Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gözünaydın canım hamilesin ne güzel allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallah..dualarını esirgeme bizler içinde..

Super iste beklediğimiz haber :)) Cok cok tebrik ederim degerinde gayet guzel. Benim 12. Gun degerim 81 'di :) Hicc endiselenme 2 gun sonra 300 'leri göreceksiniz tadını cikar simdi :))

Tebrikler sevdee, hamilesin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sonucun 12. güne göre gayet güzel.Sanırım tek bebek. Sağlıklı olsunda varsın tek olsun...

Tebrik ederim canım bende hestia gibi düşünüyorum tek bebek veeeeee hamilesin :)))

çok çok sevindim. :))))))))))

Sevdecim hamilesin hayırlı olsun değerin bence çok iyi bebek tek gibi allahım ona uzun ömür nasip etsin

Sevdecimmmm canimmm benimm hayirlii olsunn bakk bebecinn geliyoo;-);-)cokk sukurr cokk mutluu oldumm

canım tebrikler bugünleri gösteren ALLAHıma binlerce şükürler olsun- 146- 12 güne göre maşaalah subanallah endişe yok endişelenince ayetelkürsi oku geçiyo

aaaaa sevde bebek vaaarrrr kesin allah tamamina erdirsin

gözünaydın canım hamilesin ne güzel allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallah..dualarını esirgeme bizler içinde..

hepinize güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim..sanırım perşembe günü 2 kat artışı görmeden rahat edemeyeceğim..daha önce kimyasal gebelik yaşayan biri olarak tedirgin endişeliyim..rahat olayamıyorum tabi...o yüzden özellikle tüp bebek yapan 12.gün değeriyle hamile kalan arkadaşlardan hcg değerini bilmek istiyorum...bi fikrim olsun en azından...öpüyorum hepinizi..umarım ama umarım sağlıklıdır ve sonucu güzel olur..sevo ve ercelfim siz biliyorsunuz önceki süreci..beni daha iyi anlıyorsunuzdur...yine burdan bağırışmıştık hatırlarsanız..ama sonunda cok üzülmüştüm..umarım dediğiniz gibi tamamına erdirir rabbim..

Son düzenleme:
Super iste beklediğimiz haber :)) Cok cok tebrik ederim degerinde gayet guzel. Benim 12. Gun degerim 81 'di :) Hicc endiselenme 2 gun sonra 300 'leri göreceksiniz tadını cikar simdi :))

canımm cok saol ya..inan sevincimden saçmalamaya başladım..elim kolum tutmuyor..umarım güzel şeyler olur..ercelfin de dediği gibi inan bana erzurumun kop dağını aşıp git gel git gel helak olmuştum..rabbim emeklerimin karşılığını verdi cok şükür..

Cnm valla bende 2 kez kimyasal hamilelik geçirdim ama sonuclar kimyasalda cok düşük oluyor benim 27 felan çıkmıştı. Tup bebekte 50'den sonrasi pozitif olarak bakıyorlar . Eğer 50 altıysa o zaman kimyasal olma olasılığı yüksek oluyordu o bile %100 degil :) Ben sana 12-14 ve 16 gun değerlerimi yaziyim daha da rahatla :) 12. Gun 81 - 14. Gun 145 16.gun 328 :) 2. Testte 2 katı artması gerekiyor diyoruz ama o asıl %66 imiş. Sen rahat ol o kadar tutunmuş kuzucuk bırakmaz annesini :)

Son düzenleme:

Selammm. Öncelikle hayirli olsun diyelim :) Aret bey benimde dr'um. Önemli olan senin merkeze ve dr'a güvenmen ve ısınman. Ben memnunum halada memnunum:) On görüşmede yaptırdığın tahlilleri yanına al ama 6 ayi gectiyse yeniden yapılacak. Rahim filimi ve sperm testini muhakkak al sorun yoksa onları birdaha yaptırmıyor. Merkez cok kalabalık . Aret bey sabah 8 aksam 10 çalışıyor ve gunde ortalama 100 hasta bakıyor Onun dısında herkes ilgili Guler yüzlü . Ama dediğim gibi en önemlisi senin icine sinmesi

Sevdecım bız tanısmıyoruz ama cok sevındım senın adına degerın gayet ıyı bence ben asılamayla hamıle kaldım 13 gunde 105dı degerım ve doktorum tekrarlatmadı oglusuna neguzel kardes gelıyo Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah guzel hamılelık gecırırsın

canım benim 11.gün degerim 72.62 13.gün degerim 170.78 17.gün degerim 1078 di canım göreceksin Allahın izniyle degerin katlıcak canım (bende 4kere kimyasal yaşadım normal yolla hamile kalmıştım tüp yaptık bugünlere geldik Allahın izniyle)

Ben kimyasal geblik geçirdiğimde 14. gün değerim 25 çıkmıştı.Kimyasalda değer çok daha düşük oluyor merak etme.Şimdi tüple hamile kalmadığım için bilmiyorum 12. gün değerimi ama tüple hamile kalan bi arkadaşımın 12. gün değeri 110 du.İçini ferah tutmaya çalış.Bebişin allaha emanet.İnşallah allah tamamına erdirir.

