Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mda'nın oldu demek transferi, inşallah güzel haberler verir bize canım.
1 tane olsun güzel olsun canım, istediğimizde bu değil mi zaten, ben de o kadar var ama bilmiyorum ki elde kaç tane kalacak. benim de kısa uygulama oldu, ama benim yumurtalar işte böyle oluyor fazla oluyor nedense. amann takılmıyorum bunlara, sonuçlar güzel olsun, senin de ne güzel iki tane tırtılın varmış, bugün 4.günse dediğin gibi transfer olabilir cnm.ve inşallah bunlardan biri kızına kardeş olarak gelir canım.

günaydın arkadaşlar , umarım hepiniz iyisinizdir.. bu süreçte 2 hamiş haberi , 2 transferimiz ve pek çok arkadaşımızda tedavi süreçlerine girmişler.
Medids canım tekrar tebrik ederim .. seninki tam bi süpriz olmuş canım ya ... Allahın mucizesi işte... inşallah sağlıkla dünyay da getireceksin meleğini.. hamileleliğinin her anının tadını çıkart arkadaşım ..çok öpüyorum seni..
Melekcim seni de tebrik ederim ... ne mutlu sana da 2 . denemende meleğine yani böcüğüne kavuştun... umarım hamileliğinde sorunsuz bir şekilde tamamlanır analı bablı büyütmek nasip olur..
Mdacım dün akşam üzeri tarnsferinin yapılacağını duydum Seyhandan .. hayırlsı olsun arkadaşım .. umarım o minnik tırtıllar sıkı sıkıya tutunur göbüşünde 9 ay 10 gün boyunca seninle olurlar canım.. inanıyorum ben her şey güzel olacak tatlım.. şansın bol olsun arkaşım ...
Seyhanım canım benim ... geçmiş olsun tatlım.. c vitamini al bol bol tatlım...ilaç doktoruna danışmadan alma tatlım.. büyük bir ihtimalle progesteron iğneden de olabilir ateş canım... bugün hayırlısıyla transferin yapılacak inşallah.. turtıllarını alıp geleceksin arkadaşım .. inşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da güzel olacak ... inanıyorum ve hisediyorum... çok öpüyorum seni kavanoz güzelim benim :)
superim nasılsın tatlım ? geçmişi okuyamadım uzun uzun .. umarım her şey yolundadır pericim... senin de en kısa sürede güzel haberlerini duyacak gibiyiz hayırlısıyla.. çok öpüyorum dikkat et kendine..
tedavi sürecindeki arkadaşlarım sizlerin de Allah emeklerinizi boşa çıkartmadan özlemini duyduğunuz meleklerinize kavuşturmayı nasip etsin... şansınız bol bol olsun..
diğare hamile arkadaşlarım umarım sizlerde iyisinizidir.. paşalarımız ve bir prensesimiz büyülerdir gün be gün.. Allaha emanet olun.. dualarınızı bizleride unutmadığınız için teşekkürler.. kalın sağlıcakla..

kızlar biraz önce MDA ile konuştum dün akşam saat 7de transferi gerçekleşmiş 2 tane embriyo koymuşlar 1'i 1.kalite diğeri orta kalite bel ağrısı varmış biraz ama çok iyiydi bu akşam evine dönüyo yarın dinlenip perşembe işe başlıcak aramıza dönecek inşallahh

ben yaklaşık ikibuçuk yıl önce hamile kaldım kendiliğinden 4. ayımda . belirtilerin çokmuydu dersen değildi sadece adete2 gün kala başım döndü belki ondan bile değildi yani bilmiyorum ama burda okuyunca takılmadan edemiyo insan...

kızlar uzun süredir yoktum.gene araya bir hafta tatil sıkıştırdım.kafamı dağıttım geldim.geçmişin hepsini okuyamadım ama medids ve melek hamileymiş.çoook sevindim.allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.kızlar bize de dua edin.hamilelerin duası kabul olurmuş.sağlıklı hamilelikler geçirelim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.masalcım okudum.çooook üzüldüm.ama her zaman dediğimiz gibi kısmet.bunun da bir sebebi vardır.biliyorum bunları duymaktan çok sıkılmışındır benim gibi.ama elden birşey gelmiyor.yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.bugün olmaz ama yarın olabilir.bebişlerimiz gelmek için en doğru zamanı bekliyor.yarın öbür gün bebeklerimiz doğduğunda bugünlerimizi belki de hatırlamayacağız.gününü bekleyen veya tedavisine devam eden herkese bol bol sabır güç kuvvet ve hayırlı haberler diliyorum.

rabbim yardımcısı olsun sonucu hayırlısıyla güzel olsun inşallah...burda hamile haberleri almak inanın çok mutlu ediyo beni ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Hoşgeldin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlerin de başına inşallah :)))

özlettin kendini iyi bir tatil yaptın valla :)))

bu arada masal da ne zamandır yok merak ediyorum onu da negatif sonuçtan sonlar kendini iyice işlerine verdi sanırım keşke bizi de ihmal etmese yer etti bizde çünkü,konuşursan çok selam söyle.

canım hoşgeldin özlettin valla kendini..nasılsın nasıl geçti tatilin?inşallah dinlenip moral depolamışsındır..ben iyiyim canım diyete başladım geçen hafta yumurta takibi için doktora gittim 8 gün olmasına rağmen hiç yumurta yoktu doktor bu haftada çağırdı ama gitmeye niyetim yok canım..benden haberler böyle işte..

evet canım yaa masal yok sonucunu öğrendiğimizden beri..kendini dediğin gibi işlere verdi galiba inşallah en kısa zamanda döner aramıza..özledim valla..

