canım bende ilk zamanlar çok ağrı çektim mens oluyomuşum gibi karın ağrısı gibi batmalar falan ama doktorum normal olduğunu söyledi 2.aydan sonra normale döndüm.genelde dinlenmeye çalıştım hep bide yorma kendini sıcaksu torbası koyma karnına ayaklarına koy ayağını üşütmemeye çalış...biraz zaman geçsin düzelecek bu ağrılar endişelenme sakın,doktorunuda arayıp konuş için rahat etsin...herkese selam birkac gundur giremedim ,dinleniyorum cunku agrim oluyor kzlar normal mi bilmiroum yarin 6- haftam dolcak-- sizde boyle oldumu bu haftalarda batma gibi mi diyim gerilme gibi mi diyim kasilma felan sicak su torbasi koydum deminde girdi ancak gecti 1 saat yattimbiraz moralim bozuluyo bana yorumda bulunurmusunuz? 2 gun oncede oldu agri gibi gecti hemen deminki zor gecti
gunaydin kizlaaarrrrrr
bugun benim aylardir unuttugum yok saydigim alerjik astimim kendini hatirlatti saolsun. o kadar kotu uynadim ki cigerlerim sanki 30 kilo nefesimi kesiyor... gecen kis cikti bu hastalik kis boyunca ilac kullandim yaz gelince iyiydim simdi yine basladi ve hic bi fikrim yok bu ilaclari hamileyken nasil kullanirim ya da asilama yaptirdim simdi nasil olur? randevu aldim doktora gidicem oksurup tiksirmaya da basladim durum kotu. niye yazdim tum bunlari, boyle bebek olmuyo diye uzulup duruyoruz ya bakin neler neler cikiyo hem hamileligi zorlastiran hem keyfi kaciran. saglikli arkadaslar cok sukur diyip denemeye devam!!!! operim hepinizi
canlarım günaydın..
ben bu ayın şanssızları arasında yerimi aldım, bakalım hangi ay yüzüme gülecek. sabah kan vermek için saatimi erkene kurmuştum, ama sabaha karşı kırmızılar geldi, idrar testi ters tepmedi yani.
ne yapalım kısmet değilmiş. bugün ara ara girerim topiğe, raporlama günüm iş yerinde, bir de akşama düğün var erkende çıkacağım, biraz yoğun bir gün olabilir. inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız.
mcan şimdi sen böyle yazınca bende kötü oldum benimde oluyor agrılarım ama fazla ayakta kalınca ve dediğim gibi iş yerimdeki sandalyem rahatsız ama gün içinde belli saatlerde sürüyor dinleince geçiyor. Daha randevumuz 03/11 de doktor ile erkenmi gideyim sence
mcan şimdi sen böyle yazınca bende kötü oldum benimde oluyor agrılarım ama fazla ayakta kalınca ve dediğim gibi iş yerimdeki sandalyem rahatsız ama gün içinde belli saatlerde sürüyor dinleince geçiyor. Daha randevumuz 03/11 de doktor ile erkenmi gideyim sence
Hepimize hayirli cumalar olsun insallh, kizlar yazdiklarinizi okudum tesekkur ettim hepinizesanirim herkes bi sekilde ayri cekmis doktorumu demin aradim kanama olmadigi surece sorun yok 2 hafta sonra kontrole gidicem... bu arada daha once 3 bebis kaybi olunca doktorum koruma amacli prolutan depot adinda bi igne yazdi, onu vuruluyorum cumalari, haftaya cumada vurulcam bitiyo baskalarida kullanmis sanirim hatta ilerleyen haftalarda bile devam etmisler. Hala folbiol gluphage ve progestan vajinal kullaniyorum, batmalarimda gecti sanki gece ben cekmedim agri suan hic biseyim yok coook sukurrrr? Hepinizi opuyorummmmm saglicakla kalin
arkadaşlar 1. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı çok üzgünüm ağlayamıyorum bile.allah büyük
arkadaşlar 1. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı çok üzgünüm ağlayamıyorum bile.allah büyük
Mdacım dün okudum 3 kasıma randevu almışsın.Bana çok geç gibi gelmişti ama bişey yazmadım ama seninde tereddütün var gibi sanırım.Bence de biraz daha erken gitsen daha iyi olur gibi.Belkide erken önlem almanı gerektirecek bir durum olabilir yine de kendin bilirsin.Namık beye hiç gitmedim ama methini duydum.Dr. un telefon numarasını vermesi benim için çok önemli.Çünkü gecenin bir vakti çok önemli bir durum olabilir nasıl ulaşacaksın?? ben ege üniversitesinin bir prof.una gidiyorum.Kendisi riskli gebeliklerde uzman ayrıca doğmamış bebek uzmanı.Yani bebekte bir sorun varsa anne karnında tespit edebiliyor.Bana çok güven verdi.Paragöz birine de benzemiyor.Alsancakta muaynehanesi var.muayene ücreti 200 tl.Telefon numarasını veriyor ve herhangi bir kanama ve ağrı durumunda mutlaka haberim olsun diyor.Prof. Dr. Fuat Akercan adı.Aklında bulunsun belki lazım olur.Kendine çok iyi bak ve bu aralar kendini yorma.İlk 3 ay çok önemli çünkü.
Rukiyecim çok üzüldüm allah sabırversin.İşallah hayırlısıyla bebebğini alırsın kucağına .Sizde sorun neydi canım .Yumurtaların kalitesi bide sperminiz nasıldı.
Çok üzüldüm bende rukiye.allah sabır versin.Dediğin gibi Allah büyük.İnşallah 2. tüp bebek tedavisine başlamadan kendiliğinbden gelir bebeğin.
canım cok geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum yürekten..yaşadığın hayal kırıklığına eminim söz yetmez ama umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar..şehir dışından demişsin..nerden gidip geliyorsun canım ...allah yardımcın olsun..umarım bi sonrakinde olur ...gönlüne göre olsun herşey...arkadaşlar 1. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı çok üzgünüm ağlayamıyorum bile.allah büyük
hayırlı olsun canım..son raund da bitti desene...hadi bakalım şimdi sonuçu bekleyeceğiz değil mi..ne kadar sürede sonuçlanır açabba...umarım güzel haberler verirsin...heyecanla bekliyorum..Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar
yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar
canım cok geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum yürekten..yaşadığın hayal kırıklığına eminim söz yetmez ama umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar..şehir dışından demişsin..nerden gidip geliyorsun canım ...allah yardımcın olsun..umarım bi sonrakinde olur ...gönlüne göre olsun herşey...
hayırlı olsun canım..son raund da bitti desene...hadi bakalım şimdi sonuçu bekleyeceğiz değil mi..ne kadar sürede sonuçlanır açabba...umarım güzel haberler verirsin...heyecanla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?