- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
Kızlar dayanamadım bugün transferimin 10 günüydü salı günü yaptırmam lazımdı dayanamadım kan tahlili yaptırdım değerim 83 çıktı iki gün sora tekrarla dediler inanamıyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin .
canım ne güzel, 2 bebişi kaptın döndün eve demek. bu süreçte önce sana sabır diliyorum, sonra da güzel haberlerini almak nasip olur inşallah.
canım hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider allahım yüzünüzü güldürür...hiç korkma öksürüyorum diye rabbim nasip ettiyse her şekilde o sana tutunur
Kızlar dayanamadım bugün transferimin 10 günüydü salı günü yaptırmam lazımdı dayanamadım kan tahlili yaptırdım değerim 83 çıktı iki gün sora tekrarla dediler inanamıyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin .
Son günlerde çok tenha burası.Yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsa keşke.Umarım yine öyle olur.Benim dün dr. kontrolüm vardı.Ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükür herşey normal görünüyor.Ama ben çok kaygılıyım.Bu olumsuz haberler benimde psikolojimi çok etkiliyor.Dün gece rüyamda bir bebek mezarı görüyorum.Mezar taşına bakınca bebeğin bir buçuk yaşında öldüğünü hesaplıyorum ve arkadaşıma sarılıp hüngür hüngür ağlıyorum bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum diyorum.Sanırım bilinçaltım hala karmaşık.Bu da normldir herhalde.Daha bebeğime birşey almadım almaya da çok korkuyorum.Ama bugün öğretmenler günü kutlaması vardı.Velilerimiz bebek ayakkabısı almışlar bana hediye.Çook mutlu oldum.Oğlumun ilk hediyesi diye elime alıp sevdim durdum bütün gün.İnşallah onları giydiği günleri de görürüm.Bu arada 1 ayda 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu yaa.Dikkat etmeliyim artık sanırım.Bizden haberler şimdilik bu kadar...
günaydın kızlar şafak azalmaya başladı çok heyecanlıyım
son 14.................
mavi ne kadar heyecan verici bir duygudur kim bilir ben doktora muayene olmaya gittiğim de bile kalbim güm güm çarpar heyecandan,hatta normal de hiç midem bulanmaz doktora gittiğim gün mide bulantısından duramam :))) seni düşünemiyorum bile Allah'ım bi avaz da seni de oğlunu da kurtarsın birbirinize kavuşun
Darısı da bizim başımıza inşallah :))))
günaydın kızlar şafak azalmaya başladı çok heyecanlıyım
son 14.................
canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi
Demek 14 gün kaldı, hatta bu günün saymazsak 13 gün sonra kavuşacaksın yavruna.Heyecanlı olman öyle doğalki.Daha dün gibi hatırlıyorum hamile haberini verdiğini.Zaman ne çabuk geçiyor. Bende artık zaman çabuk geçsin istiyorum.Bebeğimi kucağına almak kokusunu içime çekmek istiyorum.allah inşallah o günleri gösterir. Sende inşallah sağ salim alırsın Çınarı kollarına ve bizede müjde verirsin topiğin ilk paşasından:)) Allah yardımcın olsun...
çok iyi anlıyorum seni, benim de her gün doktora gidesim var her gün görmek istiyorum sürekli kendimi dinliyorum ağrım var mı akıntım var mı sürekli tetikteyim. Allah'ım kimseye kötü günler yaşatmasın,sende kendini sıkıp bebişini de etkileme, kendine dikkat et canım :))
sağol canım maşallah süphanallah seninde baya ilerlemişGözünaydın melek. ense kalınlığı normal çıkmış bebişinin. İnşallah dr. tahmininde haklı çıkar.Bende 2'liye gitmeden şeker yedim.bizimki yerinde durmadı tabi.Dr. da cinsiyeti merak ettiğimden kıza benziyor dedi.16. haftada da çevire çevire pipisini gösterdi bize:)) Ama insan dr. ne derse kendini ona hazırlıyor çok şaşırdık bizde erkek diyince eşimle.Önemli olan sağlıklı olması zaten kız erkek farketmez.Sen yine de emin olmak için bir dahaki kontrolünü bekle.Tekrar gözünaydın...
sağol canım benimcanım topiğimize bir kız daha geliyor ozaman hadi bakalımherşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah hep böyle gider canım
aslında sürekli kaygı içinde değilim.Ara sıra geliyo böyle.Buda normal sanırım.Bebek bekleyen her anne adayı hisseder.Ama bir kaç haftadır hareketlerini hissetmeye başladım.Anlatılamaz bir duygu bu.Allah isteyen herkese yaşatsın.Sende bir kaç haftasonra hissedeceksin.Ben her gün hareketlerini hissettikçe daha da rahatlıyorum.İyi olduğunu düşünüyorum.İnşallah böylede devam eder.Allaha emanet yavrularımız.Allah koruyor onları.Böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi işte.Senin bebeğinin cinsiyetiyle ilgili bir yorum yapmışmıydı dr. Belki yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim.Bir de hangi dr. a gidiyorsun ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun? İZmir'de olduğun için sordum.Artık hastane arayışına girdim iyice de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?