çok sağol bitanem teşekkür ediyoruminşş rabbim hepimize nasip eder annelik duygusunu hepimiz yaşayabiliriz
ahh ahhh canım benimm yaaaaa..inşallahh inşallahh... ben bi fenayım ki sorma.. rüyalarımı bi anlatsam varya.. dün rüyamda tam aşılamanın sonucunu öğrencektim ki hat kesildi sözde
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım hepimiz burda evlat hasretiyle özlemiyle yanıp tutuşuyoruz rabbim inşş hepimiz çok fazla bekletmez hemen nasip ederzaten ya rüyalarımız da yada hayellerimiz de hep onlar var inşş bi gün hepimizin hayali gerçek olur
bu işlerde dr bulmak ta çok önemli canım dr denk gelmek işin en önemli kısmı bana görebende ekim ayında ilk aşılamamı yaptırdım tabi ki negatif oldu ama bak ne kadar sorunlar varımış ki benim gittim dr 7 aydır gidiyorudm beni bunca zaman buşuna oyaladı bide prof özelline gidiyodum tek amacı paraymış onun allahından bulsun hiç başka bişey demiyorum benim resmen hayallerimi umutları çaldı
evet canımm yaa,sağolasınn.. zaten insan anlaşılmak istiyor..çünkü bu durum çok farklı ve yaşamayan anlamıyor,anlayamıyor.. aminn aminnnnn Allahım hayırlısıyla kavuştursun bütün isteyenleri bebeklerine inşallah...
doğru söylüyorsun gerçekten dr çok önemli.. ben özellikle hem özelde kontrollerden geçtim hemde devlet hastanesinde..Allahıma şükürler olsun ki hepsi aynı şeyleri söyledi,bi sorun yok dediler.. şimdi aşılama tedavisineyse üniversite hastanesinde devam ediyorum..bi sıkıntım yok çok şükür..şanssızlık olmuş sende gerçektenkeşke olmasaydı ama..dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun... dua edelim birbirimize... sen hangi şehirdesin buarada?
kızlar merhaba,
kendimle ilgili durumu sizlerlede paylaşmak istedim..kürtajdan 1 hafta sonraki kontrolümde rahimimin tamamen toparlandığı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum ve bize hiç ara vermeden ilişkiye başlamamızı söyledi..yani 3ay ara falan vermiyoruz..hiçbir sorun yok yani..2 gün öncede patoloji sonucumu almak için tekrar gittik doktora ve öğrendik sonucumuzu..bebeğin genetik sorunu varmış ve kromozomu yüksekmiş o yüzden kalbi durmuş..kadında 23 erkekte 23 kromozom var ve bebekte toplamda 46 kromozom olması gerekirken bizimkinde 69 kromozom varmış..bu durumun ne benimle nede eşimle alakalı olmadığı tamamen bebeğin genetiğinden kaynaklandığını söyledi doktor..sebebini araştırmak için bizden kromozom testi istedi..bide kan pıhtılaşması testide yaptırdım..sonuçlarım 2 hafta sonra çıkıcakmış..o gün tekrar kontrol etti beni ve rahimde kalınlaşma başlamış yumurtlaman yakın herşey yolunda maşallah dedi..bende artık üzülmüyorum bu duruma demekki bebeğim sağlıklı değilmiş ve bana zarar vermemek için gitmiş..yeniden hamile kalmamam için hiçbir sebep yokmuş..herşeyde bir hayır var diyorum artık..allahım en kısa zamanda yeniden yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu banada..bende bu sırada yarından itibaren yeniden diyete başlıyorum..kilo vermeye devam en azından bişeyle ilgilenirim kafam dağılır hemde kilo veririm..benden haberler böyle..bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..
