Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ev taşıyorum İnternet'e giremedim çok takip edemedim ama güzel haberle de gelemedim ne yazıkki ikinci aşılama da sonuçsuz kaldı... Bu Arda bi soru sormuştum acaba kimdi cevap veren bulamıyorum o sayfayı;p teşekkür ederim burda her soruya cevap her soruna yakınlık var eksik olmayın

slm kızlar benimde yumurtalar cuma günü toplanıyo benim sağ yumurtalıktaki yumurta görülmedi bügün canım çok yandı ultrasonda o sebebpten benim yumurta toplama işlemi anesteziyle olacakmış öyle karar verdiler.çünkü anestezi olmazsa çok canım yanarmış.saat 23 te ovitrelle iğnemi olcam cumada hastanedeyim sabahtan

geçmiş olsun canım pes etmek yok ama,hiç ummadığın bir anda bebeğin sana gelecektir emin ol.

Bi asilamammm ozel muayehanede oldu.iki asilamada devlette ben yine yarin gidince tup istuyirum diycem bakalim ne olcak..keske dedin gibi olsa asilama olmuyo.dollenmiyo yumurta neden bilmiyorummm

cansu tüp bebek denemek istiyorsan kabul ederler, çünkü 3 aşılama eskiden yapılıyormuş, gönlünden geçen ne ise o olur inşallah cnm.aşılamanın normal ilişkiye göre çokta farkı olmadığından tutması büyük şans.tek farkı seçilen spermlerin enjekte edilmesi. ama tabi burda aşılaması tutupta hamile kalan arkadaşlarımızda var çok şükür.

seni ve kelebeklerini görüpte kötü olmak varmı güzelimmmm

çok şükür rabbime iyiyim

seni görünce o kelebekler daha bni çoşkulu uçuşuyorlar yeğenlerimin annnesi :))
aman iyi ol hep... kendini yoracak işlerden sakın olur mu ? bol bol sıvı tüket ve fırsatını buldukça ayaklarını uzat tatlım...

sağol cnmmm tavsiyelerinize ihtiyacım varrrr
ayağımı uzatsamda oturur vaziyetteyim ama farkedermi ?
keşke hastaneye gidebilsekte içimize bakabilseler bölünmeler devam ediyomu diye

hadi bugün kim ne yemek yapacak onu sorayım çok sıkılıyorum aklımda da bir yemek yooookkkk
ama biraz rejim usulü olsun
herkese güzel bir gün diliyorum

hadi bugün kim ne yemek yapacak onu sorayım çok sıkılıyorum aklımda da bir yemek yooookkkk

günaydın arkadaşım... sana da güzel ve umutlu günler diliyorum...
bu arada yeni tedavi sürec,ne girmişsin .. inşallah bu sefer mutlu sona erersin canım... hakkında hayırlısı olsun .. şansın bol olsun ...
yemek konusuna gelince ben etli kabak dolması yapmayı düşünüyorum

günaydın herkese,
bende dün yeşilmercimekli bulgur pilavı yaptım,ve yeşil fasulye yemeği yaptım,dün eşim yemeğe gelmediğinden bugüne kaldı,yanına salata yapcam,eşim sabah balık falan diyordu balık getirmezse yemeğim hazır....

günaydın canım ben dün kendime taze fasulye eşimede musakka pilav ve cacık yaptım bugünde onları yicez kaldı çünkü

günaydın hatunlar nasılsınız..ben diyetteyim ya dün diyetisyene gittim kontrol için ve 2 kg 600 gr vermişim çok mutlu oldum gitsin kilolar

Bugün sabrıma yenik düştüm ve yolda servisten inip kan tahlili verdim.sonucumu bekliyorum bugün 13.günüm ama olmadığına eminim en azından ilaç yutmam dedim.Evde iş bile yapamıyorum kafamdan çıkarsa normal hayatıma dönerim dedim.Kasımda işallah tüp bebeğe geçicem.Allahım burda çocuk isteyen herkesin sabrını versin.Allah yardımcımız olsun kızlar.

günaydın hatunlar nasılsınız..ben diyetteyim ya dün diyetisyene gittim kontrol için ve 2 kg 600 gr vermişim çok mutlu oldum gitsin kilolar

günaydın pericim ....
ohhh ne güzel kilolar gidiyor :) çok sevindim senin adına... sabahları pilates yapabilirsin Ebru Şallı ie.. bilgin olsun .. vücudu en güzel ve en çabuk forma sokan tek spor diyebilirim... haftaya ben de başlayacağım tekrardan ..

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım .. umarım her şey istediğin gibi sonlanır.. haberini bekliyor olacağım..

günaydın tatlım hiç plates yapmadım deneyebilirim tabi..sen niye başlıyosunki kilon yok fıstık gibisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…