kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII
öncelikle hayırlı olsun aşılaman kendini sıkmışsın ondan bu kadar ağrın olmuştur:26:çok geçmiş olsunrabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah jelin bi zorluğu yok ince uç tarafındaki kapağı çevirip atıyosun,, sonra içine yerleştirip başını sıkıyosun basit yani ben ilk kullandığımı heba etmiştim ama sonra alıştım
canım benim baya acı çekmişsin çok geçmiş olsun bebeğin sana gelsin de bu acılar da unutulur gider.
Bahsettiğin jeli hemen hemen hepimiz aşılama sonrası kullandık bebeğin tutunmasını sağlıyor.
açık açık anlatmak gerekirse eğer :))) çubuğun yuvarlak ucunu çevirerek kopardıktan sonra kopardığın kısımdan içine sokacaksın mümkün olduğunca içeri sok ki geri akmasın öbür kare ucundan da sıkıcaksın ki ilaç içine aksın.ben genelde yatmadan önce kullanıyordum jeli ama gündüz kullanıp 5-10 dk yatman da yeterli olur sanırım.
biraz detaylı anlattım ama kusura bakmayın artık :))))
canım hakkında hayırlısı olsun,benimde senin gibi çok zor geçti hatta ağlamıştım acıdan kasmadım kendimi ama catı dar olunca maalesef zor oluyor.eve gelip hemen yatmıştım çok ağrım vardı,geçmiş olsun.ben progestan hap kullanıyordum çok baş dönmesi olduğundan crinone jel verdi,hiç yan etkisi olmadı çok rahattı doktorum bırak diyene kadar kullandım...inşallah sonucun pozitif olur canım
hepinize hayırlı sabahlar,,,umarım iyisinizdir..ben şifayı kaptım..hafta sonuna doktora başlayacağım..mutlaka iyileşmem lazım ...
kızlar sonuçlarım çıktı,sırtım ağrıyordu yanlarım falan hatta oturamıyorum ağrıdan falan yazmıştım hatırlarsanız doktorum idrar testide yapmıştı bugün meğer kum döküyomuşum ağrım ondanmışaçlık tokluk kan şekerim de normal çıkmış çok şükür.ama şu kum meselesini nasıl yapcaz çok su içiyorum günde 4 litre idrarını tutma diyor inşallah geçer diye ümit ediyorum....
Kizlaar merhaba gecmisi okuyamadim ama sanirim ayse ve melek hamileymis cok tebrik ederim benimde bugun 17 de transferim var iki tane bocugum var bakalim kac tane yerlestirecekler dularinizi bekliyorum hepoinizi cok opuyorum evime doner donmez araanizda olacagim cok ozledim sizleri
kızlar sonuçlarım çıktı,sırtım ağrıyordu yanlarım falan hatta oturamıyorum ağrıdan falan yazmıştım hatırlarsanız doktorum idrar testide yapmıştı bugün meğer kum döküyomuşum ağrım ondanmışaçlık tokluk kan şekerim de normal çıkmış çok şükür.ama şu kum meselesini nasıl yapcaz çok su içiyorum günde 4 litre idrarını tutma diyor inşallah geçer diye ümit ediyorum....
Selam canlar,aşılamam bugün yapıldı dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sonuç pozitif olur, benimki bîraz acılı ve ağrılı oldu kan geldi fîlan inşallah bu sonucu kötü etkilemez, tecrübeli olan arkadaşları niye bu kadar acılı oldu ki?anlamadım aynı rahim filmi cekilirkenki kadar ağrıdı hayırlısı olsun işe dönemedim, hepimizi öpüyorum dualarım hepîmizle...
Amin canım benim sağolasın, sen nasılsın, bebek nasıl, dikkat edin kendinize havalar bir sıcak bir soğuk Allaha emanet olun
kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII
evet sabah bende izledim haberleri sgk masrafları azaltmak istediğinden tüp bebeği karşılamak istemiyormuş devlet tüp bebekde %80 karşılıyormuş.inşallah öyle bir şey olmaz çünkü ödemekte çok zorlanır insanlar...........
