canım yarın patronum yok bende 1-2 saat için çıkabilirim diye düşünüyorum. inşallah herşey yolundadır. çok korkuyorum boş gebelik vs. diyecek yeniden kürtaj yapacaklar diye.
canım benimde sağ tüpüm yok. ilk aşılama tedavimde sağ taraftan yumurtlamıştım. asistan iptal olur heralde diyordu, profa sordu sağdan yumurtladığındada sol tüp alabilir demişti, asistan bile şaşırmıştı. biraz zor bir ihtimal ama yinede var yani. hatta ben sağ dan yumurtladığımı dr. söylemişti kanamam bitmedi diye gittiğimde ve ben sağdan yumurtladım diye korunmaya dikkat etmemiştim. nasılsa olmaz diye sanırım o sağdan gelen yumurta tuttu belkide şuan.
korkma canım inşallah herşey yolunda olucak hayırlı haberlerini bekliyorum yarın..
canım ben ilk bebeğimde normal bir kadın doğum doktoruna ve hastaneye gidiyordum yani tüp bebek merkezi olsaydı kesinlikle isterlerdi. karambole geldi bizimki. sonra da prof a falan gittik kesinlikle 1 düşük herkes de olur araştırılmasına gerek yok. tekrarlayan düşüklerde araştırılır kesinlikle bunu kafana takma demişti. doğum kadar düşük de doğal bir olaydır demişti. sonrasında da birdaha gebe kalamadım işte. aşılamalar tutmadı artık tüp bebeğe kadar geldik. tüp bebek doktorum da istemedi şuan için. hem histeroskopi gibi bişeyi de istedim ben aşılamalar tutmadı kürtajdan sonra bir komplikasyon mu gelişti diye. ilk denemeyi yapmadan açıp bakmamız mantıksız dedi. ya birşey yoksa gereksiz bir inceleme olur demişti. eğer tutmazsa sonrasında bakarız. genetik için de yine gerek yok dedi. ard arda tutmazsa o zaman yapılabilir dedi.
aslında tüp bebeğe kadar gelen insanların artık kaybetmeye tahammülleri olmadığı için kesinlikle yaptırılmalı bence. çünkü bu çiftler zaten hamile kalamadıkları için belki kan uyuşmazlığı var pıhtılaşma vs.. hepsinin önlemi önceden alınmalı. ama artık bu yola bu şekilde geldik. adet tarihim geldi çattı artık başlicaz dondurulmuş tedavisine. eğer ilk denemem tutmazsa zaten ara vericem. histeroskopi olucak ve genetiklerimi yaptırıcam. 2. deneme yi asla bunları yaptırmadan başlamicam. eğerki histeroskopim temiz çıkarsa ki temiz olsaydı heralde 1.5 yılda 3 aşılama ve spontan denediğimiz aylarda tutardı diye düşünüyorum. yani ben tüpümün yapıştığını falan düşünüyorum hep artık. eğer öyle bişey varsa da tedavisini olucam ve hemen 2. tüpe geçmek istemiyorum en azından 6 ay.
benim doktorumda doğum kadar düşük,kalp durması normal dedi..artık o kadar çok varmışki bur durumları yaşayan..doktorunun bir bildiği var demekki gerek görmedi teste ve histereskopi gibi operasyona..inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan gelicek bebeğin..dediğin gibi tüp bebeğe gelen insanlara yapılmalı bencede ama doktorlar hiç önemsemiyolar bu durumu..bizlerin yaşadıklarını umursamıyolar takmıyolar bile..allahım kimseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda kavuştursun bebeğine..
kızlar geçen hafta yaptırdığım testlerden kan pıhtılaşma testinin sonucu çıkmış..herhangi bir sorun yokmuş test temiz çıkmış..ama hemşireyle konuşurken 2 tanesinde sorun çıkmış ama onlarda önemli değil dedi..aranızda kan pıhtılaşması testi yaptıran ve kan pıhtılaşması yaşayan varmıydı?açıklarmısınız bana bu kan pıhtılaşması nasıl bişeydir..
kızlar geçen hafta yaptırdığım testlerden kan pıhtılaşma testinin sonucu çıkmış..herhangi bir sorun yokmuş test temiz çıkmış..ama hemşireyle konuşurken 2 tanesinde sorun çıkmış ama onlarda önemli değil dedi..aranızda kan pıhtılaşması testi yaptıran ve kan pıhtılaşması yaşayan varmıydı?açıklarmısınız bana bu kan pıhtılaşması nasıl bişeydir..
