canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi
canım içinden hangisi geçiyorsa o oluyor cinsiyeti ,ben hep erkek dedim içimden öyle geçti,hatta ilk doktorum kıza benziyor demişti göstrmediğinde bana öyle gelmiyor demiştim gülmüştüm,,,hangisi olursa sağlıklı olsunda nasıl olsa ikiside yok hangisi olursa
kızlarrr nasılsınızzzzz
leyla profilindeki resim çok güzel ya beni güldürdü valla her yeri oynuyo
onurumsun hayırlı olsun cnmmmm darısı başımıza inşallahhh
biz iyiyiz de sen neredesin kaçak :))) ne geldiğin var ne gittiğin. (ohh şöyle bir fırçamı da attım) :)))
canım ben aşılama zannetmiştim.o zaman hiç korkma kesin hamişsin çok ama çok mutlu oldum anlatamam sana bizlere de umut oluyosun,yaaa gerçekten çok mutlu oldum,çok sevindim.83 ten 160 lara çıktıysa kesin hamilesin canım.bu arada nerde yaptırdın,şimdi 2.aşılamamı oldum birkaç gün sonra sonuç alıcam bende eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum.
tekrardan tebrik ederim canım,gerçekten çok mutlu oldum,hala anteptesin dimi?
yok canım bir şey yazmadım :)) geçen hafta gittim bende kilo boy falan baktı biraz önden ilerliyor muşuz :))) cinsiyet için de biraz inceledi tam göremedim ama büyük ihtimalle Erkek dedi :)) genede garanti değil dedi,5 aralıkta gideceğim o zaman kesin söylerler sanırım. :)) zaten meraktan çatlamak üzereyim :))))
Hastane için de şimdiye kadar hep Tınaztepe hastanesine gittim Buca da oturduğum için evime yakın sayılır ama doğum için görüştük son gittiğim de odalara falan baktık eşimle beğenmedik hiç, benim 2 arkadaşım da hamile biri 7 aylık diğeri 5 aylık onlar Egepol hastanesine gidiyorlar çokta memnunlar bir kere bir arkadaşımın doğumu için bende gitmiştim güzel bir hastane, 5 aralık randevumu oradaki Dilek hanımdan aldım ilk defa gideceğim bakalım beğenecek miyim 7 aylık hamile arkadaşımın doktoru ilk çocuğunun doktoru da dilek hanımdı işin de çok iyidir diye tavsiye etti inş. bende memnun kalırım.
sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ?
Valla içimden erkek geçiyor canım :)) bakalım hangisi olursa hayırlı evlat olsunlar eli ayağı düzgün olsun da kızda benim erkek de benim :)) sadece merak ediyorum.
Mavi'cim biz bebek arabası konusunda çok kararsısız siz nasıl bir araba aldınız travel sistem istiyorum ben puset'li ama onlar da çok büyük arabanın bagajına sığmıyor bana bir akıl verin tecrübeliler :))))
canım biz bebek arabası almadık yiğeniminkini kullanacağız çünkü çok kullanmadı abimler pusetide var,ben bir kaç ay sonra bastonlar varya hafif onlardan alacağım taşıması kolay diye...
şu verdiğim linkteki gibi modeli Kraft Topaz ift Ynl Bebek Arabas - 289 A - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
canım sana tavsiyem hafif çok büyük tekerlekli olmayan arabalardan alman...
evet benim de aklımdan geçen yer orası,hatta psikolojik olarakta seni rahatlatıyolarmış,şimdiki doktorumdan da memnunum ama tüp bebek yaptırırsam ruşen beye gidicem,bu arada maliyeti ne oluyo?siğorta karşılıyomu,sen bankada çalışıyodun galiba,güvencen karşıladımı,bide gerek olursa bana detaylı bilği verirmisin tüp bebekle ilğili nasıl oluyo,ilaçlar,yumurta toplama işlemi felan?
Kızlarrr naber nasılsınnızzz? superisi, mda sizi merak ediyorum... mavi bebiş nasılllll az kaldı gelmesine.
Hepinizi öpüyorum...
Kızlar dün gece çok şidetli bir ağrım oldu .Ben aylık adet olurken belim ve karnım acayip ağrırdı.Olmam gereken günlerdeyim ağrılarım bundanmıdır.Aranızda bu durumu yaşayan varmı.Çok şukur lekem yok ama tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?