o kadar yorgunumki tedavimi ankarada oldum şehir dışından gedim gittim kontrollere 2.ye şuan hiç gücüm yok zamanla belki toparlanırım içimdeki bebek umudu hiç bitmiyo çünkü
ankarada nerde oldun bende ankaradayım..
Ayrıca emrıyoları kacıncı gun transfer ettılerr.5.gun yapılan transfer daha ı oluyormus tutması ıcın sansın yukselıyormus bunuda bılıp ona gore yaptır bıdakı seferrr
cebeci tıp fakültesi
3.gün embriyosuydu bilmiyorum öyle uygun gördüler 5. gün embriyosu için uygun değildi belkide.sendemi ankaradasın sen hamilemiydin yoksa benmi öyle hatırlıyorum sen hangi hastanede tedvi gördün
canım cok geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum yürekten..yaşadığın hayal kırıklığına eminim söz yetmez ama umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar..şehir dışından demişsin..nerden gidip geliyorsun canım ...allah yardımcın olsun..umarım bi sonrakinde olur ...gönlüne göre olsun herşey...
Hayırlı olsun canım..son raund da bitti desene...hadi bakalım şimdi sonuçu bekleyeceğiz değil mi..ne kadar sürede sonuçlanır açabba...umarım güzel haberler verirsin...heyecanla bekliyorum..
hadi bakalım kuzucuğunu alıp gelmişsin.bundan sonra hep olumlu düşün.olacak diye düşün.olumlu düşünme çok önemli.belirtilere falan takılıp kalma çünkü herkeste değişik oluyor.inşallah güzel haberle sonuçlanır...
bebeskommm cok sukur geldi tranfser gunun hayirli olsun canim kac gundur girememistim iyi degilim pek --- insallah hayirlisi ile guyel haberlerini alicazz bebisslerininnn ----optum canim seniii cok dikkat et kendinee
canım herşey ne güzel olumlu,yarın dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak bide cuma yapılıyor mubarek gün
canım hayırlı olsun, oh rahatlamıştır şimdi minik bebegin , annesine kavuşmuş onunla bir gece geçirmiş oh keyfe bak şimdi. Umarım bir ömür boyu seninle mutlu yaşar.Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar
canım hoşgeldin aramıza, öncelikle muayeneni olacaksın fsh lh ve e2 ye bakılacak bunlar uygun degerlerdeyse, yaklaşık 5-10-15 gün gibi igne vurulacaksın yumurtaların 18-20 mm oluncada çatlama ignesi vurulup 36 saat sonra aşılama olacaksın .İgne kullanma süresi kişiye göre degişiyor ben hep normalde 8-10 gün igne kullanmıştım en sonki tüp bebek tedavim de 17 gün igne kullandım.herkese merhaba bayanlar...
topikiniz tamda bana göre dedim ve benide aranıza alırsanız tecrübelerinizden faydalanmakisterim.
önce kendi hikayemi anlatayım kısaca..
4 yıllık evliyim 1 yıl korunduktuktan sonra bebek istedik ilk ayımda bir kimyasal gebelik yaşadım sonrasında PCO ve düzensiz adetlerimden sonra doktora tedavime başladım yaklaşık 25 aydırda tedavi görüyorum ama yumoşlarım hiiç büyümedi..
tüp bebek merkezine gittim bu sabah ama oradaki doktor bana aşılama tavsiye etti..
çarşamba günü hsg çekilecek daha önce çekilmeye çalışmıştım ama çekilemedim
şimdi anestezi ile çekecek doktorla filmimi yarında iğneye başlıyorum
çarşamba sabahı kontrolüm var bakalım kısmet inş. film sonucum güzel çıkar yumoşlaımda güzel büyür ise aşılama yapılacak...
sanırım 10 gün iğne olmam lazım kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurur aşılama ne zaman yapılır bilemiyorum
canım hoşgeldin aramıza, öncelikle muayeneni olacaksın fsh lh ve e2 ye bakılacak bunlar uygun degerlerdeyse, yaklaşık 5-10-15 gün gibi igne vurulacaksın yumurtaların 18-20 mm oluncada çatlama ignesi vurulup 36 saat sonra aşılama olacaksın .İgne kullanma süresi kişiye göre degişiyor ben hep normalde 8-10 gün igne kullanmıştım en sonki tüp bebek tedavim de 17 gün igne kullandım.
Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar
canım hayırlı olsun, oh rahatlamıştır şimdi minik bebegin , annesine kavuşmuş onunla bir gece geçirmiş oh keyfe bak şimdi. Umarım bir ömür boyu seninle mutlu yaşar.
Allah sana bağışlasın canım rabbimize emanet. kabız olmamaya çalış. ıkınmak yasak. karnını germe sakın gerinmek uzanmak da yasak. benden bunlar :)
BEBESKO bebişini nasıl koruyacağın konusunda endişelisin anladığım kadarıyla.Ama öncelikle şunu bilmelisin.O zaten doğacaksa sen ne yapsan dünyaya gelecek.O yüzden kendini rahat bırakmaya çalış.Ama tabiki dikkat edeceğin şeyler var.Çok yorma kendini.Yüksek yerlere uzanma, ağır kaldırma.Uzan,dinlen ama çok da hareketsiz kalma.Kan akışı olması gerek.
Hep aynı tarafına yatma.Beslenmene dikkat et.Protein ağırlıklı beslenmelisin.Kabız olmamaya çalış.Ananas tutunmaya yardımcı oluyor diye okudum ama gerçekmidir bilmem.Doktorun ilaç verdiyse zamanında kullan.Transferden 3-4 gün sonra ayakta ılık banyo yapabilirsin.Ama en önemlisi hep pozitif ol, dua et.İnşallah o hep seninle kalacak.
canım hoşgeldin aramıza, öncelikle muayeneni olacaksın fsh lh ve e2 ye bakılacak bunlar uygun degerlerdeyse, yaklaşık 5-10-15 gün gibi igne vurulacaksın yumurtaların 18-20 mm oluncada çatlama ignesi vurulup 36 saat sonra aşılama olacaksın .İgne kullanma süresi kişiye göre degişiyor ben hep normalde 8-10 gün igne kullanmıştım en sonki tüp bebek tedavim de 17 gün igne kullandım.
mrb kızlar bir hafta dır netim yok giremiyorıum bugün 4. aşılamam yapıldı sonu güzel olsun inşallah ,tüp bebiş yaptıranlar var allahım bu zor süreçin sonunu güzel meleklerle taçlandırsın inşallah. sevgiler ..
slm canım nasılsın dr ile görüştünmü ne dedi
canım merhaba benım endometrıum 16 olmustu en son gun
Slmm cnmm Pzt yine kontrol var benim rahim kalinligi cuma gunu 8,5 ti. ( 2 acidan olculuyor En kalın yeri) Dr biraz daha kalınlasmasini bekliyor . Bantlar ve estrofeme devam .Sen bebisini kapmissin hadi bakalim hayirli olsun simdidenn:))5. Gun embriyosu olduğu icin sansin dahada yüksekSenin transfer oncesi rahim kalinligi ne kadar ölçülü ?
Mda cnm sen hatirliyormusun transferde endimetrium kaçtı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?