arkadaslar merhaba ilk tup bebek tedavim ipptal oldu .e2 degeri dusunce yumilerin kaliteside dusuyormus ama halen 2 side oradalar birissi 18 mm birisi 15mm ve ben onlara sans vermek istedim doktorumla kararlastirdik cumartesi asilama yapacak .goz gore gore onlari cope gondermeye gonlum elvermedi. Sans yok ama umudum var ben bugun hayirlisi diye dua etmistim belkide hayirlisi budur
Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz
doktorum bana bıesteron kullan biraz mutlu olursun demişti sanırım işe yaradı
hatta akşam kuförüm kaşın dökülmüş hayırdır dediği halde üzülmedimmm
mda cnm nasılsınnnn
tatlım biz hep yanındayız çünkü seni en iyi anlayanlar hep bizleriz o yüzden bu zorlu süreçleride birbirimize olan desteklerimizle aşacağız inşallah aşılamada bebişin gelir sana .hersey yaradanın elinde aşılama olsun tüp olsun farketmiyor o istedikten sonra ol dedikten sonra elbet bebişlerimiz bize gelicek..sen gönlünü ferah tut bir gün mutlaka hepimiz anne olacagız
mda ben anladım canım senin bebeşin seni yormak canın yansın istemedi annesini düşündü :)) çünkü tüp bebek aşılamaya göre çok zormuş yumurta toplma işi falan inşalalh meleğin sana aşılam ile gelcek annesi aminnn
Günaydınlar herkese,
Dün akşam çatlatma ignelerimi yaptım bakalım kısmetse cumartesi günü aşılamam var. Umarım bu nazlı yumurtam beni utandırırda ben geldim der.
Akıntımda dün geceden beri kesildi, bir an için çogalacak diye korkmuştuk.
Çünkü daha öncede bahsetmişimdir ama biliyorsunuzki adet düzensizliğim var, tam bu bebek olaylarına artık ara verelim 3 sene çok ugraştık derken geçen sene 15 günde bir adet görmeye başlamıştım ve şimdiki doktorumla tanışmıştım.
Benim yumurtalarım 15 mm geçince kiste çeviriyor ve kanama başlıyor.Ne yaptıysak ne ilaç kullandıysak fayda etmedi. Kısmetimizde bu varmış demekki, ama çok şükürki dün geceden beri duydu inşallah 2 gün daha dişini sıkarda gelemez.
Heyecanlımıyım derseniz bu sefer degilim çünkü yumurtamın kalitesi düştüğü için döllenme şansınız çok çok az olduğunu biliyorum.Ama denemek istedim işte,o yumurtayı ilk ekranda gördüğümde içinde birşeyler kımıldanmıştı yabana atamadım bunu.Eger sonuç negatif olursa tekrar hiç beklemeden ikinci tüpü deneyecegiz. Umarım o zaman gelişir yumurtalarım.
Bugün çok ruhsuzum daha dogrusu şaşkınım , son güne kadar gelip de son gün böyle birşey ile karşılaşmak beni yıkmadı degil.Tüp bebekten o kadar umutluydumki sizlere anlatamam. Ve hayatta asla büyük konuşmamak lazımmış ben hep diger tedavilerimde en kötüsü ne olabilirki tüp bebek yapar geçerim diyordum yanılmışım bak olmuyormuş işte.Doktor dün gene söyledi donör harici netice alamazsın diye ama ben kabul etmedim.Eşimle konuştuk 2 tüp daha deneyip evlat edinmeye karar verdik çok acı biliyorum ama kabullenmek zorundayım.Allahım kimseye bu duyguları yaşatmasın bir bebegi karnında taşıyabilmek onu emzirebilmek çok kutsal bir duygudur eminim ama bunu hiç yaşayamayacagını bilmek en kötüsü .Allahım bize bu dertleri veriyorsa yanında sabrınıda verecektir elbette.
Günaydınlar herkese,
Dün akşam çatlatma ignelerimi yaptım bakalım kısmetse cumartesi günü aşılamam var. Umarım bu nazlı yumurtam beni utandırırda ben geldim der.
Çünkü daha öncede bahsetmişimdir ama biliyorsunuzki adet düzensizliğim var, tam bu bebek olaylarına artık ara verelim 3 sene çok ugraştık derken geçen sene 15 günde bir adet görmeye başlamıştım ve şimdiki doktorumla tanışmıştım.
Benim yumurtalarım 15 mm geçince kiste çeviriyor ve kanama başlıyor.Ne yaptıysak ne ilaç kullandıysak fayda etmedi. Kısmetimizde bu varmış demekki, ama çok şükürki dün geceden beri duydu inşallah 2 gün daha dişini sıkarda gelemez.