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun sana bebegini getirsin canım ben istanbul tüp bebekte yaptırdım sürekli gittigim doktorun arkadaşı oldugu için suzan hanıma yaptırdık başlamadan şüphelerim vardı aret beye mi gitsem diye ama kuzum geldi Allahın izniyle canım ben aret beyi sadece merkezde gördüm ben muayene olmadım ama hastaları memnun bence işini biliyo bende suzan hanımdan memnunum çok titizler bana göre memnuniyet insana göre degişiyo ALLAH yardımcın olsun kuzun gelsin sana

nooooooluuuuuuuuuur bana da cevap verin(((((((((((((

Arkadasım asilamada test yaptırmak icin 11. Gun cok erken. Bu deger icin ne negatif ne pozitif diyebiliriz. Eğer 14.gun yaptırmış olsaydın bebek tutunmuş ve sonradan vazgeçmiş kimyasal gebelik olabilir diyebiliirdik . Bebis belkide sonradan tutunmaya karar verdi ve geç bhcg üretmeye başlamış olabilir. Sen testini asilama gunünü sayarsan 15.gun tekrarla. Umarım bebis vardır.

Son düzenleme:
canım. çok şükür seninde yüzün güldü. rabbim diğer bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah. bizlerde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Nurgul 87 CANIM BENDE ASILAMA ILE HAMILE KALDIM 11 GUN TEST YAPMAK ICIN COK ERKEN BENCE BIRAZ DAHA BEKLE SONUCUN ARTARSA HAMILESINDIR VE BENCEDE HAMILESIN RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERPSIN KUZUNU SANA BAGISLASIN

kizlaaar bahcecide tup bebek tedavisi gorup hamile kalan var mi?

canım ben bahçecide tedavi görüyorum aşılamalarımı orda yaptırdım hiç tüp yaptırmadım ama bikaç tanıdığım var ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı hemde 42 yaşında..

Canım ben rahim filmi çektirdiğim ay kendiliğinden olmuştu, artık nasıldı bilmiyorum,üstelik normal döngüde 28.gün 105 çıkmıştı . Sonra 2gün sonra 80 e indi, sanırım filmdeki kullanılan ilacın da etkisi olmuştur .. Umarım benimki de seninkiler gibi yükselir ..cok saol gülüm ya ...
Saol canım .. Umarım sizin gibi devam eder benim hamileliğimde.. Senin kaç haftalık oldu .. Sanırım epey ilerledi ???
Rabb'imin izniyle inşallah canım.. Ne güzel artmış değerlerin .. Allah kucağına almayı. Nasip etsin ..
İşte hepimizin korkuları sevinçleri aynı.. Olabildiğince pozitif bakmaya gayret ediyorum .. Evet Rabbim korusun inşallah ..
canım. çok şükür seninde yüzün güldü. rabbim diğer bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah. bizlerde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Çok şükür canım cok şükür... Şu sevinci tedavi gören bebek özlemi yaşayan herkez tatsın inşallah .. Sırada ercelfcim var , umarım ondan da güzel haberler alırız .. Cok öpüyorum hepinizi ..

Son düzenleme:
Hepinize günaydın kızlar güzel bir gün olur umarım :))

Sevdecim stres yapma kendine, hamileliğinin tadını çıkar perşembe geldiğinde daha da bir rahatlarsın eminim :))

canım ben bahçecide tedavi görüyorum aşılamalarımı orda yaptırdım hiç tüp yaptırmadım ama bikaç tanıdığım var ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı hemde 42 yaşında..

anladim superim ben bu ay tupe baslicam orayla gorustum sonrasinda su doktor bu doktor bir suru sey okudum sadece merak ettim aramizda var mi orda tedavi goren neyse bebek allahtan, kismet olur insallah hem bana hem burdaki herkese. sen nasilsin enfeksiyon problemin duzeldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…