jollyy cik seninde az kaldı hayde bakalım bebeksiz kimse kalmasın, sen bebeskom , charms, onurumsun, elcelf , ayse ve daha kimler kimler
canımmm ya...senin için cok heyecanlandım...ne güzel ekim sonuna bilemedim kasım başı güzel müjdeyi verirsin bizlere...Allahın izniyle hayırlısıyla tedavini gerçekleştirirsin inşallah..dualarım seninle..günaydın herkese arkadaşlar malum 2 aylık koşuşturmacalı bir sürecin ardından tüp bebek raporum çıkmıştı dün gidip hastaneden raporumu aldım. kurul günlük 225 ünite toplamda 2250 IU ilaç alma hakkı tanımış bana. eurofertil de reçetemi yazdırdım ve gidip eczaneden ilaçlarımı aldım.
8 kutu puregon 300
7 kutu cetrodite çatlama önleyici iğne
1 kutu ovitrelle ye 700 tl ödedim. bu devletin karşıladığı hali yani :) ama ilaçların ne kadar pahalı olduğunu biliyorsunuz. normalde 1 kutu puregon 240-260 tl arasında değişiyor.
henüz adet olmadım ama ağrıları başladı kesin tarihim 11 ekim bu haftasonuna doğru başlarız eğer adetim gecikmezse Allahın izniyle. doktorum da bayramda burdayım dedi içimi rahatlattı. heyecanım çok arttı çok hevesleniyorum. sırasıyla güzel haberler aldık inşallah devam eder. dualarınızı bekliyorum artık...
sonucum geldi canlar 3. tahlilimiz 263,8 olmuş sanırım büyüyoruz artık
teşekkürler canım 70,130 derken 260 da olduk :))) allah tamamına kadar saglıkla devamını nasip etsin, derin hanım nasıllar.
canım ben clexane 0.6 kullanıyonurum birde estrofem corasprinde progestan igne kullanmadım benim beş günde bir degiştirdigim bantlarım var sen daha tecrübelisin bant kullanmadınmı ayrıca hatırlatıyım ayrıca bende kan pıhtılaşması varCnm tedaviye başlar başlamaz folik asit,elevit,corasprin . Opudan sonra bunlara ek olarak estrofem,progestan,crinone jel, clexane 400 kan sulandırıcı iğne(hergün göbekten ),progestan iğne (her gün kalçacan ),bunların haricinde birde sadece 5 gün kullandığın antibiyotik ve p ile başlayan başka bir hap daha vardı ama onun adını unuttum :) Tam bir hap kolik oluyorsun yani :)
Cnm tedaviye başlar başlamaz folik asit,elevit,corasprin . Opudan sonra bunlara ek olarak estrofem,progestan,crinone jel, clexane 400 kan sulandırıcı iğne(hergün göbekten ),progestan iğne (her gün kalçacan ),bunların haricinde birde sadece 5 gün kullandığın antibiyotik ve p ile başlayan başka bir hap daha vardı ama onun adını unuttum :) Tam bir hap kolik oluyorsun yani :)
Canım Bana ultrasunla değil dedi.Alttan dedi
canım ben clexane 0.6 kullanıyonurum birde estrofem corasprinde progestan igne kullanmadım benim beş günde bir degiştirdigim bantlarım var sen daha tecrübelisin bant kullanmadınmı ayrıca hatırlatıyım ayrıca bende kan pıhtılaşması var
Alttan zaten ama ultrosonla :)
Cnm benimde Climara forte bantlar var 5 günde bir değiştiriliyor.Progestan iğne çok beter birşey zaten yahu. Tam acısı geçiyor yeniden vurulmaya gidiyorsun. Gebelik oluşuncada 3 ay daha devam ediyor. Bende kan pıhtılaşması yok o yüzden sanırım benimkisi clexane 0.4'lük. 0.6 'lık daha yüksek doz. Corasprin zaten 100 mg. Senin iğne dozu yüksek olduğu için gerekli görmemiştir dr'un.
