canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........
canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........
Tebrikler sevdee, hamilesin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sonucun 12. güne göre gayet güzel.Sanırım tek bebek. Sağlıklı olsunda varsın tek olsun...
Tebrik ederim canım bende hestia gibi düşünüyorum tek bebek veeeeee hamilesin :)))
çok çok sevindim. :))))))))))
Sevde cimm canım öncelikle tebrik ederim nihayet hamilesin rabbime şükürler olsun Allah kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel maşallah bence de tek bebek ama ikiz de olabilir bilemiyorum ama üçüz değil muhtemelen :) o zaman daha yüksek bir değerin olurdu. Canım hiç vakit kaybetme doktorunu ara ilaçları ı düzenlesin zor kavuştun dikkat et güzel arkadaşım sen de çok emek harcadın dağları aştın bu bebek için Allah kucağına almayı nasip etsin.
canıııııııımmmmmm nihayet nihayet tebrikler canım çooooooookkk sevindim allah saglıkla dogurmayı anası babası kardeşiyle uzun ömür yaşamayı nasip etsin inşallah . ay sevde canım çok sevindim dikkat et agır şeyler yapma korumak için ekstra çaba sarfet pregesteronu sakın bırakma ilk haftalar çok önemli ay canım benim tekrar tebrikler sıra elifte hadi bakalım mucccckkk
Sevdecim hamilesin hayırlı olsun değerin bence çok iyi bebek tek gibi allahım ona uzun ömür nasip etsin
Sevdecimmmm canimmm benimm hayirlii olsunn bakk bebecinn geliyoo;-);-)cokk sukurr cokk mutluu oldumm
canım tebrikler bugünleri gösteren ALLAHıma binlerce şükürler olsun- 146- 12 güne göre maşaalah subanallah endişe yok endişelenince ayetelkürsi oku geçiyo
aaaaa sevde bebek vaaarrrr kesin allah tamamina erdirsin
gözünaydın canım hamilesin ne güzel allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallah..dualarını esirgeme bizler içinde..
Super iste beklediğimiz haber :)) Cok cok tebrik ederim degerinde gayet guzel. Benim 12. Gun degerim 81 'di :) Hicc endiselenme 2 gun sonra 300 'leri göreceksiniz tadını cikar simdi :))
hepinize güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim..sanırım perşembe günü 2 kat artışı görmeden rahat edemeyeceğim..daha önce kimyasal gebelik yaşayan biri olarak tedirgin endişeliyim..rahat olayamıyorum tabi...o yüzden özellikle tüp bebek yapan 12.gün değeriyle hamile kalan arkadaşlardan hcg değerini bilmek istiyorum...bi fikrim olsun en azından...öpüyorum hepinizi..umarım ama umarım sağlıklıdır ve sonucu güzel olur..sevo ve ercelfim siz biliyorsunuz önceki süreci..beni daha iyi anlıyorsunuzdur...yine burdan bağırışmıştık hatırlarsanız..ama sonunda cok üzülmüştüm..umarım dediğiniz gibi tamamına erdirir rabbim..
arkadaşalr hepinize günaydın inş bugünde güzel haberler alırız ben uzun zamandır yazmıyorum ama arada girip ne var ne yok diyerek bakıyorum bu arada doğumlar ve müjdeli haberler var annelerimizi ve anne adaylarımızı tebrik ediyorum.
bizde artık eşimle son kararımızı verdik ve tüp bebek için merkez araştırdık.
merkez olarakta istanbul tüp bebek merkezi aret beyi seçtik şubat ayının başında ön görüşme için istanbula geleceğiz.
bu merkezde aşılama yada tüp bebek yaptıran arkdaşalarımız var öyle hatırlıyorum ön görüşme de ne gibi evraklar götürdünüz yada sizden istediler ve merkez hakkında kısaca bilgi verir misiniz.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
hepinize güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim..sanırım perşembe günü 2 kat artışı görmeden rahat edemeyeceğim..daha önce kimyasal gebelik yaşayan biri olarak tedirgin endişeliyim..rahat olayamıyorum tabi...o yüzden özellikle tüp bebek yapan 12.gün değeriyle hamile kalan arkadaşlardan hcg değerini bilmek istiyorum...bi fikrim olsun en azından...öpüyorum hepinizi..umarım ama umarım sağlıklıdır ve sonucu güzel olur..sevo ve ercelfim siz biliyorsunuz önceki süreci..beni daha iyi anlıyorsunuzdur...yine burdan bağırışmıştık hatırlarsanız..ama sonunda cok üzülmüştüm..umarım dediğiniz gibi tamamına erdirir rabbim..
