Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın...

Ercelf canım,ben çizgiyi fark edemedim ama inşallah benim gibi bir mucize yaşarsın.

Seni okadar iyi anlıyorumki artık eczaneden almaya çekiniyordum.Ama bir gün mutlaka gelicek stres yapma sakın ve yarın tekrar dene zaten günün geçtikten bir hafta sonra çıkmaya başlar.Çıkmasada üzülme belki hemen yansımaz.

canım ben ikinci hayalet çizgiyi görebiliyorum..ama testi yaptıktan 1 saat sonra çıkmışsa olumsuz olma ihtimali yüksek..10 dakikadan sonraki testler geçersiz oluyo..ama inşallah ben yanılıyorumdurda tam tüp bebeğe başlamadan önce güzel haberini alırız..yeni bir test yap hemen..

Evet orda hayalet bi çizgi var senin dediğin gibi. Keşke hamile olsan.Böyle mucizeleri çok gördük.Ama arkadaşların dediği gibi testi yapıp ilk dakikalarda çıkan sonuç geçerli.Benim böyle acı bir hatıram var mesela.saatler sonra çıkan ikinci silik çizgiyle heyecanlanıp sabaha kadar uyuyamadığım ve ertesi gün kan testinde negatifi görüp büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım.Bence hemen kan testi yaptır netleşsin.belkide bir mucize daha gerçekleşmiştir...

canım inş.hayırlı bı sonuc alırsın..en yakın zamanda anne olursun inş..bende aşılamaaya geçtim bugun adetimin 6. Gunu suan iğne kullanıyorum yarında kontrol var hayırlısı inş.

canım ne diyon sen ya....içim titredi..ay..inşallah...yaw bugünde yapsaydın ya..hatırlıyorsan ben 4 gün üst üste yapmıştım..hayalet cizgiler hamilelik testinde pozitif olarak geri dönmüştü bana..umarım sendede öyle olur..hoş düşük yaşadık ikimizde ama..olsun..umudumuzu yitirmedik..hep aynı gidiyoruz seninle..benimde günüm bugün..bekliyorum reglimi...biliyorsun başlayacağık tüpe..yani umarım başlayabilirm..geçen ayki gibi başlayamaz isek diye korkuyorum..ck öpüyorm seni..sakın uzun zamandır girmediğimi düşünme..insan yazacak bişe bulamayınca okumakla yetiniyor sadece...

Arkadaşlar hani masal yeliz mcan mda gayem sardunya dimple ben mi denk gelmedim yoksa girmiyorlarmı merak ettim

ben teste yaptıktan 5 dk sonra son kez baktım o çizgi orda toplanıyordu. ama daha ıslaktı idrardan dolayı. ihtimal vermedim ve attım. ne zaman belirginleşti bilmiyorum birdahaki bakmam 1.5 saat sonraydı. hakkımda hayırlısı olsun Allahtan hayırlısını diliyorum. yoksa da üzülmem.

evet canım ümitlenmiyorum hala adetimi bekliyorum. kan testine de cesaret edemem. yarın sabah yeniden yapıcam biraz daha belirginleşme varsa o zaman yaparım.

Canım nasılsın.. Inş.mucizen gercekleşmiştir inş.hamişsindir canım haberlerini bekliyoruz..

sağol ayse cim hakkımızda hayırlısı olsun.

canım kaç gunun geçti..

canım seninle aynı zamanda hamile kalmak beraber takip etmek çok istemiştim. inşallah öyledir. daha önce bende düştüm böyle sonradan çıkan ikinci çizgiyle hayal kırıklığı yaşadım. umarım seninki böyle değildir. bu arada dün dr. a gittim. 5+1 günlük keseyi gördük. rabbim nasip eder inşallah bi defa. ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun.

canım bende ikinci çizgiyi farkeettim benim son aşılamadaki değerim 168 ken aynı böyle çizgi çıkmıştı hakkında hayırlısı olur umarım güzel haberlerini bekliyorum canım

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün bu kez sağlıkla kavuş yavruna
mda canım hoşgeldin seni tekrardan gördüğüme çok çok sevindim rabbim güzel günler göstersin inşallah

canım aramıza döndüğüne çok sevindim bebeğin de problem varmış inşallah bundan sonra aynı güzel haberi bizimle tekrar paylaşırsın bu sefer rabbim sağlıklı bi hamilelik ve bebek nasip eder inşallah

aynen canım ya inş vardır rabbim nasip etmiştir inş.keşke kan testi yapsan
Yarın sabah da bir idrar testi yapıcam ilk idrarımla eğer yine böyle silim çıkarsa hemen yaptırıcam kan testi
Gebeliğin hayırlı olsun canım artık kötü günler geride kaldı bu sefer gerek yok deseler bile dikiş attor kayıp en zoru Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben de tedavi görüp de kendiliğinden hamile kalanları gördükçe hep rabbime dua ettim mucizeni bana da göster diye hep tedavisiz süpriz bebeğin hayalini kurmuştum rabbim nasip etmiştir inşallah ama ümitlenmiyorum bu çizgi beni yanıltıyo olabilir kasıklarımda batmalar var belki de yarın sabah adet olurum.

Sağol canım moral oldum yani ben hayal görmüyorum orda bi 2. Çizgi var :) herşey olabilir hissizim hala bakalım Rabbimden herne olursa olsun hayırlısını istiyorum.

canım inş.hayırlı bı sonuc alırsın..en yakın zamanda anne olursun inş..bende aşılamaaya geçtim bugun adetimin 6. Gunu suan iğne kullanıyorum yarında kontrol var hayırlısı inş.

inşallah canım sonucumu çok merak ediyorum inşallah iyi çıkar..seninde inşallah aşılamada gelir bebeğin..kontrolden sonra haber ver bizlere..

canım çok sevindim ne güzel keseyide görmüşsünüz darısı kalp atışını duymaya inşallah

sağol canım..inşallah en kısa zamanda yeniden o müjdeli haberi veririm sizlere ve bebeğim sağlıklı bir şekilde büyür içimde..

canım yarın haberini merakla bekliyorum inşallah hamilesindir sevindirirsin bizleri sürprizinle..hayırlısıysa olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…