kizlar herkese selamlar
ben 2gun once sogan kuru yapmaya basladim esimede keciboynuzu yapiorum bizim forumda diger forumlarda ve ibrahim saracoglunun sitesinde benim gibi pco hastasi olup ilk kez sogan kuru uygulayan okudugum hemen hemen herkes hamile kalmis kiminin 2-3 basarisiz asilamasi var kimisi 4 yildir ugrasiyor...okuduklarim bana umut oldu acikcasi bende basladim...sogan kurunun ardindanda incire basliyacagim sogan rahimdeki herseyi temizliyormus incirde yumurtalarin gelisip catlamasini sagliyormus. keciboynuzu kurude sperm kalitesini arttirip sayiyida artirmaya yardimci oluyormus.sadece pcolulara dehil miyomu olanlarin bircogunada iyi gelip miyomlari yok olurken ayni zamandada hamile kalmislar. kizlar bence hepimiz deniyelim rabbim buyuk ne olacagi belli olmaz..cepten giriyorum linki ekliyemedim ama forumda sogan kuruyle hamile kalan varmi topiginden yorumlari okuyabilirsiniz.insallah sifa olurda bizde belki ilk uygulamamizda hamile kaliriz.denemekten zarar gelmez kizlar bence denemekte fayda var..ben baslayali 3 gun oldu gelismeleride paylasicam mutlaka sizinleee
kızlar topikte size bahsettiğim soğan kürü bölümü linkini ekliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html
Arkadaşlarım bugün opu bitti çok şükür..protestan iğnelerine başladım.. Şimdi haber bekleyeceğim durum ne olacak çok heyecanlanıyorum ..ohss kafama takılıyor ..Olurum diye korkuyorum..çok zor oluyor gidip gelmek.. Artık bitsin bu gidip gelmek yoruldum artıkkkkkkkkkk((
Günaydın,Herkese iyi haftalar diliyorum...
Dün doktora gittik teyzeleri,gayet sağlıklıymışız herşey yolundaymış,sonunda cinsiyetini öğrenebildik :))) Bir Prens daha geliyor :))))
akıl akıldan üstündür arkadaşlar, iğne miğne herşeyi burda yapsakta oraya öylemi gitsek biliyomki süreci?!bende şimdi çörekotu bal tarçın kullanıyorum, adete 10 gün kalada soğan kürü yapacağım, eşimde zaten takviye makviye bişeyler kullanıyor çok şükür.....
gelelim asıl konuya arkadaşlar, eşim tüp bebek tedavisini kabul ettiğini söyledi, zaten öncedende kabul etmişti fakat süre bel,irsizliği vardı, şimdi yakın bi zamana aldık fakaaat şöyle bir problemimiz çıktı:
bulunduğum il itibariyle kadın tüp bebekçi yok, ee bende bayan (eşimde) dr istiyoruz bu yüzden diyarbakır dışı bir merkeze gitmek istiyoruz, yani mecburuz:),,,,eşim aşılama gibi bişey 1 günlük, veya 2 günlük bişey zannediyormuş tüp bebek sürecini, bende 15 gün kesin olacağını söyledim(sürecide tam araştırmadım bilmiyorum doğrusu), eşim 15 gün duyunca biraz karamsarlaştı çünkü, aileden kimse duysun istemiyor, il dışına çıkıncada (kendi işimizde çalıştığı için eğitim var falanda diyemez il dışına çıkmak için) herkes anlar bilir, kimse duymadan nasıl halledebiliriz diye düşünüyorum yaaa:)
kardeşlerim istanbulda, benim il dışında kalmam fazla problem olmaz fakat eşimi neyapcaz bilmiyorum:)):44:
bende şimdi çörekotu bal tarçın kullanıyorum, adete 10 gün kalada soğan kürü yapacağım, eşimde zaten takviye makviye bişeyler kullanıyor çok şükür.....