valla ben de hepinizi ayrı ayrı özledim kızlar... tatil kısaydı ama adı üstünde tatil :) dinlendiğimi hisettim.. bu hafta sonuna doğru babam geliyor .. keyfim daha bir güzel :))
su perim hiç kafaya takma canım benim... bu ay olmamış olması bir daha olmayacak anlamına gelmiyor tatlım... kafamızdan resetlediğimizde hamile kalmış olacağız buna inanıyorum ben.. sen bu süreçte diyeti yap bir güzel kilolarını ver gerisi sular seller gibi kendiliğnden gelişecek güzleim.. içini ferah tut perim benim :)
medidscim duaları eksik etmediğin için teşekkürler canım benim .. masalla bir iki kez mesajlaştık ... bu aralar işleri yoğunmuş onlarla koşturuyormuş tatlım.. görüşürsem iletirim tabi...

keyfinin yerinde olmasına sevindim canımcım..eninde sonunda bizde hamile kalıcaz dimi canım artık hiç düşünmüyorum valla ne zaman isterse o zaman gelsin tırtıllar ben üstüme düşenide yapayımda gerisi allaha kalsın..sen ne zaman başlıyosun merkez arayışına?

progestan dediğin vajinal jel mi yapıyor diyosun?

sen ne zaman yaptırdın aşılamanı
bu arada höğüslerde var mı bi fark?

ben de umutlanmıştım yaaa

benim sekizinci günüm yani geçen salı sabah yapıldı..
göğüs uçlarında kaşıntı gibi şeyler hissediyorum sadece..
ben progestan hap jel v.s hiçbişi vermedi doktorum bnm batmalarım doğal yani.

nasilsiniz arkadaslar hamileler cogalmis sanirim ercelf ve sevde okudugum kadariyla tup bebek asamasindasiniz hayirli olsun arkadaslar insallah olumlu bir sonuc alirsiniz bende trden yeni geldim 2 aydan fazla kaldim doktorla randevum vardi gittim histeroskopi yapilacak dedi. anladigim kadariyla serviks acilacakmis biraz darmis spermlerin gecisi cok zor oluyomus asilamada farketmislerdi kasim 7 de insallah oluyoruz sonrasinda buyuk ihtimalle yeniden asilama deneyecek doktorum hepimiz icin hayirlisini diliyorum Allah'tan....

Çok sağolun mesajlarınız bana güç oldu, üşenmeyip cevap veren arkadaşlardan Allah razı olsun, sabah ettim çok fenaydım gece, baş ağrısı, kasıklarım belim, çok fenaydım, istifra ettim çok kötüydüm eşimden Allah razı olsun oda benle uyumadı ama dayanamadım ağrı kesici evde kalidren vardı onu içtim artık inşallah sonucu kötü etkilemez, ben çok sıkmışım kendimi, birde çatım darmış çok fenaydı, rahim filmide aynıydı, aşılamada aynı oldu, aşılama yaptıracak arkadaşlara tavsiyem erkek doktorda kendilerini kasıyorlarsa kadın doktora yaptırsınlar ben çok kastım çok fena oldu 15 dakika sürdü, doktor baya uğraştı, okunan ezanlar hürmetine, rabbim emeklerimizi boşa gidermesin, hepimizin kucağına doldursun, aşılama ve tüp bebek yaptrıan arkadaşlarıma pozitif sonuçlar, hamile arkadaşlarımın bebişlerine sağlık dilerim, kızlar doktor birde jel verdi , perşembe sabah alttan sıkılıyormuş bu nasıl bişeydirki, aynı ilaçtan kullananlarınız varmı?

kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII

öncelikle hayırlı olsun aşılaman kendini sıkmışsın ondan bu kadar ağrın olmuştur:26:çok geçmiş olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah jelin bi zorluğu yok ince uç tarafındaki kapağı çevirip atıyosun,, sonra içine yerleştirip başını sıkıyosun basit yani ben ilk kullandığımı heba etmiştim ama sonra alıştım

canım benim baya acı çekmişsin çok geçmiş olsun bebeğin sana gelsin de bu acılar da unutulur gider.

Bahsettiğin jeli hemen hemen hepimiz aşılama sonrası kullandık bebeğin tutunmasını sağlıyor.

açık açık anlatmak gerekirse eğer :))) çubuğun yuvarlak ucunu çevirerek kopardıktan sonra kopardığın kısımdan içine sokacaksın mümkün olduğunca içeri sok ki geri akmasın öbür kare ucundan da sıkıcaksın ki ilaç içine aksın.ben genelde yatmadan önce kullanıyordum jeli ama gündüz kullanıp 5-10 dk yatman da yeterli olur sanırım.

biraz detaylı anlattım ama kusura bakmayın artık :))))

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı olsun,benimde senin gibi çok zor geçti hatta ağlamıştım acıdan kasmadım kendimi ama catı dar olunca maalesef zor oluyor.eve gelip hemen yatmıştım çok ağrım vardı,geçmiş olsun.ben progestan hap kullanıyordum çok baş dönmesi olduğundan crinone jel verdi,hiç yan etkisi olmadı çok rahattı doktorum bırak diyene kadar kullandım...inşallah sonucun pozitif olur canım

Son düzenleme:

evet sabah bende izledim haberleri sgk masrafları azaltmak istediğinden tüp bebeği karşılamak istemiyormuş devlet tüp bebekde %80 karşılıyormuş.inşallah öyle bir şey olmaz çünkü ödemekte çok zorlanır insanlar...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…