Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım opun hayırlı olsun, inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve sana bebiş olarak gelir...

ben de senin gibi düşünüyordum 5. gün embriyosu sanki daha kesin gibi geliyordu ama öyle değilmiş, bebek için en uygun ortam anne rahmi ve ne kadar erken oraya konulursa o kadar iyi olurmuş. tabi ebriyo sayısı çok ve eleme zorlaşırsa 5. güne kadar hangisinin daha kaliteli olduğunu görmek açısından bekletilebiliyormuşta... ben senin yerinde olsam cnm artık tüpe geçerdim, evet biraz daha zor süreç, stresli daha çok iğne ilaç var ama önemli olan sonu güzel olsun. bir de anestezide korkma, güzel bir uyku uyumuş oluyorsun:)

Günaydınlarrr
Bereketli , bol hamişli,güzel büyüyen yomoşlarla dolu bir hafta geçirmek dileğiyle herkese iyi haftalarr :))

amin cnm.....sana da günaydın.

uyku tutmadı topiğe bi selam vereyim dedim mutlu ,güzel ,huzurlu, hayırlı haberlerin olduğu bi hafta olur inşallah

güzel bir gün ve hafta diliyorum. Herkese günaydınnnnnnn..

Canım benim çok geçmiş olsun,Şükür ki Allah'ım sana annelik duygusunu yaşatmış inşallah hiç beklemediğin bir anda bebişin sana gelir üzme kendini.

Canım tebrik ederim meleğin sana gelmiş,artık kendine çok dikkat et uzan dinlen inşallah sonuna kadar güzel gider her şey :))

maşallah sana anestezisiz opu oldun hee :) islem olurken hiç aci hissetmedin mı ? Ins. 15 gun sonra guzel haberler getirirsin .kismetse kac bebik koyacak dr :)

evet canım anestesi almadım hafta sonuna denk geldiği için çok rahat geçti ben her dua okuduğumda tek tek geldi yumoşlarım dr amcasına 20dk falan sürdü sadece yumuşları çekerlen çok az gerildim o kadarda olcak hemşire dedi iyikide anestezi almadın bak dedi korkacak bişe yokmuş dedi zaten biz anesteziyi tavsiye etmiyoz vucutta kalıyo dedi canım benim yaşım 29 olduğu için bide devlet hastanesinde yasakmış yaştan dolayı 1 tane koycaklar teyzesi :))) 1 olsun benim olsun canım inşallahhh :))

canım çok teşekkür ederim devlet hastenesi 3.günü yapıyor tranferi malesef ((((((((

Günaydın herkese topiğimizin anneleri ve anne adayları.

Bebesko hayırlı olsun canım umarım güzel haberlerle dönersin.
Seyhancım herşeyin hayırlısı allah çocuğuna ve sana güzel bir ömür versin en yakın zamandada kardeşide olur hiç merak etme yeterki biz vazgeçmeyelim
Mda bugün değerin ikiye katlanması dileğiyle

Bende cumartesi tüp bebek için görüştüm hastalığının ilk günü gel dedi başladık yola ama kafama takılan benişm adetim bayrama denk geliyo acaba ertelerlermi?

canım maşallah yumurtalarına eşininde değerleri güzelmiş inşallah sağlıklı embriyolar olurlar ve sonunda senin göbişine gelip konurlar inşallah

Son düzenleme:
günaydınlar güzel hatunlar hepimize hamile haberli,mutluluk ve sevinçle geçicek bir hafta diliyorum

merhaba seyhancım sende üzülme herşeyin bir zamanı var bak bizlerinde zamanı gelince oldu biz istediğimiz zaman oldumu allah en güzel zamanda yavrunu sana verecektir..

saol canımmm benimde opum pazara denk geldi yaptılar üstelik devlet hastanesi darısı senin başına inşalalh hayırlısı ile

günaydınlar güzel hatunlar Hepimize hamile haberli,mutluluk ve sevinçle geçicek bir hafta diliyorum

canım maşallah yumurtalarına eşininde değerleri güzelmiş inşallah sağlıklı embriyolar olurlar ve sonunda senin göbişine gelip konurlar inşallah

superim canım az önce hastaneyi aradım döllenmelerin oldu dedi yarın tekrar ara tranfer günü belirlicez dedi :))))) çok heyeceanlıyım canım güzel arkadaşım tüp bebek heyecanı aşılamaya göre çok farklı acaba 15 yumurtamdamı döllendi ayyyy 15 bebeşim oldu o zaman

Canım heyecanla seni bekliyommmmm hadi gel artık güzel haberlerle

hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah mutlu sona ulaşırsınız. :))) senin içinde heyecanla gün sayarız ne güzel :))))

tatlım çok sevindim senin heyecanına ortak oluyorum inanki maşallah bebişlerine inşallah yarın yada çarşamba günü hayırlısıyla transferin yapılır ve birlikte gün saymaya başlarız

