizi bizden başka anlayan yok... çektiklerimizi bilmeyen yanında bulunuyryor sağ olsunlar ama bizi bizim gibi anlayamıyorlar... sizler benim gönül bağı olan dostlarımsınız... ve şu an için çocuksuzum ama bir sürü tırtıl yeğenlerim var :))

yerim senin tırtıllarınıııı :125::125::125::125:

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.

(Bakara Suresi, 216 )

melekcim senin sonucunu öğrenmemene ne kadar kaldı canım ? umarım bu sfer kocaman kocaman harflerle 8 harflik o sözcüğü yazrak bize müjdelersin :....

yerim senin tırtıllarınıııı :125::125::125::125:

ahhh o tırtılları ucundan bucağından bir yakalayabilsem ye teyzesii :))) içim kıpır kıpır oldu yazrken bile... yazması bile o kadar keyif verirken o anları görmek kim bilir beni ne yaparr

ahhh o tırtılları ucundan bucağından bir yakalayabilsem ye teyzesii :))) içim kıpır kıpır oldu yazrken bile... yazması bile o kadar keyif verirken o anları görmek kim bilir beni ne yaparr

pipisini korumak lazım ozaman senden
masal bak dikkat et gayenin tırtıllarda gözü varrrr

şimdilerde güzin ablacılık yapıp herkese teselli cümleleri yazıyorum ama 3 gün sonra beni kim teselli edcek kelin merhemi olsa hesabı oldu bu

Son düzenleme:
canım ben perşembe günü öğrencem sonucumu:26:

haydi bakalım az kalmış .. hiç bir belirtilere takılıp kendine stresse sokma canım ...

pipisini korumak lazım ozaman senden
masal bak dikkat et gayenin tırtıllarda gözü varrrr

kız ben kendi oluşacak tırtılımdan bahsettim :)) masalınkine kıyamam :))
niye ilk p... dedin ?? yoksa içine mi doğdu :))

seni çok iyi anlarım canım benimde ablamın 1.5 yaşında bi oğlu var oda 4 yıl sonra aşılama ile geldi kıymetlimiz bizim bende içime kalbime soksam genede içim rahat etmez o kadar çok seviyorum yani bazen annesi de oğlunu severken kaybediyo kendini

ablam :minik kuşum benim ben pipini yiyim babanda kaysını yesin olurmu .....diyor
eniştem :yok ben kaysı yiyemem kayısı mideme dokunuyo diyo işte oğlumuzu böyle enteresan ve iğrenç bi şekilde seviyoruz

bacağını yada kolunu yşyemiyeceğine göre aklıma ilk pipi geldiiii
ama ilk çocukklarınız bence kız olmalııı ikinciler pipili olsun

sevilmez mi hiç?? ne zorluklarla ne aşamalardan geçerek dünyaya getirdiler onu ? kıymetli olcak tabii teyzesi.. Allah analı baalı büyütmek nasip etsin...sağlıklı , uzun ömürler naisp etsin..
yakındır inşallah bizlerinde ''buldumcuklarımıza'' kavuşmamız...

allah razı olsun canım sağol gerçekten sorunlu bi hamilelikti ama şükürki bi problem yok inşallah canım artık kendi çocuklarımızı severiz

kızlar cerrahpaşada aiılama yaptıranlar var mı _ nasıl bi yer acaba aşılama konusunda iyiler mi ? ben 15 de cerrahpaşada aşılama için tedaviye başladım ama kafam karışık güvenilir mi die ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…