Evet ben varım supericim.Benim tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı belki hatırlarsın.Yani bebek tutunmaya çalıştı ama olmadı malesef.Sonraki ay ben kendiliğinden hamile kaldım ve hemen dr.a gittim.o zaman dr. keseyyi gördü ama riskli bi durum var dedi bebeği kaybedebilirsin dedi. ilk denemede düşük olunca kan pıhtılaşması testi istedi benden ama sonucu 15 günde falan çıkıyordu onu bekleyemeyiz dedi.Çünkü o süreçte bile bebek düşebiliyormuş.Bana pıhtılaşma sorunu varmış gibi kan sulandırıcı iğne ve hap tedavisi başladı.Ben hemen testi yaptırdım 10 gün sonra sonuç çıktı ve gerçekten pıhtılaşma sorunum varmış.Bana dr. o iğneyi hemen vermese belki bebeğimi kaybedebilirdim.Şu anda hergün karnımdan kan sulandırıcı iğne yapıyorum ve coraspin içiyorum.İğneyi doğuma kadar yapacağım yapmazsam bebeğim beslenemeyeceği için ölebilirmiş.Yani çok önemli.Kan pıhtılaştığı için bebeğe yeterli kan gitmiyor ve bebek beslenemiyor ve düşüyor yada gelişemiyor anne karnında ölüyor.Bu sorunu yaşayan pek çok kişi var ama iğne ile sorun çözülüyor sağlıklı bebekler dünyaya geliyor.Hatta testte bu sorun çıkmasa bile birkaç düşük yaşayanlara bile kan sulandırıcı veriyor dr.lar önlem amacıyla.eğer böyle bi sorununuz varsa lütfen ihmal etmeyin.İyi bir dr.la devam edin.Zaten kolay hamile kalamıyoruz bari kaybetmeyelim bebişlerimizi.Ama her düşüğün nedeni bu değil. İnşallah bir dahaki hamileliğin sağlıkla devam eder canım....
günaydınlar 12.12.12 tarihi inşallah hepimize uğur getirir ve güzel bir gün geçiririz
gunaydın canım nasılsın..
Hepinize gunaydınlar nasılsınız..
Bu arada mavı dogum yaptımı.
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli..bebek çalışmaları ne durumda?mavi doğum yaptı cnm pazartesi günü ama daha haber alamadık toparlanınca gelicektir aramıza..
ay çok sevindim canım ya allah hayırlı sağlıklı evlat etsininş..
Bende devam işte bu ay aşılamaya başlayacağım..rabbim bizi çaresiz bırakmaz inş..
Sen ne durumdasın
Eki Görüntüle 575786
günaydın arkadaşlar siz de hayalet ikinci çizgiyi görebiliyomusunuz yoksa ben mi hayal görüyorum. dün adet günümdü. 2 den saat 6 ya kadar tuttuğum idrarımla yaptım bu testi. önce negatif ti 1 saat sonra baktığımda orda silik çok hafif belli bir ikinci çizgi vardı sabah daha da belirgin olmuştu. sabah idrarım değil. o yüzden çıkması ümitlendirdi beni. adetimi beklerken, donmuş bebeğimi almaya gidecekken... acaba mı? hamile olabilirmiyim ben?
canım olabilir neden olmasın, bugün bir test daha yap kendine, eğer ki varsa yine görünür zaten. inşallah sende tedavi olmadan hamile kalanlardan olursun cnm.
Günaydın herkese .Ercelfcim umarım bebeğin normal yollarla gelir ama sanki bir saat sonra onlar geçerli değil diye bişey okumuştum.Belkide farklı markalardandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?