Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah superisi, verdiğin kilolaların etkisiyle belkide gelmiştir bebişin. Allah büyük ve bazen mucize diyebileceğimiz şeyler olabiliyor.Dün hastanede birisiyle tanıştım. 5 yıldır bebekleri olmuyormuş, geçen yıl 2 aşılama yaptırmışlar tutmamış.Tüp bebek tedavisi için başvurdukları gün hastanede hamile olduğunu öğrenmiş.Çok mutlu oluyorum böyle haberleri duyunca.Allah büyük işte.Seninde gelmiştir belki bebeğin kendiliğinden.ama olmasada üzülme.2. aşılaman var önünde.Her tedavi yeni bir umut.

arkadaşlar ben kan verdim sonuç bekliyorum saat 3 gibi çıkacak inşaallah. dün sabah evde yaptım idrar testi bişey çıkmadı ama.inşaalah ALLAH'ım mayıs ayının ilk hamilesi ben olurum..

canım saol..hoşbulduk..aslında ilk gelişim değil..aşılama sürecinde bir süre beraberdik burda..ama şimdi kalıcı geldim...evet canım cok haklsın..içimin rahatlaması için yaptırmam gerektiğini biliyorum..bugün yine bir doktor araştırıyoruz..bakalım haber gelirse öğleden sonra gideceğim Allah izin verirse...bu ay biter inşallah..bi dahaki ayı beklemek istemiyorum..sanırım sende tüp bebek yaptırmışsın..rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın..güzel haberler ver inşaallh..

ne güzelbir haber bu.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar ben kan verdim sonuç bekliyorum saat 3 gibi çıkacak inşaallah. dün sabah evde yaptım idrar testi bişey çıkmadı ama.inşaalah ALLAH'ım mayıs ayının ilk hamilesi ben olurum..

İnşallah aşılaman tutmuştur ve güzel haberler verirsin bize.

inşallah canım ya çok isterim kendiliğimden hamile kalmayı bakalım nasip..olmazsa dediğin gibi 2.aşılama umudum var hayırlısı olsun hakkımda..bende anlattığın haberleri duyunca seviniyorum bebişin ne zaman gelceği hç belli olmuyo vakti ne zamansa o zaman oluyo işte..seninde tüp bebekte olucak inşallah

canım dualarımız seninle hayırlı haberle gel inşallah..

arkadaşlar ben kan verdim sonuç bekliyorum saat 3 gibi çıkacak inşaallah. Dün sabah evde yaptım idrar testi bişey çıkmadı ama.inşaalah allah'ım mayıs ayının ilk hamilesi ben olurum..

dualarım seninle bekliyorum güzel haberlerini inşallah mayısın ilk güzel haberi senden gelir bizlerde devamını getirrizz aminnnn.

benimde 2. aşılama inşallah gerek kalmaz cnm

inşallah tutmuştur cnm dualarımız seninle

canım sonucu alınca yazacaktım sizi heyecanlandırmamak için ama hepinizin duasına okadar çok ihtiyacım varki hepinizden ALLAH razı olsun hepimizin evlat özlemi son bulur en kısa zamanda inşaallah (aminnnnnnnnnnnn......)

Umarım hayırlı haberlerini burdan bize yazar, olumlu sonuçlarla gelirsin. Dualarım seninle.
Kaçıncı aşılamandı ecrincim?

Ecrin canım,inşallah tutmuştur canım güzel haberler verirsin bizlere,senin sayende neşemiz artar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…