Amin canım benim amin hepimiz güzel haberler veririz inşallah, hep dualarım sizinle, canlarım bişey sorcam, ben aşılamadan sonra ağrıdan duramadım, ertesi gün sabah 6 da kalidren diye bir ağrı kesici içtim çünkü kıvranıyordum daha kötü etkilemesin diye içtim, uyumdum kaldım kalkında ağrı kesildi, bu ağrı kesici sonucu etkilermi kafama cok fena taktım, nolur bişeyler söylesin, doktorlardan cok size güveniyorum yemin ederim
uyku seti turkuaz mavisi bilg kamerasından rengi koyu çıkmış
Eki Görüntüle 518272 Eki Görüntüle 518273
slm canlar nasılsınız?dün biraz yoğundum pek uğrayamadım,2 tane yün yastığım vardı onları makinada yumuşatıcıyla yıkadım,sonrada serdim annem geldi çırptı falan bugünde onları doldurcaz,akşamda eşim ve annemle gidip oğluşumun park yatağını içinin visko yatağı ve uyku setini aldık,annem aldı saolsun mağaza sahibi hediyelerde verdi yanında emzik biberon falan çok mutluydum akşam,tukuaz mavisi aldık hem erkeğe hem kıza kullanılıyor diye,uyku seti falan çok güzel herşeyi kurunca resimleri paylaşacağım sizlerle...yavaş yavaş başladık bakalım darısı sizlere arkadaşlarım inşallah sizlerde bu güzel duyguları yaşarsınız....
Amin canım benim amin hepimiz güzel haberler veririz inşallah, hep dualarım sizinle, canlarım bişey sorcam, ben aşılamadan sonra ağrıdan duramadım, ertesi gün sabah 6 da kalidren diye bir ağrı kesici içtim çünkü kıvranıyordum daha kötü etkilemesin diye içtim, uyumdum kaldım kalkında ağrı kesildi, bu ağrı kesici sonucu etkilermi kafama cok fena taktım, nolur bişeyler söylesin, doktorlardan cok size güveniyorum yemin ederim
Jollycim merhaba canım... geçen hafta bir kaç günlüğüne eşimle kaçamak yapıp kafaları dağıttık geldik :) bundan sonra naipse buralarda olurum :) burada yokkende hepinizin haberlerin alıyorum arkadaşım ... umarım önümüzdeki ay kalitesi yüksek donmuş tırtıllarını yüklenip geleceksin canım .. ve bu sefer Allah gönlüne göre verecek... her şey daha güzel ve daha farklı olacak .. ve minnik tırtıllar göbüşünde büyücekler annesi hayırlısıyla.. sevgiyle kal canım benimm..
sayfalar o kadar çok seri ilerliyo ki okuyamadım superisi,mda,joll,mavi58,mcan,doa82.olimbira daha adı aklıma gelmeyen güzel anne adayları napıyorsunuz ben yokken neler yaptınız .bende pazartesi günü menepurla başladık tedaviye yarın ilk kont var hayırlısı ile meleklerimiz en kısa zamanda olcak inşalalh sizi çok öpüyorum dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrr
superim Allah bizlere de nasip edecek anne arzusunu tatmayı.. umarım yakın zamanda bizim sıpaların vakti ve zamanları dolar bi güzel kavuşuruz ... hayali bile güzel ..
ben de Ekim ayında bir kaç merkezle görüşüp kararımı verdikten sonra bayaram sonrası tedavimi başlamış olacağım ... ekim ayında ağırlayacağım bir kaç misafirim ve akrabalarım var .. annemle babamda gelecek.. onlarla özlemimi bir güzel giderdikten sonra tam motivasyonla tedavime başlamış olacağım inşallah.....
Jollycim merhaba canım... geçen hafta bir kaç günlüğüne eşimle kaçamak yapıp kafaları dağıttık geldik :) bundan sonra naipse buralarda olurum :) burada yokkende hepinizin haberlerin alıyorum arkadaşım ... umarım önümüzdeki ay kalitesi yüksek donmuş tırtıllarını yüklenip geleceksin canım .. ve bu sefer Allah gönlüne göre verecek... her şey daha güzel ve daha farklı olacak .. ve minnik tırtıllar göbüşünde büyücekler annesi hayırlısıyla.. sevgiyle kal canım benimm..
hestiacım topiğimizin ikinci prensesi adımını atmış :) Allah sağlıkla kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım..
