Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm valla 5. Gun embriyo transferlerinde test çoğunlukla 10. Gun yapılıyor zaten kesin cikar bebe. Anam cok helecanlii :) İdrar testine güvenme zate

Cnm valla 5. Gun embriyo transferlerinde test çoğunlukla 10. Gun yapılıyor zaten kesin cikar bebe. Anam cok helecanlii :) İdrar testine güvenme zate

napıyorsun canım bebişlerin nasıl iyi bak onlara dışarı çıkamaddım canım salı gününü beklicem artık ...allahın izniyle tek tek hepimizin güzü gülcek kucakları dolcak inşallahh

napıyorsun canım bebişlerin nasıl iyi bak onlara dışarı çıkamaddım canım salı gününü beklicem artık ...allahın izniyle tek tek hepimizin güzü gülcek kucakları dolcak inşallahh

İyidir cnm ne olsun bebelerle evde dinleniyoruz :) Rekor kırdık benim gezinti koca nasıl duruyor evde o kadar hayret bir durum ki:) 4 gündür iğne vurulmak haricinde çıkmıyoruz Yarın ise gideceğim icin seviniyorum hic pzt sendromuna girmedim bu hafta :)Sen beklemeye karar vermişsin test icin bekle bekle bakalim o bhcg degerini tavanlarda görürsün insallahhh :) Mide ağrın icin İlaç aldın mı devam ediyor mu halen ?

ee kolay değil 2 bebek babası olmak adamcaz şimdiden alışıyor 2 gün gidicez sonra yine 6 gün tatil ohhhh allah duysun inşallah tavanlarda görrüm bthcg değerimi midem 2 saattir kesildi çok şükür ilaç alamadım ama soda ile helva yedim faydasını oldu çok şükür tekrar başlamazz

Alissin valla diycemde kız o bebeleride alır gezmelere :) İns. Mide ağrılarının hakkını verirsin cnm. O tepe yapan bhcg 'nin etkisidir hepsi . Bende 6 gun yurt dısında olucam gezmekten pek düşünmeye fırsatım olmaz dondugumdede test gunüm. :18:

umarım hepiniz iyisinizdir.uzun süredir buraya yazmıyordum.çünkü tedaviye ara vermiştik.ama ara ara sizleri takip ediyordum.cumartesi günü tüp bebek için dr la görüşmeye gittik ve hayırlısıyla tüpe başlıyoruz.salı günü iğnelerimi olmaya başlıyorum.benimki uzun protokolmuş.yani adet olduktan sonra da iğnelere devam edip dr.la tekrar görüşeceğim.yumurta toplama işlemi için.çok heyecanlıyım.bana 2 embiriyo koyacaklarmış.bir yandan da çoook korkuyorum.tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.kızlar bana deneyimlerinizi aktarın lütfen.inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.

merhaba mda cım.allah tamamına erdirsin bebişin kalp atışlarını duymuşsun:)canım hiiiç merak etme hiçbirşey olmayacak.benim eltiminde 2 ay boyunca lekelenmeleri vardı.işten izin aldı evde yattı.şu anda 1 aylık bebişi var kucağında:)bu yüzden sende hiiç canını sıkma.bol bol dinlen yat kalkma.görüceksin herşey yoluna girecek.sadece bu bebekler biraz nazlı.kızın mı olacak acaba?bak bu dediğimi unutma allah söyletti herhalde.

Merhaba Sincap, ben ege ünv.de 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm. Öncelikle ege ünv. tüp bebek merkezinden randevu alıyorsun(telefonla yada direk merkeze giderek).Randevu gününde eşinle gidiyorsun.O gün hem senin muaynen yapılıyor hemde eşinin spermiogramı yapılıyor. 100 tl dosya ücreti alıyorlar.eşinin ve senin 1 fotoğrafını, aile nüfus kayıt örneğini ve o zamana kadar yapılmış test ve tetkiklerini istiyorlar.Yaptırmanız için bir takım kan tahlilleri,smear testi falan isteyecekler.Bunları tamamlayıp getirin diyorlar.Bunları tamamladığında gerekirse rahim filmi çektirmenide isteyebilirler.Eğer aşılamaya engel bir sorun yoksa öncelikle 2 aşılama deniyorlar egede.Önceki aşılamalarını raporlu yaptırdıysn gerek yok ama özelde yaptırdığın aşılamalar sayılmıyor.Onlar baştan yine aşılama yapıyorlar.Ama yumurta rezervin azsa yada eşinin sperm sayısı 5 milyonun altındaysa direk tüp raporun çıkıyor ve tüp deniyorlar.Süreç biraz uzun sürebiliyor.Kişiden kişiye değişebiliyor.Bazısının 1 ayda raporu çıkarken bazısının 6ay 1 yılı bile bulabiliyor.Şansına kalmış. Umarım hrşey isteiğin gibi gerçekleşir.

senin bebeişler şimiden tatile gidiyo babaları gibi onlarda gezgin olcak desene git canım kafa dağıtısrın benim 10 gün geçtide 2 gün geçmiyoooo sen tatilde hamen geçer gider sonrada bebeişlerinin güzel haberlerini alırız inşallahh allahın izniyle nereye gideceksiniz canım yurtdışına

Tatlım sen ne iğnesi kullanıyosun progestan mı?sana ne için veriyo doktor

günaydın güzel bayanlar tatil haftasına da girdik ne mutlu bize :))))

Sevde,canım benim umudunu hiç yitirme inş.en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ne mucizeler var birini ben yaşadım sende yaşarsın umarım.

