canımm cınar bebek ne zaman gelıcek tahmınenn...
topıgın ılk bebısıı gelıyooo
hayırlısıyla
ayrıca cınar bebıse ne aldıysan bızedee hepsını goster burda bızede yardımcı olmu olursunnn
gercı bende daha bısı yok 4. asılamaya hazırlanıyorum ıste cıkmdık candan umut kesılmıyooo
canım beşiğinize bayıldım. park yatak da çok kullanışlı bişey ilerde oyun bahcesi de yapabiliosun. imrendim sana inan canım gidiyor benim de alışveriş yapmak için. inşallah yakındır o günler. nazar değmesin. alışverişe fazla kaptırıp kontrollerini sakın ihmal etme. son ay bebeklere bişeyler oluyor erkenden gelivermek istiyolar falan yatmak zorunda kalma sonra :)
ne güzel eşyalar almışsınız arkadaşım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
uyku seti turkuaz mavisi bilg kamerasından rengi koyu çıkmış
Eki Görüntüle 518272 Eki Görüntüle 518273
şimdi elimde olanlar:
puset,
5'li seti var(anakucağı falan içinde),
1 sepet oyuncak ayıcıklar ördekler arabalar falan,
uyku seti (annem aldı)
park yatağı(annem aldı)
battaniye 1 tane ben ördüm
emzirme yastığı
süt sağma makinası
arabası,
küveti
mama sandalyesi
salıncak
emzik biberon
hediye gelenler:hazır hırka ve yelek, gömlek, 2 tane pijama takımı,pantolon.( bunlar 0-6 ile 1 yaş arası kyıafetler )
gardolap
memleketten kayınvaldemden gelecekler
battaniye 4 tane
9 çıtçıtlı zıbın
9 tane normal patikli zıbın,
hastane çıkışı 2 kutu,
mendiller,
altlı üstlü pijama takımları
bornoz ve havlu takımı
çoraplar
7 tane yelek
3 tane hırka
unuttum aklıma gelmiyo daha bir sürü şeyler var heveslenmiş 1 hurç alışveriş yapmış çok şaşırdım bayramda,memlekete gittiğimizde arabada yer kalmayınca getiremedik.gelsin hepsinin resmini çekip koycam.
burdaki listeden sadece bir battiyeyi ben ördüm hepsini abimler annemler yaptı saolsunlar.geri kalan şeyleride biz tamamlicaz.......
kendim için alışverişim kaldı,bez falan yine ıvır zıvır şeyler kaldı daha ne alcam bilmiyorum,sizinde fikriniz olursa söyleyin bana kızlar....
sayfalar o kadar çok seri ilerliyo ki okuyamadım superisi,mda,joll,mavi58,mcan,doa82.olimbira daha adı aklıma gelmeyen güzel anne adayları napıyorsunuz ben yokken neler yaptınız .bende pazartesi günü menepurla başladık tedaviye yarın ilk kont var hayırlısı ile meleklerimiz en kısa zamanda olcak inşalalh sizi çok öpüyorum dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrr
şimdi elimde olanlar:
puset,
uyku seti (annem aldı)
park yatağı(annem aldı)
emzirme yastığı
süt sağma makinası
arabası,
küveti
mama sandalyesi
salıncak
emzik biberon
hediye gelenler:hazır hırka ve yelek, gömlek, 2 tane pijama takımı,pantolon.( bunlar 0-6 ile 1 yaş arası kyıafetler )
gardolap
battaniye 4 tane
9 çıtçıtlı zıbın
hastane çıkışı 2 kutu,
mendiller,
bornoz ve havlu takımı
çoraplar
7 tane yelek
3 tane hırka
unuttum aklıma gelmiyo daha bir sürü şeyler var heveslenmiş 1 hurç alışveriş yapmış çok şaşırdım bayramda,memlekete gittiğimizde arabada yer kalmayınca getiremedik.gelsin hepsinin resmini çekip koycam.
burdaki listeden sadece bir battiyeyi ben ördüm hepsini abimler annemler yaptı saolsunlar.geri kalan şeyleride biz tamamlicaz.......
kendim için alışverişim kaldı,bez falan yine ıvır zıvır şeyler kaldı daha ne alcam bilmiyorum,sizinde fikriniz olursa söyleyin bana kızlar....
