yiyorum içiyorum yatıyorum kayınvaldem pek iyi bakıyor bize saolsun :)) ama sıkılıyoruz alışmışım aktif çalışmaya duarını eksik etme canım bebeğim hep benle olsun inşallah allahın izniyle
Slmm cnmm Pzt yine kontrol var benim rahim kalinligi cuma gunu 8,5 ti. ( 2 acidan olculuyor En kalın yeri) Dr biraz daha kalınlasmasini bekliyor . Bantlar ve estrofeme devam .Sen bebisini kapmissin hadi bakalim hayirli olsun simdidenn:))5. Gun embriyosu olduğu icin sansin dahada yüksekSenin transfer oncesi rahim kalinligi ne kadar ölçülü ?
Mda cnm sen hatirliyormusun transferde endimetrium kaçtı ? :)
canım merhaba benım endometrıum 16 olmustu en son gun
ne güzel canım bol bol d,nlen dualarım seninle ama ben tutunacağına inanıyorum hatta çoktan tutundu bile bence. senin bu ikinci meleğin mi olucak canım profil resmindeki kuzu ilk evladın mı? benim de adetim başladı bugün salı günü gidiyorum merkeze başlıyoruz Allahın izni ile. sen de benim için dua et olur mu.
benim bu ilk meşeğim olcak teyzesi allah nasip ederse o profildeki arkadaşımın kızı pek dadlu demii maşallahh :))) inşallah senin meleğinle bu tedaviyle gelir canım duarım seninle
ne güzel canım bol bol d,nlen dualarım seninle ama ben tutunacağına inanıyorum hatta çoktan tutundu bile bence. senin bu ikinci meleğin mi olucak canım profil resmindeki kuzu ilk evladın mı? benim de adetim başladı bugün salı günü gidiyorum merkeze başlıyoruz Allahın izni ile. sen de benim için dua et olur mu.
benim bu ilk meşeğim olcak teyzesi allah nasip ederse o profildeki arkadaşımın kızı pek dadlu demii maşallahh :))) inşallah senin meleğinle bu tedaviyle gelir canım duarım seninle
maşallah çok tatlı. benim de ilk meleğim olucak canım 1 tane 8 haftalık düşüğüm var. rabbimden hayırlısını istiyorum.
Çok özürrrr dilerimmmmm. Yoğunluğumdannnn ihmal ettim buralarııııı.Biliyosunuz okullar açıldı. dersler çok yoğun((
inanın sürekli dersten derse koşuyorum.
Yeni öğrencileri yeni veliler, Kaynaşma dönemi derken kendimi unuttim gitti.
Beni unutmadınız dimi(( Çok özledimmm siziii. nasılsınızzzzzzz.
UMARIM HERŞEY HAYAL ETTİĞİNİZ GİBİ GİDİYORDUR CANLARIM.
Ben çok iyiyimm. Kızım olucak daha önce paylaşmışımdır mutlaka.6 Ayımıza girdik artık.
1 ay donra okuldan (işyerinden) ayrılıcam, ozaman sizinle daha fazla zaman geçiricem.
Şimdi merak ettiğim o kadar çok isim varki. Hemen bakayım onlar neler neler yapmış.
Sizi seviyorummmm. Şimdilik sevgiylekalın...
hoşgeldin pelikan canım aramıza dönmene çok sevindim maşallah kızına 6 ay bitiyor demek izne çıkınca çok rahat edersin hamileliğin ve alışveriş yapmanın tadını çıkartırsın rabbim bize de nasip etsin. ben de devletten tüp bebek raporu çıkarttım bugün de adet oldum. salı günü tüp bebeğe başlıyoruz Allahın izni ile. ilk ttüp bebeğim. 3 aşılama oldum negatif. öncesinde 1 düşüğüm vardıbakalım tüp bebek bana meleğimi getirecek mi. Hayırlısı olsun inşallah.
canım çok saol inşallah 24 ekimdede güzel sonuç almak nasip olur.benim ilk mauneye gittiğimde dr ince demişti 4 idi ama en son kaçtı bilmiyorum
canım merhaba benım endometrıum 16 olmustu en son gun
canım 8.5 da iyi adetinin kaçıncı gününde ölçüldü ? biraz daha yüksek olsa tabiki daha iyi 7 mm sınır diye biliyorum ben. zaten adet ortasına kadar vaktiniz var. doktorun beklemekle iyi yapıyor bence. benim rahmim ek kalınlaşmaz kendiliğinden en fazla 9 mm olduğun gördüm 7.1-7.7- ve 8mm oluyo hep ölçümlerde bunlar çıkıyo. bana da doktorum daha çok kalınlaşsın diye takviye verebilir. sorucam artık herşeyi bakalım salı günü başlıyorum bende adet oldum :)
Ayyy hadi gözün aydin gelmiş adet:)Cok heyecanlı bu gidişle sende benden önce kaparsın bebisiEn ideal transfer 10mm'mis. Ama 7'den 14 'e kadarda yapılıyormuş. Ama herhalde istatistiksel olarak 10'da Basari oranı yüksek olduğu icin 10'u yakalamaya calisiyolar. Gerçi Mda'yada söyledim bak 16 ile tutmuş onun. Vakiti zamani gelince oluyor bu isler. Burda biraz araştırdımda 6,5 'la transfer girip tutan bile var. Kısmet artık
cnm msj kutun dolu.
bu arada bende yarın gidiyorum doktora, akşam 10.40'a randevu verdiler nasıl yani dedim:) siz gelin akşam saatlerinde yardımcı olmaya çalışırız dediler...6-7 arası orda olurum sanırım.
hayır tatlım kullanmadım.16 çok iyi maşallah canım zaten tutunmasında en önemli takför rahim kalınlığı bence. sen kalınlaştırmak için ekstra bişey kullanmışmıydın canım?
teşekkürler arkadaşım zaten çok yeni şu anda bende bişey anlamış degilim, bazen unutuyorum bileŞakamı buuuuu. bebişşşşmiii geliyrrrrrrrr. Ayyyyyyyy çok sevindimmmmmmm. Yemin ederim çok çokkkk sevindimmm.
Ay fena oldum yaçok duygulandımm. Canımmm Allah tamamına erdirsin.
öyle tabi tatlım rabbim yeterki ol desin.Hadi cnmm normalde 14'ten yukarı transferi yapmıyorlar dondurup sakliyorlar bebisleri ama bak olucak olduktan sonra kalınlık incelikte farketmiyor bir sekilde tutunuyor bebik. Yeterki vakti zamani gelmiş olsun
iyi haftalar güzel hanımlar :)))
ercelf...
canım tedavine başlıyormuşsun, inşallah bu süreci ağrısız sızısız stressiz atlatır ve sonucunda mutluluk çığlıkları atarsın cnm:)
bebesko sana da bu bekleme sürecinde sabır diliyorum, sen de yakın zamanda güzel haberlerini burda bizlerle paylaşırsın inşallah..
Bebişini almışsın göbüşüne çok sevindim canım,hayırlısı olsun inş.kocaman göbüşlü olursun :)))
canım....şu bekleme süreni rahat ve umutla geçirmeni ve cığlık cığlığa bize güzel haberler vermeni diliyorum...tutunur inşallah...eli kulağında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?