Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Son günlerde çok tenha burası.Yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsa keşke.Umarım yine öyle olur.Benim dün dr. kontrolüm vardı.Ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür herşey normal görünüyor.Ama ben çok kaygılıyım.Bu olumsuz haberler benimde psikolojimi çok etkiliyor.Dün gece rüyamda bir bebek mezarı görüyorum.Mezar taşına bakınca bebeğin bir buçuk yaşında öldüğünü hesaplıyorum ve arkadaşıma sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum diyorum.Sanırım bilinçaltım hala karmaşık.Bu da normldir herhalde.Daha bebeğime birşey almadım almaya da çok korkuyorum.Ama bugün öğretmenler günü kutlaması vardı.Velilerimiz bebek ayakkabısı almışlar bana hediye.Çook mutlu oldum.Oğlumun ilk hediyesi diye elime alıp sevdim durdum bütün gün.İnşallah onları giydiği günleri de görürüm.Bu arada 1 ayda 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu yaa.Dikkat etmeliyim artık sanırım.Bizden haberler şimdilik bu kadar...

Kızlar dayanamadım bugün transferimin 10 günüydü salı günü yaptırmam lazımdı dayanamadım kan tahlili yaptırdım değerim 83 çıktı iki gün sora tekrarla dediler inanamıyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin .

hadi gözün aydın darısı başımaza inşallah

Hadi gözün Aydin ayrıntılı ultorsonuda hayirlisiyla atlatmissin O kadar cok alışmisiz ki olumsuz haberler almaya bendede durumlar aynı. Hiç bir sekilde bağlanmadım bebeğe. Engelliyorum kendimi nedense. Bilinç altından dolayıda bu sekilde rüyalarımıza giriyor ilk partilerine gelmiş. Hiç biseycik olmaz hayirlisiyla alacaksın kucağına . Kiloyuda salla gitsin tartı fazla tartiyodurr :)) Saka bir yana bu ay dikkat etsen dengelersin zaten kilo olayını

Superr guzel haberlerde almak istiyoruz artikk. Hayirli Ugurlu olsun bebisinn :) Stresli günlere hoşgeldinn

tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin kucağına almakda nsip olsun inşallah ,.benimde cuma günü test günüm inş. bende hamileyim diye yazarım buraya.

Çok güzel bir haber bu.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Darısı bekleyen herkesin başına.

canım insan düşük haberlerini okuyunca üzülüyor ara sıra durgunluk çöküyor ama onurumsun un hamilelik haberini okudum biraz moralim yerine geldi. psikolojini anlayabiliyorum zor olabilir ama senin ve bebeğinin sağlığı için doğuma kadar seni özlesek de bizden uzak kalmanı tavsiye edebilirim ya da girip yaz ve hemen çık yoksa seni de merak ederiz :) ama sen şuan bir anne adayısın rüyana çok üzüldüm rabbim hayırlara çıkarsın ben de senin gibi hele de ilk bebeğimi kaybettikten sonra rüyamda hep kanlı bebekler gördüm insan çok etkileniyor. ama olumsuz düşünme detaylı ultrasonunuz da tertemiz çıkmış maşallah yavrun ve sen rabbime emanetsiniz. artık hazırlanmaya başlayabilirsin bence sık sık oku üfle kendini ve bebeğini.Allah a emanet darısı inşallah başımıza. ne zor anne olmak kanda çıktığı andan itibaren endişe başlıyor.

canımmm çok sevindim çokkk tebrik ederim 10 . güne göre çok güzel maşallah değerin. 2 embriyomuydu yoksa? kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi yazarmısın bana ben de buna taktım çok bu aralar :)))

canım gözünüz aydın olsun çok sevindim,rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah....çok güzel haber...

canım hevesini kırmak istemem ama buğünlerde yapılan testler yalancı hamilelik olabiliyor,inşallah doğrudur inşallah hamişsindr canım.bu arada aşılamamıydı,tüp bebek mi yaptırmıştın?

