Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılama yolundayım ve nasipse perşembe gunu aşılamam var dualarınızı bekliyorum

Oo baya yol almışsın Ayşe.Sanırım ilaçlarına çoktan başlamışsın.Burda ilk aşılamayla hamile kalan bir sürü kişi gördük.İnşallah sende onlardan biri olursun.Allah yardımcın olsun, hayırlısını versin...

allah razı olsun canım inş.ilk denemede tutar yinede hakkımızda hayrlısı olsun inş..iğnem bugun bitiyo bu gece ctlama iğnesı persembe sabah aşılama inş..
sen nasılsın nasıl gıdıyo

allah razı olsun canım inş.ilk denemede tutar yinede hakkımızda hayrlısı olsun inş..iğnem bugun bitiyo bu gece ctlama iğnesı persembe sabah aşılama inş..
sen nasılsın nasıl gıdıyo

İyiyiz biz:))Arasıra ufak sıkıntılarım olsada Allaha şükür ciddi bir sorunum yok. Bekleyen herkesin hamile kalması için dua ediyorum. Bugün ege üniversitesinde aşılamayla hamile kalan bi arkadaşım doğum yaptı.Bebeği öyle tatlı ki.Allah hepimize nasip etsin inşallah.

bende 9 eylulde tedavi oluyorum ne guzel aynı sehrdeyiz beklerım bana bıgun

merhaba arkadaşlar sızleere bi sorum var acil cvp bekliyorum
gonal f 450 lik yani 7gunluk 75 doz kullandım dr fazladan 1 tane daha kullanmamı söyledi onun için sadece 75 doz yazdı..hepsini kullanacaksın dedi diğerlerine göre bana çok fazla geldi..yanlış bısey yapmamısımdır umarım.. aranızda varmı boyle benim gibi kullanan

Pekii fiyatt olarakkk ne tuttu ben arkadasim icinn soruyorumm..olmazsa oda ozelde yaptirsinn.insallahh bebeginii hemen kollarina alirsin.doktoeun iymiss gercektenn

Elcefcimm gozun aydin beklemeden gelmiss adetinn.bende bekliyom bugun yarina gelcek kirmizilar..bende tupp bebek baslancak yani senin gibi hersey hazir dosyam ewraklar bi tek hormon dusmesini bekliyozz bieson ve metafolin kullaniyorumm.kizlarr ne olur duaa edin hormonum dusmus olsunnn..elcefcim gelismeleri sktarr

Canimm bu genetik test icin devlete para oduyormusunn.ne kadar?bilgilenmek icin sordum.ayrica bunu her doktor istemiyoo sen kendi isteginlemi oldu yoksa doktor bu dusukun nedeni ne diyemi isftedi

Cansucum benim Dr 2. Tup bebeğe geçerken istemişti. İlk tup denemem kimyasal gebelik olunca istedi. 2. Tupe gecmek icin 4 ay ara vermişti zaten o yüzden acelesi yok diye devlette yaptırırsın bosuna para odeme dedi. Ben vakıf gurebada yaptırdım. Genetik bolumunden internet üzerinden randevu alıp 1 gun sonra gidiyorsun ama birkaç düşüğüm ve basarisiz tup denemelerim var demen gerekiyor. Yoksa pahalı testler olduğu icin yapmak istemiyorlar. Sonuc 2-3 hafta gibi bir zamanda çıkmıştı ve hiç para ödemedik. Aklım rahat diyorsan hiç zor birşey degil 1 saat icinde isin bitmiş oluyor.

Hadi bakalim gözün aydin cnmm. Cok yakında alıp geleceksin bebisini insallahh

Aysecim yumurtan gec buyuyorsa igne dozajini arttirmistir tabi senin durumunda olan cokk kisi varr.merak etmeee ve olumluu dusunn

Jollycimm sagolasinn ben arkafas icin sormustumm ..ama tup bebek tutmazsa ilk tup bebektede yapArlarmi bilmem onlar yapmasada yani pek devlet yapmiyo onemsemiyoo .aslindak ilk tup bebe tutmayan herkese yapilmali bende yeni basliycamm tup bebek icin

Günaydınnn :) İstanbuldda puslu soğukk. Yaz gelsin çiçekler açsın artıkk :)

günaydın kızlarrr havalar ne kadra soğukk

Anlatırım canım senin de inşallah düşmüştür de hayırlısyla başlarsın.
Sağol canım seninle 1 ay önce 30 gün dediğin nedir ki geçer gider diyoduk bak adet 36. Günde geldi daha da tam sökülmedi nazlı ceylan mübarek :) doltorum 2. Günü gel dedi sen kaçıncı günü başlamıştın hapa? Hep 3. Günü gittim ben bugüne kadar ama donmuşda hapa 2. Gün başlamak daha iyi olur belki 2. Günü gîdicem bende.
Sen kan sulandırıcı iğne ve progestan iğnesi kullanıyomusun?

Pekii fiyatt olarakkk ne tuttu ben arkadasim icinn soruyorumm..olmazsa oda ozelde yaptirsinn.insallahh bebeginii hemen kollarina alirsin.doktoeun iymiss gercektenn

evet canım doktorum çok iyi şansıma..benim ve eşimin genetik testleri ve benim kan pıhtılaşması testim toplamda 1000tl tutmuştu sanırım..

aşılama yaptıran arkadaşlara sorum varrr. çikolata kisti olupta aşılama yaptıran var mı acaba? doktorum senin kistin yüzünden yumurta rezervin az aşılama tutmaz dedi. çok merak ediyorum bu konuda haklı mı? kistimin boyutu 3,5-4 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…