Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

seninde kandilin mubarek olsun insallah yarın guzel sonuclar alırsın pozitiff yazar..

hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek olsun.inşallah aşılaman tutmuştur.aslında yarın yaptır artık gebelik varsa çıkacaktır ben 12.gün baktırdım mesela.hakkınızda hayırlısı diyorum

Bugun oyle guzel dualar et ki rabbim geri cevirmesin..yarin zaten 14. Gun yaptirirsan cikacaktir.bana 12 demisti doktorum ama negatifti sonucum

dertler duaların zamanıdır.rab,kulunu daima huzurunda görmek ister,verdiğinde de vermediğindede..bugece rabbimin ihsanlarını ikramlarını hediyelerini bol bol dağıttığı bir gece.inşalah dualarımız kabul oluncak kucaklarımız bebeklerle dolduracak(öyle diyorsunuz ya:)
hoşbuldukkkk ne gzel bir karşılama ayrıca..

ben antalya merkezde oturuyorum canım... topikte nerdeyse herkes aynı şehirde ben yalnız kalmıştım manavgat ismini görünce merak ettim sen antalyanın neresinde oturuyorsun???

canım hakkında hayırlısı inş aşılamayla hamile kalırsın. dualarım seninle

su perisi niyeyse ben hala ümitliyim senden:44::44: olmazsada aşılama yaptıracakmışın inş sonucu koskocaman pozitif olur.

kızlar konyada şivlilik yani şeker dağıtma adeti var bütün çocuklar kapı kapı gezip şeker toplarlar öyle şekerlerdiki poşetlerini açarken tek güzel olayım buydu diyebilirim.
sabah narkoz alacak hastada yeni kanun gelen kan testleri ekg vs için hastaneye gittim herşey için ayrı ayrı ödeme yaptım ve kan testleri ankara gidip gelecekmiş ne alakaysatüp bebek merkezime gittim lucrin iğnesiyle bugün 5.denememe başlıyorum inş ve ordada ödeme yaptım yolda gelirken emniyet kemeri cezası yedim 72lira okadar ödeme yetmezmiş gibi tuz biber oldu tüpe zar zor denklerken iğnemid aldım tam oldu ooof sağlık olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun tek dileğim buu
bu arada
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZDAN UNUTMAYIN.

ayen burcucum.. benimde uçları sanki süt çıkacakmış gibi beyaz beyaz oldu ve hassaslaştı. rengide koyulaşıyo.umarım hamişizdirrrr.

manazgat60 inşallah hamişsindir.yarın sonuç alınca yaz canımmm.

ayen burcucum.. benimde uçları sanki süt çıkacakmış gibi beyaz beyaz oldu ve hassaslaştı. rengide koyulaşıyo.umarım hamişizdirrrr.

manazgat60 inşallah hamişsindir.yarın sonuç alınca yaz canımmm.

canım 1.aşılamam teşekkür ederim bilgiler için.inşallah 3.aşılaman tutar.

canım yumurtlamamda problem yok.spermlerde sorun var bizim.çok sağol.

canım serophonede yumurta geliştirici bi hap klomenin aynısı yani önce onu vermiştir nasıl gelişo die bakacaktır yani
teşekkür ederim canım.

canım ben de konyadayım.nerde yaptırıyorsun tüp bebeği.ben kızılayda ilk aşılamamı yaptırıcam inşallah.

iyi kandiller canımmm. benimde 4 gün önce seyir halinde telefonla konuştuğum için 50tlceza yedim. bir arkadaşıma aşılamamı anlatırken kaptırıp gitmişim :)))) memur affetmedi.
masraflar artıyor dediğin gibi, ama gelicek bebişi düşününce öyle tatlı geliyorki harcamalar :))))
Rabbim bizede nasip etsin inşallahh bebişleriii..

canım ben eurofertılde yaptırıyorum inş ikimiz içinde hayırlısı olur dr mustafa ulusoymu oysa çok iyi bir dr.

canım naptın sen seyir halindemi ben onu hiç yapmamışımdır açmam yada meşgule alırım çok rahat durduruldum kendimden öyle emindimki hiç aklıma kemer gelmediii valla çok oturdu içime ne yalan söyleyim sende ALLAH korusun bişey olur konuşma araba sürerken yada aşılamanı anlatma heyecanlanırsın falan

canım ben eurofertılde yaptırıyorum inş ikimiz içinde hayırlısı olur dr mustafa ulusoymu oysa çok iyi bir dr.

