Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

süper maşallah subanallah Allah kucagınada almayı nasip etsin

canım ne güzel, 2 bebişi kaptın döndün eve demek. bu süreçte önce sana sabır diliyorum, sonra da güzel haberlerini almak nasip olur inşallah.

canım hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider allahım yüzünüzü güldürür...hiç korkma öksürüyorum diye rabbim nasip ettiyse her şekilde o sana tutunur

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.beklemek çok heyecanlı.onurumsun seni tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.darısı başıma artık.belirtilerin var mıydı.ben çok dinliyorum kendimi.

bu hafta çook güzel bi hafta olacak inşallah, herkese günaydınlar, onurumsun'u tebrik ediyorum, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah.

canım,çok sevindim duyunca nihayet güzel bir haber aldık senin sayende umarım değerin kat ve kat artar kendine dikkat et tekrar tebrik ederim. :)))

çok iyi anlıyorum seni, benim de her gün doktora gidesim var her gün görmek istiyorum sürekli kendimi dinliyorum ağrım var mı akıntım var mı sürekli tetikteyim. Allah'ım kimseye kötü günler yaşatmasın,sende kendini sıkıp bebişini de etkileme, kendine dikkat et canım :))

günaydın kızlar şafak azalmaya başladı çok heyecanlıyım

son 14.................

mavi ne kadar heyecan verici bir duygudur kim bilir ben doktora muayene olmaya gittiğim de bile kalbim güm güm çarpar heyecandan,hatta normal de hiç midem bulanmaz doktora gittiğim gün mide bulantısından duramam :))) seni düşünemiyorum bile Allah'ım bi avaz da seni de oğlunu da kurtarsın birbirinize kavuşun

Darısı da bizim başımıza inşallah :))))

bende ilk başlarda öyleydim,şimdide çıksın göreyim heyecanını yaşıyorum,darısı sizlere inşallah canım..

kızlar size tavsiyem kendinizi dinlemeyin heran bişey olcakmış gibi düşünmeyin herşeyi oluşuna bırakın sakınan göze çöp batar....rahat olmaya çalışın ki hamileliğiniz stresli geçmesin

canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı

ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)

ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü

neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama

sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye

sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde

kuş gibi kanat çırpıyodu

biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi

1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi

ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince

bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.Bugün iş başı yaptım.Oturuyorum gün boyu kan testimi tekrarladım 83 ten 167 çıkmıştı umarım artarak devam eder ve beni hiç bırakmaz.Allahım isteyen herkese nasip eder işallah bende sizlerden güzel haberler bekliyorum.Öpüldünüz..

günaydın kızlar şafak azalmaya başladı çok heyecanlıyım

son 14.................

Demek 14 gün kaldı, hatta bu günün saymazsak 13 gün sonra kavuşacaksın yavruna.Heyecanlı olman öyle doğalki.Daha dün gibi hatırlıyorum hamile haberini verdiğini.Zaman ne çabuk geçiyor. Bende artık zaman çabuk geçsin istiyorum.Bebeğimi kucağına almak kokusunu içime çekmek istiyorum.allah inşallah o günleri gösterir. Sende inşallah sağ salim alırsın Çınarı kollarına ve bizede müjde verirsin topiğin ilk paşasından:)) Allah yardımcın olsun...

canım topiğimize bir kız daha geliyor ozaman hadi bakalım herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah hep böyle gider canım

Gözünaydın melek. ense kalınlığı normal çıkmış bebişinin. İnşallah dr. tahmininde haklı çıkar.Bende 2'liye gitmeden şeker yedim.bizimki yerinde durmadı tabi.Dr. da cinsiyeti merak ettiğimden kıza benziyor dedi.16. haftada da çevire çevire pipisini gösterdi bize:)) Ama insan dr. ne derse kendini ona hazırlıyor çok şaşırdık bizde erkek diyince eşimle.Önemli olan sağlıklı olması zaten kız erkek farketmez.Sen yine de emin olmak için bir dahaki kontrolünü bekle.Tekrar gözünaydın...

saol canım benim,günler geldi geçiyor,takvime bakarken eşimle daha şu kadar var bu kadar var derken şimdi 2 haftada var sadece gelmesine,inşallah 10 aralığa kadar erken ve aniden gelmezse çınar bey ya gece haber veririm gideceğimi yada sabah gitmeden saat 09:00 da gircem doğuma allah nasip ederse.darısı size inşallah bende sizlerin doğum günlerinizi beklicem

aslında sürekli kaygı içinde değilim.Ara sıra geliyo böyle.Buda normal sanırım.Bebek bekleyen her anne adayı hisseder.Ama bir kaç haftadır hareketlerini hissetmeye başladım.Anlatılamaz bir duygu bu.Allah isteyen herkese yaşatsın.Sende bir kaç haftasonra hissedeceksin.Ben her gün hareketlerini hissettikçe daha da rahatlıyorum.İyi olduğunu düşünüyorum.İnşallah böylede devam eder.Allaha emanet yavrularımız.Allah koruyor onları.Böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi işte.Senin bebeğinin cinsiyetiyle ilgili bir yorum yapmışmıydı dr. Belki yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim.Bir de hangi dr. a gidiyorsun ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun? İZmir'de olduğun için sordum.Artık hastane arayışına girdim iyice de:))

canım ben aşılama zannetmiştim.o zaman hiç korkma kesin hamişsin çok ama çok mutlu oldum anlatamam sana bizlere de umut oluyosun,yaaa gerçekten çok mutlu oldum,çok sevindim.83 ten 160 lara çıktıysa kesin hamilesin canım.bu arada nerde yaptırdın,şimdi 2.aşılamamı oldum birkaç gün sonra sonuç alıcam bende eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum.
tekrardan tebrik ederim canım,gerçekten çok mutlu oldum,hala anteptesin dimi?

sağol canım maşallah süphanallah seninde baya ilerlemiş çok şükür bu günlerimize rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah valla biz canım kızım diye sevmeye başladık bile evet canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o sende hayırlısı ile kavuş pipisi güzele

canım topiğimize bir kız daha geliyor ozaman hadi bakalım herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah hep böyle gider canım
sağol canım benim ayyy doğumun yaklaşmış senin rabbim sağlıkla bi avazda kurtarsın sen ve bebişi dua edicez sizin için kızımla berabeer sağlıkla gelsin çınar paşa

Son düzenleme:

yok canım bir şey yazmadım :)) geçen hafta gittim bende kilo boy falan baktı biraz önden ilerliyor muşuz :))) cinsiyet için de biraz inceledi tam göremedim ama büyük ihtimalle Erkek dedi :)) genede garanti değil dedi,5 aralıkta gideceğim o zaman kesin söylerler sanırım. :)) zaten meraktan çatlamak üzereyim :))))

Hastane için de şimdiye kadar hep Tınaztepe hastanesine gittim Buca da oturduğum için evime yakın sayılır ama doğum için görüştük son gittiğim de odalara falan baktık eşimle beğenmedik hiç, benim 2 arkadaşım da hamile biri 7 aylık diğeri 5 aylık onlar Egepol hastanesine gidiyorlar çokta memnunlar bir kere bir arkadaşımın doğumu için bende gitmiştim güzel bir hastane, 5 aralık randevumu oradaki Dilek hanımdan aldım ilk defa gideceğim bakalım beğenecek miyim 7 aylık hamile arkadaşımın doktoru ilk çocuğunun doktoru da dilek hanımdı işin de çok iyidir diye tavsiye etti inş. bende memnun kalırım.

sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…