hiç şaşırmadım, yakında çıkar kokusu, bebek sahibi olmak isteyişimiz neden bir lüks olarak görülüyorum anlayamıyorum, bu bir lüks değil bu da bir tür rahatsızlık bir nevi. Hatta geçende canım çok sıkıldı kızlar, başbakana mesaj diye bir site var, ordan online mektup yazıyorsun, oturdum yazdım, demek ki bugün bunu duyacağım varmış. 3 çocuk isterken biz 1 taneyi yapamıyoruz...hatta raporsuz bir şekilde özel hastanelerde belli bir yüzde karşılığında yapılabilmesi kanaatindeyim, diğer tüm hastalıklar gibi...çok sinirlendim şimdi:)
kaç gündür erken uyuyp geç uyanıyoyorum 2 gündür dünyadan bi haberim inşallah öyle bişey yokturNe yapmaya çalışıyo bu aptallar işe yaradadıkları bitek konu tüp bebek olayı,, Onada köstek oluyolar zaten insanlar aylarca rapor peşinde koşuyo bide bu çıktı inşallah öyle bişey yoktur
Hestiacim bebis 13 haftalık oldu artık cinsiyet belli olmadı mı yafuu :)) Benimde ablam 12 haftalık hamile gecen hafta erkek olduğunu öğrendik :) Sendende bebisle ilgili haberler bekliyoruzz:)
Bende şimdi sana yazacaktım nasıl oldun diye? İndimi karnının şişliği.Umarım iyisindir ve kuzucuklarınlarınla en kısa zamanda buluşursunuz.Ben dün dr. daydım.ikili tarama testi zamanım geldi.Ultrason muaynesinde herşey normaldi.Kan verdim bugün inşallah testlerde normal çıkar ve rahatlarım.Yaşım itibariylede biraz tedirginim ama Allahtan bir sorun çıkmayacak inşallah.Böyle düşünmeye çalışıyorum:) Cinsiyeti konusunda dr. pozisyon vermiyo dedi başta bende üzüldüm biraz.Sonra uğraştı görmeye ve kıza benziyor dedi.Ama ben üzüldüm diye mi yoksa gerçekten gördümü bilmiyorum.Ama şimdilik kız olma ihtimali yüksek.1 ay sonra kesin belli olur dedi.Hayırlısı bakalım.İnşallah topiğin 2. prensesi benimki olur:) Ablanınki erkekmiş.ne güzel erkeklerin çabuk belli oluyormuş.Sağlıkla alsın kucağına inşallah.
İyiyim cnm ya cok şükür indi karnım adet oldum bide ilk gun cok Ağrıli gecti yarın kontrolüm var bakalim durum vaziyet ne gösterecek. Bir dahaki aya ins. Bebisler benimle olurlarHiç biseycik çıkmaz merak etme. Ablamda gecen hafta ikili test icin kan verdi ve ölçümler felan yapıldı Dr %60 kız olucak dedi. Bu hafta yine gitti kan sonucunu göstermeye o zaman yine bakmışlar Dr bu sefer kesin erkek dedi iyice yayılmış zaten resmini vermis belden aşağı Hayirlisi olsun seninde kız erkek farketmezse insan merak ediyor iste:)
Dediğin gibi kız erkek farketmez.Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar yeter.Zaten bu kadar bekledikten sonra cinsiyet ayrımı yapmak gibi bir lüksümüz yok. allah kucaklarımızı doldursun yeter. Demek bir ay daha bekleyeceksin ben bu ay koyarlar sanıyordum.Neyse geç olsun güç olmasın değil mi??
Selammm kizlarr keyifler yerindedir umarimm
Mda'cimm sonunda bebikler seninlee sen şimdiden hamileliğin tadını çıkar en eğlenceli sürectesin şimdi:))
Cy_76 Opu vakti geldi demekk hadi bakalimm hiç birşey hissetmiyeceksin misil misil uyuyacaksın hatta seni kaldırmaya çalışırken birde sınır olucaksinn eklemeyin beni biraz daha uyayım diye:) Toplansın bakalim bebe adayları bol bolda donmuştu olur ins . Benimkilerin yanında kardes kardes uyurlar :))
Seyhannn sende maşallah benim gibi ne ara toplattin bebeleri büyüttünn maşallah masallahhh ikiside tutar insallahh:)
Doydo hayirli Ugurlu olsun aşılaman cok zor geçirmiştir ins. 2.ye gerek kalmadan gelir bebis
Gayemm nerelerdesin yahuu özleme kendinii Masalda buralarda olsa iyidi oda tez zamanda gelsin artikk
Su tup bebek raporuna ilgili haberlerde şimdilik itibar edip moral bozmayalım arkadaslar ne yazıkki her zaman bı deli kuyuya tas atıyor pesindende yüzlercesi gidiyo. Guzel ülkemde her haber icin durum boyle ..İns. İnsaflı bir karar alınacaktır öyle inanalimm( Cok polyannaca oldu ama evrene pozitif enerji gönderelim degil mıEhehehe :))
Bende şimdi sana yazacaktım nasıl oldun diye? İndimi karnının şişliği.Umarım iyisindir ve kuzucuklarınlarınla en kısa zamanda buluşursunuz.Ben dün dr. daydım.ikili tarama testi zamanım geldi.Ultrason muaynesinde herşey normaldi.Kan verdim bugün inşallah testlerde normal çıkar ve rahatlarım.Yaşım itibariylede biraz tedirginim ama Allahtan bir sorun çıkmayacak inşallah.Böyle düşünmeye çalışıyorum:) Cinsiyeti konusunda dr. pozisyon vermiyo dedi başta bende üzüldüm biraz.Sonra uğraştı görmeye ve kıza benziyor dedi.Ama ben üzüldüm diye mi yoksa gerçekten gördümü bilmiyorum.Ama şimdilik kız olma ihtimali yüksek.1 ay sonra kesin belli olur dedi.Hayırlısı bakalım.İnşallah topiğin 2. prensesi benimki olur:) Ablanınki erkekmiş.ne güzel erkeklerin çabuk belli oluyormuş.Sağlıkla alsın kucağına inşallah.
nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik uzun zaman oldu seninle yazışmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?