hayırlı olsun arkadasımm:)
bşrsey sormak istiyorum,bende 2. asılamamı yaptırcam nasipse haziranda..eurofertili daha once duymustum ..kaca mal oldu soyleyebilirmisin ?

kızlar merhaba. bugün ilk kez aşılama için bir adım attım sayılır.2-3 güne regl olmam lazım, ama doktor eşim ve benim tahlillerim dışında bir takın testler istedi. hormon testleri değil de(onlar zaten var diye) mesela hemogram, kan şekeri, hıv, kreatinin, kanama zamanı,serbest t3,serbest t4,,rubella vs.gibi, devletteı yaptırsam ne kadar sürede çıkar bu sonuçlar, veya özelde doktorun istediği testleri yaptırsam (sgk anlaşmalı) çok mu tutar. yarın yaptırmak istiyorum, çünkü bu ayı da boş geçirmek istemiyorum. teşekkürler...

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
bu güzel gece için bende tüm hazırlığımı yaptım bugün çokkkk güzel bir şekilde ibadetimi yapacaktım
abdestimi aldım akşam namzını kılmak için hatta akşamla yatsı arasındaki hacet namazını da kılayım dediiiimmmm...
amaaaaaa bir de baktım ki bir sürpriz bekliyor beni...
sevgili kırmızılarım teşrif etmişleeeerrrr..
beni hiç üzmeden her ay yaptığı gibi bekletmeden aşılamamın 12. gününde gelivermişleeerr:)))
ne yaaplım kaderde kısmette bir aşılama macerasının sonuna gelmekte varmış...
ama bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kızlar üzülmedim...
çünkü beklentim yoktu olmayacağını biliyordum zaten ama belki bir mucize diyordum onun da vakti başka zamanaymış..
namazımı kılamayacağım kuranı kerimimi okuyamayacağım bu güzel gecede diye daha çok üzüldüm inanın geleceğini biliyordum bari yarın geleydi ne vardı:)))
amaaaa tabiki bu kırmızılar beni yıldıramaz bir gün onu yeneceğim biliyorum
bende ne yaptım hemeeeennn saraçoğlunun sitesinden arısütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim eşim için..
mücadele deam ediyor...
hepinizi öpüyorum kızlar..
bu güzel gecede dualarda buluşmak dileğiyle...

canım geçmiş olsun, yılmak yok, elbet bir gün biz de anne olacağız.

cnm devlette yaptırsan ertesi güne sonucunu alırsın..özelde yaptırsan fiyatı çok çıkar bu testlerin..ben devltte yaptırmanı öneririm..inşallah ilk ve son aşılaman olur cnm..

cnm geçmiş olsun ne güzel hiç moralini bozmamışsın en doğru olanı yapıyosun bencede..tebrik ediyorum seni bu dik duruşundan dolayı..anne olana kadar pes etmek yok hep beraberiz..dualarımızın kabul olması dileğimle

cnm devlette yaptırsan ertesi güne sonucunu alırsın..özelde yaptırsan fiyatı çok çıkar bu testlerin..ben devltte yaptırmanı öneririm..inşallah ilk ve son aşılaman olur cnm..

canım çok sağolll, zaten şimdi internetten girdim, bana yakın olan bir devlet hastanesinde sabah 8.30 için bir kadın doğumcudan randevumu aldım:) bir tek o vardı, iyi denk geldi, yarın zaten öğleden sonra şehir dışına gideceğim için işten izin almıştım, inşallah yarın halledebilirim canım.tahlilleri yaptırabilmek için bu bölümden randevu aldım. yanlış değildir sanırım. bu arada canım,beta hcg değerin inşallah artar,sabahtan okumuştum,ama işteyken yoğunluktan yazamamıştım.

ne demek tatlım her zaman yardımcı olurum..doğru bölümden almışsın kadın doğumcuya gidip bu tahlilleri istiyorum diyeceksin kan verip sonuçlarını beklersin ne zaman verirlerse..denk gelmiş ne güzel..halledersin testlerde bir sıkıntı yok kan vericen bitecek işin o kadar..inşallah artar cnm bakalım görücez ama sanmıyorum artacağını hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…