o zaman ben internetten infertilite ye alayım son yapılan tahlillerimi de götüreyim aşılama tedavilerim hep negatif oldu derim hamile kalamıyorum derim. yönlendirir muhtemelen. randevu almaya hastaneye gitmem mümkün değil çünkü darıca da oturuyorum :)
şimdi ben zaten tüp bebek raporu çıkarttığım için ve tedavide olduğum için infertilite ye ne diyebilirim ki?? yani bir de yalan söylemeyi de beceremem ben korkarım öyle şeylerden ya sistemden falan tüp bebek tedavisinde olduğum anlaşılırsa? :)) ne diycem doktora onu düşündüm şimdi.
o zaman ben internetten infertilite ye alayım son yapılan tahlillerimi de götüreyim aşılama tedavilerim hep negatif oldu derim hamile kalamıyorum derim. yönlendirir muhtemelen. randevu almaya hastaneye gitmem mümkün değil çünkü darıca da oturuyorum :)
şimdi ben zaten tüp bebek raporu çıkarttığım için ve tedavide olduğum için infertilite ye ne diyebilirim ki?? yani bir de yalan söylemeyi de beceremem ben korkarım öyle şeylerden ya sistemden falan tüp bebek tedavisinde olduğum anlaşılırsa? :)) ne diycem doktora onu düşündüm şimdi.
herkese merhaba nasılsınız..ben hiç iyi değilim bebeğimi kaybedeli 2 hafta oluyo ve toparlanamıyorum içim acıyo sürekli ağlıyorum..allahım ne kadar zormuş bu durum dayanmak ne kadar zormuş..hayallerim umutlarım söndü..allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı..beni merak edenler vardır diye girip yazmak istedim..umarım hepiniz iyisinizdir..ve unutmadan Mavicim doğumuna az kaldı allahım sağsalim kucağına almaya nasip etsin yavruna kavuştursun seni..benim için doğduğunda kokla meleğini..kendinize iyi bakın..
melek gözünaydın kızın oluyormuş inşallah sağ sağlıkla kucağına alırsın...canlarım cumartesi saat 2 de dr randevumuz vardı
ama bana aşılama yapan dra gittik (kendisi prof)
ense kalınlığı için riske atmadık iyi bi dr çünkü
neyse uzatmıyım gitmeden önce muzlar çikolatalar doldurdum çantama
sıramı beklerken bi güzel indirdim mideye
sonra sıra bize geldi çok hareketliydi yavrum durmadı yerinde
kuş gibi kanat çırpıyodu
biraz bekledik dr ancak ensesini ölçebildi
1.9 çıktı ensesi boyu 7 cm kilosunu söylemedi
ama haftasıyla uyumlu dedi önemli olan kısımlar bitince
bende hocam cinsiyetini öğrenebiliyormuyuz diye sordum drum genelde bu haftalarda hastalarıma söylüyorum
%80 doğru çıkıyo ama sizin bebek senin sırtına bakıyo dedi
bi kaç defa vurdu göbüşüme salladı falan bacağını açtı kapadı sıpa
sonra yan durdu veeee % 75 kız dedi
onurumsun inşallah sağlıklı bir hamilelik olur.Allah sevincini hiç bir zaman yarıda bırakmasın...Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.Bugün iş başı yaptım.Oturuyorum gün boyu kan testimi tekrarladım 83 ten 167 çıkmıştı umarım artarak devam eder ve beni hiç bırakmaz.Allahım isteyen herkese nasip eder işallah bende sizlerden güzel haberler bekliyorum.Öpüldünüz..
Canım merhaba senin de büyümüş beneğin maşallah mavi nin ardından sen de alacaksın kızını kucağına. Herşey tamam mı hazırlıklar falan:) hamileliğin nasıl geçiyor?
Bizim bebeler zor geldigi icin herhalde normal dogum yaptırmıyor Dr'lar. .Benimde isime geliyor açıkcası belki sorasında zorlanicaz ama normal doğumunda stresi cok olur yahu2013 'un ilk bebiside senden gelicek o zamann .Hadi bakalim hayirlisi şimdiden. Benim şimdilik iyi gidiyor şükür çabuk yorulmak dısında bir şikayetim yok. Akşamları 8 buçukta uyuyorum gun içinde de miskinligim devam ediyor. Ablam hamileliğinde cok uykusuzluk cekti bebeği hala Cook uykusuz bende cok miskinim ya ins. benimkide uykucunun teki olur :)
Mcancım epeydir karşılaşamadık.Doğumunada az kalmış.Hazırlıklar tamamlanıyordur artık.Ben daha başlamadım bile:)) Kızının adı ne olacak? Buldunuz mu isim?
