Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım agrı kesıcı sonucu etkılemez canım bence ama bıdaha agrın olursa mınoset ıc canım onu bızde kullanabılıyoruz merak etme bısey olmaz bıraz rahatlamaya calıs Rabbım hakkında hayırlısını versın canım

Ayyy ne güzel telaşlar bunlar böylee Hazır olunca paylaşımlarını bekliyoruz. Darısı başımıza olsun:)

Şekerim sadece minoset kullan ağrı kesici olarak . Hamileliktede verilen tek ağrı kesici o çünkü. Plus olan değil ama normal minoset olan Daha çok erken olduğu için birşey olmaz merak etme. Bundan sonra ağrın olursa diye aklında olsun :)

Tatilleri yaptık geldik enerjimizi depoladık desene :) Önümüzdede uzun bir bayram tatili var şimdik moraller yüksek :) İnş. minik tırtıllarımı artık ben büyütmek istiyorum . Bu gibi dolapta embriyolog ellerinde kaldı gariplerim :)

Hadi bakalımmm hayırlı uğurlu olsunn bir tüp bebişimiz daha gelicek inşallah desene :)

amin canım inşallah bizde tadıcaz bu güzel duyguyu en kısa zamanda..tedaviye beraber başlıcaz galiba bende kasım gibi başlıcam hayırlısıyla..ailenin yanına gelmesi ne güzel moralin yüksek şeklide başlıcaksın tedaviye çok sevindim canım..

inşallah canım yüksek moral ve tam motivasyonla başlarız tedavilerimize... inşallah son tedavi süreçlerimiz olur kavuşuruz emellerimize...
bu arada Dün akşam üzeri Seyhan'ın transferi gerçekleşmiş .. bugün evde istirahat edecek yerinde durabilirse inşallah :)) Allah yüzlerini güldürsün hepsinin.... ayaklarını sürtsünler peşlerinden bizler de gidelim....

amin canım inşallahh..seyhan içinde hayırlı olsun inşallah kızına kardeş gelir bu sefer..böyle giderse kapanışı biz yaparız inşallah

Psikopatlığa doğru gidiyorum amin canım benim aminnnnn

amin canım inşallahh..seyhan içinde hayırlı olsun inşallah kızına kardeş gelir bu sefer..böyle giderse kapanışı biz yaparız inşallah

sanırım öyle olacak perim :)) şu an için tedavi sürecinde olmayan biziz sanırım :) bizden önceki arkadaşların güzel haberlerine seninkiyle benimki de eklenince 2012 yi hamile olarak kapatıp 2013 de de doğal olarak nufüs patlatması yaşatacağız nasipse :)

evet canım bitek biz kaldık tedavide olmayan galiba..inşallah 2013e hepimiz hamile ve maviyi düşünürsek doğum yapmış olarak gireriz..2013 bizim yılımız olsun gelsin bebişler

Son düzenleme:
uyku seti turkuaz mavisi bilg kamerasından rengi koyu çıkmış
Eki Görüntüle 518272 Eki Görüntüle 518273

canım çok güzel güle güle kullanın çınar bebekle beraber inşalahh

saol canım benim inşallah 2 tane koyarlar tüp yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir.keşke ikiz olsa gerçekten içimden bebişler diye yazmak geldi,allahım hayırlısını versin

inşallah mavimm 2 tane birden olurrrrr hemde biri oğlan biri kız allahım bize kendi katından hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inşalalhh

canımm yeni tedavin hayırlı olsun inşallahh ilk denemede bebişlerine kavuşacaksın inanıyorum ben..dualarım hep seninle

superim senle uzun zmandır görüşemedik aşılama oldunmu canım veye olcanmı şuna ne durumdasın haber et lütfen bana öpüyorum seni çokkk

görüşemedik valla canım..ben haziran sonunda 2.aşılamayı yaptım tutmadı doktor ve eşim 3.aşılama dedi ama ben istemedim..şuan diyetteyim yine kg vermeye uğraşıyorum..inşallah kasımdaki adetimle tüp bebeğe başlıcam aşılamayla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü..benden önce senin güzel haberini alıcam inşallah bende seni öpüyorum tatlımm

