Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bugünki kontrolümden sonra anestezi uzmanı ile görüştürdüler beni. ben doğuştan tek böbrekliyim. daha önce burun ameliyatı ve kürtajda olmak üzere toplamda 2 kere narkoz aldım hiçbir sorun yaşamadım ama doktor böbreğini yormamak için istersen anestezisiz yapabiliriz dedi. ağrı kesici iğne ve çakırkeyif iğnesi yaparım sana dedi :) yani cesaret iğnesi de deniyor böyle hafif gevşeten bişey dedi. dayanılamayacak gibi değil dedi. karar yine bizim tabi istersem verirler ama madem tek böbreklisiniz yormamak için düşünebiliriz dedi. doktorumla özel olarak görüşecek bu konuyu. yumurtaların adedine göre işlemin ne kadar süreceğine göre netleşecek. ben rahim filmini sıkıntısız geçirdim acı eşiğim yüksektir. dayanırım.ama ya refleks olarak işlem sırasında hoplayıp zıplarsam ani bir hareket edersem ne olur yumurtalara bişey olur mu diye korkuyorum.
sen bana anlatırmısın her aşamasını bir bir canım :) senden cesaret alayım. rahim ağzına spekulum takılıyor karından da ultrasonla takip edilip mi alınıyor yumurtalar.narkoz almalımıyım almamalımıyım bilemiyorum. böbreğimin sağlığı için almasam çok iyi olacak. daha gencim. tek böbrekle ömrümün sonuna kadar idare etmem gerek. şimdilik sağlam ama iyi bakmam lazım

canım bu sorunların olmasada anestesi almanı istemezdim inan bana canın hiç açımıyo bak anlatayım sana benide çok korkuttular pazara geldiği için mecburen yapmadılar.ilk olarak spekulum takıyolar çok rahat takılıyo zaten sonra 2 tane iğne yapıyolar o iğne zaten uyuşturuyor onu yaparkende hissetmiyosun sonra incecik bi hortum gibi bişeyi içine salıyolar sonra tek tek yumuşlarını çekiyolar sadece yumoşlarını çekerken çok az sızlıyo benim tam 15 yumuşumu toladılar 20dk sürdü bittiketn sonra dedimki iyiki atestesi almmamışım dedim hemşirede tabiki zaten biz anestesi önemiyoz dedi ama hastalar korkuyor dedi işleö bitti 5dk sonra giyindim akşam 7 ye kadar eşimle dışarda gezdik o derece rahat geçti sadece kendini kasma bol bol dua ettim bide bak gör demiştin diyecektin yazık bebeiş tutarsa anestesi onada zararlı bence

ahh bu kayın valdeler herşeye karışmasalar olmaz sıkma canını canım senin eşinin çınar bebeğin canı sağolsun satarsınız inşalalhh.
mideme gelince dün gece başladı ağrımaya yanmaya halen devam ediyor bazen çok şiddetli ağrı geliyo bazen hafif ama çok ağrıyo canımm dediğin şuruplardan birini alcam artık çünkü canım çok yanıyooooo inşallah benimkide hamileliğimin habercisidir canım

Kızlar merhaba bugun gıttık doktora kalp atıslarını duyduk bebegımızı gorduk amaa vajınal ultrasonla. Yalnız muayeneden sonra benden kan gelmeye basladı. Doktor dusuk rıskı var dıye 10 gun yatak ıstırahatı verdı. 10 gun sonra kontrol var dua edın ne olur bana suan duaya cok ıhtıyacım var . Aten sabahtan berı kahverengı leke vardı sımdıde az az gelıyor. Sureklı yatıyorum azcıkta agrım var. Opuyorum sızlerı.

canım bebeğinin pıt pıtlarını duydun demek dualarım seninle dinlen yat hiçbirşey yapma rabbim bebeğinizi size bağışlar inşallah.ilaç verdimi peki?

canım yerinden kımıldamadan yatıp istirahat et lütfen sadece wc için kalk arkadaşım .. dularım seninle canım benim ... Allah'a emanet olun minik tırtılınla...