ERCELFİM

takılma canım bunlara opumdan sonra 6.gün transferim oldu.Ama kaç hücreli olduğunu hiç sormadım.Tek embriyoydu çok istedim ama yaşından dolayı olmaz dediler.

Son düzenleme:
canım hevesini kırmak istemem ama buğünlerde yapılan testler yalancı hamilelik olabiliyor,inşallah doğrudur inşallah hamişsindr canım.bu arada aşılamamıydı,tüp bebek mi yaptırmıştın?

Tüp bebek yaptırdım canım.Bende testi tekrarlamadan içim rahat etmiycek işallah benimledir.Kalp atışını duyana kadar uykusuz geceler beni bekliyor.

mrb kızlar bende 6 ay aradan sonra tekrar basladım ..

bıosteron dene ılaca ılk kullandımda ozel doc gıttımd ebırak hıc bı fayda gormezsın dedı sesımde kalınlık yapmıstı.bırakınca gectı..
herneyse amh ıstedı ve 1.1 cıktı cok kotu dgl ıyıde dgl dedı..
asılama yapalım dedıı
toplamda 3 asılama ve basarısız oldu.yalnız ılacı kullanınca fsh 9 dan 7 dustu bırakınca tekrar 9 oldu derken 7 ay aradan sonra benım fsh ınanılmaz dercede yukseldı yanı 14 olmus gozlerıme ınanamadım gozelrımden yaslar akma basladı sınırlerım bozuldu tabı ılk asılama sonrası o doktoru bıraktım ben ankarada yasıyorum tabı ınanılmaz paralarda dokuldu bu arada o d oktora hıc bı faydası gormedım helal etmıyroumm herneysee...

devlettekı doktorum hemen bıesteron ve gece 23 te melatonına basladı....ve folık asıt ıcıyorum suan..
tup bebek ıcın 10 altı olması lazım dedı gunelrce agaldım madem boyle bı durum vardı neden benı hemen tupe gecrımedıelr dıyede sınrılendım yanı bılmıyroum kafam cok akrsıık surda ıkı kelıme bıle bı ara getrıemıyorumm..

benım durumumda olan varmıa ranızda ayrıca ben son 1 aydır uyuyamadım yanı gzoume uyku gırmıyodu yorgun oldum halde bıle bu melatonına uyku duzenımıde saglıycakmıs ama ben doktora uyuyamıyroum demedım ama bu fsh yukseklıgı uykusuzluk yapamrıs

Kızlar burda tup bebek yaptıran arkadaslara bısı sorcamm..salı gunu ofıs cektırcem en azından evrakalr tamamlancak tupe baslamıycaz degerım dusene kadar.
Ofıs cektıren arkadaslar emeklı snadıgı olan yanı memur olanlar para odedılermı ne kadar odedıler odedıyse.
Bıde zormu ofıs cektırmek.kamera ıle rahım ıcıne bakılcakmışş

canım hiç kafanı yorma herşey olacağına varıyor ayrıntılara takıldıkça vücudümüz dahada stres yapıyor ve dahada çok problem çıkıyor. biliyorum düşünmeden yapamıyoruz ama rabbim biliyordur en güzelini. vardır bundada bir hayır. bak ben ilk kendim hamile kaldığımı öğrendiğimde deli gibi sevindim. kandada çok iyi çıktı ertesi günü büyük bir sancıyla gittim dış gebelikmiş çok ağladım ameliyat ettiler ve gördülerki benim tüpümün birinde anomali varmış ve aldılar o tüpümü eğerki almasalar ben hep o tarafta bu sorunu yaşayacak bir kaç kere dış gebelik geçirecektim belki. yaşadığmız herşeyin bir sebebi var. lütfen üzme kendini.