Heyecanlımıyım derseniz bu sefer degilim çünkü yumurtamın kalitesi düştüğü için döllenme şansınız çok çok az olduğunu biliyorum.Ama denemek istedim işte,o yumurtayı ilk ekranda gördüğümde içinde birşeyler kımıldanmıştı yabana atamadım bunu.Eger sonuç negatif olursa tekrar hiç beklemeden ikinci tüpü deneyecegiz. Umarım o zaman gelişir yumurtalarım.
Bugün çok ruhsuzum daha dogrusu şaşkınım , son güne kadar gelip de son gün böyle birşey ile karşılaşmak beni yıkmadı degil.Tüp bebekten o kadar umutluydumki sizlere anlatamam. Ve hayatta asla büyük konuşmamak lazımmış ben hep diger tedavilerimde en kötüsü ne olabilirki tüp bebek yapar geçerim diyordum yanılmışım bak olmuyormuş işte.Doktor dün gene söyledi donör harici netice alamazsın diye ama ben kabul etmedim.Eşimle konuştuk 2 tüp daha deneyip evlat edinmeye karar verdik çok acı biliyorum ama kabullenmek zorundayım.Allahım kimseye bu duyguları yaşatmasın bir bebegi karnında taşıyabilmek onu emzirebilmek çok kutsal bir duygudur eminim ama bunu hiç yaşayamayacagını bilmek en kötüsü .Allahım bize bu dertleri veriyorsa yanında sabrınıda verecektir elbette.
cnm ya yazdıkların içime ok gibi saplanıyo inankiii , sana karşı ayrı bir hassasiyetim var inan aynı sıkıntımızın olmasından kaynaklı sanırım
dr bana olmaz bu yumurtalarınla dediğinde bende öylece kalakalmıştımmallahtan ümit kesilmez cnm neler oluyoki bu dünyada neden seninde mucizen gelmesin
sınav dünyasındayız cnm inşallah bu sınavı hakkıyla verebiliriz allahım inşallah sesimizi yalvarışlarımızı duyacak öncelikli inşallah sizler anne olursunuz rabbim benide ayırmasın içinizden ..
hemde nasıl bir ok anlatamam, ben hiç böyle bir acı hissetmedim yüregimde.
benim doktorda muayene oldugum masanın karşısında hamilelerin bebeklerine baktıgı bir ultrason var onunla benim yattıgım masa arası dört adım ama ben o dört adımı bir türlü geçemiyorum arkadaşım.
Canım benim yaaa hiç üzme kendini. Bak nedicem bende yumurtalarımı ilk gördüğümde içimde böyle bişeyler kıpırdandı. Sanki o anda aşılamanın tutacağına inandım ve tuttu çok şükür. Herzaman olumlu düşün hiiç umudum yok falan diye konuşma. Sen inanırsan bişeyler olur. Ben de çok inanıyordum ama dışarı karşı pek belli etmedim ya tutmazsa diye. Ama içimden hep inandım. Sakın aksini düşünme. Allahım hayırlısını versin inşallah.
Günaydınlar herkese,
canım benim seni çok iyi anlıyorum bu yaşadıkların o kadar çok üzüyoki seni sanki herşey bitmiş gibi konuşuyosun..aşılaman tutar yada tutmaz yeniden tüp bebeğe geçersin belki o zaman tüp bebek tutar..oda tutmazsa artık ümidini kaybederken bebişin kendiliğinden gelir..burda o kadar çok mucizeler görüyoruzki allahım ne zaman bizlere sürpriz yapacağı belli değil..umut hep var bitanem hiçbir zaman umudunu yitirme lütfen..bizlerin yumurtaları varda kesin bebek sahibi olacağımız ne malum?birde böyle düşün bakalım canım..bizler burda her zaman yanındayız beraberiz destekçiniz sana unutma sakın..
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
bu güzel gece için bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim eşim için..
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...
kızlar buarada sizlere kendimle ilgili kötü haberler vereyim..birincisi hamile değilim olsaydı sürpriz olurdu zaten..ikinciside aşılamayı 1 ay daha ertelemek zorundayımçünkü haftaya hastalanıcam ve çarşamba yada perşembe ablam doğum yapıcak..biz bebeği daha erken bekliyoduk fakat doktoru haftaya alıcaz demiş o yüzden ben şehir dışında ablamın yanında olucam 15gün bebeğe bakmak ve ablama yardımcı olmak için..eşimle konuştuk 1 ay daha erteleyelim dedi..bir tarafım bu ay yaptırmayı çok istiyo diğer yanımda her zaman teyze olmuyorum ablamında bana ihtiyacı olucak ertele diyo..inanın bu 1 ay bana çok zor geçicek ama bunu yapmak zorundayım..çok üzülüyorum şuan..
canım nerelerdesin , seni merak ediyorum
sen bilirsin tatlım , ama keşke hiç vakit kaybetmesen daha iyi olurdu.Tabi karar senin bu arada yeni bebeginiz yeni umutlarla gelsin size kızmı geliyor oglanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?