Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yiyorum içiyorum yatıyorum kayınvaldem pek iyi bakıyor bize saolsun :)) ama sıkılıyoruz alışmışım aktif çalışmaya duarını eksik etme canım bebeğim hep benle olsun inşallah allahın izniyle

ne güzel canım bol bol d,nlen dualarım seninle ama ben tutunacağına inanıyorum hatta çoktan tutundu bile bence. senin bu ikinci meleğin mi olucak canım profil resmindeki kuzu ilk evladın mı? benim de adetim başladı bugün salı günü gidiyorum merkeze başlıyoruz Allahın izni ile. sen de benim için dua et olur mu.

canım 8.5 da iyi adetinin kaçıncı gününde ölçüldü ? biraz daha yüksek olsa tabiki daha iyi 7 mm sınır diye biliyorum ben. zaten adet ortasına kadar vaktiniz var. doktorun beklemekle iyi yapıyor bence. benim rahmim ek kalınlaşmaz kendiliğinden en fazla 9 mm olduğun gördüm 7.1-7.7- ve 8mm oluyo hep ölçümlerde bunlar çıkıyo. bana da doktorum daha çok kalınlaşsın diye takviye verebilir. sorucam artık herşeyi bakalım salı günü başlıyorum bende adet oldum :)

canım merhaba benım endometrıum 16 olmustu en son gun

16 çok iyi maşallah canım zaten tutunmasında en önemli takför rahim kalınlığı bence. sen kalınlaştırmak için ekstra bişey kullanmışmıydın canım?

Çok özürrrr dilerimmmmm. Yoğunluğumdannnn ihmal ettim buralarııııı.Biliyosunuz okullar açıldı. dersler çok yoğun ((
inanın sürekli dersten derse koşuyorum.
Yeni öğrencileri yeni veliler, Kaynaşma dönemi derken kendimi unuttim gitti.
Beni unutmadınız dimi (( Çok özledimmm siziii. nasılsınızzzzzzz.
UMARIM HERŞEY HAYAL ETTİĞİNİZ GİBİ GİDİYORDUR CANLARIM.

Ben çok iyiyimm. Kızım olucak daha önce paylaşmışımdır mutlaka.6 Ayımıza girdik artık.
1 ay donra okuldan (işyerinden) ayrılıcam, ozaman sizinle daha fazla zaman geçiricem.
Şimdi merak ettiğim o kadar çok isim varki. Hemen bakayım onlar neler neler yapmış.
Sizi seviyorummmm. Şimdilik sevgiylekalın...

Şakamı buuuuu. bebişşşşmiii geliyrrrrrrrr. Ayyyyyyyy çok sevindimmmmmmm. Yemin ederim çok çokkkk sevindimmm.
Ay fena oldum ya çok duygulandımm. Canımmm Allah tamamına erdirsin.

canım çok saol inşallah 24 ekimdede güzel sonuç almak nasip olur.benim ilk mauneye gittiğimde dr ince demişti 4 idi ama en son kaçtı bilmiyorum

Yükselmiştir o sonradan cnm merak etme Vallahi kadın dogum alanında rahimi yumurtayı tuttu herseyi öğrendik buymasan sonra tip opudan cok zorlanmayız

canım merhaba benım endometrıum 16 olmustu en son gun

Hadi cnmm normalde 14'ten yukarı transferi yapmıyorlar dondurup sakliyorlar bebisleri ama bak olucak olduktan sonra kalınlık incelikte farketmiyor bir sekilde tutunuyor bebik. Yeterki vakti zamani gelmiş olsun

Ayyy hadi gözün aydin gelmiş adet:)Cok heyecanlı bu gidişle sende benden önce kaparsın bebisi En ideal transfer 10mm'mis. Ama 7'den 14 'e kadarda yapılıyormuş. Ama herhalde istatistiksel olarak 10'da Basari oranı yüksek olduğu icin 10'u yakalamaya calisiyolar. Gerçi Mda'yada söyledim bak 16 ile tutmuş onun. Vakiti zamani gelince oluyor bu isler. Burda biraz araştırdımda 6,5 'la transfer girip tutan bile var. Kısmet artık

Ayyy hadi gözün aydin gelmiş adet:)Cok heyecanlı bu gidişle sende benden önce kaparsın bebisi En ideal transfer 10mm'mis. Ama 7'den 14 'e kadarda yapılıyormuş. Ama herhalde istatistiksel olarak 10'da Basari oranı yüksek olduğu icin 10'u yakalamaya calisiyolar. Gerçi Mda'yada söyledim bak 16 ile tutmuş onun. Vakiti zamani gelince oluyor bu isler. Burda biraz araştırdımda 6,5 'la transfer girip tutan bile var. Kısmet artık[/QUOTE]

cnm msj kutun dolu.
bu arada bende yarın gidiyorum doktora, akşam 10.40'a randevu verdiler nasıl yani dedim:) siz gelin akşam saatlerinde yardımcı olmaya çalışırız dediler...6-7 arası orda olurum sanırım.

