Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçsin bir an önce canım ya ruh gibi geziniyorum gerçekten..ben kasım gibi düşünüyorum tabi doğru hatırlıyosun ama kasımda çok misafir ağırlıcam annemler,abim falan gelcek yatılı o yüzden 1 ay daha ertelemek zorunda kalabilirim hiçbilmiyorum..geç olsun bizim olsun ne diyeyim

anladım canım folbiol ben de içiyorum benim 1 düşüğüm var ya o yüzden belki coraspin değil de kan sulandırıcı iğne verebilirler hem ben de isticem iğne çok korkuyorum çünkü rahim anomalim olduğu için düşük ve erken doğum riskim herşey yolunda gitse de hep var. belki progestanın bile iğnesini verebilirler. bebek için herşeye katlanırım. zaten rahimin desteklenmesi için ne gerekiyorsa yapın dicem doktora :) bugünde sıkıntı basıyo bana adetim gelicek artık sanırım..mda senin adına çok seviniyorum masalı da çok özledik onunla da paylaşmışsındır elbet çok selamlarımızı ilet onu da çok özledik dönecek mi aramıza ?

Arkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar Allaha emanet olun

canım geçmiş olsun, tedavi sürecinde değilken uzak kalmak istemen çok normal. inşallah yeni tedavin başlayana kendi toparlarsın, sen de iyi bak kendine.

çok geçmiş olsun canım,biraz zaman ver kendine düzelirsin, ummadığın bir anda mucizen sana gelir merak etme,inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

geçmiş olsun canım. zaman herşeyin ilacıdır. en kısa zamanda toparlanman dileği ile...

allah en yakın zamanda evlat sevgisini tattırsın inş canım ..üzme kendini...

Nasılsınız inş.hersey yolundadır..inş. Yakın zamanda burası hamileler topiği olur ...aminnn

Bu tedavin iyi olumlu sonuç verir inş..ama içimde olacağına dair güzel duygular var inş. Hamileyim haberini alacağız canım

canım inş olumlu sonuçlar alırsın..hayırlı haberini bekliyoruz canım

canım sakın kan testi yapmadan ilaçları bırakma benim pazartesi test yapmam lazımdı cumartesi yaptım benim jelim kahverengi gerigeliyodu merkezi aradım test yaptır dedi bence test yapmadan ilaçlarını bırakma

Bu tedavin iyi olumlu sonuç verir inş..ama içimde olacağına dair güzel duygular var inş. Hamileyim haberini alacağız canım

sağol canım Allahtan hayırlısını istiyorum. sen ne yapıcaksın adetin geldiğine göre bence ara vermeden tekrar başla. benim klomenle ara vermeden 2. ayımda gelmişti ilk meleğim. sadece 8 hafta kalmıştı ama göbüşümde..

canım dün dr a gittim dr tekrar klomen verdi iğne kullanmayacak gerek yok dedi herşey yolunda gidiyo dedi takdr allahın ...inş bu defa evladına kavuşacaksın canım

Bugün çok sessiz zaten canım sıkılıyooooo bebişlerim pazar gününden beri hastanede :)))))))))))))) buluşsaydık artıkkk özledim onlarııı

canım yalnız değilsin. bende senin gibi hiçbir tedavi uygulamadan bekleme sürecindeyim. kendimi kolay kolay hazır hissedemem heralde yeniden bişeylere başlamak için. allah yardımcımız olsun.

MDA canım benide listeye eklermisin bir ara istanbul tüpbebek 4yıldır ugraşıyorum tektüpüm var 2aşılama 1tüpbebek sonucu hamile

canım inşallah sende bu bereketten nasibini alırsın. bizim mutluluğumuzuda katlarsın 3 e 5şe

Bugün çok sessiz zaten canım sıkılıyooooo bebişlerim pazar gününden beri hastanede :)))))))))))))) buluşsaydık artıkkk özledim onlarııı

Amanda aman bebelerini mı özledin sen:) Onlarda bizi özlesin azıcık bunca zaman biz bekledik Simdi onlar beklesin belki bu sefer biz kıymetli oluruz :)

canım dün dr a gittim dr tekrar klomen verdi iğne kullanmayacak gerek yok dedi herşey yolunda gidiyo dedi takdr allahın ...inş bu defa evladına kavuşacaksın canım

anladım canım pes etmek yok iğneye gerek olmaması da çok güzel demekki klomen yeterli geliyor bu ay kavuşucaksın inşallah meleğine. rabbim hepimize hayırlısını versin.

ay canım ya kıyamam ben sana ben daha başlamadan sanki hamileymişim gibi hissediyorum farkettim ki daha transfer bile olmadan daha iğnelere bile başlamadan ben bu uzanma esneme gerinme hareketlerinden gece uykumda bile kaçınmaya başladım uyanırken farkediyorum karnımı sıkmamaya germemeye çalışıyorum. nasıl bir psikoljidir bu :) 2 bebik mi alacaksın canım göbüşüne diğer kaliteli bebiklerini ne yapacaksın??

amin canımm aminn sadece ben değil bekleyen herkes hayırlısı ile biran önce anne olsun allahım ne olur yarabbimmm aminnnnnnnnnn

amanda aman bebelerini mı özledin sen:) onlarda bizi özlesin azıcık bunca zaman biz bekledik simdi onlar beklesin belki bu sefer biz kıymetli oluruz :)

demi ama ben 4 yıldır özlüyorum onları bekliyorum sabırla artık kavuşalım be teyzesii

benimde trasferim olmadan turşu canım istiyo kaç gündür aşırı turşu yiyorum Hamiş olsak napardık acaba canım benimmmm..canım 1ad ama cuma günü dr çok rica edicem 2 olsun diye inşalalh kabul eder canım ya devlet hastanesi ya yaşımda 29 olduğu için 1 diyolar bakalım cuam ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…