evet hatırlıyorum ben çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almakta nasip eder inşallah. Darısı başımıza canım.
ayy çok sevindim bende o ay benimde olmamıştı birlikte gün sayıyordukInş. Sağlıkla alır kucağına bizde o günleri görücez inşallahhhh
ne güzel bir mucize daha zamanı gelmiş demekki çok sevindim ben de hatırladım allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizim başımıza olsun.
Bebeskocum yarın test günü dimi heyecan var mı heyecan?
bebeşkom çok sevindimRabbim kucağında almak nasip etsin arkadaşımızın görüşürsen mutlaka sevincimizi kendisine ilet.darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallaaaaaaaaaaaaa Haydi gelsin güzel haberler canlaaaaaaaaarrrr
bebeşkom yarın haberini dört gözle bekliyorum:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
Evet jolly hatırlıyorum ablanı.Bizimkide ultrasonla bakar bakmaz kesin erkek dedi.Ama öncekinde kıza benziyo dediğinde erkek diyice bi kaldık eşimle.Sonra hemen adapte oluyosun tabi.Kız erkek ne farkeder.Hem bu kadar bekleyince insan cinsiyeti beğenmeme gibi bir durumu düşünmüyor bile.Sağlıklı, hayırlı evlat olsunda başka bişey istemiyorum.Allah sanada, bekleyen arkadaşlarada tez zamanda yaşatsın inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.İnşallah sizinkilerinde cinsiyetlerinin belli olacağı günleri de göreceğiz. Bu arada miyom vardı rahmimde o büyümüş.3 gündür ağrım vardı, ondandır dedi dr.Hamileliğim ağrılı geçebilirmiş.Azcık moralim bozuldu ama Allahtan gelen şeyler karşısında boynumuz kıldan ince sabredeceğiz.Sen nasılsın?Nasıl hissediyorsun?
günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçsin :)))
bebesko sabırsızlıkla haberini bekliyoruz, hadi bayramı erkenden başlatalım senin sayende :)))
kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli
o kadar güçsüzüm ki bugün hatta dr gidesim bile yok geçen ayın 21 de adet olmuştum beklesemmi diyorum(((
seninki aslında yine negatifi görme korkusu, kendini ona hazırlıyorsun ama yapma böyle pozitif olduğunu düşün, o cesaretle ver kanını, aslında bizler gerçekten çok güçlüyüz çoğu insanın yaşamadığı şeyleri yaşadık, belki biraz büyük konuşmak gibi olacak ama yine çoğu insandan daha fazla hak ediyoruz bebek sahibi olmayı, o yüzden umudunu yitirme dinç ol cesaretli ol güzel haberlerle gel :)))))
asıl korkum negatifi görmeko yüzden gitmek istemiyorum ama eşim kızar gitmesem gidecem sonuc ne olursa olsun 3 egatifi gördüm aşılamada bu beden alıştı artıkkkk
Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))
Cnm yaa ne 10 'u git ver kanını gel. Çatlıycaz burda meraktan :))
asıl korkum negatifi görmeko yüzden gitmek istemiyorum ama eşim kızar gitmesem gidecem sonuc ne olursa olsun 3 egatifi gördüm aşılamada bu beden alıştı artıkkkk
Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))
arkadaşım nasılda mutlu oldum güzel haberini alınca. tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı ansip etsin
uzun süredir giremedim ilk baktığımda senin durumun oldu ayyyy çok sevindimallah nasip ettiyse imkansız diye bişey yok. çok şükür ki bu unutulamayacak güzel anları bizde yaşıyoruz...
benim bebişleriminde cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olacak dört gözle onları bekliyoruz ve dört kişilik bi aileye hazır olaya çalışıyorz:))))
hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size(((((
hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size(((((
arkadaşlar dün mda ile görüştüğümde evde istirahat ettiğini yanında annesinin olduğunu söyledi.. durumunda bir değişiklik yokmuş.. umarım bugünler sayılıdır ve meleği sağlıkla 9 ay 10 gün boyunca onunla olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?