Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar cok gerginim içim pır pır..ne yapacağımı nerden ne tutacağımı bilemez halde leyla gibi dolaşıyorum...işe başladım ama gel görki işle alakam yok..öğlen eve gittim ve dayanamadım..idrar testi yaptım..cok koyu olmamakla beraber ikinci cizgi netti..ama gelin görün ki kan vermeye korktum..günüm yarın...yarın sabahta yapayım sonrada mecbur yarın kan tahlilini vereyim..kanda negatif görmekten..değerin daha sonra artmamasından ve sonrasında düşükten..herşeyden korkuyorum..kötü seneryolar yazma diyeceksiniz biliyorum ama inanın bana son yıllarda hepsini yaşadığım için herşey korkutuyor beni..sevo ve ercelf cok iyi bilirler..ne yapacağımı bilemiyorum..

İnan seni çok iyi anlıyorum canım bende 10.günümde dayanamayıp yaptırmıstım.Bende okadar kötü sonuçla karşılaştımki inanmak gelmedi içimden eşimmle sarılmış birbirimizi teselli ediyorduk sonucu biran önce haftasonu işe başlamadan alayım evde ağlar zırlarım iş başına kötü başlamam diyordum.Ama şükürler olsun kötü haber beklerken mucizmizle karşılaştık.İşallah bebeğinde seninledir.Bu duyguyu sende tadarsın 2.çizgi silik çıktıysa hamile olabilirsin ve sonucunu aldığında tadını çıkar yükselecekmi diye kasma kendini Allah yardımcın olsun

Transferin hayırlı olsun rabbim ol desin yeter inşallah sıra sendedir bebegin konar göbüşüne

Cnm yaa 2.cizgi koyu olmasa bile çıktıysa guzel sonuclar alıcazz gibi duruyor. Hadi bakalimnmm ins. öyle olur Tam 12. Gunde yaptır kan testinide yüksek yüksek görelim söyle :) Guzel sonuclar alalimda ins. devamı gelir sen icini ferah tut . O korkular hiç bitmiyor 15. Haftaya girdim halen tetikleyim her muayenede kotu bir süprizle karşılaşıcam gibi geliyor. Bunlarda tuzu biberi diyelim. Cok helecanlii bu gece gecmez sanas guzel haberlerini bekliyoruzz :))

canım 2 . cizgiyi gördüysen bence umutlan hadi artık şöyle hamileyim diye bagırın ercelfle gönlüm dualarım sizinle canım . bizde evi satılıga çıkardık yazlık yerden mustakil alacagız elimize tüp için parada kalacak o zaman deniyecegiz alah bu istegi bitirmiyor yaş kaç olursa olsun özlem hep var hele de hiç çocuk olmayınca . sizin yaş daha genç yılmak yok canım . şimdi ne heyecan vardır sende allahım inşallah yüzünü güldürsün çok öptüm canım.

Canlarım foto çektim bakın ikinci çizgi net değilmi??

Eklentiler

• $image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Yarın 12.günüm artık mecburen tahlil yaptıracağım umarım iyi bi sonuç çıkar çok endişeliyim

Canlarım foto çektim bakın ikinci çizgi net değilmi??

Anamm hemde nasıl net :) Bence bu bebe 1 tane degil 1'den fazla yoksa teklerde çıkmıyor ki İns. Yarin bize guzel haberler vereceksin sonra sıra Ercelf 'te

arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için hepiniz ayrı ayrı teşekkürler. kızım 1 ocakta sezeryan ile doğdu.genel anestezi oldu.adını damla koyduk.masaya yatınca inanın tek tek hepiniz için dua ettim . bebekte bende çok şükür gayet sağlılı atlattık herşeyi.ve ertesisabah taburcu olduk.bu sıralar bayağı yoğun geçiyor bebekle birbirmize alışmaya çalışıyoruz.çok farklı çok özel bir duygu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

bu arada ayşe hamileymişin tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
ercelf umarım 17 ocakta pozitif haberini alırız.
sevde inşallah sonucun pozitiftir yarın güzel haberini paylaşrsın.
ve son olarak yeliz normal doğum istiyormuşun umarınm sağlıkla kucağına alırsın sende...
jolly,hestia,onurumsun inşallah sağ sağlim sizlerinde doğum hikayelerini okumak nasip olur

Son düzenleme:
Anamm hemde nasıl net :) Bence bu bebe 1 tane degil 1'den fazla yoksa teklerde çıkmıyor ki İns. Yarin bize guzel haberler vereceksin sonra sıra Ercelf 'te

Senin dilin ne söyliyr gurban:))(bayburtlular böyle diyir...) ana bide 3 Üde tutmasın.. Aboooo.. Benim bi oğluşumda var 4 liyeceğim mi yoksa:))) ay ne diyorum ben yaaaaaa ....

