benimde trasferim olmadan turşu canım istiyo kaç gündür aşırı turşu yiyorumHamiş olsak napardık acaba canım benimmmm..canım 1ad ama cuma günü dr çok rica edicem 2 olsun diye inşalalh kabul eder canım ya devlet hastanesi ya yaşımda 29 olduğu için 1 diyolar bakalım cuam ne olcak
Slm arkadaşlar bugün trasferimin 10. Günü dayanamadım idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.birde bugün çok ağrım var rshimdede açılma gibi bişey hissediyorum adet olacağım zaman hep öyle olur çünkü neyse nasip hayırlısı tutmadı galiba.sizlerle paylaşmak istedim
Slm arkadaşlar bugün trasferimin 10. Günü dayanamadım idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.birde bugün çok ağrım var rshimdede açılma gibi bişey hissediyorum adet olacağım zaman hep öyle olur çünkü neyse nasip hayırlısı tutmadı galiba.sizlerle paylaşmak istedim
sende bendensin desene...ben eşimin ısrarıyla o testi yaptım, dün şehir dışında olacaktı, sanırım giderken mutlu bir şekilde gitmek istedi hoş yine mutlu gitti o ayrı:) cnm üzme kendini, bende negatifi aldım ama hala gelen giden yok, ben 3. günden beri hissediyorum adet ağrılarını, o günden beri bu ağrılardan dolayı heyecanını bile yaşayamadım transferin. ama elden bir şey gelmez, test gününe kadar gelmezse kan tahlilinde herşey belli olur nasılsa. hakkında hayırlısı olur inş.
Amanda aman bebelerini mı özledin sen:) Onlarda bizi özlesin azıcık bunca zaman biz bekledik Simdi onlar beklesin belki bu sefer biz kıymetli oluruz :)
anladım canım pes etmek yok iğneye gerek olmaması da çok güzel demekki klomen yeterli geliyor bu ay kavuşucaksın inşallah meleğine. rabbim hepimize hayırlısını versin.
ay canım ya kıyamam ben sana ben daha başlamadan sanki hamileymişim gibi hissediyorum farkettim ki daha transfer bile olmadan daha iğnelere bile başlamadan ben bu uzanma esneme gerinme hareketlerinden gece uykumda bile kaçınmaya başladım uyanırken farkediyorum karnımı sıkmamaya germemeye çalışıyorum. nasıl bir psikoljidir bu :) 2 bebik mi alacaksın canım göbüşüne diğer kaliteli bebiklerini ne yapacaksın??
demi ama ben 4 yıldır özlüyorum onları bekliyorum sabırla artık kavuşalım be teyzesii
cnm geldimi seninde test günün hadi hayırlısı
zaman ne çabuk ilerliyo
sevde bugünlerde çok duygusalık ota çöpe ağlıyorum adet de olacağım onun da etkisi var başım ağrıyor ayaklarım ve göğüslerim şiş. heyecanlıyım bende herşeyin tedbirini almak istiyorum transferden sonra neler kullanıldığını falan sordum arkadaşlara bakalım gerekirse günde 10 tane progestan iğnesi olurum bebek için tüm acılara katlanırım. benim dualarım da seninle... canım çok erken kendini ümitsizliğe kaptırıyosun. yapma böyle daha 5. gün çok erken. senin zaten erken oldu aşılaman bu kadar da erken adet olamazsın. daha adetinin kaçıncı günü ki??[/QUOTE .!.:canım bugün 15.günüm..aşılamanın 6,günü..evet bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum bende..ne bilim canım her bir durum etkiliyor insanı işte..hiç bir durum olmasa keşke..karın bel bacak ağrısı ...hiç bir şey olmasa bu kadar olumlu ya da olumsuz düşünmeyeceğim bende..
heyecanlı olman cok normal..artık son aşamadasın nerdeyse...sonraki aşamaları düşünmüyorum bile..gönülden umuyorum ki en geç kasımın ilk haftası bize güzel haberler vereceksin..ya keşke bu ay tüp olsaydı benimde dediğim cok oluyor..ama hocam illede aşılama dedi ne bilim canım..%19 şans verdi sonuç için..genel olarak ortalamanın altında değilsin dedi...ve daha da kötü olan bu sonuç negatif olursa taaa bi sonraki adetimi bekleyeceğim...oda kasım sonu aralık başı gibi oluyor..nasıl olacak bilmiyorum..
