Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence hiç israr etme canım 1 tane olsun senin olsun ikiz gebelik herşey yolunda gitse bile riskli gebeliktir. 1 canın besleneceği ile 2 can besleniyor bebekler küçük doğuyor. hem kaliteli imiş embriyoların tutmazsa yine denersin rahat geçir hamileliğini yaşın da genç daha bende 27 yim. ne biliyim belki rahmin taşıyamayacak. kaç yapayım derken göz çıkarma tek gebelik her zaman en sağlıklı olanıdır nacizhane fikrim canım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.

Slm arkadaşlar bugün trasferimin 10. Günü dayanamadım idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.birde bugün çok ağrım var rshimdede açılma gibi bişey hissediyorum adet olacağım zaman hep öyle olur çünkü neyse nasip hayırlısı tutmadı galiba.sizlerle paylaşmak istedim

canım 2 gün daha bekle kan testini yap,hemen karamsarlığa kapılma vazgeçme her şeyden olana kadar denemekten vazgeçmek yok...

sende bendensin desene...ben eşimin ısrarıyla o testi yaptım, dün şehir dışında olacaktı, sanırım giderken mutlu bir şekilde gitmek istedi hoş yine mutlu gitti o ayrı:) cnm üzme kendini, bende negatifi aldım ama hala gelen giden yok, ben 3. günden beri hissediyorum adet ağrılarını, o günden beri bu ağrılardan dolayı heyecanını bile yaşayamadım transferin. ama elden bir şey gelmez, test gününe kadar gelmezse kan tahlilinde herşey belli olur nasılsa. hakkında hayırlısı olur inş.

cnm geldimi seninde test günün hadi hayırlısı
zaman ne çabuk ilerliyo

Amanda aman bebelerini mı özledin sen:) Onlarda bizi özlesin azıcık bunca zaman biz bekledik Simdi onlar beklesin belki bu sefer biz kıymetli oluruz :)

demi ama ben 4 yıldır özlüyorum onları bekliyorum sabırla artık kavuşalım be teyzesii

inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız tedavilerinizde

cnm geldimi seninde test günün hadi hayırlısı
zaman ne çabuk ilerliyo

valla cnm idrarda negatifi görmeseydim bugün yaptıracaktım normalde, ama merkezin bana verdiği tarih yarın. yarına kadar bir şey gelmezse el mahkum yaptıracağım bakalım hayırlısı.

günaydın güzel bir gün olur inşallah..dün diyetisyene gittim 1kg 400gr vermişim sonunda vücut direncini kırdım hedefe ulaşmak için kaldı 5 kg daha inşallah kasıma kadar onlardanda kurtulurum..bende haberler böyle..

ya kizlar simdi baska bir topicte okudum asilama olanlar hareketlerine cok mu dikkat etmeli yani ben diger iki asilmamda da hic dikkat etmedim hele gecenkinde ev tasidim 4 seyahatim vardi ki biri otobusleydi ve yol o kadar bozuktu ki hoplayip durdum. bunlar sebep olabilir mi? ben pek ustunde durmadim biraz kaderciyim bu konuda ama bu ay hic olmazsa cok kosturmayim

tatlım günün gelip test yapmadan emin olma , sakın olaki ilaçlarını aksatma testini yap önce.

benim bi sikayetim yok gayet keyifliydim dun sizlere yazarken. sonuclar guzel olsun yeterki. insallah bigun tanisiriz gercekten hepimiz. hatta benim bir ayagim izmirde bebegin olsun gormeye gelirim
inşallah canım o günlerimiz yakındır.
herkese günaydınlar nasılsınız?ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar yaa bikaç gündür acayip halsizlik,yorgunluk var sürekli yatıp uyumak isteği var..havalardan diyorum ama ne bileyim..
günaydın tatlım ne oldu sana yahuu , tüp bebek öncesi bu moral bozuklugunu at üstünden

canım tabikide herşeye degiyor sonuçta yavrunu kucagına almak varken tüm çileler geride kalıyor,
masal cıgımda iyi hepinize çok selamı var aramıza dönmesi yakındır

geçmiş olsun arkadaşım vardır bunda da bir hayır , umarım bir sonraki tedavinde gelir sana bebişin

evet canım senin yazdıkların çok mantıklı geldi bana hakkımda hayırlııs ne ise o olsun inşalalhh ne diyelim yarın bu saatlerde tarnsferim yapılmış olcak allahın izniyle dualrınız eksik etmeyin ne olur

rukiyecim sendemi erken yaptın kızcam ama sizlere gününüz gelmeden neden test yapıyosunuzki biliyoruzki idrar testleri çogu zaman yalnış çıkıyor.

canım %19 az bi şans değil bence gayet iyi olmazsa bir sonraki ay geçersin artık tüpe. ben de artık ne diyim belki de tutmaz artık yolun sonuna geliyoruz ya bu tutmazsa bikaç ay sonra 2. yaptırırız artık o da tutmazsa naparım bilmem uzun bir ara veririm heralde. bir de tutar da düşerse o daha çok zor biliyosun sende. o yüzden rabbimden hayırlısını diliyorum heyecanım azaldı artık braz sanırım çünkü heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramakdaha da zor. o yüzden soğukkanlı olmaya çalışıyorum. herşey rabbimden nasibimizde ne varsa onu yaşicaz. doktorum %60 hatta 70 tutar diye şans veriyor bana birkere normal gebe kalmış olmamda buna önemli bir faktör ben de tutacağını düşünüyorum hani düşünmüyo değilim ama eğer tutarsa düşmemesi için asıl savaş o zaman başlicak. bakalım doktor transferden sonra ne ilaçlar iğneler vericek ...

Yine bermişin kiloları maşşalah sana

Yine bermişin kiloları maşşalah sana

iyiyim canım sen nasılsın asıl heyecan varmı yarın bebişler göbüşüne konacak hayırlısıyla sağol canım veriyorum kiloları valla canım ama zor oluyo pcolu olduğum için ama yeterki kistler azalsın ve hamile kalmam kolaylaşsın diye çırpınıyorum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…