Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sağol bitanem teşekkür ediyorum inşş rabbim hepimize nasip eder annelik duygusunu hepimiz yaşayabiliriz

ahh ahhh canım benimm yaaaaa..inşallahh inşallahh... ben bi fenayım ki sorma.. rüyalarımı bi anlatsam varya.. dün rüyamda tam aşılamanın sonucunu öğrencektim ki hat kesildi sözde

ahh ahhh canım benimm yaaaaa..inşallahh inşallahh... ben bi fenayım ki sorma.. rüyalarımı bi anlatsam varya.. dün rüyamda tam aşılamanın sonucunu öğrencektim ki hat kesildi sözde

seni çok ama çok iyi anlıyorum canım hepimiz burda evlat hasretiyle özlemiyle yanıp tutuşuyoruz rabbim inşş hepimiz çok fazla bekletmez hemen nasip eder zaten ya rüyalarımız da yada hayellerimiz de hep onlar var inşş bi gün hepimizin hayali gerçek olur

bu işlerde dr bulmak ta çok önemli canım dr denk gelmek işin en önemli kısmı bana göre bende ekim ayında ilk aşılamamı yaptırdım tabi ki negatif oldu ama bak ne kadar sorunlar varımış ki benim gittim dr 7 aydır gidiyorudm beni bunca zaman buşuna oyaladı bide prof özelline gidiyodum tek amacı paraymış onun allahından bulsun hiç başka bişey demiyorum benim resmen hayallerimi umutları çaldı

evet canımm yaa,sağolasınn.. zaten insan anlaşılmak istiyor..çünkü bu durum çok farklı ve yaşamayan anlamıyor,anlayamıyor.. aminn aminnnnn Allahım hayırlısıyla kavuştursun bütün isteyenleri bebeklerine inşallah...
doğru söylüyorsun gerçekten dr çok önemli.. ben özellikle hem özelde kontrollerden geçtim hemde devlet hastanesinde..Allahıma şükürler olsun ki hepsi aynı şeyleri söyledi,bi sorun yok dediler.. şimdi aşılama tedavisineyse üniversite hastanesinde devam ediyorum..bi sıkıntım yok çok şükür..şanssızlık olmuş sende gerçekten keşke olmasaydı ama..dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun... dua edelim birbirimize... sen hangi şehirdesin buarada?

inşş bu yaşadığım şanssızlık son olur gerçekten hastanelerden dr tevailerden bıktım bunladım artık evlendiğimden beri uğraşıyorum bazen yoruldum diyorum ama asla pes etmek yok rabbim inşş hiçkimsenin umudunu yitirmez
bana da hep aynı şeyi söylüyolardı canım hiç bişey yok herşey yolunda ve her ay dr gitttiğim de ilk sorduğum bi sorun varmı olurdu aldığım cevapta hep aynı herşey çok güzel emek ki kısmet bu zamanaymış şimdi olacağı görüleceği varmış inşş bundan sonra herşey daha hayırlı olur hepimiz için

ben izmirdeyim canım peki ya sen

dua dua dua hep birbirmiz için edelim canım yek gök dua üstüne

Canım toparlanmana çok sevindim,herşey yolundaymış bir sorun yokmuş inş.en kısa zamanda yeniden hamile haberi vereceksin bizlere sabırsızlıkla bekliyoruz.

bir aksilik olur da giremezsem simdiden bol sans dilerim umarim kolay gecer hemen alirsin oglusumuzu kucagina. lutfen firsat bulur bulmaz haber ver halinden bebekten anne olur olmaz bizler icin de dua et bi de op mis kokuluyu ohhh

saol canım haber vermeye çalışcam kesinlikle,hepiniz içinde dua etmeyi unutmicam allahın izniyle inşallah bebeklerinize kavuşursunuz..

hakkında hayırlsı olsun canım,inşallah hemen hamile kalırsın sorunlar çözüldüğüne göre yakında bebişin sana geliyor demektir

mavi, Allah yardımcın olsun canım, pzt gidiyordun doğuma yanlış hatırlamıyorsam, sağlıcakla kucağına al inşallah, Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.

mavi, Allah yardımcın olsun canım, pzt gidiyordun doğuma yanlış hatırlamıyorsam, sağlıcakla kucağına al inşallah, Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.

evet canım pazartesi gidiyorum inşallah.çok saol iyi dileklerin için darısı sizlere

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

hasretim cok gecmis olsun. ben de gecen hafta sormustum bana da sebepsiz infertelite dendi rahim filminde de her sey normaldi. ben de internet arastirmasinda gordum bu laroskopi ve histereskopiyi. mavi de onerdi doktora adet olunca gidicem sorucam ben de yaptirmali miyim ama sen de cevap verirsen sevinirim. doktor neden gerekli gordu varmiydi herhangi bir suphesi yoksa sebepsiz oldugu icin mi yapildi?

amiiiiiin canım benim çok sağol iyi dilekelrin için inşşş didğin gibi olur hemen gelir bebişim allahın izniyle
senin de galiba doğum çok yaklaştı rabbim sağ sağlim kurtulmanı nasip etsin inşş bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin rabbim bizlerde nasip etsin inşş

