Kızlar dayanamadım bugün transferimin 10 günüydü salı günü yaptırmam lazımdı dayanamadım kan tahlili yaptırdım değerim 83 çıktı iki gün sora tekrarla dediler inanamıyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin .
Son günlerde çok tenha burası.Yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsa keşke.Umarım yine öyle olur.Benim dün dr. kontrolüm vardı.Ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür herşey normal görünüyor.Ama ben çok kaygılıyım.Bu olumsuz haberler benimde psikolojimi çok etkiliyor.Dün gece rüyamda bir bebek mezarı görüyorum.Mezar taşına bakınca bebeğin bir buçuk yaşında öldüğünü hesaplıyorum ve arkadaşıma sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum diyorum.Sanırım bilinçaltım hala karmaşık.Bu da normldir herhalde.Daha bebeğime birşey almadım almaya da çok korkuyorum.Ama bugün öğretmenler günü kutlaması vardı.Velilerimiz bebek ayakkabısı almışlar bana hediye.Çook mutlu oldum.Oğlumun ilk hediyesi diye elime alıp sevdim durdum bütün gün.İnşallah onları giydiği günleri de görürüm.Bu arada 1 ayda 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu yaa.Dikkat etmeliyim artık sanırım.Bizden haberler şimdilik bu kadar...
Kızlar dayanamadım bugün transferimin 10 günüydü salı günü yaptırmam lazımdı dayanamadım kan tahlili yaptırdım değerim 83 çıktı iki gün sora tekrarla dediler inanamıyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin .
Son günlerde çok tenha burası.Yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsa keşke.Umarım yine öyle olur.Benim dün dr. kontrolüm vardı.Ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür herşey normal görünüyor.Ama ben çok kaygılıyım.Bu olumsuz haberler benimde psikolojimi çok etkiliyor.Dün gece rüyamda bir bebek mezarı görüyorum.Mezar taşına bakınca bebeğin bir buçuk yaşında öldüğünü hesaplıyorum ve arkadaşıma sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum diyorum.Sanırım bilinçaltım hala karmaşık.Bu da normldir herhalde.Daha bebeğime birşey almadım almaya da çok korkuyorum.Ama bugün öğretmenler günü kutlaması vardı.Velilerimiz bebek ayakkabısı almışlar bana hediye.Çook mutlu oldum.Oğlumun ilk hediyesi diye elime alıp sevdim durdum bütün gün.İnşallah onları giydiği günleri de görürüm.Bu arada 1 ayda 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu yaa.Dikkat etmeliyim artık sanırım.Bizden haberler şimdilik bu kadar...
canım hevesini kırmak istemem ama buğünlerde yapılan testler yalancı hamilelik olabiliyor,inşallah doğrudur inşallah hamişsindr canım.bu arada aşılamamıydı,tüp bebek mi yaptırmıştın?
mrb kızlar bende 6 ay aradan sonra tekrar basladım ..
bıosteron dene ılaca ılk kullandımda ozel doc gıttımd ebırak hıc bı fayda gormezsın dedı sesımde kalınlık yapmıstı.bırakınca gectı..
herneyse amh ıstedı ve 1.1 cıktı cok kotu dgl ıyıde dgl dedı..
asılama yapalım dedıı
toplamda 3 asılama ve basarısız oldu.yalnız ılacı kullanınca fsh 9 dan 7 dustu bırakınca tekrar 9 oldu derken 7 ay aradan sonra benım fsh ınanılmaz dercede yukseldı yanı 14 olmus gozlerıme ınanamadım gozelrımden yaslar akma basladı sınırlerım bozuldu tabı ılk asılama sonrası o doktoru bıraktım ben ankarada yasıyorum tabı ınanılmaz paralarda dokuldu bu arada o d oktora hıc bı faydası gormedım helal etmıyroumm herneysee...
devlettekı doktorum hemen bıesteron ve gece 23 te melatonına basladı....ve folık asıt ıcıyorum suan..
tup bebek ıcın 10 altı olması lazım dedı gunelrce agaldım madem boyle bı durum vardı neden benı hemen tupe gecrımedıelr dıyede sınrılendım yanı bılmıyroum kafam cok akrsıık surda ıkı kelıme bıle bı ara getrıemıyorumm..
benım durumumda olan varmıa ranızda ayrıca ben son 1 aydır uyuyamadım yanı gzoume uyku gırmıyodu yorgun oldum halde bıle bu melatonına uyku duzenımıde saglıycakmıs ama ben doktora uyuyamıyroum demedım ama bu fsh yukseklıgı uykusuzluk yapamrıs
Olsun canım tek daha sağlıklı opudan 6 gün sonra olduğuna göre 5. Gün embriyosudur. Ama rabbim nasip ettikten sonra kaçıncı gün olduğunun hiçbir önemiyok darısı başıma canım arkadaşım..ERCELFİM
takılma canım bunlara opumdan sonra 6.gün transferim oldu.Ama kaç hücreli olduğunu hiç sormadım.Tek embriyoydu çok istedim ama yaşından dolayı olmaz dediler.