Mda,canım sakin stres yapıp kendini ve bebeği yıpratma pıt pıtları duymuşsun ne mutlu sana sürekli yat hiç kalkma hiçbirşey umurunda olmasın valla bebişini düşün inş herşey yoluna girecek.

Son düzenleme:
gayecim nasılsın canım ne zamandır görüşemiyoruz. msn'de açıyorum arada yoksun.

günaaydın kızlar kontrolden geldim haberler orta derecede iyi :)
yumoşlar solda 11-11-11-7 mm olmak üzere 4 tane ölçtü sağ tarafı pek değerlendirmiyor ordan verim alamicaz zaten. dozu 300 e çıkardık. e2 için kan alındı. öğlenden sonra arayıp bilgi vericekler o değere göre bugün yada yarın çatlama önleyici iğneye başlicam.
rahim duvarım da 7mm çok güzel hayet iyi dedi zaten daha erken transfere kadar da kalınlaşır dedi.
muayneden sonra odasında görüştük biraz yavaş mı büyüyolar dedim yoo hayır dedi dozu arttırdık zaten dedi bir de belli bir seviyeyi geçince daha hızlı büyürler zaten bir sorun yok dedi. zaten daha 6 gündür ilaç vuruluyorsun daha erken dedi. doktorumu çok sevdim çok güleryüzlü sempatik birisi iyi niyetli kibar.tane tane anlatıyor yapmam gerekenleri. dozlardan emin olmak için beni biraz bekletti gidip nerden kontrol ettiyse dozları kontrol etti iğnlerin 6. günü daha dedi. bugün 7. vurulucam. zaten ortalama 10 günde büyüyolar. bişey demedi ama cumartesi yerine pazartesi ye kalabilir opu bilemiyorum çok soru sorup adamın kafasını karıştırmak istemedim. kontroller ilerledikçe herşey daha net oluyor zaten.
arefe günü yani çarşamba yine görecek.

yani kızlar sağdan verim alamadığımız için tek yumurtalık çalışıyoruz heralde benden anca 3 yada 4 yumurta toplanacak inşallah içleri dolu olur. sayı düştükçe korkum artıyor ya hiçbirisi kaliteli olmazsa da iptal olursa transfer ödediğimiz ücret de yanıcak 1-0 yenik başlamış olucaz tedaviye. ama kötü düşünmek istemiyorum birden 300 vurulmaktan sa sonradan arttırılması kaliteli büyümeleri açısından daha verimli olur sanırım. Artık rabbim biyere kararladı bu tedaviyi. benim için dua edin..

Tatlım sen ne iğnesi kullanıyosun progestan mı?sana ne için veriyo doktor

Cnm iğne olarak ben kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum. Kan sulandırıcıyı kendim yapıyorum ama progestan için hastaneye gidiyoruz. Progestana transferden 3 gün önce başlanıyor bebik olursada 3 ay devam ediliyor. Düşük tehlikesi olursa 9 ay :/

Ya sorma cnm onlar otursunlar bari azıcık yerlerinde kocayıda sayarsak 3 tane bebe peşinde koşmak çok zor olur benim için Balkan turu yapıcaz cnm . Oralara gidememiştik. Çocuklar ilk gezilerini yapsınlar bakalım :)

gayecim nasılsın canım ne zamandır görüşemiyoruz. msn'de açıyorum arada yoksun.

merhaba medidscim, iyiyi canım sen nasılsın ? bu aralar kendime tatil verdim tatil yapıyorujm kafamca :) bayrama kadar yine buralardayım canım bayramda annem gelecek gün sayıyorum şimdiden :) senin nasıl geçiyor hamilelik?

işte bu iğneleri neye göre veriyolar canım senin daha önceki negatiflerinden dolayı mı vuruluyosun bunları yada düşüğün varmıydı? ben de istiyorum bu ikisinden vurulmak bakalım doktor verecek mi 1 tane düşüğüm var ya. bu tüp bebikler de hassas oluyor anacım korkuyorum ilaçlara dayanmak istiyorum beslensin düşmesin diye.

Cnm merkezde tüp bebek uygulamalarının tamamında önlem amaçlı verliyor. Eğer kan pıhtılaşması sorunu ve düşük tehlikesi varsa yüksek dozlarda veriyorlar. İnsanlarda pıhtılaşma problemi olmasa dahi gebelik oluşunca kan kendiliğinden koyulaşırmış. O yüzden ilk 3 ay bebeğin daha iyi tutunması için yapılan bir uygulama. Benim daha önce düşüğüm yok. Sanada kesin verirler merak etme Yumoşlarında büyümüş bu arada. Ben genelde tedavi sürecini hep 15 gün iğne ile tamamladım. Son 5-6 günü çatlama önleyici iğne ile O yüzden yavaş büyüyor diye düşünme sakın. Daha önünde çok zamanın var. Sonlara doğru günde 3 mm birden atıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…