çok sevindimbıraz gec haber verdım ama ben hamıleyım..
rabbım hepinize nasıp eder ıns dualarımdasınız
arkadaşlar cok gerginim içim pır pır..ne yapacağımı nerden ne tutacağımı bilemez halde leyla gibi dolaşıyorum...işe başladım ama gel görki işle alakam yok..öğlen eve gittim ve dayanamadım..idrar testi yaptım..cok koyu olmamakla beraber ikinci cizgi netti..ama gelin görün ki kan vermeye korktum..günüm yarın...yarın sabahta yapayım sonrada mecbur yarın kan tahlilini vereyim..kanda negatif görmekten..değerin daha sonra artmamasından ve sonrasında düşükten..herşeyden korkuyorum..kötü seneryolar yazma diyeceksiniz biliyorum ama inanın bana son yıllarda hepsini yaşadığım için herşey korkutuyor beni..sevo ve ercelf cok iyi bilirler..ne yapacağımı bilemiyorum..
Kızlar merhaba
Mcan canım doğum yapmışsın hayırlı evlat olur inşallah:)
Benim de transferim oldu çok şükür 17 ocak test günüm dua edin mucizem bana gelsin.
Sevde cim maşallah 9 gün ne çabuk da geçmiş :) az kalmış sabret vücudunu dinleme belirti arama görürsün bak en az 1 tanesi tutunmuş olacak.
Jolly cim canım sonunda oldu transferim 2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuştu birini çözmüşler çözülen 6 hücreli olanmış hiç bozulmamış aynen transfer ettiler. Diğeri 8 hücreli olandı o duruyor hala. Biraz üzüldüm çözmeden anlayamıyolar mı hamgisinin kaç hücreli olduğunu? Dondurduktan sonra bilemiyoruz dediler çok yetersiz bir açıklama idi. Nasıl bilemezler?? Üzerlerine yazabilirlerdi. Yine de çok kafaya takmicam bunu eşim de hücre sayısına takılma diyor rabbim ol dedikten sonra..
arkadaşlar cok gerginim içim pır pır..ne yapacağımı nerden ne tutacağımı bilemez halde leyla gibi dolaşıyorum...işe başladım ama gel görki işle alakam yok..öğlen eve gittim ve dayanamadım..idrar testi yaptım..cok koyu olmamakla beraber ikinci cizgi netti..ama gelin görün ki kan vermeye korktum..günüm yarın...yarın sabahta yapayım sonrada mecbur yarın kan tahlilini vereyim..kanda negatif görmekten..değerin daha sonra artmamasından ve sonrasında düşükten..herşeyden korkuyorum..kötü seneryolar yazma diyeceksiniz biliyorum ama inanın bana son yıllarda hepsini yaşadığım için herşey korkutuyor beni..sevo ve ercelf cok iyi bilirler..ne yapacağımı bilemiyorum..
İnan seni çok iyi anlıyorum canım bende 10.günümde dayanamayıp yaptırmıstım.Bende okadar kötü sonuçla karşılaştımki inanmak gelmedi içimden eşimmle sarılmış birbirimizi teselli ediyorduk sonucu biran önce haftasonu işe başlamadan alayım evde ağlar zırlarım iş başına kötü başlamam diyordum.Ama şükürler olsun kötü haber beklerken mucizmizle karşılaştık.İşallah bebeğinde seninledir.Bu duyguyu sende tadarsın 2.çizgi silik çıktıysa hamile olabilirsin ve sonucunu aldığında tadını çıkar yükselecekmi diye kasma kendini Allah yardımcın olsun
Cnm yaa 2.cizgi koyu olmasa bile çıktıysa guzel sonuclar alıcazz gibi duruyor. Hadi bakalimnmm ins. öyle olurTam 12. Gunde yaptır kan testinide yüksek yüksek görelim söyle :) Guzel sonuclar alalimda ins. devamı gelir sen icini ferah tut . O korkular hiç bitmiyor 15. Haftaya girdim halen tetikleyim her muayenede kotu bir süprizle karşılaşıcam gibi geliyor. Bunlarda tuzu biberi diyelim. Cok helecanlii bu gece gecmez sanas guzel haberlerini bekliyoruzz :))
Canlarım foto çektim bakın ikinci çizgi net değilmi??canım 2 . cizgiyi gördüysen bence umutlan hadi artık şöyle hamileyim diye bagırın ercelfle gönlüm dualarım sizinle canım . bizde evi satılıga çıkardık yazlık yerden mustakil alacagız elimize tüp için parada kalacak o zaman deniyecegiz alah bu istegi bitirmiyor yaş kaç olursa olsun özlem hep var hele de hiç çocuk olmayınca . sizin yaş daha genç yılmak yok canım . şimdi ne heyecan vardır sende allahım inşallah yüzünü güldürsün çok öptüm canım.
Canlarım foto çektim bakın ikinci çizgi net değilmi??
Anamm hemde nasıl net :) Bence bu bebe 1 tane degil 1'den fazla yoksa teklerde çıkmıyor kiİns. Yarin bize guzel haberler vereceksin sonra sıra Ercelf 'te
arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı teşekkürler. kızım 1 ocakta sezeryan ile doğdu.genel anestezi oldu.adını damla koyduk.masaya yatınca inanın tek tek hepiniz için dua ettim . bebekte bende çok şükür gayet sağlılı atlattık herşeyi.ve ertesisabah taburcu olduk.bu sıralar bayağı yoğun geçiyor bebekle birbirmize alışmaya çalışıyoruz.çok farklı çok özel bir duygu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
bu arada ayşe hamileymişin tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
ercelf umarım 17 ocakta pozitif haberini alırız.
sevde inşallah sonucun pozitiftir yarın güzel haberini paylaşrsın.
ve son olarak yeliz normal doğum istiyormuşun umarınm sağlıkla kucağına alırsın sende...
jolly,hestia,onurumsun inşallah sağ sağlim sizlerinde doğum hikayelerini okumak nasip olur
[canım haberler nasıl bakalım seninki belli olmuştur bugün benim onuncu günüm lekelenme var inşallah kanamaya dönüşmez allahım sen yardım et başka bi işlem yapılsın istemiyorum artık seni çok merak ettim morpheus doğru yazmışımdır umarım hadi anlat umut olsun bize de
28 inde adet oldum tutmadı yani moralim sıfırdı. ilk denememdi. doktora gittim normal hamilelik istiyorum dedim eşim ilaç kullanarak hamile kalabilirmiyim dedim. önermedi normal hamileliği.dış gebeliğimde sag yumurtalıgım hasar görmüş ve sag kanalımda hafif genişleme oluşmuş. bu sebeple %90 dış gebelik ihtimalim varmış. tüp bebek önerdi.kendisi yapmadıgı için baska bir yer adı verdi.şimdi ne yapsam bilmiyorum
peki sen ne yaptın? bari sen güzel haber ver
çok üzüldüm ladinay yeni gördüm yazını sende adet olmuşsun.toparlandın umarım
sen ne yapacaksın? bundan sonra ki adımın ne?
Senin dilin ne söyliyr gurban:))(bayburtlular böyle diyir...) ana bide 3 Üde tutmasın.. Aboooo.. Benim bi oğluşumda var 4 liyeceğim mi yoksa:))) ay ne diyorum ben yaaaaaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?