Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mda canım nasılsın inş güzel olumlu sonuçlar alırsın bize hayırlı haberler getirirsin inş..

doydo canım aşılama yapılmış senden de güzel haberleri bekliyorum

HER NERDE VARSA EVLAT SEVGİSİNİ TATMAK İSTEYEN RABBİM HAYIRLISIYLA HERKESE TATTIRSIN..

selam ayse cim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar senden çok ümitliyim açıkçası bu ay hamile kalacağına inanıyorum :)))

Çalışma bittiallah hayırlısını nasip etsin istiyorum ama bakalım sonuç ne olacak
ben iyiyim şükür canım sen nasılsın..neler yapıyorsun

İyidir Kuzucumm cok şükür atlattık sancılı günleri tam 2 hafta sürdü. Transfer zamanım henüz belli degil Dr iyice rahatlasın yumurtlaliklar öyle yapicaz dedi. Muhtemelen onumuzdeki aya olur. Hadi bakalim sende zoru atlattın artık kolayı kaldı artık uğraşmak yok:) Merkezdede karar vermişsin oda rahatlamıştır seni. Ozel merkez olunca bayram felan farketmez ama aileden kimsenin haberi yoksa senin icin sıkıntı olur mü yaa en kötü rahatsizlandim yatıyorum dersin ben öyle yaptım enfeksiyon dedim :) Cnm yumurtalarımın 1. Kalite olanlarını dondurduk digerlerini direk eledik çözülme sırasında kayıp yaşamamak adına. Taze embriyoda orta kalitede tutuyor ama dondurulmusta en dayanıklılari seciyorlar.3. Gun ve 5. Gun bebislerim mevcut -196 derecede kardes kardes uyuyorlar :))

Son düzenleme:
kızlar mrbb bu asılamada tutmadıı.ama ylmadm yarın doktora gıdıcem sanrıım 4. asılamadan sonra tupe gecıcez ben anladı benım asılama ıle olmuycak artık bundan emınımmm

umarımm dger arkadasların guzel haberleırnı burdan okurumda morel bulurumm

nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik uzun zaman oldu seninle yazışmayalı

Biraz daha iyiyim Ayşecim. İlk haftalar sıkıntım vardı, bulantı halsizlik falan.Yeni yeni kendime geliyorum.Hep takip ediyorum burayı ama.Eminim burdaki herkes isteyen herkesin hamile kalmasını diliyor ama hamile olunca galiba daha çok istiyor herkesin bu duyguyu tatmasını.Bende hamile kaldıktan sonra daha fazla ister oldum hepinizin hmile olmasını, o heyecanı yaşamanızı, kalp atışlarını duymanızı her kontrolde büyüdüğünü görüp tarifsiz duygular yaşamanızı.Diliyorum ki Allahtan hepinize nasip etsin.Senin çalışmalar bitmiş.Yumoşunda çok iyi büyümüştü sanırım hatırladığım kadarıyla.İnşalllah spermle buluşmuştur yumoşun ve yavrun içinde filizlenmeye başlamıştır.

Hadi yaa Hayirlisi arkadasım yilmamana sevindim . Pesini birakmiycaz ve o bebekler ins. En kısa sürede bize gelicekler.

geçmiş olsun canım,ama pes etmemen ne kadar güzel, inşallah tüp bebek bile gerek kalmadan bebeğin sana gelir.

sayfalar o kadar çok seri ilerliyo ki okuyamadım superisi,mda,joll,mavi58,mcan,doa82.olimbira daha adı aklıma gelmeyen güzel anne adayları napıyorsunuz ben yokken neler yaptınız .bende pazartesi günü menepurla başladık tedaviye yarın ilk kont var hayırlısı ile meleklerimiz en kısa zamanda olcak inşalalh sizi çok öpüyorum dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrr

hayırlı olsun canım benim, inşallah günler hemencicik geçer ve emeğin karşılığında bebeğin sana gelir. :))

hayırlı olsun bebeskom inşallah herşey yolunda gider bir an önce kavuşursun bebişlerine

slm canlar nasılsınız?dün biraz yoğundum pek uğrayamadım,2 tane yün yastığım vardı onları makinada yumuşatıcıyla yıkadım,sonrada serdim annem geldi çırptı falan bugünde onları doldurcaz,akşamda eşim ve annemle gidip oğluşumun park yatağını içinin visko yatağı ve uyku setini aldık,annem aldı saolsun mağaza sahibi hediyelerde verdi yanında emzik biberon falan çok mutluydum akşam,tukuaz mavisi aldık hem erkeğe hem kıza kullanılıyor diye,uyku seti falan çok güzel herşeyi kurunca resimleri paylaşacağım sizlerle...yavaş yavaş başladık bakalım darısı sizlere arkadaşlarım inşallah sizlerde bu güzel duyguları yaşarsınız....