çok sağol canım geçti çok şükür şimdi hiç olmazsa aklımız da soru işaretleri kalmadı neden niçin olmuyo diye şükürler olsun herşey halledildi valla canım benim bi dış gebeliğim var ondan sonra genel de bu tür yapışıklıklar olabilirmiş ama tüpoün içini de ne var ancak laporoskopi yöntemiyle görülebilirmiş ben hsg filmi de çektirmiştim dr söylediğim de sıvı geçişi olabilir ama tüpün için ne durumda bilemeyiz demişti zaten 1 negatif aşılama da olunca bi deniyelim bakalım dedi iyi kide yapmışız gerçekten birden fazla sorun çıktı hepsi de gebeliğe engeldiler zaten bende çok netten senin gibi araştırmıştım ben dr söylediğim de dr hiç yapmayalım demedi zaten hemen de yaptı
tabi dr sor canım bakalım o ne diyecek ne yorum yapacak eğer yapalım derse hiç korkma yaptır canım rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin
soracağım varsa canım hiç çekinme özleden de yazabilirisn yardımcı olabilirsen ne mutlu bana

sağol canım benim dediğin gibi zaman herşeyin ilacı inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırım ve bekleyen arkadaşlarımda bu duyguyu tadarlar..

Hoşgeldin tekrar aramıza iyi olmana sevindim.Allahım birdaha yaşatmasın .Hep buralarda ol .En kısa zamanda tekrar tadarsın işallah :)

amin inşallah tadarım bu duyguyu tekrar..seninde hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin ve kavuşursun bebeğine..

evet tatlım bende artık herşeyde bir hayır var diye düşünüyorum allahım hayırlısını versin..moralim yerinde artık canım geriye değil önüme bakmak istiyorum çünkü..

iyi olduguna cok sevindim. gebelige hazir olduguna da cok sevindim. bak yine umut dogdu hem de beklemene gerek kalmadan. ne guzzeeellll:))

sağol cnm yeniden gebeliğe hazırım sanki hiç hamile kalmamışım gibi geliyo..umut hep var hepimiz için hemde..

amin canım inşallah..allahım isteyen herkese sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..

Canım toparlanmana çok sevindim,herşey yolundaymış bir sorun yokmuş inş.en kısa zamanda yeniden hamile haberi vereceksin bizlere sabırsızlıkla bekliyoruz.

şükür yolunda canım vücudum yeni hamileliği bekliyo artık..ve tabi bende bekliyorum hayırlısıyla..inşallah o güzel haberi verebilirim en kısa zamanda tekrardan..

aynen aynen canım..bende hastane dr artık bıktım..Allahım yokluğunu da göstermesin tabi hastanelerin o da ayrı mesele ama...aminn aminnnnn..inşallah en yakın zaman da hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarız...
ben de Ankaradayım canım..
evet evet hep dua edelim,ben hep dualarımda yer veriyorum zaten bütün isteyenlere....ahh ahhh nasipp...benim göğüslerim acıyodu, o da gitti 11.günüm.. artık diyorum yoksa ilaçlardan mıydı diye.. aman şu salı günü gelseydi de bi öğrenseydim artık sonucu hayırlısıyla...

Pericim kısa sürede kendini toparlamana Cokk sevindim. Hersey güzelmiş cok şükür ins . cok kısa zamanda yeniden gelicek bebisin. Genetik test bizimde 20 gunde felan çıkmıştı ama unv. hastanesinde yapılmıştı onlarda Acibademe yonlendiriyorlar kani orda yapiliyor testi felan 1 hafta uzuyor özellere göre. Birşey cikar diye korkmuştum hatta Dr'da sordum neden istiyorsunuz bu testi ya birşey çıkarsa ne olur diye. Tedavi seklini değiştirmemiz gerekir sadece hiç biseycik olmaz demişti. Seni de icin daha olsun. Gitsin yine kilolar gelsin bebekler bakalimm

Canım çok sevindim toparlanmana bak zaten bebekde sorun varmış rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım bencede ara vermene gerek yok umarım tez zamanda yeniden hamile kalırsın.

canım hemen sonucu görmeden ümitsizliğe kapılma rabbim him beklemediğimiz bi anda nasip ediyo işte seninkide inş öyle olur olmazsa da hiç üzülme tadir kısmet böyleymiş dersin vakti zamanı gelmeden bişeyler olmuyo rabbim ne zaman isterse zamanı geldiyse o zaman nasip edecek bize de sabretmek rabbime inanmak kalıyo işte insan zamanla herşeye alışıyo arkadaşım zor da olsa...

Kızlar merhaba ben yeni üyeyim. 15 aydır bebek istiyoruz fakat henüz Allah kısmet etmedi. 16 Kasım'da hsg çektirdim ve doktor adetin 3. Günü tekrar gelmemi istedi. Aşılama tedavisine başlayacak galiba. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Hala beklemedeyim henüz olmadım. Aşılama süreci ile ilgili bilgisi olan var mı? Birde adet olacakmış gibi hissetmiyorum, ama hamilemiyim onu da bilmiyorum. Çok sıkıntılı bir süreç bu konularda tecrübesi olanlar paylaşabilecek mi?

Merhaba canım Allah kolay dogum versin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bende epidural anestezi ile yapıcım doğumumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…