Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende gebzeliyim hemşeri çıktık yok cnm bnm anlaşılmaz bişi inşaAllah sen göster raporlarını anlat şu şu tedavilerden geçtim die tshda yüksek de hemen yönlendirir inşaAllah.. gebze harem yakınından geçiyo biliyosn dimi. özel arabanla mı gtcen

sen nerde çıkartıyosun raporu

superısıııı mrb canımm senı cok merak ettıkk tabıkı...

lutfen bızlerı yalnız bırakma unutmakı senın gıbı cok kısı var burada acıları paylaşarak azaltırız gıtme kal hergun ne yaptını yaz bız bısıler yazalım ne bılıyım bı deste olursak daha kolay olur herseyy .
elbet bebegın tekrar olucak ama bu dusukler neden oluyoo onun ıcın bı arastırma yaptırsan canım.
onemlı olan hayırlı bı evladın olması demekkı hayırlı olmuycaktı dıye dusun.
neden nıcınlerle kafanı soru ısaretlerıne bolme.guclu ol ve ayaga kalkk..
cok ukur sevdıkelrın yanında boyle dusun ve bızımle kal..

melek gözünaydın kızın oluyormuş inşallah sağ sağlıkla kucağına alırsın...
onurumsun inşallah sağlıklı bir hamilelik olur.Allah sevincini hiç bir zaman yarıda bırakmasın...

Canım merhaba senin de büyümüş beneğin maşallah mavi nin ardından sen de alacaksın kızını kucağına. Herşey tamam mı hazırlıklar falan:) hamileliğin nasıl geçiyor?

Mcancım epeydir karşılaşamadık.Doğumunada az kalmış.Hazırlıklar tamamlanıyordur artık.Ben daha başlamadım bile:)) Kızının adı ne olacak? Buldunuz mu isim?

kızlar ben hazırlıkları yapıyorum ama hala çok tedirginim hep bir aksilik olacak gibime geliyor.sağ salim kucağıma alabilecekmiyim bilmiyorum.en baştan beri riskliydi hamileliğim hala öyle devam ediyor o yüzden çok karamsarım.umarım tüm hamilelerimizde bende sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi...

su perisi ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum ama en kısa sürede toparlanman gerekli.eğer tek başına üstesinden gelemeyeceksen yardım almayı dene.bak sen zoru başarıp kendiliğinden hamile kaldın bundan sonra gene aynısını yapabilirsin.yeterki kendini topla.eşinle kenetlenin birbirinize yeniden mücadeleye başla...

canım sen gönlünü ferah tumaya çalış allahın izniyle riskli aylarıda geçtin.35.haftadasın bak çok az kaldı.

ben antalya merkezde yaşıyorum canım....hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana gelecek

ahh canımm benimm yaaa... sağolasınn..çok teşekkür ederim sana.. inşallah hayırlısıyla gelir bebeğim :) içim bi hoş oldu birden?? sanada doğum için Allah kolaylıklar versin..sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhh

mavşim az kaldı oğluş geliyor aramıza teyzesi yer onu ve pipisini

MCAN84 SAĞOL CANIM RABBİM HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA VERİCEK KUZUNU KUCAĞINA ANNELİK BÖYLE BİŞEY TEDİRGİNLİK HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK AMA SEN İÇİNİ FERAH TUT RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SEN VE MAVİ58 'e

kızlar merhaba size bi umut olsun diye yazmak istedim. pkoluyum mart ve eylül aylarında başarısız 2 aşılamam oldu. eylül aşılaması sonrası tam zamanında adet gördükten sonra tekrar olmadı. normalde adetim hep düzensiz olduğu için önemsemedim ama yaklaşık 20 gün adetim gecikti. hafif hafif mide bulantıları ve göğüslerimde ağrı oldu ama adet belirtileridir falan dedim yine önemsemedim. en son pazartesi günü dayanılmayacak kadar mide bulantım oldu. eşim bi test yap bakalım eğer bebek yoksa midene ilaç alalım dedi. bende yoktur ama yapayım diye testi yaptım. ve yaparyapmaz çift çizgi gördüm. inanamadım test bozuktur 2 aşılama tutmadı kendikendinemi olacak dedim. dün hastanede kan tahlili yaptırdık ve gerçekten hamileymişim. doktor görülebilecek düzeye gelmiş hemen kontrol edelim dış gebelik falan olabilir dedi. sonra muayeneye aldı ve bebişimi gördüm. hatta hiç beklemezken kalp atışlarını bile dinletti. 6 haftalıkmış ve hiç haberimiz olmamış. havalara uçtuk çok şükür başka tedaviye gerek kalmadan Rabbim verdi bize. hepinize tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

ayyyy ne güzel olmuş canım yaaa....maşallah maşallah Allahım nazardan saklasın... sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahh.... gerçekten umut oldun şahsen bana buarada bende 2.aşılamamın bekleme aşamasındayım 11 aralık test günümm... dualarınızı bekliyorum :)

güle güle kullanın sağlıklı huzurlu bi şekilde yatsın içinde paşacık

saol canım daha iyisi sizlerin olsun....turkuaz rengi aldım, çünkü olurda 2.çocuğu düşünürsek kız olur falan dedik bu renk ortak kullanılıyoya hem kız hem erkek....

Çok güzelmiş canım nazarboncuklu Allahım nazardan korusun bebeğinide senide :)

teşekkür ederim kızlar darısı size inşallah
canım valla ben markaya bakmadım tesadüf hoşuma gitti rengi kalitesi.markası TORTOİSE canım dandik değil kraftlarla falan aynı kalitede tavsiye ederim....uyku setide mağazada 1 tane kalmıştı tesadüf annemin gözüne ilişmiş yatak seçerken iyikide almışım.visko yatak var altta, üstündede annem yün yatak yaptı çınar bey sıcacık yatacak inşallah

canım sen gönlünü ferah tumaya çalış allahın izniyle riskli aylarıda geçtin.35.haftadasın bak çok az kaldı.

teşekkür ederim kızlar umarım Allah hepimizede sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder.

ciceesim hatırladım seni önceki aylarda.inan çok sevindim senin adına umarım herşey hep yolunda gider.rahat ve sağlıklı bir hamilelik sürersin...
Eki Görüntüle 569169 Eki Görüntüle 569170 Eki Görüntüle 569171

daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede

mavi canım inşallah iyi günlerde kullanırsın.Allah herşeyi gönlüne göre versin...

günaydın hanımlar güzel bir gün olur umarım, İzmir soğuk kapalı ve kasvetli her kış olduğu gibi :)))

Dün doktorumuza gittik bebişimiz gayet sağlıklıymış :)) bizimle inatlaştı çekmiş bacaklarını karnına göstermedi bir şey yine merakımızla evimize döndük :)) 2 hafta sonra bakalım görebilecekmiyiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…