önüzümzdeki ay kesinleşecek diye yazmış arkadaş bende hiçç şaşmadım zira devletin tüp bebek konusundaki tavrı belli biz bir gün yetkilire mail atmayı planlıyoruz ne dersinizzz kızlarr

inşallah bunlar söylenti olarak kalır ama önce nabız yoklayıp sonra yapıyorlar ediklerini.mail konusunda da bir an önce tüm bakanlık çalışanlara ve medyadan hemen herkese mail atılması gerekir diye düşünüyorum...

hestia inşallah ikili testin güzel çıkar bebeğin cinsiyetinede hiç takılma.inşallah sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...

cansu bu aşılamanında tutmamasına çok üzüldüm inan Allah sana mücadele gücü versin maddi manevi.

bebesko tüpe başlamışsın hayırlı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın...

hayırlı olsun bebeskom inşallah herşey yolunda gider bir an önce kavuşursun bebişlerine

mavicim kalbi güzel arkadaşım allah razı olsun rabbim sana kolay doğum versin inşalalhh evladın nur topugibi sağlıklı olsun.benim aklına takılan bişe var canım ben 29 yaşındayım üniversite hastanesinde olcak tüp bebeğim acaba bana tek emriyomu transfer ederler ben 2 etsinler istiyorum ama yaştan dolayı 1 ederler gibi geliyo sende bebeişlerine kavuşursun yazmışın ya canım allahmı söyletti ne ikizimmi olcak ne

hayırlı olsun canım benim, inşallah günler hemencicik geçer ve emeğin karşılığında bebeğin sana gelir. :))

medids canımm allah sendende razı olsun bizlerde sizler gibi koca göbekli oluruz inşalah en kısa zamanda Dularınzı eksik etme canımm öpüyorumm

saol canım benim inşallah 2 tane koyarlar tüp yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir.keşke ikiz olsa gerçekten içimden bebişler diye yazmak geldi,allahım hayırlısını versin

canımm yeni tedavin hayırlı olsun inşallahh ilk denemede bebişlerine kavuşacaksın inanıyorum ben..dualarım hep seninle

Amin canım benim amin hepimiz güzel haberler veririz inşallah, hep dualarım sizinle, canlarım bişey sorcam, ben aşılamadan sonra ağrıdan duramadım, ertesi gün sabah 6 da kalidren diye bir ağrı kesici içtim çünkü kıvranıyordum daha kötü etkilemesin diye içtim, uyumdum kaldım kalkında ağrı kesildi, bu ağrı kesici sonucu etkilermi kafama cok fena taktım, nolur bişeyler söylesin, doktorlardan cok size güveniyorum yemin ederim

Gunaydın herkese nasılsınız kızlar cansucum gecmıs olsun canım Rabbım hepınıze sabır ve guc versın bebesko hayırlısı olsun canım ınsallah gelır melegın sana bu tedavınde mavı alısverıs cok guzel degılmı bızde aldık ogluma besıgını kıyafetlerde yavas yavas gelıyo akrabalardan ben daha cıldırmadım o konuda:) Rabbım saglıkla kullanmak nasıp etsın canım

superim Allah bizlere de nasip edecek anne arzusunu tatmayı.. umarım yakın zamanda bizim sıpaların vakti ve zamanları dolar bi güzel kavuşuruz ... hayali bile güzel ..
ben de Ekim ayında bir kaç merkezle görüşüp kararımı verdikten sonra bayaram sonrası tedavimi başlamış olacağım ... ekim ayında ağırlayacağım bir kaç misafirim ve akrabalarım var .. annemle babamda gelecek.. onlarla özlemimi bir güzel giderdikten sonra tam motivasyonla tedavime başlamış olacağım inşallah.....

Jollycim merhaba canım... geçen hafta bir kaç günlüğüne eşimle kaçamak yapıp kafaları dağıttık geldik :) bundan sonra naipse buralarda olurum :) burada yokkende hepinizin haberlerin alıyorum arkadaşım ... umarım önümüzdeki ay kalitesi yüksek donmuş tırtıllarını yüklenip geleceksin canım .. ve bu sefer Allah gönlüne göre verecek... her şey daha güzel ve daha farklı olacak .. ve minnik tırtıllar göbüşünde büyücekler annesi hayırlısıyla.. sevgiyle kal canım benimm..

hestiacım topiğimizin ikinci prensesi adımını atmış :) Allah sağlıkla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım..
Allah'a emanet olun meleğinle ... çok öpüyorum..

cansucum hayırlısı olsun canım... yılmak, ümidini kaybetmek yok tabii canım.. umarım hiç ummadığın anda bebğin kendiliğinden çıkagelir arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…