Slmm cnm iyikide gitmişsin dusuk tehlikesinin bile erken farkedilmesi önemli. Tupbebek tedavisinde ilk 2-3 ayda alttan muayene daha iyiymis hersey daha net göründüğü icin daha çabuk müdahale edilebiliyormuş o yüzden onunla ilgili hiç şüphe olmasın. Bayram tatilinde denk geldi hiç yorma kendini yat evde . Progestan iğnenin dozunu felan arttırdı mı ? Kendi dr'umda arayıp durumu anlatsaydın . Dualarimiz seninle ins.bu günlerde gecicek .

doa inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun.sen daha önce düşük yapan biri olarak neden şimdiye kadar iğne kullanmadınki.bu durumlarda daha adet günün bile gelmeden test yapıp sonuç pozitifse hemen iğneye başlaman gerekir.yoksa on kere hamile kalsanda gene aynı son olur.şuan ki doktorundan memnunmusun bilmem ama bence bu olayda çok büyük ihmal var kendine çok iyi bir doktor bul.inşallah en kısa sürede yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip olur...
mavi ne güzel işte oğlun sağlıklıymış ve doğum tarihiniz belli olmuş.Allah o güne sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin size...

mda kuzum bebeğin kalp atışını duymana çok sevindim.zaten ilk 2-3 kontrol vajinal yoldan oluyor daha sonra karından oluyor.doktorunu söylediklerine harfiyen uy sakın yorma kendini.bu arada doktorun umarım iğne yazmıştır.proluton depot vermişti doktorum bana.eğer vermediyse istanbuldaki doktorunu falan arayıp durumu açıkla ona sor iğneyi.tam bir hafta etkisi olan bir iğne sakın ihmal etme bu olayı.inşallah bebeğin hep senle kalır...

Çok sağol canım valla cesaret geldi almicam narkoz iğne demişsin ya nerden yapıyolar orayamı yoksa kalçadan falanmı? Anestezi doktoru cesaret iğnesi dedi sakinleştirici gibi bişey çakırkeyif olcakmışım doktoruma da sana da güveniyorum canım

ne güzel kalp atışlarını duymuşun bebeğini görmüşün bizlerde nasip olur inşalalh bu duygular canımmm.zaten ik 3 ay çok dikkat etmen gerekmiş sen maşalalh hemen işe başladın valla kızarım bak yeğenimize iyi bak ikinizde allaha emanetsiniz dualarımız sizle canım öpüyorum sizi.benimde 2 gündür mide ağrım yanmam var ölüyorum ağrıdan resmen senin dediğin ilacı aldım rahatladım kabızlıktan kurtuldum sıra mide ağrısında canım sende bizler için dua et salı günü güzel haberler alayım inşalalhh aminnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun mda.Dr'a erken gitmen iyi olmuş.Şimdi güzelce dinlen.Sadece tuvalet için kalk.İstirahat çok önemli.İlk 3 ay zaten düşük riski hep var.O yüzden çok dikkat et kendine.Vajinal ultrason ilk haftalarda yapılan bir muayene.Bu yüzden endişenme.Zaten bir süre sonra sadece karından bakılacak.Kendine ve bebişine çok iyi bak.

mda morlini yuksek tut allahin izniyle hic bi sorun olmicak iyi bak kendine aman burdaki butun hamisler de bebeklerde kiymetli hadi ben donenen kadar guzel guzel buyutun gobeklerinizi operimmm

merhaba herkese çok fazla girmediğimden eni tanıyanınız yoktur sanırım..izmirde irenbede 2 aşılama yaptırdım tutmadı. tüp bebek için ege üniversitesine mi gitsek diye düşünüyoruz . neler isteniyor neler yapılıyor süreç nasıl işliyor giden arkadaşlar yardım ederse sevinirim...

kızlar benim 5.gün embriyosu transfer edilmişti ayın 12 de normalde 3.gün ebriyosu 12.gün ise 5.gün ebriyosu 10.gün çıkmazmı sonuç çok heyecanlıyım yaptırsammı acaba bugün evde idara testide yok pazar bide eşimde evde yok of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…