canım..cok şükür gelmiş kırmızılar..ve evet artık başlıyorsun hayırlısıyla...senin için çok heyecanlanıyorum..neler oluyor ilaçlar nasıl kullanılıyor bir bir ayrıntılı anlat mutlaka canım...umarım herşey yolunda gider ...benim moralim yine bozuk...yine olmadı büyük bir ihtimalle...bugün 9, günüm..nerdeyse yarın hasta olacağım öyle bir haldeyim canım..bacaklarım belim karnım..öyle ağrıyorki ve ne acıki ben bu ağrılara yabancı değilim...geldi gelecek adetim...yine olmadı ...yine olmadı......erzuruma git gel canım cıkmıştı..onca emek onca masraf yine boşa gitti...ve işin kötüsü bi sonraki ademi beklemek zorundayım...oda yaklaşık kasımın 15 inden sonraya denk gliyor...o zamana kadar senin güzel haberini alırım da moralle başlarım inşallah bende tüpe...öpüyorum canım..

cnm msj kutun dolu.
bu arada bende yarın gidiyorum doktora, akşam 10.40'a randevu verdiler nasıl yani dedim:) siz gelin akşam saatlerinde yardımcı olmaya çalışırız dediler...6-7 arası orda olurum sanırım.[/QUOTE]

Bosalttimm dolduğunu farketmemisim :) Bizim Dr yarın gececi o zaman desene. Benim randevuda yarin sabah 8'de Hayirli haberlerle geliriz insallahh :)

cnm msj kutun dolu.
bu arada bende yarın gidiyorum doktora, akşam 10.40'a randevu verdiler nasıl yani dedim:) siz gelin akşam saatlerinde yardımcı olmaya çalışırız dediler...6-7 arası orda olurum sanırım.

Bosalttimm dolduğunu farketmemisim :) Bizim Dr yarın gececi o zaman desene. Benim randevuda yarin sabah 8'de Hayirli haberlerle geliriz insallahh :)[/QUOTE]

sen sabahçısın yani, ben de belki karşılaşırız diye düşünmüştüm. kısmet başka zaman inşallah:)

ercelf...
canım tedavine başlıyormuşsun, inşallah bu süreci ağrısız sızısız stressiz atlatır ve sonucunda mutluluk çığlıkları atarsın cnm:)

bebesko sana da bu bekleme sürecinde sabır diliyorum, sen de yakın zamanda güzel haberlerini burda bizlerle paylaşırsın inşallah..

Bebişini almışsın göbüşüne çok sevindim canım,hayırlısı olsun inş.kocaman göbüşlü olursun :)))

canım tüp tedavisine başlıyormuşsun,gözün aydın inş.hiç bir sorun yaşamadan bebişin alırsın göbüşüne :))) stres yapma dikkat et kendine :)))

canım çok geçmiş olsun,en kısa sürede hiç beklemediğin bir anda bebeğin sana gelir inşallah...

canım....şu bekleme süreni rahat ve umutla geçirmeni ve cığlık cığlığa bize güzel haberler vermeni diliyorum...tutunur inşallah...eli kulağında...

16 çok iyi maşallah canım zaten tutunmasında en önemli takför rahim kalınlığı bence. sen kalınlaştırmak için ekstra bişey kullanmışmıydın canım?
hayır tatlım kullanmadım.

Şakamı buuuuu. bebişşşşmiii geliyrrrrrrrr. Ayyyyyyyy çok sevindimmmmmmm. Yemin ederim çok çokkkk sevindimmm.
Ay fena oldum ya çok duygulandımm. Canımmm Allah tamamına erdirsin.
teşekkürler arkadaşım zaten çok yeni şu anda bende bişey anlamış degilim, bazen unutuyorum bile

Hadi cnmm normalde 14'ten yukarı transferi yapmıyorlar dondurup sakliyorlar bebisleri ama bak olucak olduktan sonra kalınlık incelikte farketmiyor bir sekilde tutunuyor bebik. Yeterki vakti zamani gelmiş olsun
öyle tabi tatlım rabbim yeterki ol desin.
iyi haftalar güzel hanımlar :)))

sanada iyi haftalar şeker,başladımı hamilelik belirtileri.

iyi dilekerin için çok saol canım inşallah arefe gününden yaşarım ben bayramımı :)))

Bebişini almışsın göbüşüne çok sevindim canım,hayırlısı olsun inş.kocaman göbüşlü olursun :)))

3 gündür rahatım sadece bugün dikkat ettiğim bi konu oldu canım puregestan alıyorum alttan günde 3 defa bunu aşılamamdada almıştım fakat dün ve bugün ilacı koyarken nasıl anlatsam parmagımla iteklerken sanki et parçları sarmış duvarı gibi olmuş niyeki acaba

canım....şu bekleme süreni rahat ve umutla geçirmeni ve cığlık cığlığa bize güzel haberler vermeni diliyorum...tutunur inşallah...eli kulağında...

teyzesi bence tutundu bile benim bebişim annesini üzmicek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…