Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın canım.maşallah bebeğin gayet sağlıklıymış ilk zamanlar bizimkide göstermiyordu sonra bende muayneye girmeden çikolata yiyodum hareketleniyordu,dönüyordu,sanada tavsiye ederim çikolata ye girmeden....

kızlar bu arada ben nezle oldum moralim çok bozuk,pazarteside doğum var inşallah geçer diye ümit ediyorum....

bugünde son kontrolüm var saat 10:20 de randevum anesteziye muayne olcam kendi doktorumada... doğum ücretinide görüşcez

geçmiş olsun canım inş. iyileşirsin genel anestezimi olacaksın epiduralmi?

Canım çok geçmiş olsun ( Doğum öncesi zor olacak senin için,yat dinlen pazartesiye kadar bol bol C vitamini al inş. Pazartesiye bir şeyin kalmaz,Tarih tam belli olduğuna göre sezerysnla doğum yapacaksın sanırım anestezi ile görüşmen de en iyisi bence sonradan bir aksilik çıkmasında.

bende ne hevesle geldim cinsiyeti için neyse sağlıklı olsun da elbet öğrenilir bacaklarını karnına çektiğinde dr görmedi mi sarkan küçük bi bamya

bende ne hevesle geldim cinsiyeti için neyse sağlıklı olsun da elbet öğrenilir bacaklarını karnına çektiğinde dr görmedi mi sarkan küçük bi bamya

sorma canım ya,ne uğraştık bir uzatmadı ayaklarını bakalım 3lü tarama için kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonucu o zaman gittiğim de çikolata yiyeceğim bol bol inş. o zaman görürüz :)))

kızlar merhaba,
kendimle ilgili durumu sizlerlede paylaşmak istedim..kürtajdan 1 hafta sonraki kontrolümde rahimimin tamamen toparlandığı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum ve bize hiç ara vermeden ilişkiye başlamamızı söyledi..yani 3ay ara falan vermiyoruz..hiçbir sorun yok yani..2 gün öncede patoloji sonucumu almak için tekrar gittik doktora ve öğrendik sonucumuzu..bebeğin genetik sorunu varmış ve kromozomu yüksekmiş o yüzden kalbi durmuş..kadında 23 erkekte 23 kromozom var ve bebekte toplamda 46 kromozom olması gerekirken bizimkinde 69 kromozom varmış..bu durumun ne benimle nede eşimle alakalı olmadığı tamamen bebeğin genetiğinden kaynaklandığını söyledi doktor..sebebini araştırmak için bizden kromozom testi istedi..bide kan pıhtılaşması testide yaptırdım..sonuçlarım 2 hafta sonra çıkıcakmış..o gün tekrar kontrol etti beni ve rahimde kalınlaşma başlamış yumurtlaman yakın herşey yolunda maşallah dedi..bende artık üzülmüyorum bu duruma demekki bebeğim sağlıklı değilmiş ve bana zarar vermemek için gitmiş..yeniden hamile kalmamam için hiçbir sebep yokmuş..herşeyde bir hayır var diyorum artık..allahım en kısa zamanda yeniden yaşatacak inşallah bu güzel duyguyu banada..bende bu sırada yarından itibaren yeniden diyete başlıyorum..kilo vermeye devam en azından bişeyle ilgilenirim kafam dağılır hemde kilo veririm..benden haberler böyle..bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..

cnm merhaba, seni tekrardan burda görmek sevindirici, ve anladığım kadarıyla biraz daha iyisin.
sana de desem boş ama en azından hamile kalabildiğini gördün, ve doktorun çok güzel şeyler söylemiş, bir kez olmuş tekrardan neden olmasın ki?
genetik test yaptırmanızda fayda var tabi, keşke bunları yaşamak zorunda kalmasaydın ama hepimiz bir sınavdan geçiyoruz işte.
zaman herşeyin ilacı, inşallah yakında sen,ben ve diğer tüm bekleyen arkadaşlar hamile kalacağız canım.

Hoşgeldin tekrar aramıza iyi olmana sevindim.Allahım birdaha yaşatmasın .Hep buralarda ol .En kısa zamanda tekrar tadarsın işallah :)

Nasılsın canım nasıl gidiyor .Karşılaşamıyoruz.

iyi valla cnm ne olsun, bu aralar sessiz çok burası.
negatifi görenler uğramaz oldu, ama asıl nedeni sanırım tedavide kimsenin olmaması.
hem maşallah diyeyim tedaviye girecek olanlarda azaldı bayaa.
sıramı bekliyorum:)
sen de iyisindir inşallah, bebişine iyi bakk cnm:)

geçmiş olsun canım inş. iyileşirsin genel anestezimi olacaksın epiduralmi?

saol canım.epidural anestezi olacak inşallah...

superim her şerde bir hayır vardır,3 ay ara vermemen çok güzel inşallah kısa zamanda gelir bebşin tatlım,yazından anladım ki moralin yerine geliyor çok sevindim....

nazarboncugum simdi okudum hadi insallah hayirli haberi alirsin dualarim seninle

nazarboncugum simdi okudum hadi insallah hayirli haberi alirsin dualarim seninle

iyi olduguna cok sevindim. gebelige hazir olduguna da cok sevindim. bak yine umut dogdu hem de beklemene gerek kalmadan. ne guzzeeellll:))

Eki Görüntüle 569169 Eki Görüntüle 569170 Eki Görüntüle 569171

daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede

ayy mavicimm bayıldımm yaaa.. maaşallah maşallahh Allahım nazardan saklasın.. dua et bizlerede darısı bulaşsın

superisi canım.. Allahım zamanla çok daha iyi olmayı nasip etsin inşallah.. bak ne kadar da mantıklı düşünüyorsun... inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla tekrar hamiş olman dileğimle.. ne de olsa tekrar olmasına tıbbi bi engel yokmuş ..

charms sağolasınnnn canımm benimm yaaa... Allah razı olsun duaların için.. o kadar çok istiyorum ki sizlere hamileyim diye bilgi vermeyi..tabi ki hayırlısıyla.... ama yinede olumsuz olma ihtimalini düşünüyorum elbette

slm kızlar daha önce de yazmıştım ama galiba gören olmadı cevap verilmemişti sağılk olsun

ben pazartesi günü laporoskopi ve histereskopimi oldum çok şükür herşey yolunda gitti ve iyiki de olmuşum rahim kanalın da polip bulunmuş rahimin ağzını tıkıyomuş ve rahimim de ayrıca yapıkşılık ta varmış onlarda halledilmiş dr bundan sonra işimiz daha kolaylaştı dedi inşş çok bekletmeden bebeğime kavuşurum bende rabbimin izniyle

böyle bişey yaşayıpta yada duyduğunuz hamile kalan var mı acaba merak ediyorum :44:haftaya dr kont. var ne kadar korunacağımı da bilmiyorum inş çok fazla olmaz da bi an önce hamile kalabilirim

canım öncelikle çok geçmiş olsun...inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun,kavuşuruz bebekleriimize... bu konuda pek bilgim yok, o yüzdwn yorum yapamıcam ancak iyi dileklerim seninle

canım öncelikle çok geçmiş olsun...inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun,kavuşuruz bebekleriimize... bu konuda pek bilgim yok, o yüzdwn yorum yapamıcam ancak iyi dileklerim seninle

çok sağol bitanem teşekkür ediyorum inşş rabbim hepimize nasip eder annelik duygusunu hepimiz yaşayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…