herkese merhaba nasılsınız..ben hiç iyi değilim bebeğimi kaybedeli 2 hafta oluyo ve toparlanamıyorum içim acıyo sürekli ağlıyorum..allahım ne kadar zormuş bu durum dayanmak ne kadar zormuş..hayallerim umutlarım söndü..allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı..beni merak edenler vardır diye girip yazmak istedim..umarım hepiniz iyisinizdir..ve unutmadan Mavicim doğumuna az kaldı allahım sağsalim kucağına almaya nasip etsin yavruna kavuştursun seni..benim için doğduğunda kokla meleğini..kendinize iyi bakın..
kızlar merhaba size bi umut olsun diye yazmak istedim. pkoluyum mart ve eylül aylarında başarısız 2 aşılamam oldu. eylül aşılaması sonrası tam zamanında adet gördükten sonra tekrar olmadı. normalde adetim hep düzensiz olduğu için önemsemedim ama yaklaşık 20 gün adetim gecikti. hafif hafif mide bulantıları ve göğüslerimde ağrı oldu ama adet belirtileridir falan dedim yine önemsemedim. en son pazartesi günü dayanılmayacak kadar mide bulantım oldu. eşim bi test yap bakalım eğer bebek yoksa midene ilaç alalım dedi. bende yoktur ama yapayım diye testi yaptım. ve yaparyapmaz çift çizgi gördüm. inanamadım test bozuktur 2 aşılama tutmadı kendikendinemi olacak dedim. dün hastanede kan tahlili yaptırdık ve gerçekten hamileymişim. doktor görülebilecek düzeye gelmiş hemen kontrol edelim dış gebelik falan olabilir dedi. sonra muayeneye aldı ve bebişimi gördüm. hatta hiç beklemezken kalp atışlarını bile dinletti. 6 haftalıkmış ve hiç haberimiz olmamış. havalara uçtuk çok şükür başka tedaviye gerek kalmadan Rabbim verdi bize. hepinize tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
................................................
güle güle kullanınsağlıklı huzurlu bi şekilde yatsın içinde paşacık
Eki Görüntüle 569169 Eki Görüntüle 569170 Eki Görüntüle 569171
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede
Çok güzelmiş canım nazarboncuklu Allahım nazardan korusun bebeğinide senide :)
Bayıldım, bayıldım, harika olmuş Çınarın yatağı.Uyku setide çok güzelmiş.Sağlıklı, mutlu günlerde kullanın inşallah.Bende park yatak alacağım sanırım ama bir türlü marka modele karar veremedim.Seninki hangi marka??
canım sen gönlünü ferah tumaya çalış allahın izniyle riskli aylarıda geçtin.35.haftadasın bak çok az kaldı.
mavşim az kaldı oğluş geliyor aramızateyzesi yer onu ve pipisini
MCAN84 SAĞOL CANIMRABBİM HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA VERİCEK KUZUNU KUCAĞINA ANNELİK BÖYLE BİŞEY TEDİRGİNLİK HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK AMA SEN İÇİNİ FERAH TUT RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SEN VE MAVİ58 'e
kızlar merhaba size bi umut olsun diye yazmak istedim. pkoluyum mart ve eylül aylarında başarısız 2 aşılamam oldu. eylül aşılaması sonrası tam zamanında adet gördükten sonra tekrar olmadı. normalde adetim hep düzensiz olduğu için önemsemedim ama yaklaşık 20 gün adetim gecikti. hafif hafif mide bulantıları ve göğüslerimde ağrı oldu ama adet belirtileridir falan dedim yine önemsemedim. en son pazartesi günü dayanılmayacak kadar mide bulantım oldu. eşim bi test yap bakalım eğer bebek yoksa midene ilaç alalım dedi. bende yoktur ama yapayım diye testi yaptım. ve yaparyapmaz çift çizgi gördüm. inanamadım test bozuktur 2 aşılama tutmadı kendikendinemi olacak dedim. dün hastanede kan tahlili yaptırdık ve gerçekten hamileymişim. doktor görülebilecek düzeye gelmiş hemen kontrol edelim dış gebelik falan olabilir dedi. sonra muayeneye aldı ve bebişimi gördüm. hatta hiç beklemezken kalp atışlarını bile dinletti. 6 haftalıkmış ve hiç haberimiz olmamış. havalara uçtuk çok şükür başka tedaviye gerek kalmadan Rabbim verdi bize. hepinize tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?