gelelim asıl konuya arkadaşlar, eşim tüp bebek tedavisini kabul ettiğini söyledi, zaten öncedende kabul etmişti fakat süre bel,irsizliği vardı, şimdi yakın bi zamana aldık fakaaat şöyle bir problemimiz çıktı:
bulunduğum il itibariyle kadın tüp bebekçi yok, ee bende bayan (eşimde) dr istiyoruz bu yüzden diyarbakır dışı bir merkeze gitmek istiyoruz, yani mecburuz:),,,,eşim aşılama gibi bişey 1 günlük, veya 2 günlük bişey zannediyormuş tüp bebek sürecini, bende 15 gün kesin olacağını söyledim(sürecide tam araştırmadım bilmiyorum doğrusu), eşim 15 gün duyunca biraz karamsarlaştı çünkü, aileden kimse duysun istemiyor, il dışına çıkıncada (kendi işimizde çalıştığı için eğitim var falanda diyemez il dışına çıkmak için) herkes anlar bilir, kimse duymadan nasıl halledebiliriz diye düşünüyorum yaaa:)
kardeşlerim istanbulda, benim il dışında kalmam fazla problem olmaz fakat eşimi neyapcaz bilmiyorum:)):44:
Arkadaşlarım bugün opu bitti çok şükür..protestan iğnelerine başladım.. Şimdi haber bekleyeceğim durum ne olacak çok heyecanlanıyorum ..ohss kafama takılıyor ..Olurum diye korkuyorum..çok zor oluyor gidip gelmek.. Artık bitsin bu gidip gelmek yoruldum artıkkkkkkkkkk((
canım geçmiş olsun... bende bilirim o gitgelleri ...umarım bu son olur ...bu ay hayırlı haberler bekliyorum sen ve ercelften... dualarımdasınız canlarım....Arkadaşlarım bugün opu bitti çok şükür..protestan iğnelerine başladım.. Şimdi haber bekleyeceğim durum ne olacak çok heyecanlanıyorum ..ohss kafama takılıyor ..Olurum diye korkuyorum..çok zor oluyor gidip gelmek.. Artık bitsin bu gidip gelmek yoruldum artıkkkkkkkkkk((
Dün doktora gittik teyzeleri,gayet sağlıklıymışız herşey yolundaymış,sonunda cinsiyetini öğrenebildik :))) Bir Prens daha geliyor :))))
jolllyyyy...cnm msj kutun dolu, o nedenle dünki yazdığım gitmemiş
Canım üzülme madem özelde yaptırdın 3 hafta daha bekleyebilirsin be bir sonraki adetinde başlarsın fsh ın düşmesine çok sevindim. Ayrıca denemeden önce genetik araştırma istediği için doktorun çok şanslısın. Çoğu doktor birkaç negatif ten önce istemiyor. Sabır et canım herşey yapılsın sonu güzel olsun.kızlarr mrb bugun doktora gıttımm vee fsh 14 den 7 ye dusmuss...
artı 2 addet 5 ve 6 mm yumurtam varmıs..
doktor ılaca ı cevap vermıssın dedı.ama ben en cok ıctım caya baglıyorum.ama yınede tupe baslayamadıkk kızlarr..
