pericim ve bebeşkom sizleri çok iyi anlayabiliyorum ben de sizler gibi gurbet geliniyim ... 3 yıl önce evlendiğimde çevremde eşimden başka tanıdık yüz yoktuilk sene çektiğimi bir Allah bir de ben beilirim tabii dolayısıyla eşim :) zavallım ya neler çekmişti benden... pericimin dediği gibi elşerimize dört elle sarılalım bayanlar .. zavallılar her türlü çekiyorlar bizi... Allah başımızdan eksik onları..
canım seni çok iyi anlıyorum ama ağlama lütfen..heleki bebeğin seninleyse onuda üzüyosun ağladıkça bide böyle düşün..toparlan canım bende yalnız olduğum için eşime daha çok sarılıyorum ondan başka kimsem yok diye..sende öyle yap eşine sımsıkı sarıl canım..
pericim ve bebeşkom sizleri çok iyi anlayabiliyorum ben de sizler gibi gurbet geliniyim ... 3 yıl önce evlendiğimde çevremde eşimden başka tanıdık yüz yoktuilk sene çektiğimi bir Allah bir de ben beilirim tabii dolayısıyla eşim :) zavallım ya neler çekmişti benden... pericimin dediği gibi elşerimize dört elle sarılalım bayanlar .. zavallılar her türlü çekiyorlar bizi... Allah başımızdan eksik onları..
hayırlı olsun transferin arkadaşım... umarım 5 gün sonra meleğinin seninle birlikte olduğuna dair güzel haberlerini alırız.. belirtilere takılıp kendine stresse sokup germe lütfen.. her şeyi akışına bırak ve sadece güzelliklere odaklan... Allah yardımcın ; şansın bol olsun arkadaşım...
kızlar canım çok sıkkın ne zamandır ama bugün dahada sıkkın.................
kızlar canım çok sıkkın ne zamandır ama bugün dahada sıkkın.................
Doacım çok gecmiş olsun..Allah yardımcın olsun gülüm ..en önemlisi senin sağlığın biliyorsun..umarım en kısa zamanda toparlanırsın..
Jolly.. Canım transferin hayırlı olsun..umarım ama umarım Ercellf de sende güzel haberler verirsiniz inşallah... Duacınızım..
Mda çım... Lütfen yarın iyi olduğunuzu haber ver bize...zira kötü haberleri yüreğim kaldırmıyor artık...sağlıklı olduğunuz haberlerini alırım inşallah...
Ercelfim canım yarın kontrolün var.. Döndüğünde hemen yaz,sabırsızlanıyorummm..tabi sende güzel haberlerle gel mutlaka...
Bana gelince... Sonuç ne yazıkki yine değişmedi...bugün aşılamadan sonraki 14.günüm dü, test bile yapamadan geldi kırmızılar...zaten daha önce yazmıştım size belirtileri..zaten umutsuz vaka idi..bu ay pas geçeçek Kasım'ın 17si gibi bende artık tüp için ilk adımı atacağım..tüp benim son çırpınışım son umudum son göz yaşım olacak....zira çok yoruldum kelimenin tam anlamıyla çöktüm... Tüp de olmaz ise herşeyi bırakacak ve kendimi oğluma adayacağım..2,5 yıldır kardeş peşinde koşmaktan var olan oğlumla ilgilenemez oldum..olanın kıymetini bilemeyeceğim Allah muhafaza..dedim ya tüp benim son raundum olacak ,sonu olumlu olsada olmasada.......içim parça parça yine.. 3 güne ancak toparlanırım ben..öpüyorum hepinizi...
noldu canım niye canın o kadar sıkkın?kötü bişey yoktur umarım..
ne oldu canım kim sıktı senin canını(((
dün akşamdan bu saate acayip midem ağrıyo çok hemde sabah hem ağrı hem yanma başladıne yapmam lazım sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?