tatlım günün gelip test yapmadan emin olma , sakın olaki ilaçlarını aksatma testini yap önce.günaydın kızlar. benim tüp tutmadı diyebiliriz. dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım, tek çizgi çıktı. dün 9. gündü, ama 4. gün embriyosu olduğundan 10. günde diyebiliriz. zaten biliyorsunuzdur adet sancılarım hiç dinmemişti. bugünde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım, sonra geçti, gelen giden yok ama eli kulağında. tabi ki olsun isterdim ama olmadı diye de yıkım yaşamıyorum, zaten eşim çok esprili onun enerjisiyle moralimi bozmaya bile hakkım yok gibi:) hala beni hamile olarak görüyor:) belki de moralimin yerinde olması dondurulmuşların olması, sonuçta tekrardan iğne v.s. uğraşmayacağım. dün iğne yapmadım kendime, sadece karnımdaki bantlar duruyor, zaten karnım çok kötü oldu bu bantlardan-kıpkırmızı,alerji olmuş gibi ama geçecek inş. şimdi diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum, ben de dondurulmuş embiriyolarla ileriki günlerde güzel haberler veririm inş.
inşallah canım o günlerimiz yakındır.benim bi sikayetim yok gayet keyifliydim dun sizlere yazarken. sonuclar guzel olsun yeterki. insallah bigun tanisiriz gercekten hepimiz. hatta benim bir ayagim izmirde bebegin olsun gormeye gelirim
günaydın tatlım ne oldu sana yahuu , tüp bebek öncesi bu moral bozuklugunu at üstündenherkese günaydınlar nasılsınız?ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar yaa bikaç gündür acayip halsizlik,yorgunluk var sürekli yatıp uyumak isteği var..havalardan diyorum ama ne bileyim..
canım tabikide herşeye degiyor sonuçta yavrunu kucagına almak varken tüm çileler geride kalıyor,anladım canım folbiol ben de içiyorum benim 1 düşüğüm var ya o yüzden belki coraspin değil de kan sulandırıcı iğne verebilirler hem ben de isticem iğne çok korkuyorum çünkü rahim anomalim olduğu için düşük ve erken doğum riskim herşey yolunda gitse de hep var. belki progestanın bile iğnesini verebilirler. bebek için herşeye katlanırım. zaten rahimin desteklenmesi için ne gerekiyorsa yapın dicem doktora :) bugünde sıkıntı basıyo bana adetim gelicek artık sanırım..mda senin adına çok seviniyorum masalı da çok özledik onunla da paylaşmışsındır elbet çok selamlarımızı ilet onu da çok özledik dönecek mi aramıza ?..
geçmiş olsun arkadaşım vardır bunda da bir hayır , umarım bir sonraki tedavinde gelir sana bebişinArkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar Allaha emanet olun
bence hiç israr etme canım 1 tane olsun senin olsun ikiz gebelik herşey yolunda gitse bile riskli gebeliktir. 1 canın besleneceği ile 2 can besleniyor bebekler küçük doğuyor. Hem kaliteli imiş embriyoların tutmazsa yine denersin rahat geçir hamileliğini yaşın da genç daha bende 27 yim. Ne biliyim belki rahmin taşıyamayacak. Kaç yapayım derken göz çıkarma tek gebelik her zaman en sağlıklı olanıdır nacizhane fikrim canım. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
canım bugün 15.günüm..aşılamanın 6,günü..evet bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum bende..ne bilim canım her bir durum etkiliyor insanı işte..hiç bir durum olmasa keşke..karın bel bacak ağrısı ...hiç bir şey olmasa bu kadar olumlu ya da olumsuz düşünmeyeceğim bende..
heyecanlı olman cok normal..artık son aşamadasın nerdeyse...sonraki aşamaları düşünmüyorum bile..gönülden umuyorum ki en geç kasımın ilk haftası bize güzel haberler vereceksin..ya keşke bu ay tüp olsaydı benimde dediğim cok oluyor..ama hocam illede aşılama dedi ne bilim canım..%19 şans verdi sonuç için..genel olarak ortalamanın altında değilsin dedi...ve daha da kötü olan bu sonuç negatif olursa taaa bi sonraki adetimi bekleyeceğim...oda kasım sonu aralık başı gibi oluyor..nasıl olacak bilmiyorum..
Yine bermişin kiloları maşşalah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?