doktor bıde genetık test ıstedım kromozonlarımı ıncelıyceklermıs hamıle kalmayı ne etkılıyo dye bılmıyorumda doktor3 ayda anca cıkar hastanede dedı beklemek ıstemezsen dısarda yaptır dedı ayrıca amh tekrar ıstedı ..ve dısarda ozelde yaptırdım 3 hafta sonra sonuclarla gıdıcem bu sefer ınsallahh baslarımm durum buu yanı ne uzuldum ne sevındımsadece artık beklemek sıkıntı..bıde tup olsa tutmasa yıne beklıycemm dıyorum karısıgım anlıycanızz
Geçmiş olsun sevdeeeeee en zoru atlattın umarım embriyolarından iyi haber gelir güzel bölünmelerin olur ve transferin yapılır eğer kaliteli ise 2 tane koydur canım sen doğum da yaptın daha önce taşır rahmin diye düşünüyorum.Arkadaşlarım bugün opu bitti çok şükür..protestan iğnelerine başladım.. Şimdi haber bekleyeceğim durum ne olacak çok heyecanlanıyorum ..ohss kafama takılıyor ..Olurum diye korkuyorum..çok zor oluyor gidip gelmek.. Artık bitsin bu gidip gelmek yoruldum artıkkkkkkkkkk((
akıl akıldan üstündür arkadaşlar, iğne miğne herşeyi burda yapsakta oraya öylemi gitsek biliyomki süreci?!
Günaydın mcan84 nasılsın canım doğumunada az kalmış günün belli oldumu
çınarbey hazır uyumuşken yazayım dedim.
10.12.2012 sabah saat 06:00 da uyandım zaten gece belimin ağrısından hiç uyuyamamıştım,eşimi uyandırdım kayınvaldemlere çaylarını koydum geceden saçlarımı falan yapmıştım bir tek giyinecektim.valizim herşeyim hazırdı yinede tekrar açıp baktım herkes kahvaltısını yaptı ben hazırlanırken o sırada okadar kötüydüki hava fırtına ve yağmur göz gözü görmüyordu nasıl gideceğiz diye endişelendim sadece saat 07:15 de yola çıktık silecekler yetmiyordu trafik yoğundu ve hava çok karanlıktı, bende heyecan yoktu ama eşim özellikle heyecandan kalbi duracaktı,hastaneye ulaştık direk odamıza çıktık ben giyinirken yengemle eşim odayı süslüyolardı annemler yetişemedi ben doğuma girmişim onlar gelmişler,odada fotoğraf çekindik kamera kayıtları falan derken 08:45 de aşağıya indik ameliyathaneye girdim ekip hazırdı doktorum gelene kadar oturduk sohbet ettik,herkesi tanıdığım için saolsun yengem yanımda olduğundan çok rahattım,kayınvaldemlerle sarıldık ağladılar,eşimi öpmeyi unutmuştum bir bakışı vardı bana hiç unutamam beni unuttun diye sarıldık zaten o yan odada beklicekti,ameliyathaneye geçtim masada anestezici işlemlerini yaptı ve bacaklarım uyuşmaya başladı hiç heyecanım yoktu diyordum ama tansiyonum 17 olunca yengem çok heyecanlısın tansiyonun yükseldi dedi doktoruyla beraber sana azcık sedasyon yapalım dediler sakinleşmem için bende tamam dedim,bebeğim çıktıktan sonra gözlerimi açtım nasıl ağlıyordu kuzum,herkes gülüyordu,saat 09:25 de çınarım dünyaya geldi3.110 grm.yanıma getirdiler kokladım öptüm kuzumu çok tuhaf hissettim kendimi eşim zaten afallamış şaşırmış diyoki elim ayağım karıştı görünce tuhaf oldum dedi.üstünü giydikten sonra kapıya bizimkilere göstermiş yengem herkes ağlamış tabi ben hemen odaya götürmeyin dedim,benimle bereber çıkacaktı,benimde o sırada bunlar olurken işlemim bitti ve oğlumla odaya çıktık,ameliyathaneden çıkarken eşimde yanımdaydı aşkım oğlumuz çok güzel dedi ve öptü beni ağlamamak için zor tuttum kendimi,sarı çok tatlı bir oğlum var yüzüne bakmaya doyamadık eşimle,halada doyamıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu.....
başarısız dört aşılama ve şimdide tüpe yolculuk ALLAHım emeklerimizin karşılığını versn inşallah ocakta başlıyorum bende randevum alındı umut tüp bebekten
geçen zamanın acılarını sııntıları unuttursun rabbim bizlere
topiğin ilk bebeğide dünyaya gelmiş rabbim hayırlı sallih evlat eylesin inşallah...