bir aksilik olur da giremezsem simdiden bol sans dilerim umarim kolay gecer hemen alirsin oglusumuzu kucagina. lutfen firsat bulur bulmaz haber ver halinden bebekten anne olur olmaz bizler icin de dua et bi de op mis kokuluyu ohhh
hakkında hayırlsı olsun canım,inşallah hemen hamile kalırsın sorunlar çözüldüğüne göre yakında bebişin sana geliyor demektirslm kızlar daha önce de yazmıştım ama galiba gören olmadı cevap verilmemişti sağılk olsun
ben pazartesi günü laporoskopi ve histereskopimi oldum çok şükür herşey yolunda gitti ve iyiki de olmuşum rahim kanalın da polip bulunmuş rahimin ağzını tıkıyomuş ve rahimim de ayrıca yapıkşılık ta varmış onlarda halledilmiş dr bundan sonra işimiz daha kolaylaştı dedi inşş çok bekletmeden bebeğime kavuşurum bende rabbimin izniyle
böyle bişey yaşayıpta yada duyduğunuz hamile kalan var mı acaba merak ediyorum :44:haftaya dr kont. var ne kadar korunacağımı da bilmiyorum inş çok fazla olmaz da bi an önce hamile kalabilirim
mavi, Allah yardımcın olsun canım, pzt gidiyordun doğuma yanlış hatırlamıyorsam, sağlıcakla kucağına al inşallah, Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
slm kızlar daha önce de yazmıştım ama galiba gören olmadı cevap verilmemişti sağılk olsun
ben pazartesi günü laporoskopi ve histereskopimi oldum çok şükür herşey yolunda gitti ve iyiki de olmuşum rahim kanalın da polip bulunmuş rahimin ağzını tıkıyomuş ve rahimim de ayrıca yapıkşılık ta varmış onlarda halledilmiş dr bundan sonra işimiz daha kolaylaştı dedi inşş çok bekletmeden bebeğime kavuşurum bende rabbimin izniyle
böyle bişey yaşayıpta yada duyduğunuz hamile kalan var mı acaba merak ediyorum :44:haftaya dr kont. var ne kadar korunacağımı da bilmiyorum inş çok fazla olmaz da bi an önce hamile kalabilirim
amiiiiiin canım benim çok sağol iyi dilekelrin için inşşş didğin gibi olur hemen gelir bebişim allahın izniylesaol canım haber vermeye çalışcam kesinlikle,hepiniz içinde dua etmeyi unutmicam allahın izniyle inşallah bebeklerinize kavuşursunuz..
hakkında hayırlsı olsun canım,inşallah hemen hamile kalırsın sorunlar çözüldüğüne göre yakında bebişin sana geliyor demektir
hasretim cok gecmis olsun. ben de gecen hafta sormustum bana da sebepsiz infertelite dendi rahim filminde de her sey normaldi. ben de internet arastirmasinda gordum bu laroskopi ve histereskopiyi. mavi de onerdi doktora adet olunca gidicem sorucam ben de yaptirmali miyim ama sen de cevap verirsen sevinirim. doktor neden gerekli gordu varmiydi herhangi bir suphesi yoksa sebepsiz oldugu icin mi yapildi?
cnm merhaba, seni tekrardan burda görmek sevindirici, ve anladığım kadarıyla biraz daha iyisin.
sana de desem boş ama en azından hamile kalabildiğini gördün, ve doktorun çok güzel şeyler söylemiş, bir kez olmuş tekrardan neden olmasın ki?
genetik test yaptırmanızda fayda var tabi, keşke bunları yaşamak zorunda kalmasaydın ama hepimiz bir sınavdan geçiyoruz işte.
zaman herşeyin ilacı, inşallah yakında sen,ben ve diğer tüm bekleyen arkadaşlar hamile kalacağız canım.
Hoşgeldin tekrar aramıza iyi olmana sevindim.Allahım birdaha yaşatmasın .Hep buralarda ol .En kısa zamanda tekrar tadarsın işallah :)
saol canım.epidural anestezi olacak inşallah...
superim her şerde bir hayır vardır,3 ay ara vermemen çok güzel inşallah kısa zamanda gelir bebşin tatlım,yazından anladım ki moralin yerine geliyor çok sevindim....
iyi olduguna cok sevindim. gebelige hazir olduguna da cok sevindim. bak yine umut dogdu hem de beklemene gerek kalmadan. ne guzzeeellll:))
ayy mavicimm bayıldımm yaaa.. maaşallah maşallahh Allahım nazardan saklasın.. dua et bizlerede darısı bulaşsın
superisi canım.. Allahım zamanla çok daha iyi olmayı nasip etsin inşallah.. bak ne kadar da mantıklı düşünüyorsun... inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla tekrar hamiş olman dileğimle.. ne de olsa tekrar olmasına tıbbi bi engel yokmuş ..
