canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
bbesko hayırlı olsun canım..
ama kafama bısı takıldı neden embrıyoları 5. gun tranfer etmıyolarda 3. edıyolar..
bebgın tutunması acısından 5. gun daha saglıklı embrıyolar olusurmuss..
benım de arkaadsım bana tup bebek yaptırırsan 5. gun tarnsfer eden merkez dıye tembıhledı...
yanı bazı merkezler 3. gunden sonra tutamıyoalrmıss..
doktoruna bı sor bencee.
oda tup yaptırdı ve tuttu.
5. gun yapıldı transferı
Günaydınlarrr
Bereketli , bol hamişli,güzel büyüyen yomoşlarla dolu bir hafta geçirmek dileğiyle herkese iyi haftalarr :))
maşallah sana anestezisiz opu oldun hee:) islem olurken hiç aci hissetmedin mı ? Ins. 15 gun sonra guzel haberler getirirsin .kismetse kac bebik koyacak dr :)
bbesko hayırlı olsun canım..
Ama kafama bısı takıldı neden embrıyoları 5. Gun tranfer etmıyolarda 3. Edıyolar..
Bebgın tutunması acısından 5. Gun daha saglıklı embrıyolar olusurmuss..
Benım de arkaadsım bana tup bebek yaptırırsan 5. Gun tarnsfer eden merkez dıye tembıhledı...
Yanı bazı merkezler 3. Gunden sonra tutamıyoalrmıss..
Doktoruna bı sor bencee.
Oda tup yaptırdı ve tuttu.
5. Gun yapıldı transferı
canım opun hayırlı olsun, inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve sana bebiş olarak gelir...
Inşallah canım inşallah rabbim kabul etsin dualarımız hepimiz en kısa zamanda annce olalım inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
ben de senin gibi düşünüyordum 5. Gün embriyosu sanki daha kesin gibi geliyordu ama öyle değilmiş, bebek için en uygun ortam anne rahmi ve ne kadar erken oraya konulursa o kadar iyi olurmuş. Tabi ebriyo sayısı çok ve eleme zorlaşırsa 5. Güne kadar hangisinin daha kaliteli olduğunu görmek açısından bekletilebiliyormuşta... Ben senin yerinde olsam cnm artık tüpe geçerdim, evet biraz daha zor süreç, stresli daha çok iğne ilaç var ama önemli olan sonu güzel olsun. Bir de anestezide korkma, güzel bir uyku uyumuş oluyorsun:)
amin cnm.....sana da günaydın.
canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım
günaydın herkese topiğimizin anneleri ve anne adayları.
Bebesko hayırlı olsun canım umarım güzel haberlerle dönersin.
Seyhancım herşeyin hayırlısı allah çocuğuna ve sana güzel bir ömür versin en yakın zamandada kardeşide olur hiç merak etme yeterki biz vazgeçmeyelim
mda bugün değerin ikiye katlanması dileğiyle
bende cumartesi tüp bebek için görüştüm hastalığının ilk günü gel dedi başladık yola ama kafama takılan benişm adetim bayrama denk geliyo acaba ertelerlermi?
günaydınlar güzel hatunlarHepimize hamile haberli,mutluluk ve sevinçle geçicek bir hafta diliyorum
canım maşallah yumurtalarına eşininde değerleri güzelmiş inşallah sağlıklı embriyolar olurlar ve sonunda senin göbişine gelip konurlar inşallah
saol canımmm benimde opum pazara denk geldi yaptılar üstelik devlet hastanesi darısı senin başına inşalalh hayırlısı ile
superim canım az önce hastaneyi aradım döllenmelerin oldu dedi yarın tekrar ara tranfer günü belirlicez dedi :))))) çok heyeceanlıyım canım güzel arkadaşım tüp bebek heyecanı aşılamaya göre çok farklı acaba 15 yumurtamdamı döllendi ayyyy 15 bebeşim oldu o zaman
saol canımmm benimde opum pazara denk geldi yaptılar üstelik devlet hastanesi darısı senin başına inşalalh hayırlısı ile
superim canım az önce hastaneyi aradım döllenmelerin oldu dedi yarın tekrar ara tranfer günü belirlicez dedi :))))) çok heyeceanlıyım canım güzel arkadaşım tüp bebek heyecanı aşılamaya göre çok farklı acaba 15 yumurtamdamı döllendi ayyyy 15 bebeşim oldu o zaman
nerdesin canım merakla bekliyorum sonucunu gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?