10 gün nasıl geçicek acaba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah teyze olcan bende teyze olcam canımmmmmmmmmmmmm
herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattimbiraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti
canlarım günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani.
ne yapalım kısmet değilmiş. bugün ara ara girerim topiğe, raporlama günüm iş yerinde, bir de akşama düğün var erkende çıkacağım, biraz yoğun bir gün olabilir. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.
gecmis olsun doacim umarim gecici bir durumdur ilk aylar bi sekilde cile cektiriyor bebisler, sicak su damarlara etki eden bisey sanirim sana da uygun diil. keske doktoruna sorsan bi daha yapmadanherkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattimbiraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti
Arkadaşlar aşılama sonucumu öğrendim, sonuç negatif, hamile arkadaşları tebrik ederim, umutlarım yıkıldı, bir daha toplayana kadar aranızda olmuyacağım bu aralar bebek, aşılama, tüp bebek vs. duyacak gücüm yok, aşılama cok acılı geçti, bugüne kadar ümitliydim hastada olmadım, kötü yıkıldım, şimdi birde kiste dönüşmesin diye dua edip hasta olmayı bekleyeceğim, herkese selamlar, kendinize iyi bakın, umudumu toplayana kadar Allaha emanet olun
canlarım günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani.
ne yapalım kısmet değilmiş. bugün ara ara girerim topiğe, raporlama günüm iş yerinde, bir de akşama düğün var erkende çıkacağım, biraz yoğun bir gün olabilir. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.
herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattimbiraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti
canım merhaba,herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattimbiraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti
gunaydin kizlaaarrrrrr
bugun benim aylardir unuttugum yok saydigim alerjik astimim kendini hatirlatti saolsun. o kadar kotu uynadim ki cigerlerim sanki 30 kilo nefesimi kesiyor... gecen kis cikti bu hastalik kis boyunca ilac kullandim yaz gelince iyiydim simdi yine basladi ve hic bi fikrim yok bu ilaclari hamileyken nasil kullanirim ya da asilama yaptirdim simdi nasil olur? randevu aldim doktora gidicem oksurup tiksirmaya da basladim durum kotu. niye yazdim tum bunlari, boyle bebek olmuyo diye uzulup duruyoruz ya bakin neler neler cikiyo hem hamileligi zorlastiran hem keyfi kaciran. saglikli arkadaslar cok sukur diyip denemeye devam!!!! operim hepinizi
o ağrılar bende de olmuştu maalesef sonrasında da bi sürü tehlike atlattım o yüzden acil olarak önlemini al.
canlarım günaydın..
Canım inanki çok üzüldüm.Bizdeki problemde sizdekiyle aynı eşimde spermi yeterli değil.Doktorlarda bize demekki gerçeği söylemiyorlar.Benim ilk görüşmemde tüp bebekte erkekten kaynaklanan sperm azlığının hiç bir öneminin olmadığını söylemişti.Bana bir tane yeter demişti.Kadından kaynaklanan problemin şansı düşüreceğini söylemişti.Umutsuzluğa kapıldım yine
canım namık beyin methini duydum ancak bu randevu alma sıkıntısı var birde cep telefonu vermiyormus sekreterine ulaşıyormuşsun onlar sana dönüyormuş iyide gece acil bişey olsa ben ona ulaşuncaya kadar ne olacak , ama hastahane ile görüştüm orçun bey ile ortak çalışıyorlarmış herhangi bir durumda beraber ortak karar alınıyormuş bana bunu teyid ettiler.
Canım inanki çok üzüldüm.Bizdeki problemde sizdekiyle aynı eşimde spermi yeterli değil.Doktorlarda bize demekki gerçeği söylemiyorlar.Benim ilk görüşmemde tüp bebekte erkekten kaynaklanan sperm azlığının hiç bir öneminin olmadığını söylemişti.Bana bir tane yeter demişti.Kadından kaynaklanan problemin şansı düşüreceğini söylemişti.Umutsuzluğa kapıldım yine
çok geçmiş olsun canım,(( inşallah doldurulmuşların sana tutunur yapması zor ama moralini yüksek tutmaya çalış savaşa devam...
kızlar ikinizede çok geçmiş olsun.maalesef çekecek çilesi dolmadan insanın muradına eremiyor.umarım en kısa sürede sizlerinde yüzü güler...
canlarım günaydın..
canım benim çok geçmiş olsun demekki bebişin bu sefer gelmedi ama allahtan dondurulmuşların var yine aynı iğne,kontrol stresini yaşamayacaksın..biraz dinlenmek iyi gelecektir sana..yeni tedaviye başladığında belki bende seninle beraber başlarım aynı zamana denk gelir ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?