Kızlar merhaba
Mcan canım doğum yapmışsın hayırlı evlat olur inşallah:)
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..
bıraz gec haber verdım ama ben hamıleyım..
rabbım hepinize nasıp eder ıns dualarımdasınız
canım gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah....
canım inşallah herşey istediğin gibi olur bbeğin bir an önce sana gelir inşallah..
ayşecim değerin inşallh yükselir canım çok güzel bir haber
superim geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah çabuk düzelirsin...
pek takip edemiyorun kızlar geçmişi okuyamıyorum fazla. oğlum biraz yaramaz gaz problemimiz var,yorum yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde aklımdasınız hamile olan yada tedavi aşamasındakiler.şimdi bile zor yazıyorum oğlum dizimde mızıldanıyor gaz çıkarmaya çalışıyorarada girmeye çalışırım hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
pek takip edemiyorun kızlar geçmişi okuyamıyorum fazla. oğlum biraz yaramaz gaz problemimiz var,yorum yazamadığım diğer arkadaşlar sizlerde aklımdasınız hamile olan yada tedavi aşamasındakiler.şimdi bile zor yazıyorum oğlum dizimde mızıldanıyor gaz çıkarmaya çalışıyorarada girmeye çalışırım hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
Kızlar merhaba
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..
canım cok sevındım cok merak etmıstım senı Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah ercelf hayırlısı olsun transferınn olmus sendende guzel haberlar beklıyoruz dınlen bol bol dıkkat et kendıne
Yerim ben o gazmani :) Hersey biraz daha oturmuştur simdi degil mı. En azından evli evine köylü koyüne bebisinle başbasa kalabilmissindir1-2 ay sonra bisey kalmaz bebisin gazinida çıkarmayı öğrenir her gun daha kolay gecer
aynen öyle oldu canım çok stres yaşadım,şimdi rahatım karışan falan yok.inşallah çabuk geçer bu gaz olayı....
Yeliz senin doğum ne zaman.Takvimde 39. haftada görünüyorsun.normal doğum yapmayacaksan günün bellidir herhalde.İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.Allah kurtarsın...
Canım hayırlı olsun transferin .. Son bi kaçgün endişeli geçecek elbet ama lütfen şu süreci olabildiğince huzurlu geçirmeye çalış .. Dediğin gibi Rabbim nasip ettikten sonra 6hücreli 2.kalite .......Muamma.. ben sormayı unuttum benimkiler kaç hücreliydi??? Sorsa m bilsem ne değişecekse...Herhalde 2.kalite dediklerine göre 8hücreli değildir .. Amaan napalım bizim elimizde değil ki ... Yaradanın hikmeti hepsi bu .. Bende şükür 10u tamamladım önceden olsa 50kez idrar testi yapardım ama korkuyorum yapamıyorum ... Acı da verse bu süreç yaşanacak .... Son 2 günümmmmKızlar merhaba
herkese merhabalar.beş gün önce doğum yaptım .çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu hepiniz için ayrı ayrı dua ettim inanın hastanede...
aynen canım işlerine gelmedikleri için çıkarmıyolar.bana 2 aşılama yapıldıktan sonra rapor çıkaralım dediler,g.antepte yaşıyorum ve en iyi hastanesine gidiyorum,birazda dr una bağlı,benim dr um iyiydi 3.aşılama için iğneleri değiştirmek için rapor çıkaracaktı,inşallah karşına anlayışlı,iyi bi dr çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?