Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o kadar yorgunumki tedavimi ankarada oldum şehir dışından gedim gittim kontrollere 2.ye şuan hiç gücüm yok zamanla belki toparlanırım içimdeki bebek umudu hiç bitmiyo çünkü

ankarada nerde oldun bende ankaradayım..
Ayrıca emrıyoları kacıncı gun transfer ettılerr.5.gun yapılan transfer daha ı oluyormus tutması ıcın sansın yukselıyormus bunuda bılıp ona gore yaptır bıdakı seferrr

cebeci tıp fakültesi
3.gün embriyosuydu bilmiyorum öyle uygun gördüler 5. gün embriyosu için uygun değildi belkide.sendemi ankaradasın sen hamilemiydin yoksa benmi öyle hatırlıyorum sen hangi hastanede tedvi gördün

herkese merhaba bayanlar...

topikiniz tamda bana göre dedim ve benide aranıza alırsanız tecrübelerinizden faydalanmakisterim.

önce kendi hikayemi anlatayım kısaca..

4 yıllık evliyim 1 yıl korunduktuktan sonra bebek istedik ilk ayımda bir kimyasal gebelik yaşadım sonrasında PCO ve düzensiz adetlerimden sonra doktora tedavime başladım yaklaşık 25 aydırda tedavi görüyorum ama yumoşlarım hiiç büyümedi..

tüp bebek merkezine gittim bu sabah ama oradaki doktor bana aşılama tavsiye etti..

çarşamba günü hsg çekilecek daha önce çekilmeye çalışmıştım ama çekilemedim

şimdi anestezi ile çekecek doktorla filmimi yarında iğneye başlıyorum

çarşamba sabahı kontrolüm var bakalım kısmet inş. film sonucum güzel çıkar yumoşlaımda güzel büyür ise aşılama yapılacak...

sanırım 10 gün iğne olmam lazım kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurur aşılama ne zaman yapılır bilemiyorum

Ben bayagi bi ozel doktor gittikten sonra son dort aydir ztbdeyimmm.zekai tahir burak hastanedindeyim.burdada iki asilama oldum .suan kist cijti beklemedeyim tupe gecicem..uzulme canim napalum biximde kaderimiz buymus saglikli olsunda olunca.onemli olan bu.insallah ikincide gelir bebeginn

sevde1 canım allah razı olsun sonucum arefe günü çıkıcak canım bayramdan 1 gün önce allahın izni ile çifte bayram yaşıcaz inşallahh....

hestia canım onla konuşuyorum bile :)))) olumlu düşünüyorum ama nelere dikkat etmemm gerek bilmiyorum 7 gün işe gitmicem zaten

bebeskommm cok sukur geldi tranfser gunun hayirli olsun canim kac gundur girememistim iyi degilim pek --- insallah hayirlisi ile guyel haberlerini alicazz bebisslerininnn ----optum canim seniii cok dikkat et kendinee

doacım sanada geçmiş olsun canım 1 tane transfer ettiler yaşım 29 diye olsun 1 olsun benim olsun diyorum :)))) bende seni ve minik meleğini öptüm canımmm dualarını eksik etme benimde meleğim benle olsun artık ((
canım herşey ne güzel olumlu,yarın dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak bide cuma yapılıyor mubarek gün

mavi teyzesi sen zaten dualarını hiç eksik etmedin bizden allah razı olsun senden dr 1 emriyo ama çok çok kaliteli dedi 6 tanede çok kaliteli olanı dondurdular bebeğimin 6 tane daha kardeşi var hastanede Arefe günü burda hamileyim diye yazmak nasip olsun inşalalhh öpüyorum sizi

Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar
canım hayırlı olsun, oh rahatlamıştır şimdi minik bebegin , annesine kavuşmuş onunla bir gece geçirmiş oh keyfe bak şimdi. Umarım bir ömür boyu seninle mutlu yaşar.

canım hoşgeldin aramıza, öncelikle muayeneni olacaksın fsh lh ve e2 ye bakılacak bunlar uygun degerlerdeyse, yaklaşık 5-10-15 gün gibi igne vurulacaksın yumurtaların 18-20 mm oluncada çatlama ignesi vurulup 36 saat sonra aşılama olacaksın .İgne kullanma süresi kişiye göre degişiyor ben hep normalde 8-10 gün igne kullanmıştım en sonki tüp bebek tedavim de 17 gün igne kullandım.

