Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum :))

yok cnm hiç bir zaman umutsuz olmadım zaten, olmadıysa da gücüm,sağlığım olduğu sürece denerim. Bakalım nasip kısmet, çok sağol:)

nazarboncugum sen ne durumdasin asilama yaptiricak misin?

canım ya kıyamam sana zaten erkeklerden çok bayanlar yıpranmıyormu bu süreçte , anlatcaz tabikiside hep beraber bir araya gelip anlatcaz hemde
benim bi sikayetim yok gayet keyifliydim dun sizlere yazarken. sonuclar guzel olsun yeterki. insallah bigun tanisiriz gercekten hepimiz. hatta benim bir ayagim izmirde bebegin olsun gormeye gelirim

Canım bunu söylemen çok erken boşyere kendi kendinizi üzmeyin.Bence kan tahlilini yaptır kafan rahat etsin.Dondurulmuşların olması senin için büyük şans ama herşey bitmiş değil bence bian önce kan tahlili yaptır.

belki bir surpriz olur belli olmaz
olmazsa da bi dahaki sefere 12den vurucaksin! hem esinin bu kadar pozitif olmasi buyuk sans. senin baska hicbir seye ihtiyacin yok. insallah tez zamanda mujdeyi verirsin

canım kan tahlilim için cumayı beklemem lazım-çünkü 12 si demişlerdi bana, perşembe yaptırırm diyordum normalde ama cumya kadar adet olmazsam yaptırırım tabi.zaten merkez arayıp soruyor sonuç ne oldu diye.

belki bir surpriz olur belli olmaz
olmazsa da bi dahaki sefere 12den vurucaksin! hem esinin bu kadar pozitif olmasi buyuk sans. senin baska hicbir seye ihtiyacin yok. insallah tez zamanda mujdeyi verirsin
çok şükür evet canım bir de eşimin moraliyle ilgilenmek gibi bir durum sözkonusu olmuyor. gerçekten ben de büyük şans olarak görüyorum, kendisi bu konuyu elbet bir gün çözeceğiz, ben çok takılmıyorum, öyle ya da böyle olacak diyor, yeter ki maddi güç ve sağlık olsun...ama 12'den vuracağımız günler gelir elbet cnm,çok sağol...

güzel bir carşamba olsun inşallah..güzel haberlerle dolu...aşılamamın 5. günü...zaman yine durdu sanki...günler geçmiyor..her ne kadar kendimi dinlememek istesemde aklım karnımda, belimde :)))zaman zaman belime ve bacaklarıma giren ağrılar moralimi bozsada idare ediyoruz yapacak bişey yok..kötü sona doğru hızla ilerlediğimi bilmek içimi açıtıyor adeta..

dur bakalım canım hemen olmadı deme..idrar testlerine çoğu zaman güvenmemeliyiz biliyosun dimi tatlım cuma günü test günün o zamana kadar gelmezse zaten yaptıracaksın testi..bu işler hiç belliolmaz biliyosun belkide bebişin sana kendini daha belli etmek istemiyo idrarla inşallah hamilesindir canım,değilsende ne güzel demişsin moralimi bozmuyorum diye..bu durumuna çok sevindim

günaydın cnm gün sayıp kendini odaklama yoksa hiç geçmez günler..hem kötü sona doğru ilerlediğini nerden biliyosun bakim kötü düşünme hep ne diyoruz iyi düşünelim iyi şeyler olsun

ah canım benim ya...insan sabırsızlanıyor tabi..bir an önce sonucu görmek istiyor..tüp sürecini bilmiyorum ama 9. gün cok erken gibi geldi bana..."4. gün embriyosu oldu " ne demek onuda anlayamadım gerçi...yıkım yaşamaman ve kendini her türlü sonuca hazırlaman takdire şayan canım..umudumuz hiç bir zaman bitmesin inşallah..tabiki üzüleceğiz ama eminim bu sıkıntıların sonucu selamate varıcak...hepimizin Allah muradını versin...

Son düzenleme:

kötü son diye bir şey yok cnm, sonuç olumsuz da olsa umudumuz hep olmalı. günleri de saymayı bırak lütfen yoksa zaman hiç geçmez...hakkında hayırlısı olsun inş.

:) yok yok moralim yerinde, ama kırmızıları görene kadar bir umut bir umut:) olmazsa da artık senden bekliyorum inşallah cnm.

herkese günaydınlar nasılsınız?ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar yaa bikaç gündür acayip halsizlik,yorgunluk var sürekli yatıp uyumak isteği var..havalardan diyorum ama ne bileyim..

yok canım ya nerdee benim tüp olmaya daha çok var..o zamana kadar seninki tutmazsa (inşallah olacak )2.yaptırmış olursun ve sonucuda alırsın belki..

herkese günaydınlar nasılsınız?ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar yaa bikaç gündür acayip halsizlik,yorgunluk var sürekli yatıp uyumak isteği var..havalardan diyorum ama ne bileyim..

aynı canım benimde ya...mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor heralde...erken yatmaya calışmama rağmen sabahları o kadar zor kalkıyorum ki ...beynim uyuyyor sanki...bi halsizlik bi yorğunluk..bi bıkkınlık...kışa giriyor olmanın verdiği psikolojik sıkıntı mı acaba..

4. gün embriyosu yani 3 -5 değil de 4. gün canım, döllenme gerçekletikten sonraki 4. günde transfer edilen embriyo.
valla ben de öyle bir eş var ki...hepimizin eşleri sağolsun ama dedim ki tek çizgi çıktı, bizim çocuk kaybolmuş dedim:) o da diyor ki olsunnn, hem kaybolmamıştır o, sen yapamamışsındır testi ben yapayım bak nasıl iki çizgi çıkar diyor:) ben sadece zorlu bir süreç yaşadım ona sıkıldım biraz. kaderde kısmette ne varsa yaşayacağız cnm. yeter ki umudumuz hiç bitmesin.

olabilir canım aynı dediğin gibi yatıyorum ve yorgun kalkıyorum hiçbir değişiklik yok kalkınca..dediğin gibi kışa girmek üzere olduğumuz için sanırım..bide ben diyette yapınca çok üşüyorum daha şimdiden..elim ayağım buz gibi sürekli

yok canım ya nerdee benim tüp olmaya daha çok var..o zamana kadar seninki tutmazsa (inşallah olacak )2.yaptırmış olursun ve sonucuda alırsın belki..

yorgunluk halin kesin havadandır cnm, maalesef istanbul'un havası da nemli, dinç kalkamıyoruz. yat dinlen , ama bazen çok yatmakta kötü yapıyor insanı geçer sıkıntı yapma.
niye ki yaaa, sen kasım gibi düşünmüyor muydun cnm? ben mi yanlış hatırlıyorum? kasım aralık ocak...farketmez gerçi yeter ki gelsin bebişler.

diyet yaptigim zamanlarda ben de halsizlesiyordum gerci ben olum diyetleri yapiyordum ama doktor kontrolunde misin belki yaptigin diyet uymamistir

diyet yaptigim zamanlarda ben de halsizlesiyordum gerci ben olum diyetleri yapiyordum ama doktor kontrolunde misin belki yaptigin diyet uymamistir

doktor kontrolündeyim cnm bende bu hafta ölüm diyeti gibi bişey yaptım aslına bakarsan..çünkü vücut direnmeye kilo vermemeye başladı o yüzden..bugün gidicem doktora bakalım nasılmış durumum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…