evet canım bitek biz kaldık tedavide olmayan galiba..inşallah 2013e hepimiz hamile ve maviyi düşünürsek doğum yapmış olarak gireriz..2013 bizim yılımız olsun gelsin bebişler

evet hayırlısıyla Çınar paşamız , topiğimizin ilk bebeği gelsin dünyaya gözlerini açsın da öncelikle.. ne güzel annesi ne hazırlık yapmaya başlamış .. darısı biz ve diğer arkadaşlarımızın başına...
tüm hamile arkadaşlarımızın Allah bir avazda kurtarıp sağlıklı doğumlar nasip etsin öncelikle...

canlar,allahım sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkes sabrının mükafatını alacak diye düşünüyorum,

canlar,allahım sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkes sabrının mükafatını alacak diye düşünüyorum,

canımm cınar bebek ne zaman gelıcek tahmınenn...
topıgın ılk bebısıı gelıyooo
hayırlısıyla

ayrıca cınar bebıse ne aldıysan bızedee hepsını goster burda bızede yardımcı olmu olursunnn

gercı bende daha bısı yok 4. asılamaya hazırlanıyorum ıste cıkmdık candan umut kesılmıyooo

canım benim çok güzelmiş Çınar bebişin beşiği ve uyku seti :))) Allah bize de o günleri görmeyi nasip eder inşallah :)))

Çalışma bittiallah hayırlısını nasip etsin istiyorum ama bakalım sonuç ne olacak
ben iyiyim şükür canım sen nasılsın..neler yapıyorsun

iyiyim canım 2 aylık yoğun bir devlet prosedürü sürecinden sonra haftaya salı günü çıkıyor artık tüp bebek raporum bu 2 ayda da hem vücudumu dinlendirmiş oldum hem de yoğun bir şekilde kendime özel merkez seçmeye çalıştım. sanırım bir merkezde karar kıldım artık adet ortası bayrama denk geleceği için bayramda da çalışan sırf bu işi yapan eurofertil e gidicem sanırım. Allah hayırlısını nasip etsin sana da canım. şişkinlik vs.. bitti mi canım sıkıntıların geçti mi?

vay anammmm üşümesinler kısss tir tir tirrrr uyusunlar bakalım. ben de eurofertil e karar verdim. bayramın geçmesi için 1 ay daha bekleyemicem canım. bayramda çok kapımız yoktur zaten bizim eşimin ailesi ve benim ailem. benim ailem zaten bilecek eşimin ailesine söylemeyi düşünmüyoruz sonuç olana kadar. sürekli sorulmasını istemiyorum. artık 10 ekim de adet olursam arefe günü falan opu olurum. transfere kadar da 2 kapı gezerim nolcak. ama bayramda transfer olursa yatarım zaten 4 gün ve kurban telaşı var 2 gün yatarım sonra gezerim sorun olmaz yani bu işe konsantre olduk hiçbişeyi gözümüz görmez. canım embriyolarını seçerken embriyoskop kullanıyolar mı sana ? eurofertil ve umut da var diye biliyorum da başka merkezlerde de var mı acaba?
senin transferinin ertelenmesi yine söylüyorum çoook mantıklı bir karar 1 adet dönemi daha geçirince bak nasıl rahatlayacaksın ve bu sefer kavuşacaksın kuzucuklarına canım.

kızmet değilmş cansu cumm sakın üzülme gelicek işte meleklerimiz ama zamanı var daha fazla aşılama ile vakit kaybetme derim ben herşey gönlünce olsun canım.

canım hayırlı olsun tedavinnn. ben de arkandan geliyorum. ekim 10 da adet olucam ben de eurofertil de yaptırıcam. senin merkez neresi ?

canım beşiğinize bayıldım. park yatak da çok kullanışlı bişey ilerde oyun bahcesi de yapabiliosun. imrendim sana inan canım gidiyor benim de alışveriş yapmak için. inşallah yakındır o günler. nazar değmesin. alışverişe fazla kaptırıp kontrollerini sakın ihmal etme. son ay bebeklere bişeyler oluyor erkenden gelivermek istiyolar falan yatmak zorunda kalma sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…