yarın opum var.dua edin ne olur güzel yumurtalarım ve sağlıklı bebişim olsun.narkoz alacağım için biraz korkuyorum.
yarın opum var.dua edin ne olur güzel yumurtalarım ve sağlıklı bebişim olsun.narkoz alacağım için biraz korkuyorum.
korkma cnm, bende tedirgindim ama ne güzel bir uykuymuş diyeceksin...
bol yumurta ve güzel embriyoların oluşsun inşallah.
korkma cnm, bende tedirgindim ama ne güzel bir uykuymuş diyeceksin...
bol yumurta ve güzel embriyoların oluşsun inşallah.
hayırlısıyla opun yapılsın ve sağlıklı yumurtaların olsun inşallah cnm..dualarımız seninle hiç korkma bir güzel uyuyup uyanacaksın ve en sonunda bebişine kavuşacaksın inşallah..
nasılsın cnm iyice toparlandın dimi..
inşallah kızlar bakalım hayırlısı.superim senin nasıl gidiyor hamilelik.mide bulantıların başladı mı?
iyiyim cnm iyiyim, bu sefer umutluydum olmadı ama 1-2 saate toparlandım gerçekten. insanda zaten öyle bir şey oluyor ki hemen yeniden başlama hissine kapılıyorsun.
sende iyisin inşallah cnm, biraz daha rahatladın sen de değil mi?
bende bu sefer umutluydum senden ama kısmet değilmiş..biraz zaman geçsin dinlen ondan sonra tekrar başla canım anne olana kadar pes etmek yok biliyosun..ben iyiyim canım herhangi bir sorunum yok çok şükür mide bulantısı falanda yok sadece uyku isteği çok fazla fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum..biraz daha rahatladım dediğin gibi inşallah pazartesi gidip bebeğimin kalp atışını dinlicem kalbinin atışını gördüm ama dinleyince dahada rahatlıcam..pimpiriklimiyim neyim
kolay bulunmuyor bebişlerimiz ne yapacaksın olacak o kadar pimpirik:)
benim zaman konusunda doktor ne derse o bakalım canım. zaten görüşmem var bugün . bakalım ne diyecek.
iyi gidiyo canım hiç mide bulantım falan yok valla sanki hamile değilmişim gibi maşallahım var
canım hayırlısı ile sonu güzel olsun da bu korkular da gelir geçer :)) inşallah bi çırpıda biter opun ve bir sürü yumurtan alınır hepsi embriyo olur biri de senin bebeğin olur :))
canım hakkında hayırlısını diliyorum ...cuma günü hürmetine rabbim dualarını kabul etsindualarımız seninle
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.inşallah allah dualarımızı kabul eder.
merhaba sardunya aşılamamı yaptırdın?
bende 30 ekimde oldum ilk aşılamamı
yok canım tüpe başladık.hayırlısıyla yarın opum olacak.o yüzden biraz heyecan bastı.
sen aşılama sonucunu aldın mı?
henüz adet olmadım 4 gün geçti test yapmayada korkuyorum doktorum adetin 10 gün geçince gel demişti
bende biraz daha beklemeye karar verdim bakalım hakkımızda hayırlısı..
maşallah canım darısı başımıza artık
iyi gidiyo canım hiç mide bulantım falan yok valla sanki hamile değilmişim gibi maşallahım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?