arkadaşalr hepinize günaydın inş bugünde güzel haberler alırız ben uzun zamandır yazmıyorum ama arada girip ne var ne yok diyerek bakıyorum bu arada doğumlar ve müjdeli haberler var annelerimizi ve anne adaylarımızı tebrik ediyorum.
bizde artık eşimle son kararımızı verdik ve tüp bebek için merkez araştırdık.
merkez olarakta istanbul tüp bebek merkezi aret beyi seçtik şubat ayının başında ön görüşme için istanbula geleceğiz.
bu merkezde aşılama yada tüp bebek yaptıran arkdaşalarımız var öyle hatırlıyorum ön görüşme de ne gibi evraklar götürdünüz yada sizden istediler ve merkez hakkında kısaca bilgi verir misiniz.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
bugun asilamamin 11. gunu beta hcg degerim 21 cikti labaratuvardan negatiff dediler
nooooooluuuuuuuuuur bana da cevap verin(((((((((((((
kizlaaar bahcecide tup bebek tedavisi gorup hamile kalan var mi?
Canım ben rahim filmi çektirdiğim ay kendiliğinden olmuştu, artık nasıldı bilmiyorum,üstelik normal döngüde 28.gün 105 çıkmıştı . Sonra 2gün sonra 80 e indi, sanırım filmdeki kullanılan ilacın da etkisi olmuştur .. Umarım benimki de seninkiler gibi yükselir ..cok saol gülüm ya ...
Cnm valla bende 2 kez kimyasal hamilelik geçirdim ama sonuclar kimyasalda cok düşük oluyor benim 27 felan çıkmıştı. Tup bebekte 50'den sonrasi pozitif olarak bakıyorlar . Eğer 50 altıysa o zaman kimyasal olma olasılığı yüksek oluyordu o bile %100 degil :) Ben sana 12-14 ve 16 gun değerlerimi yaziyim daha da rahatla :) 12. Gun 81 - 14. Gun 145 16.gun 328 :) 2. Testte 2 katı artması gerekiyor diyoruz ama o asıl %66 imiş. Sen rahat ol o kadar tutunmuş kuzucuk bırakmaz annesini :)
Saol canım .. Umarım sizin gibi devam eder benim hamileliğimde.. Senin kaç haftalık oldu .. Sanırım epey ilerledi ???Sevdecım bız tanısmıyoruz ama cok sevındım senın adına degerın gayet ıyı bence ben asılamayla hamıle kaldım 13 gunde 105dı degerım ve doktorum tekrarlatmadı oglusuna neguzel kardes gelıyo Rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah guzel hamılelık gecırırsın
Rabb'imin izniyle inşallah canım.. Ne güzel artmış değerlerin .. Allah kucağına almayı. Nasip etsin ..canım benim 11.gün degerim 72.62 13.gün degerim 170.78 17.gün degerim 1078 di canım göreceksin Allahın izniyle degerin katlıcak canım (bende 4kere kimyasal yaşadım normal yolla hamile kalmıştım tüp yaptık bugünlere geldik Allahın izniyle)
İşte hepimizin korkuları sevinçleri aynı.. Olabildiğince pozitif bakmaya gayret ediyorum .. Evet Rabbim korusun inşallah ..Ben kimyasal geblik geçirdiğimde 14. gün değerim 25 çıkmıştı.Kimyasalda değer çok daha düşük oluyor merak etme.Şimdi tüple hamile kalmadığım için bilmiyorum 12. gün değerimi ama tüple hamile kalan bi arkadaşımın 12. gün değeri 110 du.İçini ferah tutmaya çalış.Bebişin allaha emanet.İnşallah allah tamamına erdirir.
canım. çok şükür seninde yüzün güldü. rabbim diğer bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah. bizlerde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
canım ben bahçecide tedavi görüyorum aşılamalarımı orda yaptırdım hiç tüp yaptırmadım ama bikaç tanıdığım var ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı hemde 42 yaşında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?