Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım umarım yarın güzel haberlerle dönersin.Sizde problem eşindeydi galiba Sperm sayısı kaçtı Sende problem varmıydı canım.

10 gün nasıl geçicek acaba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah teyze olcan bende teyze olcam canımmmmmmmmmmmmm

o zamana büyümüş olur mucizen annesi ne güzel nereye gideceksin peki doktora canım?

büyüsün artık ya , sanki hiç yokmuş gibi :) ben onu hissetmek istiyorum. İzmir Kent Hastahanesine randevu aldım Orçun bey diye bir doktordan aldım canım iyi olduğunu duydum , bir kaç arkadaşımda yeni dogum yaptılar hep ona gittler tanışalım bakalım ne olur.

Canım umarım yarın güzel haberlerle dönersin.Sizde problem eşindeydi galiba Sperm sayısı kaçtı Sende problem varmıydı canım.

kısmet cnm yaaa, geçen haftadan beri sayıklıyorum 3. günden beri adet ağrıları çekiyorum diye, bugüne kadar geldim, ben aşılamamı adetimin 10.günü yaptırmıştım, ve adetimde aşılamamın 9.ya da 10. günü gelmişti. test bile yaptırmama fırsat kalmamıştı. şimdi de bu ağrıları çekince öyle sandım, hala da öyle sanıyorum, idrarda da negatifi görünce:) ama gelen gidende yok, her ayağa kalktığımda kesin geldi diyorum, allah hepimize sabır versin, ama en zoru da buymuş, opu sonrası çektiklerim, transfer sonrası çektiklerim hepsini unuttum en zoru bu bekleyişmiş
cnm eşimde aslında bir sorun görmüyorlar, gayet normal diyor doktorlar, geçen yıl ağustosta eşim varikosel ameliyatı oldu, sayı vs. bir şey değişmedi, ama eşimin ağrıları geçti çok şükür, sayı olarak 1 ml.de 60-80 milyon arası değişiyordu, hızda ileri ve yavaş toplam %55 falandı. ama morfoloji hep %3'te kaldı. bunu niyeyse doktorlar önemsemiyor, bir tane bile sperm yeter diyorlar. tüp raporunda 60 milyon sayı, %60 hız yazıyordu, detaylı açıklama yok.morfoloji bilgisi de yok.
bana gelince:) şimdiye kadar bir problem çıkmadı çok şükür.25 tane yumurta toplandı, 16 tanesi işlem gördü, 13 ü döllendi. 7 tane donduruldu, 1 tanesi bana verildi:) geri kalanlar izleniyordu, onlarda yola devam edemediler sanırım. nee çok yazdım, insanın durdukça anlatası geliyor:)

tatlım siz olmayınca bende biraz işlere koşuşturdum. Biz 03/11 e randevu aldık kuzucum kısmetse o gün tanışıcaz kuzucukla.

mdacım ne kadar heyecanlısındır tahmin edebiliyorum
çok güzel duygular bunlar allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
izmirdeki bir doktora mı gideceksin yokda adada mı?

hissetmen için 3 ay daha beklemen lazım canım..ama ondan önce minik pıt pıtını duyunca anlarsın onun var olduğunu ve seninle olduğunu..kent hastanesini biliyorum fakat oranın çok paracı bir yer olduğunu duydum çoğu kişiden..ilgilenmiyolar ve sürekli para almak için test vb şeyler çıkarıyolarmış..inşallah memnun kalırsın doktorundan..kent hastanesinin alsancak kıbrıs şehitlerinde de bir yeri var ben daha önce oraya gitmiştim ablamın ilk doktoru vardı doğan işsever diye..çok iyi bir doktordu oda..