mda cım senin adına o kadar çok mutlu oldum ki hayırlısıyla kucağına alıp boy boy resimlerinizi görmek isterim RAMMİMİN izniyle İNŞALLAH mucizeler de olmasa halimiz yaman valla biliyorum hepimizin mucizeleri bi gün kapılarımızı çalacak tıp kı sen gibi bende kasımda tüp bebeğe başlayacağım nasipse ist da florancıngaten da dr orayı tavsiye etti

Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar

Allah sana bağışlasın canım rabbimize emanet. kabız olmamaya çalış. ıkınmak yasak. karnını germe sakın gerinmek uzanmak da yasak. benden bunlar :)

canım hayırlı olsun, oh rahatlamıştır şimdi minik bebegin , annesine kavuşmuş onunla bir gece geçirmiş oh keyfe bak şimdi. Umarım bir ömür boyu seninle mutlu yaşar.

dün annesiyle sıcacık yattı bebişim ohh mışıl mışıl uyuduk bugün baba annesindeyiz yat yat sıkıldık :))) arada bilgisayara bakıyozz sizlerden haber alıyoruz dualarınızı bekliyoruz

Allah sana bağışlasın canım rabbimize emanet. kabız olmamaya çalış. ıkınmak yasak. karnını germe sakın gerinmek uzanmak da yasak. benden bunlar :)

yiyorum içiyorum yatıyorum kayınvaldem pek iyi bakıyor bize saolsun :)) ama sıkılıyoruz alışmışım aktif çalışmaya duarını eksik etme canım bebeğim hep benle olsun inşallah allahın izniyle

BEBESKO bebişini nasıl koruyacağın konusunda endişelisin anladığım kadarıyla.Ama öncelikle şunu bilmelisin.O zaten doğacaksa sen ne yapsan dünyaya gelecek.O yüzden kendini rahat bırakmaya çalış.Ama tabiki dikkat edeceğin şeyler var.Çok yorma kendini.Yüksek yerlere uzanma, ağır kaldırma.Uzan,dinlen ama çok da hareketsiz kalma.Kan akışı olması gerek.
Hep aynı tarafına yatma.Beslenmene dikkat et.Protein ağırlıklı beslenmelisin.Kabız olmamaya çalış.Ananas tutunmaya yardımcı oluyor diye okudum ama gerçekmidir bilmem.Doktorun ilaç verdiyse zamanında kullan.Transferden 3-4 gün sonra ayakta ılık banyo yapabilirsin.Ama en önemlisi hep pozitif ol, dua et.İnşallah o hep seninle kalacak.

bazıları sürekli yatıyo tutmuyo bazılarıda çalışıyo tutuyo seninde dediğin gibi rabbim ol desin yeterki vakti gelsiyle gelcek eminim inşllah benim bebeğiminde vakti bu aydır canım ve sımsıkı tutunur annesine yazdıkların için çok saol senin nasıl gidiyo hamişlik nasıl bi duygu

slm canım nasılsın dr ile görüştünmü ne dedi

mrb kızlar bir hafta dır netim yok giremiyorıum bugün 4. aşılamam yapıldı sonu güzel olsun inşallah ,tüp bebiş yaptıranlar var allahım bu zor süreçin sonunu güzel meleklerle taçlandırsın inşallah. sevgiler ..

evet dün kanımıda aldılar eşimden ve benden bayağı kan testide istediler sağlık ocağında yaptırmam için ama hesaplama yapıyorumda benim adet 1. günden sayınca 15 gün bayrama denk geliyorn kaçıncı gün aşılama yapılıyor acaba bayrama denk gelirse merkez kapalı olursa ayyyy çoküzülürüm..

ama şuanda tek istediğim hsg nin çekilmesi inş sorun yoktur da film düzgünce çekilir...

allahın izni ile meleğin gelir inşalalh canımm sende şubatttan kalanlardansın benim gibi :)))

slm canım nasılsın dr ile görüştünmü ne dedi

Slmm cnmm Pzt yine kontrol var benim rahim kalinligi cuma gunu 8,5 ti. ( 2 acidan olculuyor En kalın yeri) Dr biraz daha kalınlasmasini bekliyor . Bantlar ve estrofeme devam .Sen bebisini kapmissin hadi bakalim hayirli olsun simdidenn:))5. Gun embriyosu olduğu icin sansin dahada yüksek Senin transfer oncesi rahim kalinligi ne kadar ölçülü ?

Mda cnm sen hatirliyormusun transferde endimetrium kaçtı ? :)

canım çok saol inşallah 24 ekimdede güzel sonuç almak nasip olur.benim ilk mauneye gittiğimde dr ince demişti 4 idi ama en son kaçtı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…