sende kan pıhtılaşması mı var canım birde nerde tüp bebek yaptırdın
Alttan zaten ama ultrosonla :)
jolyyy ne olur bana özelden yaz arkadaşım nasıl olduğunu duymaya ihtiyacım var ben aşılama işleminden hariç muayene olamıyorum çok stresliyim
amin canım inşallah benden de iyi çıksın sonucun , transfere girerken ayetel kürsi okumayı unutma sonrada bebeklerinin keyfini çıkart zaten ekranda görüyorsun sana geldiklerini tıpkı yıldız gibi parlıyorlar
Mcan canı. Sen nasılsın me zamandır hal hatır soramıyorum ben de başlıyorum artık bayramda göbüşüme alırım inşallah artık yavrumu
Evet canım sonunda eşim de çok heyecanlı ben de en geç arefe günü olurum opu belki bayram sonrası da göbüşümde olur ben de 5. Gun embriyosu olmasını çok istiyorum
Maşallah nazar değmesin büyüyorsunuz evet canım ekstra bişeyler kullanıyomusun ilaçların nelerdir birde transferden sonra ne kullandın ben sadece folik asit içiyom şuan başlayınca aspirin de bericek doktor bilmiyorum bi de 1 düşüğüm var benim transferden sonra önlem almak lazım dimi
Darısı başıma benesko maşallah kalanları dondur mutlaka canım bebik i göbükünde ve sana tutunmuş bil bence ... Ama önce Allahtan hayırlısı..
İnş. cnm yaa bakalım bende meraktayım ve sabırsızanıyorum artık :) 1 ay ara verince adetten sonra yaklaşık 15-20.günlerde yapılıyor. Rahim içinde estrofem diye hap kullanılıyor. Birde vücuda yapıştırılan bantlardan var. Zaten bu ilaçları tüp bebektede opudan sonra kullanmaya başlıyorsunTedavi şekli sanki opu olmuşumda rahimi transfere hazırlıyorlar gibi .
Seninde rapor çıkmış. Heyecanlı günler başlasınn :) İnş. ilk denemede gelicek bebişinn
Ayyy hadi tekrardan gözünüz aydınn :)
Ohh maşallahh bebişlereee :) 5.gün transferi olmasıda çok güzel olmuş. Benimde 5.gün bebelerim var beni bekleyen bakalım ne diycek dr. Herşey yolunda giderse belki aynı gün olur transferimiz :)Bu arada 5.gün transferlerinde test günü 10 gün sonra oluyor
JOLLYY CANIM SENİNKİDE CUMA OLUR İNŞALALHH İKİMİZDE GÜN SAYARIZ BERABER 5.GÜN TRANFERİNDE 10 GÜN SONRA ÇIKIYOMUŞ SONUÇ İLK SENDEN DUYDUM ÇOK MUTLU OLDUMM ÇOK SAOL CANIMMM ÖPÜYORUM SENİİİ
Canlarım biliyosunuz pazar günü 10:00 da opum olmuştu bugün transfer günüm belli olcaktı şimdi hasteden geldim emriyolarınız çok kaliteli o yüzden tranferiniz cuma günü apcaz 11:00 de dediler çok mutlu oldummmmRabbime şükürler olsun
inşallah olacak canım bu bereketten sende nasipleneceksin.Sağol cnm yaa inşallah . Bu sefer çok garip bir şekilde sanki olucak gibi hatta şu an bile hamile gibiyim o derece :) Gelicez peşine gelicezz bebeleri burda birlikte büyütücez inşallah
teşekkürler canım, darısı herkesin başına.canımmmmmm ne zamandır giremiyorudm. nasıl mutlu oldum anlatamam. çok çokçokçokçok sevindim. rabbimsağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah. çok yoruldun çok emek verdin mis kokusunu çekersin inşallah içine. iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. çok heycanlandım. bahar ayları bu topiğe yarıyor. inşallah arkasıda gelir. en son medidst duymuştum başka varmı. bu aralar ne zaman topiği açsam hamile haberi alıyorum. artık daha sık açacağım.
MDA canım benide listeye eklermisin bir ara istanbul tüpbebek 4yıldır ugraşıyorum tektüpüm var 2aşılama 1tüpbebek sonucu hamile
canımm sende mutlu başlangıca doğru ilerliyorusun allahın izniyle. Bahar ayları bu topiğin bereket ayları.
teşekkürler canım 70,130 derken 260 da olduk :))) allah tamamına kadar saglıkla devamını nasip etsin, derin hanım nasıllar.
günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?