ERCELFİM

takılma canım bunlara opumdan sonra 6.gün transferim oldu.Ama kaç hücreli olduğunu hiç sormadım.Tek embriyoydu çok istedim ama yaşından dolayı olmaz dediler.
Olsun canım tek daha sağlıklı opudan 6 gün sonra olduğuna göre 5. Gün embriyosudur. Ama rabbim nasip ettikten sonra kaçıncı gün olduğunun hiçbir önemiyok darısı başıma canım arkadaşım..

Cansu cum aşılama süreci gerçelten zaman kaybı olmuş heöen tüp bebeğe başlaman lazım ve arkadaşımın değeri fsh yani 12 idi tüpe başladı ilk denemesi tutmadı ama ikinci denemesinde şuan hamile. Nerde yaşıyorsun? Özele daha fazla para dökmeden bir üniversite araştırma hastanesinde tüp bebek raporuna başvur. Ve sonra o raporla kendine özel ve güzel bir merkez seç. Raporla çok uyguna geliyor. Yaşın kaç ve kaç senelik evlisin birde 3 aşılamanı raporla mı yaptırdın ilaçlaro cepten mi ödedin? Hiç tüp bebek denemeden neden ofis histeroskopi oluyosun bişeyden mi şüphelendi dpktor? Bakma gereği neden duyuyor ha desemki tutmuyor tüp bebekler açsın baksın ama bence bunlar para tuzağı canım biraz daha araştır. Durumun tam olarak nasıl bilmiyprum ama devletten tüp bebek raporu almış birisi olarak elimden gelen yardımı yaparım özelden de msj atabilirsin.

Benimle birlikte ege üniversitesinde fsh'ı 17 olan bi arkadaş vardı.Aynı zamanda tüp yaptırdık.Onun 4 yumurtası vardı 3'ü döllendi ve ilk denemesinde hamile kaldı.Şu an 6 aylık hamile.Moralini hiç bozma.Allah yazdıysa olacaktır.Ama fazla vakit kaybetmemeni öneririm.

ERCELFİM

canım tebrikler...gerçekten güzel bir haber bu...

cokk sevındım verdın habere..zaten gıttım doktorlardada dedı sadece fsh ıle bellı olmaz neden hamıle kalamadın dedıler yınede bu kadar yukselmesı sınrılerımı cok bzomustu tesekur eederım.

bıde hemen tupe gecemıycez deger dusmeden dıyınce sok oldum ben olmazsa tup olur dıye dusunurkenn kocaman bı kaynar su uzerıme bosaldı.

ınsallah rabbım ısteyen herkese verırı

elcefcım mrbbb

benım ılk asılamam ozelde oldu 1000 tl asılama 250 ılac derken toplamda 1250 tabı bıde muayene ucretı derken bızım 3bın gıtmıstır. herneyse 2. ve 3. asılama devlete gectım tabı araada gıttım doktorları saymıyorumm onlarda ozeldı..baktım olmuyo devlete gectık ve 2 ıgnelı asılama sonrası benı tupe gecırdı doktorum.ofıse gırme nedenım orda her tup yapılcak olan kısıye ofıs cekılıyomus .benım tum evraklarım hazır bı ofıs kaldı tabı bu arada degerımı 10 altına dusurceklermıs dusuncede onumuzdekı ay tabı duserse tupe gecıcem suan hıc ozel bı yer dusunmedım cunku ankaranın en ıyı kadın arstırma merkezıne gıdıyroumm.ha tutmazsa artık bunu bıle dusunmekıstemıyroum ozel bı klınık secıcem kendımee en azından dedın gbı oluyosa bılmıyroumda hanı raporla ılacları alıp tup bebek parasını ozel klınıkte oderım dıyroumm..cokk karısımm anlıycann..
cok zor 2 yıldır ugras dıdın ortada hıcbısı yok bol bol stres ve maddı kayıp.maddıyatta gozum gormuyo artık ama sırf bu ıs ıcın ısten cıktım.para olmayıncada olmuyo..

napcam bılmıyorum elcefcımm .
bu arada benım yas 27 3.5 yıllık evlıyım esım memur onun uzerınden tupe basvurdum vercen bılgılerın varsa cok sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…