anladim superim ben bu ay tupe baslicam orayla gorustum sonrasinda su doktor bu doktor bir suru sey okudum sadece merak ettim aramizda var mi orda tedavi goren neyse bebek allahtan, kismet olur insallah hem bana hem burdaki herkese. sen nasilsin enfeksiyon problemin duzeldi mi?
Canım endişelerini anlıyorum ama herzaman aynısı olacak diye bişey yok bu bebek sağlıkla doğacak inşallah buna inan değerin gayet güzel kimyasal falan olamaz sen şimdi yarın ikinci testini yaptır bak gör nasılda katlanacak değerin sonra tekrar baktırmana gerek bile yok:)
Hiç belirtin varmıydı sevde ilk 3 gün naptın mesela ilk gece merkezde mi kaldın? Birde otobüs yolculuğu yaptın sanırım işte rabbim ol deyince oluyor demekki bende kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum(
canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........
sana tavsiyem merkeze ve şeçeceğin doktoruna güven ve iyi araştır..içine sinmeyen biriyle başlama sakın tedavine..inşallah ilk denemende sende hamile kalırsın..ben iyi olmaya çalışıyorum enfeksiyon için antibiyotik içiyodum bugün bitiyo ama kasıklarımda ağrı var hala geçmedi sanırım biraz moralim bozuk..yarın kontrolüm var bakalım ne çıkıcak..
haydi ercelf
haydi ercelf,,, haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii
bi bebikte sen patlat kuzum şimdide dualarımız seninle
Canım lütfen sende rahat ol..öyle vücudunu dinleme belirti olacak diye...bende hiç belirti olmadı nerdeyse:)) evet gece merkezde kaldım..oda akşam 19:00 da aldılar transfere doktor ameliyatta imiş..transferden sonra 4 saat yat dediler..tabi sıkışık olduğum için ancak 2 saat dayanabildim..lavabodan sonra hep yattım o gece...sabah ta eltime gittik..o gecede orta kaldık..ertesi gün arabayla döndüm evime...otobüsle değil..ve sonrasındada hiç yatmadım canım..doktorum hatta calış dedi de ben yine gittim rapor aldım..ama evde hiç yatmadım..ağır işler yapmadım sadece..ev süpürmedim mesela..yemek bulaşık bunları yaptım..benim 7-8. günlerde aynı adet ağrısı gibi hafif hafif bacaklarım ve başım ağrıyınca hah dedim..yine olmadı..hatta moralim cok bozuldu..sonrasında doğru dürüs bi ağrı olmadı..cok nadir bir iki belki belimin ortasında bi ağrı oldu o kadar..geçiçi..sıkıntı vermeyen..o da ayakta iken sadece...öyle herkezin dediği gibi gögüslerim şişmedi..hala şiş değiller..sadece son zamanlarda karnımda gaz şişkinliği gibi şişkinlik oldu..bilmiyorum progestan yapıyor diye düşündüm ben..onun dışında hiç bir şey yok canım..yap boz yaparak ve olabildiğince keyif yaparak geçirdim ...lütfen sende stres yapma ve vucüdünü dinleme..hiç bir belirti olmaması olmayacak anlamına gelmiyor..dediğim gibi şu anda bile hiç belirti yok bende...
canlarım ya..ne güzel şeyler yazmışsınız..şimdi öğrendim..146 sonuç...hemen yorum istiyorum..özellikle hamile arkadaşlardan..değer iyimi...düşükmü ..12.güne göre nasıl..???ay sevinemedim hala endişeliyim..........
Ay melek cim mesajını görünce tebessüm ettim çok hoşuma gitti tezauratın. :))))
İnşallah patlatıcam haftaya perşembe. Beni bekleyin anacığımmmmm :)))
cok heyecanla ve sevinçle size bu haberi vermekten mutluluk duyarım...Elhamdülillah değerler katlanarak artmış,,rabbim istikamet versin..sağlıkla inşallah..burda özel hastane yok..acilden yaparlar ise cumurteside baktıracağım...Allah başta erçelfe..ve herkeze nasip etsin inşalahhhhhhhhhh
cok heyecanla ve sevinçle size bu haberi vermekten mutluluk duyarım...Elhamdülillah değerler katlanarak artmış,,rabbim istikamet versin..sağlıkla inşallah..burda özel hastane yok..acilden yaparlar ise cumurteside baktıracağım...Allah başta erçelfe..ve herkeze nasip etsin inşalahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?