Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar topikte size bahsettiğim soğan kürü bölümü linkini ekliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html

bende şimdi çörekotu bal tarçın kullanıyorum, adete 10 gün kalada soğan kürü yapacağım, eşimde zaten takviye makviye bişeyler kullanıyor çok şükür.....

gelelim asıl konuya arkadaşlar, eşim tüp bebek tedavisini kabul ettiğini söyledi, zaten öncedende kabul etmişti fakat süre bel,irsizliği vardı, şimdi yakın bi zamana aldık fakaaat şöyle bir problemimiz çıktı:
bulunduğum il itibariyle kadın tüp bebekçi yok, ee bende bayan (eşimde) dr istiyoruz bu yüzden diyarbakır dışı bir merkeze gitmek istiyoruz, yani mecburuz:),,,,eşim aşılama gibi bişey 1 günlük, veya 2 günlük bişey zannediyormuş tüp bebek sürecini, bende 15 gün kesin olacağını söyledim(sürecide tam araştırmadım bilmiyorum doğrusu), eşim 15 gün duyunca biraz karamsarlaştı çünkü, aileden kimse duysun istemiyor, il dışına çıkıncada (kendi işimizde çalıştığı için eğitim var falanda diyemez il dışına çıkmak için) herkes anlar bilir, kimse duymadan nasıl halledebiliriz diye düşünüyorum yaaa:)
kardeşlerim istanbulda, benim il dışında kalmam fazla problem olmaz fakat eşimi neyapcaz bilmiyorum:)):44:

Gözün aydın.Opu da bitmiş.En zor kısımdan birini aşmışsın.İnşallah herşey yolunda gider ve birkaç güne transferini olursun.

Günaydın,Herkese iyi haftalar diliyorum...

Dün doktora gittik teyzeleri,gayet sağlıklıymışız herşey yolundaymış,sonunda cinsiyetini öğrenebildik :))) Bir Prens daha geliyor :))))

ooo senin nazlı oğlan sonunda pipisini gösterdi demek.Benim oğlana bir erkek arkadaş daha geliyor demek. Sağlıkla gelsin minik oğlun inşallah.

akıl akıldan üstündür arkadaşlar, iğne miğne herşeyi burda yapsakta oraya öylemi gitsek biliyomki süreci?!

canım madem senin il dışında kalmanda sorun yok istanbulda bir merkeze başlarsın..eşinin yanında olmasına gerek yok opu zamanı gelir spermlerini verir ve geri döner..sen zaten kardeşlerinin yanında olacaksın..bu şekilde halledebilirsin bence..

gözünaydın cnm opunda bitmiş inşallah sağlıklı embriyoların olur ve sağlıkla transferin yapılır..ohssyi düşünüp şimdiden moralini bozma artık..

canım geçmiş olsun... bende bilirim o gitgelleri ...umarım bu son olur ...bu ay hayırlı haberler bekliyorum sen ve ercelften... dualarımdasınız canlarım....
....

Dün doktora gittik teyzeleri,gayet sağlıklıymışız herşey yolundaymış,sonunda cinsiyetini öğrenebildik :))) Bir Prens daha geliyor :))))

günaydın canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah ..yesinler pipisini :)))

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eglesin canım...

Geçmiş olsunn. Bol bol su ve protein tüket. İnş. hiç bişeycik olmadan atlatırsın. Bebiklerin güzel haberlerini bekliyoruz :)

Günaydınn;Hadi bakalımm hafta sonu darısı başıma inşallahh Benimkide kız olsun gönlüme göre olsunn :))

Canım üzülme madem özelde yaptırdın 3 hafta daha bekleyebilirsin be bir sonraki adetinde başlarsın fsh ın düşmesine çok sevindim. Ayrıca denemeden önce genetik araştırma istediği için doktorun çok şanslısın. Çoğu doktor birkaç negatif ten önce istemiyor. Sabır et canım herşey yapılsın sonu güzel olsun.

Geçmiş olsun sevdeeeeee en zoru atlattın umarım embriyolarından iyi haber gelir güzel bölünmelerin olur ve transferin yapılır eğer kaliteli ise 2 tane koydur canım sen doğum da yaptın daha önce taşır rahmin diye düşünüyorum.

Slmm kizlarr sevdrvim opun bitmis hayirli olsun diycem ama opu ve ohss ne tam bilmiyorum bu terimleri
.aciklarsan sevinirum.elcefcim sagolasinn nasip ne zaman baslarsam canim sen preferik kanda kromozon tahlili diye genetik test yaptirdinmi hic.?ELCEFCİM SENDENDE GUZEL HABER BEKLUYORUMM..TOPİK BEBEKLWRLEE DOLSUN TASSİNN

akıl akıldan üstündür arkadaşlar, iğne miğne herşeyi burda yapsakta oraya öylemi gitsek biliyomki süreci?!

Canim esinin surekli yaninda durmasi sart dgl o bi sperm vermr gelir.sen ablanlarin yaninda dur.fetrijine diye bi merkez var mutlaka goruss.srval tasdemir.keske benimde istanbulda tanidik olsada orda yaptirsam.neyse insallahh tutarrr

Günaydın mcan84 nasılsın canım doğumunada az kalmış günün belli oldumu

onurumsun doğuma az kaldı evet ama günüm kesinleşmedi daha...

mavi hikayen çok güzel umarım Allah herkese böyle bir günü yaşamayı nasip eder...

olimbera yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu defa emeklerinin karşılıını alırsın...

medids inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün... senden öğreneceğim çok şey var biraz anlat bana nasıl geçiyor ameliyat bende çok panik değilim ama yardımlarını bekliyorum...

Opu yumurta toplama işlemi ohss de fazla uyarılma sendromu canım.ben henüz hiç genetik test yaptırmafım ama 2 ocak a randevu aldım tıbbi genetik den gidicez eşimle bana ayrı ayrıaldım randevu bakalım durumumuza göre pıhtılaşma ve kromozom isteyebilir belki.

Seelam kızlar nezamandır yazmıyodum sıze ama okudum hep takıp ettım sızı jolyy mınıkmelegım bebıslerınız hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbım mavı neguzel almıssın kuzunu kucagına ınsallah bızede nasıp olur ogunler hıkayenı okurken agladım ınankı bıze gelınce bız cok ıyıyız kızlar su haftayıda atlatıkmı artık gerısı cabuk gelır ınsallah ozlemısım sızlerı optum hepınızı ıyı geceler

kızlar bi yardımcı olun aşılamamın 7. günü dün sabah ve bu sabah bulantıyla uyandım zaten bi haftadır halsizlik adet sancısı gibi sancı akıntı şiddetli göğüs ağrısı hassasiyet giyinirken bile ağrıyordu şimdi iki gündür fln göğüslerim geçti azaldı yani sizce bunlar belirti mi çünkü rahmim dar olduğu için kanamam oldu aşılama sırasında spermler bekledi biraz dışarda işlem uzadı yani

Canim meraklanma istirahat et dinlen biraz bence herkesin vucudu ayri tepki verebilir ama gogus agrisi ve asilama sonrasi kanama normal bendede oldu onlar ayrica halsizlik denen olayda kolay bi surecten gecmedin ve en sikintili streslu andasin tuttumu tutmadimi ama kanda 12.gun kesin belli olur yani sik disini bi besgunnn insallahh hamissindirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…