Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam Mavi doğum yapmış çok sevindim. bende 33.haftaya girmek üzereyim. İsim isim sormak istemiyorum!!!!!!
ne durumdasınız bana vereceginiz güzel haberleriniz varmı.

Kızlar selam Mavi doğum yapmış çok sevindim. bende 33.haftaya girmek üzereyim. İsim isim sormak istemiyorum!!!!!!
ne durumdasınız bana vereceginiz güzel haberleriniz varmı.
Hoşgeldin canım darısı senin başına sağlıcakla al kucağına. Pek hamiş haberi yok bu ara olanlarla idare ediyoruz işte :)

Beni 225 dozla başlattılar ama yetmedi 300 e çıkardılar zaten tüp tedavisinde başlanabilecek en makul dozlar bunlar doktorun durumu ayarlar fakat sende de pko var ohss denen şeye dikkat et fazla uyarılma olmasın sağlığını tehtid eder bunun dışında pkoluların çok yumurtası olduğu için çok toplanıyor inşallah çoğu dolu çıkar ve sana eğer bu tutmazsa sonraki denemelerin için de dondurulmuş embriyo kalır kesinlikle dondur. Ama inşallah zamanı gelmiştir sevde gerek kalmaz. Kontrollerini haber et muhakkak.

Jollyy cim nasılsın canım maşallah hızla büyüyor bebeğin bir kaç hafta sonra cinsiyetini bile öğrenirsin maşallah nazar değmesin. Benim sana bir sorum olacaktı canım. Hala adet olmadım 5 gün gecikti daha da geleceğe benzemiyor ohss dn sonra yani opu dan sonraki ay gecikmemişti hemen olmuştum ama bu ay neden böyle oldu sende de böyle gecikmişydi merak ettim.

Geçen ay belkide ilaçların etkisiyle geldi hemen adet ama bu ay 10 mm in altındaki ohss kistlerim sebep olur mu bu gecikmeye? Birde sende pko varmıydı unuttum.. Genelde pko luların başına geliyor bu olay ben de şimdi bir de yumurtalığım pko olur mu ye korkuyorum. Yaşım 27 genç hastalarda da olur diyorlar hatta hemen hemen IVF tedavîsi olan herkesee hafif orta veya şiddetli olabiliyomuş adet gecikincr içim soğudu tedaviden ümitsiLiğe kapıldım acaba daha toparlanamadı mı vücudum? Adet olunca gidicem doktorum bakıcaz duruma göre transfere karar vericez dedi belki 3. Ayı da boş geçebiliriz dayanmak çok zor ama. Sende de olmuşmuydu böyle gecikme? Transferden önceki ay tamamen gitmişy kistlerin yani ohss den arta kalan yumurtalar yoksa küçülmüşmüydü? Küçük olunca da sorun olmuyor sanırım.
Bir de bu kistlerin gebelikte bebeği beslediklerini duydum acaba doğru mu uzman doktorum benim :)))
Yani geçen ay 10 mm in altındalar gayet iyi demişti daktır amca bu ay ne olur bilemem küçülmeleri den ziyade tamamen gitsinşer istiyorum:)
Artık daktır ne derse onu yapıcaz hangisi hayırlı ise o olsun sonuç güzel olacaksa bir ay daha sabrederim.

Büyüyor valla cnm nasıl gecti bende anlamadım. H.sonu kontrol var. Dr %90 bir sey söyler cinsiyet ile ilgili bakalim meraktayiz bizde :) Ben opudan sonra 1 kere Adet oldum oda senin gibi ilaçların etkisiyle birkaç güne gelmişti. Sonra 1 adet daha beklemeden başlamıştık biz. Ama olurmuydun adet dersin bende kesin olmazdım pco var bendede :) Daha önce asilamada 1 ay ara verdigimde olmamıştım zaten Dr'da söylemiştim ben kendiliğimden olmam diye bana adet sokturucu vermişti.1 keresindede yine cyclo diye bir hap varya 21 tane onu kullanmıştım. Bir kac gun daha bekle dr'u ararsın olmadı sokturucu kullanıcım mı diye. Kistler su an sende olsa bile Bu adetinle tamamen temizlenir onlar . 2 adet donemi geçirmiş olucaksinn çünkü . Bu ay kesin yaparlar transferini merak etme ins.saglikla gelir bebis

Son düzenleme:

mavi çok şükür sağ sağlim kavuştun yavruna inşallah ömür boyu sürer mutluluun.darısı isteyen herkesin başına olsun...

mavi çok şükür sağ sağlim kavuştun yavruna inşallah ömür boyu sürer mutluluun.darısı isteyen herkesin başına olsun...

