Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamile olan bütün arkadaşları Allah kurtarsın :) sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Allah bizlere de nasip etsin.

tesekkur ederim cevap icin ben bi doktora danisayim eger aklimda bisey kalirsa sorarim tekrar cunku doktorla konusurken tutuluyorum eve gelince sunu da sorsaydim diyorum tekrar gecmis olsun artik snden de mujdeyi bekliyoruz calismalara tam gaz devam:))

evet canım yaa..zaten salı günü sonucu öğrenince üzüleceksem üzüleceğim,şimdiden dertlenmeye gerek yok dimi ? Allahım inşallahh bize ,tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah en yakın zamanda... evet eğer tutmazsa yine,takdir buymuş dicem,avunacak bişeyler bulmaya çalışcam bakalım yaaaaa.....kesinlikle sabır şart şart...

canım ne diyecegimi bilemiyorum rabbim acını dindirsin yeni okudum genetik sorununda çıkmış kafam allak bullak bu haberlere dayanamıyorum ee sorunlu olsada kalbi duruyor sorunsuzda yani benim minigim gibi tamamen takdir meselesi umarım şimdi daha iyisindir mdada yok sanırım çok okuyamasamda geçmişi herkez iyidir inş?

evet canım en matklısı dr bi konuş bakalım hem niye onun yanında tutuluyosun ki galina heyecan yapıyosun ben tak aksine arka arkaya sorular sororım kafamı karıştıran bişey omasın isterim ben oraya ne için gidiyorum derdime çare arayamaya sen de hiç sıkılma onu görevi bu zaten
AMİİİİİİN canım inan bende o müjdeyi vermek için sabırsızlanıyorum artık olsun diyorum bi an önce tabi rabbim bilir vaktini zamanı

aynen canım hiç kendini kasma nasibinde varsa olmuştur zaten yoksa rabbim bilir kısmet başka aya kalır

amin canım çok sağol..şimdi daha iyiyim herşey bizler için bebeğim sağlıklı değilmiş demekki bırakp gitti..artık geriye dönüp bakmak istemiyorum..inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur..mda girmiyo ama ben görüşüyorum onunla oda daha iyi..sen nasılsın peki?

bence suan hic asilama aciklamalarina girmeyelim bi adet ol oyle olur mu? soz ben sana yazicam herseyi. belki hamilesindir olumsuz dusunceler uretmeyelim yokmus gibi valla benim icimden boyle geldi

canım aramıza tekrar dönmene çok sevindik inan.cabuk toparlaman çok iyi olmuş rabbim inşallah sana meleğini tekrar gönderecektir..en azından hamile kalabiliyor oldugunu görmen de bişey bundan sonrasına bakmak her zaman en iyisi..rabbimin herzaman hepimizin için elbet bir bildiği var canım benim..

sana sormak istediğim bişi var kilo vermekten bahsetmişsin canım yanlış hatırlamıyorsam senin aşılamadan sonra kendiliğinden olmuştu hamilelğin o süreçtede kilo vermişmiydin canım..yani kilo vermen mi acaba bunu kolaylaştırdı sormak isteğim bu aslında canım benim..

Eki Görüntüle 569169 Eki Görüntüle 569170 Eki Görüntüle 569171

daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede

canım çok güzell güle güle bebişinle kullan canım benim.rabbim nazarlardan saklasın sizi..

evet canım yaa..herkes nasibini yaşar bu hayatta.. bakalım biz ne yaşıcaz... Rabbim büyük... salıyı iple çekiyorum..

MAVİCİM yarın doğumun var.Yarın bir canlı dünyaya getireceksin ne mutlu sana. Dünyada yapabileceğin en güzel en anlamlı şey.İnşallah hayırlı bir evlat olur size ve hayırlı bir birey olur topluma.Kimbilir ne kadar heyecanlısındır.Allah yardımcın olsun inşallah.Kendini toparladığın zamanda Çınar bebekle ilgili kavuşma hikayeni anlat bize.Dualarımız seninle....

bence suan hic asilama aciklamalarina girmeyelim bi adet ol oyle olur mu? soz ben sana yazicam herseyi. belki hamilesindir olumsuz dusunceler uretmeyelim yokmus gibi valla benim icimden boyle geldi

Charms çok sağol iyi düşüncen için, bu ayda kısmet olmadı, hüsran Aralık ayı içinde aşılama olur galiba 11 inde doktora gideceğim. Allah'tan hayırlısı.

sağol canım bende tekrar aranızda olmaktan dolayı mutluyum burası iyi geliyor bana..inşallah dediğin gibi bundan sonra herşey daha güzel olur benim için..canım ben aşılamadan sonra hamile kalmadım haziran sonunda 2.aşılamamı yaptırmıştım yaptırmadan önce 10kg vermiştim tutar diye ama tutmadı..ondan sonra eylülde tekrar diyete başladım 4kg daha verdim kasımda tüp bebek yaptırmaya hazırlanırken ekim sonu hamile kaldığımı öğrendim..bende pko olduğu için kilo vermek hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş doktorlar öyle demişti..şimdi tekrar başladım diyete 5kg daha vermek istiyorumki tekrar kolay hamile kalabileyim ve hamileliğim sağlıklı şekilde devam etsin..sende de pko mu vardı cnm?

canım benim yarın büyük gün hayırlısıyla bebeğine kavuşuyosun..allahım kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah..dualarımız seninle en kısa zamanda bizlere oğluşunla ilk tanışmanı anlatmanı bekliyoruz..doğum sırasında dualarını bekliyorum cnm..

