Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla aşılamadan daha zor bir süreçmiş. işte birden büyüyünce inşallah kaliteleri bozulmaz. doktor da zaten negatif bişey söylemedi benim kendi kuruntum. daha 6 gün iğne vurulmuşsun çok normal dedi bugün 7. yi vurucam 225 dozdan 300 e çıkardık puregon u ne biliyim o pazartesiye 12-13 mm olurlar demişti 3 tanesi de 11 mm :) artık 10-12 gün arası iğne vurulucam sanırım. bugün e2 için kan alındı. ona göre arayıp çatlatma önleyiciye başla yada başlama dicekmiş. eğer e2 güzelde bugün curul dicek ama değilse vurulma dicek 11 mm ken de başlanırmı ki çatlatma önleyiciye. senin de kafanı şişirdim tecrübeli arkadaşım :)

ohh annenle bol bol hasret giderirsin uzakta oturmak çok zordur eminim benim annem çok yakın bana özellikle evimi ona yakın aldım ki bebek olursa bakar diye inşallah o günleri de göreceğiz :)))

Hamilelik sorunsuz devam ediyor, en son 3 ekim de gördüm bebişi şimdi can atıyorum 5 kasım gelsin de tekrar göreyim diye, 2li tarama testi yapılacakmış bende kademe kademe öğreniyorum her şeyi, tecrübelerimizi size de aktaracağımız günlerde gelecek inşallah :)))

şanslısın arkadaşım ne güzel annee yakın oturuyorsun ... ve Allah gönlüne göre nasip etti meleğin dünyaya geldiğinde ananesinin eli hep üzerinde olacak... gelişimlerinizi merakla bekliyor olacağım ... Allaha emenat olun .. öpüyorum..

Cnm kan sonucunda önemli tabiki ultrosonda 11 mm görünebilir ama belki kan sonucuna göre yumurtalaar daha olgun çıkabilir . Souçta herkesin bünyesi farklı. Kimimizin yumurtası 18 mm 'de olgunlaşıp çatlarken kimimiin 23'te olgunlaşabiliyor. Ben orgulatan tarzı iğneye 13mm olduklarında başlamıştım. İğnenin özelliği zaten arkadakilerin en büyüğe yetişmesi ve birlikte aynı büyüklükte gitmeleri. Senin zaten çok sıkıntın yok baksana nerdeyse hepsi aynı boyda :) O iğneyi vurulmaya başlandığı zaman hızla büyümeye başlıyorlar . Senin bir dahak kontrolde baya atak yapmış olucaklar görüceksin :) Zaten budan sonra her sefer e2 ve p4 iin kan vericeksin. Tabi aşılamaya göre biraz daha meşakatli sürüyor. Sonu güzel olur inşallahh

3 tane ölçtü 11-11-11 :) hepsi aynı seviyede gibiler birtane de 7 ölçtü o daha küçük. benim iğnem de cetrodite sanırım aynı işe yarıyor çatlamayı baskılıyor hepsini aynı seviyeye getiriyor. bakalım 2 den sonra telefon edecekler merkezden ne diyecekler. genelde 12-13 mm ken başlıyorlar demekki cetrodite e ama eğer kan değeri iyi ise bugün de başlatabilir bilemiyorum. herşeyin hayırlısı artık rabbime teslim ettim kendimi o ne diyorsa o olucak zaten bizim çırpınışlarımız boşa.. ben üzerime düşeni yapıyorum.

Cok Sağol cnmm:) ins, guzel haberler veririm Sen tedavide ne asamadasin ?

canımcım ben geçen aydan başlamıştım tedaviye uzun prosedur muş bu seferki,bugun doktordan geldim adetimin 8. günü sağ ve solda 4er tane 10-15mm arası geri kalanlar ise 10mm'nin altında yumoşlarım var :)) dozum 150ml, doktorum her sey yolunda çarşamba tekrar gel dedi muhtemelen toplama günü çarşambaya belli olur...