charms sağolasınnnn canımm benimm yaaa... Allah razı olsun duaların için.. o kadar çok istiyorum ki sizlere hamileyim diye bilgi vermeyi..tabi ki hayırlısıyla.... ama yinede olumsuz olma ihtimalini düşünüyorum elbette
Canım toparlanmana çok sevindim,herşey yolundaymış bir sorun yokmuş inş.en kısa zamanda yeniden hamile haberi vereceksin bizlere sabırsızlıkla bekliyoruz.
inşş bu yaşadığım şanssızlık son olur gerçekten hastanelerden dr tevailerden bıktım bunladım artık evlendiğimden beri uğraşıyorum bazen yoruldum diyorum ama asla pes etmek yok rabbim inşş hiçkimsenin umudunu yitirmez
bana da hep aynı şeyi söylüyolardı canım hiç bişey yok herşey yolunda ve her ay dr gitttiğim de ilk sorduğum bi sorun varmı olurdu aldığım cevapta hep aynı herşey çok güzelemek ki kısmet bu zamanaymış şimdi olacağı görüleceği varmış inşş bundan sonra herşey daha hayırlı olur hepimiz için
ben izmirdeyim canım peki ya sen
dua dua dua hep birbirmiz için edelim canım yek gök dua üstüne
kızlar merhaba,
kendimle ilgili durumu sizlerlede paylaşmak istedim..kürtajdan 1 hafta sonraki kontrolümde rahimimin tamamen toparlandığı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum ve bize hiç ara vermeden ilişkiye başlamamızı söyledi..yani 3ay ara falan vermiyoruz..hiçbir sorun yok yani..2 gün öncede patoloji sonucumu almak için tekrar gittik doktora ve öğrendik sonucumuzu..bebeğin genetik sorunu varmış ve kromozomu yüksekmiş o yüzden kalbi durmuş..kadında 23 erkekte 23 kromozom var ve bebekte toplamda 46 kromozom olması gerekirken bizimkinde 69 kromozom varmış..bu durumun ne benimle nede eşimle alakalı olmadığı tamamen bebeğin genetiğinden kaynaklandığını söyledi doktor..sebebini araştırmak için bizden kromozom testi istedi..bide kan pıhtılaşması testide yaptırdım..sonuçlarım 2 hafta sonra çıkıcakmış..o gün tekrar kontrol etti beni ve rahimde kalınlaşma başlamış yumurtlaman yakın herşey yolunda maşallah dedi..bende artık üzülmüyorum bu duruma demekki bebeğim sağlıklı değilmiş ve bana zarar vermemek için gitmiş..yeniden hamile kalmamam için hiçbir sebep yokmuş..herşeyde bir hayır var diyorum artık..allahım en kısa zamanda yeniden yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu banada..bende bu sırada yarından itibaren yeniden diyete başlıyorum..kilo vermeye devam en azından bişeyle ilgilenirim kafam dağılır hemde kilo veririm..benden haberler böyle..bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..
Canım çok sevindim toparlanmana bak zaten bebekde sorun varmış rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin canım bencede ara vermene gerek yok umarım tez zamanda yeniden hamile kalırsın.kızlar merhaba,
aynen aynen canım..bende hastane dr artık bıktım..Allahım yokluğunu da göstermesin tabi hastanelerin o da ayrı mesele ama...aminn aminnnnn..inşallah en yakın zaman da hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşarız...
ben de Ankaradayım canım..
evet evet hep dua edelim,ben hep dualarımda yer veriyorum zaten bütün isteyenlere....ahh ahhh nasipp...benim göğüslerim acıyodu, o da gitti 11.günüm.. artık diyorum yoksa ilaçlardan mıydı diye.. aman şu salı günü gelseydi de bi öğrenseydim artık sonucu hayırlısıyla...
saol canım.epidural anestezi olacak inşallah.
superim her şerde bir hayır vardır,3 ay ara vermemen çok güzel inşallah kısa zamanda gelir bebşin tatlım,yazından anladım ki moralin yerine geliyor çok sevindim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?