Allah'a emanet olun meleğinle ... çok öpüyorum..
cansucum hayırlısı olsun canım... yılmak, ümidini kaybetmek yok tabii canım.. umarım hiç ummadığın anda bebğin kendiliğinden çıkagelir arkadaşım..
amin canım inşallah bizde tadıcaz bu güzel duyguyu en kısa zamanda..tedaviye beraber başlıcaz galiba bende kasım gibi başlıcam hayırlısıyla..ailenin yanına gelmesi ne güzel moralin yüksek şeklide başlıcaksın tedaviye çok sevindim canım..
inşallah canım yüksek moral ve tam motivasyonla başlarız tedavilerimize... inşallah son tedavi süreçlerimiz olur kavuşuruz emellerimize...
bu arada Dün akşam üzeri Seyhan'ın transferi gerçekleşmiş .. bugün evde istirahat edecek yerinde durabilirse inşallah :)) Allah yüzlerini güldürsün hepsinin.... ayaklarını sürtsünler peşlerinden bizler de gidelim....
canım agrı kesıcı sonucu etkılemez canım bence ama bıdaha agrın olursa mınoset ıc canım onu bızde kullanabılıyoruz merak etme bısey olmaz bıraz rahatlamaya calıs Rabbım hakkında hayırlısını versın canım
amin canım inşallahh..seyhan içinde hayırlı olsun inşallah kızına kardeş gelir bu sefer..böyle giderse kapanışı biz yaparız inşallah
sanırım öyle olacak perim :)) şu an için tedavi sürecinde olmayan biziz sanırım :) bizden önceki arkadaşların güzel haberlerine seninkiyle benimki de eklenince 2012 yi hamile olarak kapatıp 2013 de de doğal olarak nufüs patlatması yaşatacağız nasipse :)
saol canım benim inşallah 2 tane koyarlar tüp yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir.keşke ikiz olsa gerçekten içimden bebişler diye yazmak geldi,allahım hayırlısını versin
canımm yeni tedavin hayırlı olsun inşallahh ilk denemede bebişlerine kavuşacaksın inanıyorum ben..dualarım hep seninle
canım çok güzel güle güle kullanın çınar bebekle beraber inşalahh
inşallah mavimm 2 tane birden olurrrrr hemde biri oğlan biri kız allahım bize kendi katından hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inşalalhh
superim senle uzun zmandır görüşemedik aşılama oldunmu canım veye olcanmı şuna ne durumdasın haber et lütfen bana öpüyorum seni çokkk
evet canım bitek biz kaldık tedavide olmayan galiba..inşallah 2013e hepimiz hamile ve maviyi düşünürsek doğum yapmış olarak gireriz..2013 bizim yılımız olsun gelsin bebişler
canlar,allahım sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkes sabrının mükafatını alacak diye düşünüyorum,
canlar,allahım sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkes sabrının mükafatını alacak diye düşünüyorum,
Çalışma bittiallah hayırlısını nasip etsin istiyorum ama bakalım sonuç ne olacak
ben iyiyim şükür canım sen nasılsın..neler yapıyorsun
İyidir Kuzucumm cok şükür atlattık sancılı günleri tam 2 hafta sürdü. Transfer zamanım henüz belli degil Dr iyice rahatlasın yumurtlaliklar öyle yapicaz dedi. Muhtemelen onumuzdeki aya olur. Hadi bakalim sende zoru atlattın artık kolayı kaldı artık uğraşmak yok:) Merkezdede karar vermişsin oda rahatlamıştır seni. Ozel merkez olunca bayram felan farketmez ama aileden kimsenin haberi yoksa senin icin sıkıntı olur mü yaa en kötü rahatsizlandim yatıyorum dersin ben öyle yaptım enfeksiyon dedim :) Cnm yumurtalarımın 1. Kalite olanlarını dondurduk digerlerini direk eledik çözülme sırasında kayıp yaşamamak adına. Taze embriyoda orta kalitede tutuyor ama dondurulmusta en dayanıklılari seciyorlar.3. Gun ve 5. Gun bebislerim mevcut -196 derecede kardes kardes uyuyorlar :))
kızlar mrbb bu asılamada tutmadıı.ama ylmadm yarın doktora gıdıcem sanrıım 4. asılamadan sonra tupe gecıcez ben anladı benım asılama ıle olmuycak artık bundan emınımmm
umarımm dger arkadasların guzel haberleırnı burdan okurumda morel bulurumm
sayfalar o kadar çok seri ilerliyo ki okuyamadım superisi,mda,joll,mavi58,mcan,doa82.olimbira daha adı aklıma gelmeyen güzel anne adayları napıyorsunuz ben yokken neler yaptınız .bende pazartesi günü menepurla başladık tedaviye yarın ilk kont var hayırlısı ile meleklerimiz en kısa zamanda olcak inşalalh sizi çok öpüyorum dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrr
slm canlar nasılsınız?dün biraz yoğundum pek uğrayamadım,2 tane yün yastığım vardı onları makinada yumuşatıcıyla yıkadım,sonrada serdim annem geldi çırptı falan bugünde onları doldurcaz,akşamda eşim ve annemle gidip oğluşumun park yatağını içinin visko yatağı ve uyku setini aldık,annem aldı saolsun mağaza sahibi hediyelerde verdi yanında emzik biberon falan çok mutluydum akşam,tukuaz mavisi aldık hem erkeğe hem kıza kullanılıyor diye,uyku seti falan çok güzel herşeyi kurunca resimleri paylaşacağım sizlerle...yavaş yavaş başladık bakalım darısı sizlere arkadaşlarım inşallah sizlerde bu güzel duyguları yaşarsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?