canım sen tamamlamısın hatta fazlan bıle var masallah oyuncaklar falan vala senın lısteyı gorunce bızım cok eksıgımız varmıs dedım kendı kendıme buarada bızım besıgımızde sızınkının aynısı sadece bızımkısı yesıl akrabalar sagolsun alısverısde cok yardımcı oluyolar deme kayınvalıdem 1 tane batanıye 1 torbada yelek ve ceket ordu masallah ben hıc bırsey ormedım Rabbım kulanmak nasıp etsın ınsallah
iyiyim canım 2 aylık yoğun bir devlet prosedürü sürecinden sonra haftaya salı günü çıkıyor artık tüp bebek raporum bu 2 ayda da hem vücudumu dinlendirmiş oldum hem de yoğun bir şekilde kendime özel merkez seçmeye çalıştım. sanırım bir merkezde karar kıldım artık adet ortası bayrama denk geleceği için bayramda da çalışan sırf bu işi yapan eurofertil e gidicem sanırım. Allah hayırlısını nasip etsin sana da canım. şişkinlik vs.. bitti mi canım sıkıntıların geçti mi?
vay anammmm üşümesinler kıssstir tir tirrrr uyusunlar bakalım. ben de eurofertil e karar verdim. bayramın geçmesi için 1 ay daha bekleyemicem canım. bayramda çok kapımız yoktur zaten bizim eşimin ailesi ve benim ailem. benim ailem zaten bilecek eşimin ailesine söylemeyi düşünmüyoruz sonuç olana kadar. sürekli sorulmasını istemiyorum. artık 10 ekim de adet olursam arefe günü falan opu olurum. transfere kadar da 2 kapı gezerim nolcak. ama bayramda transfer olursa yatarım zaten 4 gün ve kurban telaşı var 2 gün yatarım sonra gezerim sorun olmaz yani bu işe konsantre olduk hiçbişeyi gözümüz görmez. canım embriyolarını seçerken embriyoskop kullanıyolar mı sana ? eurofertil ve umut da var diye biliyorum da başka merkezlerde de var mı acaba?
senin transferinin ertelenmesi yine söylüyorum çoook mantıklı bir karar 1 adet dönemi daha geçirince bak nasıl rahatlayacaksın ve bu sefer kavuşacaksın kuzucuklarına canım.
kızmet değilmş cansu cumm sakın üzülme gelicek işte meleklerimiz ama zamanı var daha fazla aşılama ile vakit kaybetme derim ben herşey gönlünce olsun canım.
canım hayırlı olsun tedavinnn. ben de arkandan geliyorum. ekim 10 da adet olucam ben de eurofertil de yaptırıcam. senin merkez neresi ?
canım beşiğinize bayıldım. park yatak da çok kullanışlı bişey ilerde oyun bahcesi de yapabiliosun. imrendim sana inan canım gidiyor benim de alışveriş yapmak için. inşallah yakındır o günler. nazar değmesin. alışverişe fazla kaptırıp kontrollerini sakın ihmal etme. son ay bebeklere bişeyler oluyor erkenden gelivermek istiyolar falan yatmak zorunda.
kalma sonra :)[/QUO
Mrbb canimmm bende daha fazla zaman kaybetmemek istiyorum ama devlet proseduru uc asilama mutlaka devlette olmalymis bende bi tanesini ozelde yaptirdim onu kabul etmiyolar.mecburen yapilcak dorduncu asilamada.evett artik bevbeklerimiz gelsin elcefcimmm
cansu merhaba, artık 2 aşılama yapıldıktan sonra tüp bebeğe geçiş hakkın doğuyor. sırf bu nedenle 4.yaptıracaksan gerek yok cnm.3 aşılama daha önceki uygulamalarmış.
şimdi elimde olanlar:
puset,
uyku seti (annem aldı)
park yatağı(annem aldı)
emzirme yastığı
süt sağma makinası
arabası,
küveti
mama sandalyesi
salıncak
emzik biberon
gardolap
battaniye 4 tane
9 çıtçıtlı zıbın
hastane çıkışı 2 kutu,
mendiller,
bornoz ve havlu takımı
çoraplar
7 tane yelek
3 tane hırka
Cy_76 Opu vakti geldi demekk hadi bakalimm hiç birşey hissetmiyeceksin misil misil uyuyacaksın hatta seni kaldırmaya çalışırken birde sınır olucaksinn eklemeyin beni biraz daha uyayım diye:) Toplansın bakalim bebe adayları bol bolda donmuştu olur ins . Benimkilerin yanında kardes kardes uyurlar :))
merhaba canım, bugün opum yapıldı ve çok şükür iyiyim:) nazarım değmesin kendime ama hemşireler bile şaşırdı, yatağa geçerken kendim geçmişim(ama hatırlamıyorum) 2 kişilik odada olduğumdan eşimi almadılar, bende giyindim tostumu yedim falan,hemen kalktım,ev uzak mesafede ve arabamız yok, eşime dedim ben gayet iyiyim bindik tramvaya:) bir noktadan sonra taksiyle ben eve geldim o da işine gitti, ama gelir gelmez yattım valla, ilaç için alarmı kurdum öyle uyanmışım:) sadece hafif kanama var, gerçekten güzel bir uykuydu, neyseki iyi geçti ama eşim yolda giderken demesin mi ben testi verirken pek konsantre olamadım, şimdiye kadar hiç bir şey demedim ama bu sefer dedim-sen ne zaman konsantre oldun ki, ne var yani düşünme bir şey...dedim çünkü biz ne aşamalardan geçiyoruz, bir tek yumurta ile olan bir şey değil, ne kadar çok meni miktarı olursa o kadar iyi..hemşireye çıkarken eşimin değerleri belli midir dedim, baktı sorun yok test sonucunda dedi, benden de 25 tane toplanmış ama bakalım kaçı işe yarar olacak. eşimin testide de güzel çıkar inşallah..