Hadi bakalım gözümüz aydınn :) Kız sorsaydın ya kaçı işleme alındı ve kaçı bebik oldu diye :) İnsan heyecandan sorucaklarınıda unutuyo desene :))

Merhaba kzılar günaydın. Ben de 2 aşılama 2 de tüp bebek tedavisinden sonra şu anda bebeğinin gelmesini dört gözle bekleyen beir anne adayıyım. Topik açıldığında oğlum benimle 7. gününü yaşıyormuş meğerse :))) Dediğim gibi başarısız geçen 2 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra 2. de de hiç ümidim yoktu. Çünkü tedaviye başlamadan 3 gün önce anneannemi kaybetmiştim üstelik ondan 1 ay öncede eşimin anneannesi vefat etmişti. Yani aslında moral olarak sıfırdık. Ama hayat devam ediyordu. Anneannemin cenazeden geldiğimiz gün regl oldum ki daha 10 gün önce olmuştum. Dr. uma gittim normal adet kanaması istersen başlayalım dedi. Ben de bunda da bir hayır vardır diyerek başladım iğnelere ama hiç ümitsiz olarak ve de kendimi çok kaptırmadan. Hatta int. e falan bile girmedim bu konularla ilgili. Günlük hayatıma devam ettim aynen. Gelgelelim opu günü geldi. bu sefer 9 adet yumurta toplanabilmişti. ( Ben de pcos var ve öncekinde 18 yumurta toplanmış ve hepsi döllenmişti) Opunun ertesi günü 9 yumurtadan sadece 3 ünün döllendiğini haber verdiler, benim moral yine yerlerde ya onlarda dayanamazsa ya boşa giderse diye. Biliyorsunuz ki maalesef tedavi de ilaçlar da çok pahalı. Ve benim kilo fazlam olduğundan dolayı yüksek dozda ilaç kullanıyordum.

Neyse ki 3, güne 3 embriyo da sağlam çıkabildiler. Yaştan dolayı yine 1 adet embriyo transferi yapıldı. Ben yine umutsuz bir şekilde günlük hayatıma devam ettim. Ama bu arada karnımda gaz varmış gibi şişkinlik başladı. ,günden güne arttı arttı ve malum bölgeye kadar ödem oldu. Test gününme 1-2 gün var ama ben onu hiç düşünmüyorum test yapayım da olumlu-olumsuz ona göre dr. a giderim kurtulurum bu sıkıntıdan diyordum.

20 Mayıs test günümdü pazar olduğu için ertesi güne bıraktım o kadar umutsuzdum yani hamile olmadığıma. Neyse 21. i sabahı erkenden gittim kan verdim bu arada bir de 2 adet test aldım eczaneden. Alışverişimi yaptım biraz gezdim ( ben hala gaz zannediyorum şişliğimi gezeyim biraz hareket olsun modundayım yanii )

Neyse geldim eve hadi bakayım bir dedim ve testi yaptım Allahım gözlerim yanlış görüyor olmalıydı. Nasıl iki çizgi çıkmıştı testte. Ağlamaya başladım direk doğal olarak o an en iyi yaptığınız şey bu olsa gerek :))) 2. testi yaptım o da aynı. Eşimi aradım ağlayarak, o da şişliklerden dolayı falan birşey oldu sanmış gebeliği düşünmüyor bile yani. Ağlamaktan katıla katıla anlatana kadar hamile olduğumu çok çabaladım.

Allahım inşallah herkese en kısa zamanda yaşatır bu duyguyu. Rabbim kimseye aratmasın inşallah. Bir anda dünyanız değişiyor ve bambaşka biri oluyorsunuz.

Gerçi ben hala şiş olduğum için acımdan çok fazla yaşayamadım bu sevincimi. DEğerim yüksek çıktığı için tekrar tekrar test istemedi dr. um. 2 Gün sonra bu şişkinliğin bir sebebi olmalı diyerek dr. a gittiğimde muyene etti ve acil olarak operasyona aldı beni. Meğerse tüp bebek ilaçlarının yan etkisi olabiliyormuş gebelik hormonlarıyla birlikte inanılmaz derecee ödem yapmış vücudum. Hemen tahliller falan allahıma şükür korkulacak kadar bir şey çıkmadı. Yaşadığım sorun OHSS imiş ve hastanede yatmlara kadar gidebiliyormuş sonu. Allahıma şükürler olsun gerek kalmadı. Oyyyyy çok şişirdim kafanızı hakkınızı helal edin :)))

Şu an oğlumun tekmeleriyle birlikte sizlerle paylaşmak istedim yaşasıklarımı.
İnşallah Rabbim hepinizie bu güzel duyguyu hayırlsııyla bir an önce yaşatsın, bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza. Anneliğin değerini sanırım bizden daha iyi anlaya olamaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…