Cansu cum aşılama süreci gerçelten zaman kaybı olmuş heöen tüp bebeğe başlaman lazım ve arkadaşımın değeri fsh yani 12 idi tüpe başladı ilk denemesi tutmadı ama ikinci denemesinde şuan hamile. Nerde yaşıyorsun? Özele daha fazla para dökmeden bir üniversite araştırma hastanesinde tüp bebek raporuna başvur. Ve sonra o raporla kendine özel ve güzel bir merkez seç. Raporla çok uyguna geliyor. Yaşın kaç ve kaç senelik evlisin birde 3 aşılamanı raporla mı yaptırdın ilaçlaro cepten mi ödedin? Hiç tüp bebek denemeden neden ofis histeroskopi oluyosun bişeyden mi şüphelendi dpktor? Bakma gereği neden duyuyor ha desemki tutmuyor tüp bebekler açsın baksın ama bence bunlar para tuzağı canım biraz daha araştır. Durumun tam olarak nasıl bilmiyprum ama devletten tüp bebek raporu almış birisi olarak elimden gelen yardımı yaparım özelden de msj atabilirsin.mrb kızlar bende 6 ay aradan sonra tekrar basladım ..
bıosteron dene ılaca ılk kullandımda ozel doc gıttımd ebırak hıc bı fayda gormezsın dedı sesımde kalınlık yapmıstı.bırakınca gectı..
asılama yapalım dedıı
toplamda 3 asılama ve basarısız oldu.yalnız ılacı kullanınca fsh 9 dan 7 dustu bırakınca tekrar 9 oldu derken 7 ay aradan sonra benım fsh ınanılmaz dercede yukseldı yanı 14 olmus gozlerıme ınanamadım gozelrımden yaslar akma basladı sınırlerım bozuldu tabı ılk asılama sonrası o doktoru bıraktım ben ankarada yasıyorum tabı ınanılmaz paralarda dokuldu bu arada o d oktora hıc bı faydası gormedım helal etmıyroumm herneysee...
devlettekı doktorum hemen bıesteron ve gece 23 te melatonına basladı....ve folık asıt ıcıyorum suan..
tup bebek ıcın 10 altı olması lazım dedı gunelrce agaldım madem boyle bı durum vardı neden benı hemen tupe gecrımedıelr dıyede sınrılendım yanı bılmıyroum kafam cok akrsıık surda ıkı kelıme bıle bı ara getrıemıyorumm..
benım durumumda olan varmıa ranızda ayrıca ben son 1 aydır uyuyamadım yanı gzoume uyku gırmıyodu yorgun oldum halde bıle bu melatonına uyku duzenımıde saglıycakmıs ama ben doktora uyuyamıyroum demedım ama bu fsh yukseklıgı uykusuzluk yapamrıs
mrb kızlar bende 6 ay aradan sonra tekrar basladım ..
asılama yapalım dedıı
ERCELFİM
takılma canım bunlara opumdan sonra 6.gün transferim oldu.Ama kaç hücreli olduğunu hiç sormadım.Tek embriyoydu çok istedim ama yaşından dolayı olmaz dediler.
Benimle birlikte ege üniversitesinde fsh'ı 17 olan bi arkadaş vardı.Aynı zamanda tüp yaptırdık.Onun 4 yumurtası vardı 3'ü döllendi ve ilk denemesinde hamile kaldı.Şu an 6 aylık hamile.Moralini hiç bozma.Allah yazdıysa olacaktır.Ama fazla vakit kaybetmemeni öneririm.
Olsun canım tek daha sağlıklı opudan 6 gün sonra olduğuna göre 5. Gün embriyosudur. Ama rabbim nasip ettikten sonra kaçıncı gün olduğunun hiçbir önemiyok darısı başıma canım arkadaşım..
Cansu cum aşılama süreci gerçelten zaman kaybı olmuş heöen tüp bebeğe başlaman lazım ve arkadaşımın değeri fsh yani 12 idi tüpe başladı ilk denemesi tutmadı ama ikinci denemesinde şuan hamile. Nerde yaşıyorsun? Özele daha fazla para dökmeden bir üniversite araştırma hastanesinde tüp bebek raporuna başvur. Ve sonra o raporla kendine özel ve güzel bir merkez seç. Raporla çok uyguna geliyor. Yaşın kaç ve kaç senelik evlisin birde 3 aşılamanı raporla mı yaptırdın ilaçlaro cepten mi ödedin? Hiç tüp bebek denemeden neden ofis histeroskopi oluyosun bişeyden mi şüphelendi dpktor? Bakma gereği neden duyuyor ha desemki tutmuyor tüp bebekler açsın baksın ama bence bunlar para tuzağı canım biraz daha araştır. Durumun tam olarak nasıl bilmiyprum ama devletten tüp bebek raporu almış birisi olarak elimden gelen yardımı yaparım özelden de msj atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?