bebesko sanırım sendin soran, iki tane koyuyorlar mı diye, devlette 35 yaşın altına 1.ve 2. denemede 1 embriyo konuluyor cnm, 35 yaş üstü 2 embriyo. bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm.
iyiyim canım 2 aylık yoğun bir devlet prosedürü sürecinden sonra haftaya salı günü çıkıyor artık tüp bebek raporum bu 2 ayda da hem vücudumu dinlendirmiş oldum hem de yoğun bir şekilde kendime özel merkez seçmeye çalıştım. sanırım bir merkezde karar kıldım artık adet ortası bayrama denk geleceği için bayramda da çalışan sırf bu işi yapan eurofertil e gidicem sanırım. Allah hayırlısını nasip etsin sana da canım. şişkinlik vs.. bitti mi canım sıkıntıların geçti mi?
vay anammmm üşümesinler kıssstir tir tirrrr uyusunlar bakalım. ben de eurofertil e karar verdim. bayramın geçmesi için 1 ay daha bekleyemicem canım. bayramda çok kapımız yoktur zaten bizim eşimin ailesi ve benim ailem. benim ailem zaten bilecek eşimin ailesine söylemeyi düşünmüyoruz sonuç olana kadar. sürekli sorulmasını istemiyorum. artık 10 ekim de adet olursam arefe günü falan opu olurum. transfere kadar da 2 kapı gezerim nolcak. ama bayramda transfer olursa yatarım zaten 4 gün ve kurban telaşı var 2 gün yatarım sonra gezerim sorun olmaz yani bu işe konsantre olduk hiçbişeyi gözümüz görmez. canım embriyolarını seçerken embriyoskop kullanıyolar mı sana ? eurofertil ve umut da var diye biliyorum da başka merkezlerde de var mı acaba?
senin transferinin ertelenmesi yine söylüyorum çoook mantıklı bir karar 1 adet dönemi daha geçirince bak nasıl rahatlayacaksın ve bu sefer kavuşacaksın kuzucuklarına canım.
kızmet değilmş cansu cumm sakın üzülme gelicek işte meleklerimiz ama zamanı var daha fazla aşılama ile vakit kaybetme derim ben herşey gönlünce olsun canım.
canım hayırlı olsun tedavinnn. ben de arkandan geliyorum. ekim 10 da adet olucam ben de eurofertil de yaptırıcam. senin merkez neresi ?
canım beşiğinize bayıldım. park yatak da çok kullanışlı bişey ilerde oyun bahcesi de yapabiliosun. imrendim sana inan canım gidiyor benim de alışveriş yapmak için. inşallah yakındır o günler. nazar değmesin. alışverişe fazla kaptırıp kontrollerini sakın ihmal etme. son ay bebeklere bişeyler oluyor erkenden gelivermek istiyolar falan yatmak zorunda.