Son düzenleme:
Canım bugün oğluşun Çınarla kavuşma gününüz,inşallah sorunsuz bir avazda birbirinize kavuşursunuz, en kısa zamanda bize hikayeni anlatmanı merakla bekliyor olacağız :)))

Ne Güzel topiğin ilk doğumu senden,herkes senin yaşadığını bir gün yaşar inşallah...

Maviii şu saatlerde belkide bebişini kucağına almak üzeresindir. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzz bol bol kokla topiğimizin ilk bebişinii nede güzeldir şimdi o minik

mavi ile tlf, da konuşan yokmu arkadaşlar aranızda? keşke haber alma imkanımız olsaydı.)

Charms çok sağol iyi düşüncen için, bu ayda kısmet olmadı, hüsran Aralık ayı içinde aşılama olur galiba 11 inde doktora gideceğim. Allah'tan hayırlısı.

simdi kendimi asilama konusunda bir otorite gibi hissedebilirim sanirim 4 asilama yaptirdim ne yazikki. bu arada herhangi bir problem var mi bilmiyorum ben ilk uc asilamami hsg cektirmeden yaptirdim sonra cekildi ve problem yok denildi bi kez daha denedim bir hafta oldu.

ilk uc asilamada adetin 3. gunu ilk kontrole gittim ve ucunde de ilac olarak klomen kullandim toplam 5 gun. ilk ikisinde gunde bir 3.de iki tane. diger arkadaslari da okudum genellikle onlar biraz daha yuksek doz kullandilar doktora ve hastaya gore degisiyor sanirim. ilaci kullaniyosun 10. gun tekrar bir kontrol o gun rahim kalinligin ve yumurta boyutuna bakiliyor. benim 3 asilamam hep 11. gun yapildi. yumurta hep 22mm oluyordu uygun diyordu doktor. o gun catlatma ignesi yapiliyor ertesi gun asilama. benim doktorum sperm yikanmasi icin labaratuara yonlendiriyordu. esim gidip ornek veriyor 2 saat sonra gidip alip yarim saat icinde de asilama yapiliyor. ilk asilama da canim yandi. ama dayanilmayacak gibi diil hatta bir parca kahverengi akintim oldu asilama sonrasi bu normalmis. digerlerinde hissetmedim bile o kadar kolaydi zaten doktorda soyledi rahim cok uygun yumurtani cok net goruyorum diye asilama esnasinda. oyle olunca herhangi bir lekelenme de olmuyor. asilamayla spermler rahme veriliyor 20 dk dinleniyorsun ve o gunu mumkunse yatarak geciriyorsun sonrasinda normal hayata devam. kimileri is guc yapmadan bekliyor sonucu ama benim hic oyle dinlenerek gecirecegim araliklarim olmadi:)

bir de igne tedavisi var ki son asilama da igneye gectik yumurta ilaca cevap vermez diye. onda da gunde bir kez gobekten igne yaptim yine ayni sekilde 10. gun kontrol diger surecler ayni.

gerisini de sen sor bizler tecrube ettigimiz kadarini yazalim.
moral falan etkili diyorlar ama ben iki senedir cocuk konusunda hic takintili diildim ya olursa olur diyordum asilamalara da yumurta takibi diye gittim birden asilama yapalim dendi yani stres hic yasamadim bu konuda. sen de rahat ol. umarim ilkinde gelir bebek sonucta bu kadar ilac kontroller asilamalar hakikaten hos deil.

herkese guzel bol sevincli hafta olsun

canım hoşgeldin sefalar getirdin seni tekrar aramızda görmek ne güzel. insan bebeğini kaybettiğinde birdaha yaşayamayacak gibi geliyor ama rabbim onun da dermanını veriyor toparlanıyorsun. Allah hepimize hayırlı evlat versin. benim kürtajdan sonrak patolojimde kromozom araştırılması yapılmamıştı sadece 7. haftasında kalbi durmuş 8+3 günlük diye yazıyordu. hastaneye göre değişiyor mu araştırılma çapı merak ettim sen nerde oldun kürtajını? ama bana da muhtemelen genetik bir sorun vardı denildi hep.
bu arada azmine hayranım kaç kiloydun da 14 kilo verdin? inşallah 5 i de vereceksin. sen kafana takma çok kısa zaman sonra yeniden hamile kalacağına inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…