Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
bana bugün tam 7 gün oldu artılk yeter dedim süpürgeyi çalıştırdım temizliğe başladımgün yaklaştıkça korkum artıyor hiç bi belirtim yok
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
bana bugün tam 7 gün oldu artılk yeter dedim süpürgeyi çalıştırdım temizliğe başladımgün yaklaştıkça korkum artıyor hiç bi belirtim yok
Bebesko, biliyorum ev pislenince insan dayanamıyor ama lütfen biraz daha sabret.Süpürge falan çalıştırma.Evet bebiş gelecekse ne yaparsan yap gelecektir ama biz yinede tedbirli olalım.yorma kendini bak az zaman kaldı.İnşallah kuzucuğun yerleşmiş keyif yapıyodur annesinin içinde:))
bebeşkom bende senin gibi dayanamayıp iş yapmaya başlamıştım aşılamam olduktan sonra hepiniz kızmıştınız bana ozmanlarbende sana kızıyorum yorma sakın kendini fazla bişey yapma lütfen ayrıca belirtilere takılma biliyosun kimse belirti yaşamadı,
bugün çok duygusalım canım ben istanbuldan ankaraya gelin geldim 4 yıl önce burda hiç kimsem yok o kadar yalnızım ki anlatamamm
bugün çok duygusalım canım ben istanbuldan ankaraya gelin geldim 4 yıl önce burda hiç kimsem yok o kadar yalnızım ki anlatamamm
Günaydın kızlarrrr
ercelf seninde tedavin hayırlı olsun cnm senin merkeze bende görüşmeye gitmiştim önceden inşallah güzel olur herşey
günaydın arkadaşlar bizimde yarın ilk kontrolümüz var , umarım herşey yolunda gider ve bebegimle ilk tanışmamız bize bir ömür tatlı ve dünyanın en güzel anısı olarak kalır.
Dün saat 14 gibi wc ye gitmiştim sabahtan beri biraz agrım vardı bir anda içimden pıt diye bişey düştüsanki tuvalet kagıdınından büyük bir parça koparmışsın suda ıslatıp buruşturmuşsun gibi sanki naylon gibi yalnız bir ucunda siyaha yakın kahve rengi toz kahve gibi sanıyorumki kan pıhtısı vardı devamında silindim durdum ama kan falan gelmedi biraz bekledim hemen İstanbuldaki doktorumu aradım taze kan gelmiyorsa sorun yok crinone jel içinde birikmiştir dedi.Şu anda gelen giden yok agrımda o parça çıkınca hafifledi ama korkudan canımı o wcde teslim ettim diyebilirim.Nasıl üzüldüm panik oldum anlatamam şimdi yarını iple çekiyorum herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum.Sizdende o güzel dualarınızı istiyorum.
Jolly transferin olmuş, ben atlamışım yazını.Hayırlısı olsun, inşallah seninde güzel haberlerine sevineceğiz.Kendine çok iyi bak.
canım transferin olmuş takipteyiim ama pek cevap yazmıyordum ama her gün tüm yazılanları okuyorum
hayırlı uğurlu olsun insallah 10 günlük süren dolduğunda da seni hayırlamış oluruz
kendine dikkat et
canım yalnız değilsin merak etme bende izmirden istanbula gelin geldim 4,5 yıl önce ve benimde kimsem yok burda yalnızım aynı senin gibi..
canım benim üzüldüm bak,birileri olsa ailenden akrabandan stres atardın gider gelirdin zaman geçirirdin,rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir kuzu nasip ederde artık yalnız kalmazsın....
İyidir cnm ya ben bugun otur, yat ,kalk seklinde geçirdim :) Yapma kis temizlik. Süpürge yorar insanı bırak kocan yapsin. Bu fırsat ele bir daha gecer mıZavallı kocam 9 ay cok çekecek benim elimden :)
bugün çok ağladım allahım burda kimsen yok dedim bari bi bebeğim olsaydı onla oyalansaydım onu sevseydim o bana arkadaş olsaydı dedim durdum durudm ağladım anlıcaninsan akrabalarını arıyor canımm
canım seni çok iyi anlıyorum ama ağlama lütfen..heleki bebeğin seninleyse onuda üzüyosun ağladıkça bide böyle düşün..toparlan canım bende yalnız olduğum için eşime daha çok sarılıyorum ondan başka kimsem yok diye..sende öyle yap eşine sımsıkı sarıl canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?