hayırlı olsun kendine ve bebişine dikkat et arkadaşım.
bi de boş şeylere üzülme ,hemen kafanı dağıtacak bir şeyler bul kendine, bazen sebepsiz üzülmelerinin olması bence hormonlarının tavan yapmasındandır

doktorumun asistanı aradı kan sonucum çıkmış doktorumla görüşmüşler cetrodite e bugün başlıyoruz dedi. bugün ve yarın onu da yapıp çarşamba yine kontrole çağırdı. puregon ile aynı saatte yapıcakmışım bu da göbekten birini sağdan birini soldan vur dedi kız.
kızlar yumoşlar 11 mm ama bu iğneyi başlatıyo doktor amca bu içlerinin dolu olduğunu mu gösterir kaliteli mi yani?
kan sonucuna göre başlicaz demişti doktorum demekki kan güzel çıktı başlattığına göre. ay çok heyecan bastı. ama biraz rahatladım sayıları az ama inşallah kaliteli olurlar.

kızlar tgbesr tanıyanınız vardır eminim mayısta benle 3.aşılamayı ankara üniversiteinde beraber yaptırmıştık tutmamıştı ikimizinkide (( o bide özelde tüp bebek yaptırmış buından1,5 yıl önce oda tutmamış ara vermşti kasımda tüp bebeğe tekrar başlıcaktı ,bugün çok yoğunum işteyim saat 3 de tgbesr aradı beni sabah evde idrar testi yapmış çift çıkmış inanmmaış kan vermeye gitmiş 99 çıkmış hamileymişş çok sevindim anlatamam kimse umudunu yitirmesin bence

evet hatırlıyorum ben çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almakta nasip eder inşallah. darısı başımıza canım.

Ayy çok sevindim bende o ay benimde olmamıştı birlikte gün sayıyorduk İnş. sağlıkla alır kucağına bizde o günleri görücez inşallahhhh

ne güzel bir mucize daha zamanı gelmiş demekki çok sevindim ben de hatırladım Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı da bizim başımıza olsun.
bebeskocum yarın test günü dimi heyecan var mı heyecan?

bebeşkom çok sevindim rabbim kucağında almak nasip etsin arkadaşımızın görüşürsen mutlaka sevincimizi kendisine ilet.darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallaaaaaaaaaaaaa haydi gelsin güzel haberler canlaaaaaaaaarrrr

bebeşkom yarın haberini dört gözle bekliyorum:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

Canım saol ...daha iyiyim, bi yıkıntı yaşıyoruz her kötü sonuçtan sonra...onca klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 2 aşılmada negatifi...bi sonraki adetimle başlıyorum bende inşallah tüpe...umarım bu son olur....

Canım güzel gelişmeler...çatlatma önleyici iğnelere de başlıyomuşun çok heyecanlıyım senin için... İnşallah bu ay sen,önümüzdeki ayda ben tüp tedavisi ile hamile kalırızda çektiklerimizi unuturuz...opu ne zaman olacak acaba???

Son düzenleme:
Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))

Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))

Ayy yirimmm onu benn:)) Benimde bugun içimden geçtin varya ablamında bugun kontrolü vardı oda 17 haftalık gecen sefer belli olmustu konuşmuştuk hatırlarsan Dr yine pipi resmi vermis cok komik Allah tamamına erdirsin cnm kız ayrı erkek ayrı mutluluktur. Saglikli Bebek olsunda ne olursa olsun ne önemi var degil mı :)

Evet jolly hatırlıyorum ablanı.Bizimkide ultrasonla bakar bakmaz kesin erkek dedi.Ama öncekinde kıza benziyo dediğinde erkek diyice bi kaldık eşimle.Sonra hemen adapte oluyosun tabi.Kız erkek ne farkeder.Hem bu kadar bekleyince insan cinsiyeti beğenmeme gibi bir durumu düşünmüyor bile.Sağlıklı, hayırlı evlat olsunda başka bişey istemiyorum.Allah sanada, bekleyen arkadaşlarada tez zamanda yaşatsın inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.İnşallah sizinkilerinde cinsiyetlerinin belli olacağı günleri de göreceğiz. Bu arada miyom vardı rahmimde o büyümüş.3 gündür ağrım vardı, ondandır dedi dr.Hamileliğim ağrılı geçebilirmiş.Azcık moralim bozuldu ama Allahtan gelen şeyler karşısında boynumuz kıldan ince sabredeceğiz.Sen nasılsın?Nasıl hissediyorsun?

canım tebrik ettiğimizi sevincini paylaştığımızı söylersin,gerçekten de mucizeler her zaman var yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim :))))

aman da aman nazar değmesin maşallah prensimiz geliyor demek, çok sevindim canım inşallah sıra bize de gelir :))))

günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçsin :)))

bebesko sabırsızlıkla haberini bekliyoruz, hadi bayramı erkenden başlatalım senin sayende :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…