allah sabir versin sonra saglik cok uzuldum cok ama yine deniceksin biraz toparlan. iyi bir doktor bul bastan bu sefer her durum incelenerek... anne olucaksin ve bizimle paylasicaksin yakindir. allah yardimcin olsunDun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
iyi canım ne olsun, çok şükür herşey yolunda.
p.tesi kontrole gitmiştim, adetimin 4. günüydü, doktor rahim hala kalın dedi, p.tesi tekrardan gideceğim, duruma göre ya dondurulmuşlarla deneyeceğiz, ya da bir sonraki ay tekrardan kontrole gideceğim. sen de iyisindir inşallah canım. sen tekrardan denemeyi düşünüyor musun? bir de sana neden tutmamış olabileceğine yönelik bir açıklama yaptılar mı canım?
günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştüsanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.
jollyy cik hayırlı olsun inşallah bu son olur arkadaşım bir daha bu süreçleri yaşamazsın
kız ben sana face de demedimmiDikkat et duphalac şurup al hatta doktoruna sor diye , bak jollyede aynı şurubu vermişler , banada aynısını verdiler. Bende deli gibi ilk gün almadım ama öldüm öldüm dirildim. şimdi çok rahatsız olursa içiyorum arada al bu şurubu çok faydasını göreceksin.
canım allah sabır versin diyecek birşey yok malesefDun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
bende iyi olacam inşallah ara ara vuruyo işte neden olmadı diye düşüyorum
bende görüşmeye gittim ama muayene etmediler beni dosyamı tekrar inceledi dr herhangi bi terslik gözükmüyo dedi
yani rabbim ol dememiş zamanı gelmemiş
benim zaten 2 taneydi topu topu dondurulmuşum yok
tekrar denem için 2-3 ay ara vermelisiniz dedi dr
denem fikri karışık şu an cnm biraz toparlanmamız lazım galiba
canım almışsın bebişleri göbüşüne hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinle hepimiz çok sevinicez..şimdi geçsin günler
şimdi bunları sorgulamak belki yanlış ama ben hemşireye sordum duş alabilirsiniz normal hayata devam dedi
transferden sonra 1 saat yaklaşık yattım hastaneden çıktıktan sonra trafikte tam 2 saat arabada kaldım oturarak ertesi günde duş aldım ayrıca şurupta almadım
insan yinede sorgulamadan edemiyo kendini bi yerde hatamı yaptım diye
bana söylenen yarım saat yeterli saha sonra normal hayata devam dediler , sanki şimdi olsa 1 hafta kalkmadan yatarım gibi
Olmayınca hep bir neden arıyoruz iste kendimizi rahatlatmak icin ama yok zamani gelmeyince hersey mükemmel bile olsa olmuyor isteBanada hemşire ilk 2 gun dinlenerek geçir ama sürekli yatma evin icinde azıcık gezin dedi. Sonrasında dışarı çıkabilirmisim. Duş icinde uzun olmadan kısa süreli alabilirsin dedi .Hastanede de 1 saat yattım. Yurt dısında transfer sonrasi yürüyerek dışarı çıkarıyorlarmış 5 dk bile yatirmiyorlarmis orda bile bebis sahibi olan bı suru insan var. Biz sadece kendimizi rahatlatmak icin dikkat ediyoruz. Sonrasında suçlu hissetmesek icin. Hayirlisi hepimiz icin ins. O vakit zaman yakin bir zamandır
canım bebeiklerini almışsın göbüşünehayırlı uğurlu olsun inşalllah rabbim bu kez ikiz anası olmayı nasip etsin inşallah
Evett bebeler su an benimle dolaşıp yapışacak bir yer tarıyorlar sanırım :) İns. Hayirlisiyla guzel sonuclar alırım
jolly canım transferin gerçekleşmiş çok sevindimbu aralar fazla giremiyorum evde temzilik falan kaçırmışım gelişmeleri,inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürür canım güzel haberini dört gözle bekliyorum......
Bebişin göbüşünde geziyorsun ohh ne güzel inşallah kocaman göbüşlü olursun :)))
hadi ara vermeyelim kızlar arka arkaya hamile haberlerine devam atak bekliyorum sizlerden :))))
Evett bebelerimle evde dinleniyoruz :)Cok sagol cnm .Sen ne temiz bir hatunsun öyle yaa temizlik hızına yetisemiyorumm ben seninGünler geçiyor Cinar bebeyi kucağına almana cok az bir zaman kaldi cok heyecanlı
günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştüsanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?