Mcan 'cim en yakin zamanda darisi senin basına olucak ins . Topigimizin 2. Bebisi ne zaman geliyor bakalim belli oldu mu tarih ? Sezeryan mı olacak seninde ?

Mcan 'cim en yakin zamanda darisi senin basına olucak ins . Topigimizin 2. Bebisi ne zaman geliyor bakalim belli oldu mu tarih ? Sezeryan mı olacak seninde ?

jolly inşallah ocak ayının ilk haftasında sezaryanım olacak benimde.umarım o güne sağ sağlim çıkabiliriz.

günaydınlar herkese..artık kimseler uğramaz oldu buraya iyice sessizleşti topic..çoğunluk hamile tabi tedavide olan az kişi var..inşallah eski zamanlara geri döneriz..benim genetik test sonuçlarım dün çıktı çok şükür eşimdede bende de herhangi bir sorun yok temiz çıktı sonuçlarım..yapılması gereken bütün testler yapıldı herşey temiz..şimdi adetimi beklicem kontrol için..buarada adette olmayabilirim hamile kalma ihtimalimde varmış..bakalım kısmet artık allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah bana..

Son düzenleme:

merhaba pericim. testlerinin temiz çıkmasına sevindim. ben bu defa kaptırmamaya çalışyorum kendimi fazla. gebelik takvimi bile yapmadım. dediğin gibi gelen giden az topiğe, inşallah müjdeli haberlerle çoştuğumuz zamanlar yine gelir. inşallah hepimizin kucakları dolarda burda bebeklerimizin fotolarını paylaşmakta nasip olur.

Sağol tatlım ben iki adet geçirmiş olucam inşallah temizlenir ve başlarım yarın tam 1 hafta gecikmiş olacak hiç bu kadar gecikmezdi hayatım boyunca hiç söktürücü kullanmadım inşallah yine kullanmadan gelir bu kadar dinlenmek yeter başlamak istiyorum artık :)

Canimm bu genetik test icin devlete para oduyormusunn.ne kadar?bilgilenmek icin sordum.ayrica bunu her doktor istemiyoo sen kendi isteginlemi oldu yoksa doktor bu dusukun nedeni ne diyemi isftedi

Elcefcimm insallahhh herseyy yolunda giderr bu seferrr bebecin gelir.benim bi iki gunw kadar adet gelcek dogru doktora.hayatimda gitmedim kadar bu biki yil hastane gittim bu yeni hepimizee bebisss getirirr insallahhh

sağol canım..inşallah hepimiz için güzel temennilerin gerçek olur..inşallah o günleride görürüz birgün..bende hamile kalırsam sanırım senin gibi kendimi kaptırmam bizlerin korkuları daha fazla ama merak etme bu sefer bebeğini sağlıkla alıcaksın kucağına inşallah..

Canimm bu genetik test icin devlete para oduyormusunn.ne kadar?bilgilenmek icin sordum.ayrica bunu her doktor istemiyoo sen kendi isteginlemi oldu yoksa doktor bu dusukun nedeni ne diyemi isftedi

evet canım her doktor istemiyo 2-3 kayıptan sonra istiyolar bu testleri ama benim doktorum kendi istedi sonucuna bakalım gerekirse yeni hamilelik öncesi almamız gereken önlemler olur diye..bende bu duruma çok sevindim tabi en azından aklımda hiç soru işareti kalmadı bütün testleri yaptırarak..doktorumdan çok memnunum bu yüzden..unutmadan genetik testlerimi devlette yaptırmadım ben çok ani oldu o yüzden özelde yaptırdım..ama jollyy devlette yaptırmıştı ona sorarsan yardımcı olacaktır sana..

Kızlar adetim geldi çok şükür ben de bikaç güne kadar gidicem doktora inşallah gitmiştir kistlerim de artık alırım bebeğimi kucağıma

Cansu cum iyi dileklerin için sağol canım ben de doğumdan sonra arınmak istiyorum doktorlardan gerçekten çok bunaldım sen gidince napıcaksın neye başlıyorsunuz?

Ayse cim Allah yardımcın olsun inşallah meleğine vesile olur bu aşılama.

Allaha emanet, Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

canım allah razı olsun inşallah bigun bizde anne olacağız

canım ben zeynep kamilde tıbbi genetik bölümünde yaptırdım hiç para vermedim eger istanbuldaysan bence oraya git 15-20 güne sonuç çıkıyor birde eşinede randevu alman lazım

gözün aydın gelmiş adetin.İnşallah bu son adetin olur yani bi 11-12 ay kadar sonra olur diğer adetin.Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…