kalma sonra :)[/QUO
Mrbb canimmm bende daha fazla zaman kaybetmemek istiyorum ama devlet proseduru uc asilama mutlaka devlette olmalymis bende bi tanesini ozelde yaptirdim onu kabul etmiyolar.mecburen yapilcak dorduncu asilamada.evett artik bevbeklerimiz gelsin elcefcimmm
canım artık 2 aşılama yaptırmış olman yeterli. eğer özelde yaptırdığın aşılamayı da ilaçlarını raporla alarak yaptırdıysan sayılıyor. ama cebinden aldıysan sayılmıyor. özel hastanede bile yaptırsan aşılamanı sgk nın geçtiği biryer olsun rapor çıkartıp alabiliyosun ilaçlarını. devlet prosedürü çok zor canım ama atlatınca da baya maddi açıdan rahat oluyor. ben de ila aşılamamı özelde yaptırdım tutmadı ilaçları da cebimden aldım. halbuki rapor çıkartabiliyolarmış hiç söylemediler ben de kızdım devlet hastanesine gitmeye başladım raporla aşılama oldum 2 tane sadece 270 tl ilaç parası ödedim bütün ilaçlara o kadar çok iyi oldu. özelde bir de 400-500 tl aşılama ücreti verecektim. benim de özeldeki sayılmadığı için devlette sil baştan başladık. 2 tanesi yapıldı 1 tanesi iptal edildi ama neticede 2 aşılama yapıldığı için tüpe geçebildim. artık yoruldum ben de canım cidden gelsin çok istiyorum. ekim de bakalım benim tüp bebek.
Canımm sen tüp bebek yaptıracaktın ne oldu yaptırmadınmı ne zaman yaptırıcannn
merhaba canım, bugün opum yapıldı ve çok şükür iyiyim:) nazarım değmesin kendime ama hemşireler bile şaşırdı, yatağa geçerken kendim geçmişim(ama hatırlamıyorum) 2 kişilik odada olduğumdan eşimi almadılar, bende giyindim tostumu yedim falan,hemen kalktım,ev uzak mesafede ve arabamız yok, eşime dedim ben gayet iyiyim bindik tramvaya:) bir noktadan sonra taksiyle ben eve geldim o da işine gitti, ama gelir gelmez yattım valla, ilaç için alarmı kurdum öyle uyanmışım:) sadece hafif kanama var, gerçekten güzel bir uykuydu, neyseki iyi geçti ama eşim yolda giderken demesin mi ben testi verirken pek konsantre olamadım, şimdiye kadar hiç bir şey demedim ama bu sefer dedim-sen ne zaman konsantre oldun ki, ne var yani düşünme bir şey...dedim çünkü biz ne aşamalardan geçiyoruz, bir tek yumurta ile olan bir şey değil, ne kadar çok meni miktarı olursa o kadar iyi..hemşireye çıkarken eşimin değerleri belli midir dedim, baktı sorun yok test sonucunda dedi, benden de 25 tane toplanmış ama bakalım kaçı işe yarar olacak. eşimin testide de güzel çıkar inşallah..
bebesko sanırım sendin soran, iki tane koyuyorlar mı diye, devlette 35 yaşın altına 1.ve 2. denemede 1 embriyo konuluyor cnm, 35 yaş üstü 2 embriyo. bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm.
Biraz daha iyiyim Ayşecim. İlk haftalar sıkıntım vardı, bulantı halsizlik falan.Yeni yeni kendime geliyorum.Hep takip ediyorum burayı ama.Eminim burdaki herkes isteyen herkesin hamile kalmasını diliyor ama hamile olunca galiba daha çok istiyor herkesin bu duyguyu tatmasını.Bende hamile kaldıktan sonra daha fazla ister oldum hepinizin hmile olmasını, o heyecanı yaşamanızı, kalp atışlarını duymanızı her kontrolde büyüdüğünü görüp tarifsiz duygular yaşamanızı.Diliyorum ki Allahtan hepinize nasip etsin.Senin çalışmalar bitmiş.Yumoşunda çok iyi büyümüştü sanırım hatırladığım kadarıyla.İnşalllah spermle buluşmuştur yumoşun ve yavrun içinde filizlenmeye başlamıştır.
saol canım benim.açıkcası bende çok sevdim özellikle uyku seti harika kurduğumda tam resmini çekerim,tukuaz mavisi resimlerde koyu çıkmış rengkleri,bişeyler aldıkça günlerin yaklaştığı belli oluyor heyecanlanıyorum.sende alınca paylaş resimleri....darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah....Maşallah Çınar bebeğin herşeyini hazırlamış annesi.Sağlıkla mutlu günlerde kullansın inşallah.Yatağına yorganına bayıldım.Bende çok heveslendim ama bizim için daha çok erken.Herşey yolunda giderse 6. ayda almaya başlayacağım bende. Çok güzel telaşlar bunlar.Allah herkese nasip etsin....
Ercelf canım ınsallah busefer kavusursun bebegını hepınız ıcın okadar yurekten dua edıyorumkı canım ben daha kucagıma alamadım ama onu ıcınde hısetmek bıle cok guzel bı duygu Rabbım ısteyen herkese tadırsın bu duyguyu ınsallah mavıcım sana sezeryanmı dıyolar canım bel fıtıgından mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?