Son düzenleme:

Saol canım benim .. Benimde oğlum sezeryanla oldu .. Ablamda 2.kızına damla adını verdi.. Hayırlı evlat olsun inşallah.. Bi bir ay sıkıntılı geçer canım yanında birileri vardır inşallah . Güle güle büyüt bebeğini

iyigeceler arkadaşlar ben uzun süredir sizi takip ediyor fakat yazacak birşey olmadığından yazışmıyordum.nihayet şuan yazacak bir şeyim oldu 3 aşılama ve 1 tüpbebek deneyiminden sonra normal yolla hamile kaldım darısı tüm anne olmak için uğraşanlara diyorum mutlu haberlerinizi merakla takip ediyorum canlar iyigeceler

28 inde adet oldum tutmadı yani moralim sıfırdı. ilk denememdi. doktora gittim normal hamilelik istiyorum dedim eşim ilaç kullanarak hamile kalabilirmiyim dedim. önermedi normal hamileliği.dış gebeliğimde sag yumurtalıgım hasar görmüş ve sag kanalımda hafif genişleme oluşmuş. bu sebeple %90 dış gebelik ihtimalim varmış. tüp bebek önerdi.kendisi yapmadıgı için baska bir yer adı verdi.şimdi ne yapsam bilmiyorum
peki sen ne yaptın? bari sen güzel haber ver

çok üzüldüm ladinay yeni gördüm yazını sende adet olmuşsun.toparlandın umarım
sen ne yapacaksın? bundan sonra ki adımın ne?

Son düzenleme:

işte rahim ağzı darlığını açmak için histeroskopi yapıldı bana daha dün çok zor toparladım kendimi ama aşılama yapılmamış sayılır zaten 20 dakika dışarda kaldı spermler doktor bi iki ay kendiniz deneyin dedi sonra olmazsa aşılama yaptırıcaz artık kısmet yazık kocişim de benim moralim bozulnca evlatlık alırız fln demeye başladı canını sıkacaksan vazgeçiyorum ben diyor çocuk fln istemiyorum diyor ama deli gibi istiyor ben biliyorum şimdi yumurta akı gibi akıntım var çatlayacak yumurta sanırım deniyoruz bakalım herşeyin hayırlısı tüp bebek yapacak mısın karar verdin mi allahım yardım etsin bize

Sevdeeeeeee idrar testini görünce inanılmaz sevindim işte bu dedim sonunda birimizin güldü hamilesin canım arkadaşım ve bence de bu ikizzzz çizgin çok netttt birden fazla bebek var bence. Kan testi yaptır hemen zaten günün de gelmişşşş Allah yüzünü güldürsün canım arkadaşım darısı benim başıma 3 gün geçti bile ben hiçbişey hissetmiyorum yattığım için bolca bel ağrısı birde ara ara giren ince kasık batması yada hafif bir sızı o kadar. Tutmadığını düşünmeden edemiyorum ama üülmüyorum konuşuyorum onunla gitme bırakma beni diyorum inşallah sesini duyar. Hadi şöyle adam akılalı bir kan değeri söyle de keyfimiz yerine gelsin...

Sevosevo canım m inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz ve umut hiç bitmez inşallah yeni denemende kavulursun bebeğine.40 yaşından sonra anne olan nice insan var canım.

Arkadaşlar hepinizine teşiekkürler ayrı ayrı isim sayamicam moral oluyosunuz bana. İnşallah 9 gün sonra ben de buraya pozitif bir sonuç yazabilirim.

Rabbim herşeyi gönlünüzce versin inşallah. Sevde bencede senin bebiş tekil gibi durmuyor:)
3 tane yerleştirenlerin ellerine sağlık...

Elcefcim 17ocak kisa bi sure ama gecmek bilmiyooo dimii..sen ewde puzzle devam arkafasimm;-);-)insallahh tutucajk...srvdee brncedee hamilesinnnn hayirli ugurlu olsun bugun sonuc payladirsin artik gerci idrar testinde gordunn ama kanda saha nett cikarr ayseeeeeeeeeeeeee. hayirliii olsunn hammileymisinnn darisi bize diyorumm hoscakalin

Senin dilin ne söyliyr gurban:))(bayburtlular böyle diyir...) ana bide 3 Üde tutmasın.. Aboooo.. Benim bi oğluşumda var 4 liyeceğim mi yoksa:))) ay ne diyorum ben yaaaaaa ....

Eheheheh :))) ne demişti geçen gün başbakan 3 çocuk yerinde saymaktır 4 iyidir iyi ehehe :))) Eeee hadii daha yaptırmadın mı testi güzel haberi ver bizee :)

arkadaşalr hepinize günaydın inş bugünde güzel haberler alırız ben uzun zamandır yazmıyorum ama arada girip ne var ne yok diyerek bakıyorum bu arada doğumlar ve müjdeli haberler var annelerimizi ve anne adaylarımızı tebrik ediyorum.
bizde artık eşimle son kararımızı verdik ve tüp bebek için merkez araştırdık.
merkez olarakta istanbul tüp bebek merkezi aret beyi seçtik şubat ayının başında ön görüşme için istanbula geleceğiz.
bu merkezde aşılama yada tüp bebek yaptıran arkdaşalarımız var öyle hatırlıyorum ön görüşme de ne gibi evraklar götürdünüz yada sizden istediler ve merkez hakkında kısaca bilgi verir misiniz.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…