kızlar benim 5.gün embriyosu transfer edilmişti ayın 12 de normalde 3.gün ebriyosu 12.gün ise 5.gün ebriyosu 10.gün çıkmazmı sonuç çok heyecanlıyım yaptırsammı acaba bugün evde idara testide yok pazar bide eşimde evde yok of offf
haklısın valla benim acı eşiğim yüksektir zaten alıştık aşılamalarda da spekulum takılmasına falan hatta benim zor oluyo diye ameliyat makası ile içeri girip açtırıyolar gayet de rahat bırakıyorum kendimi sıkmıyorum kolay oluyor. artık doktorumla konuşucam o ne derse onu yapıcam. senin de az kalmış test gününe bence sabret kuzum değer düşük çıkarsa sonra insan daha beter şüphede kalıyor yükselmesini beklemek 2 günde bir kan testi yaptırmak daha zor. ben inanıyorum meleğin seninle kabızlık miğde yanmaları gilan hep ondan :) gaviscon şurup yada rennie al miğde yanması için canım. çok iyi haberler bekliyorum senden 2 gün sonra..
sabredecem canım zaten çıkmadım dışarı bugün yarında pazartesi ertesi günü test günm zaten ne kaldı şunun şurasında demi ama :))) rabbime emanet ettim meleğimi salı günü güzel haberini alcaz inşallahh dualarınızı ne olur eksik etmeyin
Cnm valla 5. Gun embriyo transferlerinde test çoğunlukla 10. Gun yapılıyor zaten kesin cikar bebe. Anam cok helecanlii :) İdrar testine güvenme zate
napıyorsun canım bebişlerin nasıl iyi bak onlaradışarı çıkamaddım canım salı gününü beklicem artık ...allahın izniyle tek tek hepimizin güzü gülcek kucakları dolcak inşallahh
İyidir cnm ne olsun bebelerle evde dinleniyoruz :) Rekor kırdık benim gezinti koca nasıl duruyor evde o kadar hayret bir durum ki:) 4 gündür iğne vurulmak haricinde çıkmıyoruzYarın ise gideceğim icin seviniyorum hic pzt sendromuna girmedim bu hafta :)Sen beklemeye karar vermişsin test icin bekle bekle bakalim o bhcg degerini tavanlarda görürsün insallahhh :) Mide ağrın icin İlaç aldın mı devam ediyor mu halen ?
ee kolay değil 2 bebek babası olmak adamcaz şimdiden alışıyor2 gün gidicez sonra yine 6 gün tatil ohhhh allah duysun inşallah tavanlarda görrüm bthcg değerimi midem 2 saattir kesildi çok şükür ilaç alamadım ama soda ile helva yedim faydasını oldu çok şükür tekrar başlamazz
Kızlar merhaba bugun gıttık doktora kalp atıslarını duyduk bebegımızı gorduk amaa vajınal ultrasonla. Yalnız muayeneden sonra benden kan gelmeye basladı. Doktor dusuk rıskı var dıye 10 gun yatak ıstırahatı verdı. 10 gun sonra kontrol var dua edın ne olur bana suan duaya cok ıhtıyacım var . Aten sabahtan berı kahverengı leke vardı sımdıde az az gelıyor. Sureklı yatıyorum azcıkta agrım var. Opuyorum sızlerı.
merhaba herkese çok fazla girmediğimden eni tanıyanınız yoktur sanırım..izmirde irenbede 2 aşılama yaptırdım tutmadı. tüp bebek için ege üniversitesine mi gitsek diye düşünüyoruz . neler isteniyor neler yapılıyor süreç nasıl işliyor giden arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
Alissin valla diycemde kız o bebeleride alır gezmelere :) İns. Mide ağrılarının hakkını verirsin cnm. O tepe yapan bhcg 'nin etkisidir hepsi . Bende 6 gun yurt dısında olucam gezmekten pek düşünmeye fırsatım olmaz dondugumdede test gunüm. :18:
İyidir cnm ne olsun bebelerle evde dinleniyoruz :) Rekor kırdık benim gezinti koca nasıl duruyor evde o kadar hayret bir durum ki:) 4 gündür iğne vurulmak haricinde çıkmıyoruzYarın ise gideceğim icin seviniyorum hic pzt sendromuna girmedim bu hafta :)Sen beklemeye karar vermişsin test icin bekle bekle bakalim o bhcg degerini tavanlarda görürsün insallahhh :) Mide ağrın icin İlaç aldın mı devam ediyor mu halen ?
Tatlım sen ne iğnesi kullanıyosun progestan mı?sana ne için veriyo doktor
senin bebeişler şimiden tatile gidiyo babaları gibi onlarda gezgin olcak desenegit canım kafa dağıtısrın benim 10 gün geçtide 2 gün geçmiyoooo sen tatilde hamen geçer gider sonrada bebeişlerinin güzel haberlerini alırız inşallahh allahın izniyle nereye gideceksiniz canım yurtdışına
gayecim nasılsın canım ne zamandır görüşemiyoruz. msn'de açıyorum arada yoksun.
Cnm iğne olarak ben kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum. Kan sulandırıcıyı kendim yapıyorum ama progestan için hastaneye gidiyoruz. Progestana transferden 3 gün önce başlanıyor bebik olursada 3 ay devam ediliyor. Düşük tehlikesi olursa 9 ay :/
Ya sorma cnm onlar otursunlar bari azıcık yerlerinde kocayıda sayarsak 3 tane bebe peşinde koşmak çok zor olur benim içinBalkan turu yapıcaz cnm . Oralara gidememiştik. Çocuklar ilk gezilerini yapsınlar bakalım :)
işte bu iğneleri neye göre veriyolar canım senin daha önceki negatiflerinden dolayı mı vuruluyosun bunları yada düşüğün varmıydı? ben de istiyorum bu ikisinden vurulmak bakalım doktor verecek mi 1 tane düşüğüm var ya. bu tüp bebikler de hassas oluyor anacım korkuyorum ilaçlara dayanmak istiyorum beslensin düşmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?