hissetmen için 3 ay daha beklemen lazım canım..ama ondan önce minik pıt pıtını duyunca anlarsın onun var olduğunu ve seninle olduğunu..kent hastanesini biliyorum fakat oranın çok paracı bir yer olduğunu duydum çoğu kişiden..ilgilenmiyolar ve sürekli para almak için test vb şeyler çıkarıyolarmış..inşallah memnun kalırsın doktorundan..kent hastanesinin alsancak kıbrıs şehitlerinde de bir yeri var ben daha önce oraya gitmiştim ablamın ilk doktoru vardı doğan işsever diye..çok iyi bir doktordu oda..

mdacım ne kadar heyecanlısındır tahmin edebiliyorum
çok güzel duygular bunlar allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
izmirdeki bir doktora mı gideceksin yokda adada mı?
hemde nasıl canım ya çok heyecanlıyım.İzmirde Kente gidecegim canım randevu aldım Orçun beyden , sen kime gidiyorsun

öyle mutlaka bazen inanamıyorumki , anladım canım benim özel sağlık sigortam var sanırım sorun olmaz , ama dediğin doktorada bakarım şimdi.

orçun beyi biliyorum çok yakın bir arkadaşım gidiyordu kısa süre önce de doğum yaptı, çok memnundu kendisinden. ama kentte asıl namık demir var, türkiye çapında adı geçen bir dr. eğer ki özel sigortan varsa onu da tercih edebilirsin. bi de 1,5 ay öncesinden randevu almak gerekiyor biraz yoğun kendisi...
ben symrna tüp bebek merkezine gidiyordum hala da oradaki doktorum funda koçyiğit'e devam ediyorum ama bu ay sonunda ayrıntılı ultrason için kentteki namık beye gidicem..farklı bir doktor da görsün istedim.

ben senden daha çok heyacanlıyım sanırım bebeskommmmm yirim ben senin o mini bebişlerini

rabbim sana bi mucize verdi inşşlaah banada o mucizeyi verecek inanıyorum bende senin hamiş olduğunu duyunca çokkkkkkkkkkkk mutlu olmuştum inannnnn sanki kız kardeşim hamileydii

heyecanına ortak oluyorum canım benimm..inşallah önce ben teyze olcam sonra sen olursun

hepiniz çok seviyorum bana kız kardeş gibisiniz kız kardeşim yok ama görmesemde sizi sizler varsınız benim için dua eden allah hepimizden tek tek razı olsun

canım namık beyin methini duydum ancak bu randevu alma sıkıntısı var birde cep telefonu vermiyormus sekreterine ulaşıyormuşsun onlar sana dönüyormuş iyide gece acil bişey olsa ben ona ulaşuncaya kadar ne olacak , ama hastahane ile görüştüm orçun bey ile ortak çalışıyorlarmış herhangi bir durumda beraber ortak karar alınıyormuş bana bunu teyid ettiler.

canım herşey ne güzel olumlu,yarın dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak bide cuma yapılıyor mubarek gün

misafirim var giremiyorum fazla öyle bi göz attım ama ayrıntılı okuyamadım,bugün kontrolüm vardı oğluşum gayet iyi artık 10 günde bir gideceğim muayneye,bide bugün yüzünü gösterdi bizimki hep sırtını dönüyordu çok mutlu oldum

bide kızlar tam gününüz gelmeden idrar testi yapmayın negatif çıkıyor,bende eşimin zoruyla yapmıştım ve negatif çıkmıştı eşim çok üzülmüştü boşu boşuna.en garantisi gününde kan testi yapmak...............

doydo canım üzüldüm sonucun için hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sanada nasip edecek

canım ne güzel değerin katlanmış,bundan sonrası keseyi görmek ve pıt pıt kalp atışlarını duymak,kalp atışlarını duyduğunda onun varlığına inanacaksın çok değişik bir duygu eşimle gözlerimiz dolmuştu tutamamıştık kendimizi duyunca.göbüşün çıkıpta tekmelerini hissettiğinde ise tarif edilemez duygular yaşayacaksın hepsi sırayla.....rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah......darısı diğer arkadaşlarımızın ve topikte olamayan bizim gibi çabalayan insanların başına.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…