çınarbey hazır uyumuşken yazayım dedim.
10.12.2012 sabah saat 06:00 da uyandım zaten gece belimin ağrısından hiç uyuyamamıştım,eşimi uyandırdım kayınvaldemlere çaylarını koydum geceden saçlarımı falan yapmıştım bir tek giyinecektim.valizim herşeyim hazırdı yinede tekrar açıp baktım herkes kahvaltısını yaptı ben hazırlanırken o sırada okadar kötüydüki hava fırtına ve yağmur göz gözü görmüyordu nasıl gideceğiz diye endişelendim sadece saat 07:15 de yola çıktık silecekler yetmiyordu trafik yoğundu ve hava çok karanlıktı, bende heyecan yoktu ama eşim özellikle heyecandan kalbi duracaktı,hastaneye ulaştık direk odamıza çıktık ben giyinirken yengemle eşim odayı süslüyolardı annemler yetişemedi ben doğuma girmişim onlar gelmişler,odada fotoğraf çekindik kamera kayıtları falan derken 08:45 de aşağıya indik ameliyathaneye girdim ekip hazırdı doktorum gelene kadar oturduk sohbet ettik,herkesi tanıdığım için saolsun yengem yanımda olduğundan çok rahattım,kayınvaldemlerle sarıldık ağladılar,eşimi öpmeyi unutmuştum bir bakışı vardı bana hiç unutamam beni unuttun diye sarıldık zaten o yan odada beklicekti,ameliyathaneye geçtim masada anestezici işlemlerini yaptı ve bacaklarım uyuşmaya başladı hiç heyecanım yoktu diyordum ama tansiyonum 17 olunca yengem çok heyecanlısın tansiyonun yükseldi dedi doktoruyla beraber sana azcık sedasyon yapalım dediler sakinleşmem için bende tamam dedim,bebeğim çıktıktan sonra gözlerimi açtım nasıl ağlıyordu kuzum,herkes gülüyordu,saat 09:25 de çınarım dünyaya geldi3.110 grm.yanıma getirdiler kokladım öptüm kuzumu çok tuhaf hissettim kendimi eşim zaten afallamış şaşırmış diyoki elim ayağım karıştı görünce tuhaf oldum dedi.üstünü giydikten sonra kapıya bizimkilere göstermiş yengem herkes ağlamış tabi ben hemen odaya götürmeyin dedim,benimle bereber çıkacaktı,benimde o sırada bunlar olurken işlemim bitti ve oğlumla odaya çıktık,ameliyathaneden çıkarken eşimde yanımdaydı aşkım oğlumuz çok güzel dedi ve öptü beni ağlamamak için zor tuttum kendimi,sarı çok tatlı bir oğlum var yüzüne bakmaya doyamadık eşimle,halada doyamıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak çok güzel bir duygu.....
Slmm kizlarr sevdrvim opun bitmis hayirli olsun diycem ama opu ve ohss ne tam bilmiyorum bu terimleri
.aciklarsan sevinirum.elcefcim sagolasinn nasip ne zaman baslarsam canim sen preferik kanda kromozon tahlili diye genetik test yaptirdinmi hic.?ELCEFCİM SENDENDE GUZEL HABER BEKLUYORUMM..TOPİK BEBEKLWRLEE DOLSUN TASSİNN
kızlar bi yardımcı olun aşılamamın 7. günü dün sabah ve bu sabah bulantıyla uyandım zaten bi haftadır halsizlik adet sancısı gibi sancı akıntı şiddetli göğüs ağrısı hassasiyet giyinirken bile ağrıyordu şimdi iki gündür fln göğüslerim geçti azaldı yani sizce bunlar belirti mi çünkü rahmim dar olduğu için kanamam oldu aşılama sırasında spermler bekledi biraz dışarda işlem uzadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?