kızlar nerdesin huuuuu
iyiyim canım sen nasılsın asıl heyecan varmı yarın bebişler göbüşüne konacak hayırlısıylaSağol canım veriyorum kiloları valla canım ama zor oluyo pcolu olduğum için ama yeterki kistler azalsın ve hamile kalmam kolaylaşsın diye çırpınıyorum napayım
ben burdayım cnm..nasılsın ne zaman gideceksin keseyi görmeye ve kalp atışını duymaya bebişinin
10 gün nasıl geçicek acaba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah teyze olcan bende teyze olcam canımmmmmmmmmmmmm
tatlım siz olmayınca bende biraz işlere koşuşturdum. Biz 03/11 e randevu aldık kuzucum kısmetse o gün tanışıcaz kuzucukla.
10 gün nasıl geçicek acaba şimdiden çok heyecanlıyım inşallah teyze olcan bende teyze olcam canımmmmmmmmmmmmm
o zamana büyümüş olur mucizen annesi ne güzelnereye gideceksin peki doktora canım?
Canım umarım yarın güzel haberlerle dönersin.Sizde problem eşindeydi galiba Sperm sayısı kaçtı Sende problem varmıydı canım.
tatlım siz olmayınca bende biraz işlere koşuşturdum. Biz 03/11 e randevu aldık kuzucum kısmetse o gün tanışıcaz kuzucukla.
büyüsün artık ya , sanki hiç yokmuş gibi :) ben onu hissetmek istiyorum. İzmir Kent Hastahanesine randevu aldım Orçun bey diye bir doktordan aldım canım iyi olduğunu duydum , bir kaç arkadaşımda yeni dogum yaptılar hep ona gittler tanışalım bakalım ne olur.
büyüsün artık ya , sanki hiç yokmuş gibi :) ben onu hissetmek istiyorum. İzmir Kent Hastahanesine randevu aldım Orçun bey diye bir doktordan aldım canım iyi olduğunu duydum , bir kaç arkadaşımda yeni dogum yaptılar hep ona gittler tanışalım bakalım ne olur.
hemde nasıl canım ya çok heyecanlıyım.İzmirde Kente gidecegim canım randevu aldım Orçun beyden , sen kime gidiyorsunmdacım ne kadar heyecanlısındır tahmin edebiliyorum
çok güzel duygular bunlar allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
izmirdeki bir doktora mı gideceksin yokda adada mı?
hissetmen için 3 ay daha beklemen lazım canım..ama ondan önce minik pıt pıtını duyunca anlarsın onun var olduğunu ve seninle olduğunu..kent hastanesini biliyorum fakat oranın çok paracı bir yer olduğunu duydum çoğu kişiden..ilgilenmiyolar ve sürekli para almak için test vb şeyler çıkarıyolarmış..inşallah memnun kalırsın doktorundan..kent hastanesinin alsancak kıbrıs şehitlerinde de bir yeri var ben daha önce oraya gitmiştim ablamın ilk doktoru vardı doğan işsever diye..çok iyi bir doktordu oda..
hemde nasıl canım ya çok heyecanlıyım.İzmirde Kente gidecegim canım randevu aldım Orçun beyden , sen kime gidiyorsun
öyle mutlaka bazen inanamıyorumki , anladım canım benim özel sağlık sigortam var sanırım sorun olmaz , ama dediğin doktorada bakarım şimdi.
ben senden daha çok heyacanlıyım sanırım bebeskommmmm yirim ben senin o mini bebişlerini
heyecanına ortak oluyorum canım benimm..inşallah önce ben teyze olcam sonra sen olursun
orçun beyi biliyorum çok yakın bir arkadaşım gidiyordu kısa süre önce de doğum yaptı, çok memnundu kendisinden. ama kentte asıl namık demir var, türkiye çapında adı geçen bir dr. eğer ki özel sigortan varsa onu da tercih edebilirsin. bi de 1,5 ay öncesinden randevu almak gerekiyor biraz yoğun kendisi...
ben symrna tüp bebek merkezine gidiyordum hala da oradaki doktorum funda koçyiğit'e devam ediyorum ama bu ay sonunda ayrıntılı ultrason için kentteki namık beye gidicem..farklı bir doktor da görsün istedim.
Canlarım biliyosunuz pazar günü 10:00 da opum olmuştu bugün transfer günüm belli olcaktı şimdi hasteden geldim emriyolarınız çok kaliteli o yüzden tranferiniz cuma günü apcaz 11:00 de dediler çok mutlu oldummmmRabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?