inşallah canım..inşallah hayırlı haberler alırız sizden...bizde iyiyiz cok şükür..ohss den sonra toparlandım cok şükür..bugün itabariyle 8+3 olduk maşallah.....inanırmısın hala korkularım dinmedi...bu tedaviler bizi allak bullak ediyor ..psikolojimiz bozuluyor sanırım...haftaya salı kontrolüm var..yine heyecanlıyım..acaba bişey ol dumu..acaba kalbi durdumu..acaba şöylemi böylemi...3 ayı bitirene kadar rahatlayamayacağım sanırım...bulantılar ve halsizlik devam ediyor..onun dışında iyiyiz cok şükür...artık temennim sizde...cansucum..karakedi sen...charms dan haber varmı ?/ ha bu adara serdara arkadaşımızda 2 gün sonraya sonuç alacakmış..umarım hepinizin hamileliğini kutlarız burdan...ercelfim nerelerde ya...göremiyorum onu..dinlenmeye aldı kendini sanırım..hakkı da...öpüyorum
Dr geldim şimdi dr amaliyatta olduğu için asistan dr muane etti rahim kalınlığı 6mm dedişok oldum salı günü 7.50mm idi öğleden sonra 4 gibi gidicedm dr ile görüşücem bakalım ne dicek çok canım sıkkın sizce ne olcak pazartesi yapmazlar demi tarnferimi
canım sen bu bilgiye nereden ulaştın arayıp mı sordun?
canım sen bu bilgiye nereden ulaştın arayıp mı sordun?
evet canımmmmm bu gün aradım ve konuştummm bakanlık yeni genelge yayınlayıp tüp bebek yaptımak isteyn vatandaşların bir listesinin sosyal dayanışma vakıfları tarafından bakanlığa gönderilmesini istemişş yeterli talep olursa başvurular değrlendirilip isteyen çiftlere tüp bebek yapılacaktır dendi
anladım canım inşallah buna gerek kalmazda melegim bu denememde gelir bana ama olurda negatif olursa sonucum bende gidip başvururum cnm hemen..sagol bilgin için
bebeşko naptın konustun mu doktorunla ne dedi...çok merak ediyorum seni...
anladım canım inşallah buna gerek kalmazda melegim bu denememde gelir bana ama olurda negatif olursa sonucum bende gidip başvururum cnm hemen..sagol bilgin için
bebeşko naptın konustun mu doktorunla ne dedi...çok merakll ediyorum seni...
Burdayım canımmm senin iyi haberlerini duydukça mutlu oluyorum birdaha hamile kalırsam sanırım doğuma kadar sevinemeyeceğim. Annem bendeydi sonra birlikte istanbula döndük kızenim de geldi sömestır olduğu için gezdik güzel e dönünce de işlere giriştim yaz temizliğine erken başladım birdaha yapamam diye tüllerimi yıkadım ve çok yordum kendimi havalar da bir tuhaf yaz mı kış mı anlayamıyorum ve şifayı kaptım çok kötü grip oldum yattım hep bugün daha iyiyim hep girip okuyorum iyi haberlerinizi takip ediyorum ama yazacak bişeyim yok boynum bükük:) zaman geçiriyorum işte bol bol dua ederek 41 meryem suremi bu akşam bağışladım yılmak yok 24 şubat batım inşallah o zaman gidip alıcam diğer meleğimi. Sen ve yavrun Allah a emanet olun..inşallah canım..inşallah hayırlı haberler alırız sizden...bizde iyiyiz cok şükür..ohss den sonra toparlandım cok şükür..bugün itabariyle 8+3 olduk maşallah.....inanırmısın hala korkularım dinmedi...bu tedaviler bizi allak bullak ediyor ..psikolojimiz bozuluyor sanırım...haftaya salı kontrolüm var..yine heyecanlıyım..acaba bişey ol dumu..acaba kalbi durdumu..acaba şöylemi böylemi...3 ayı bitirene kadar rahatlayamayacağım sanırım...bulantılar ve halsizlik devam ediyor..onun dışında iyiyiz cok şükür...artık temennim sizde...cansucum..karakedi sen...charms dan haber varmı ?/ ha bu adara serdara arkadaşımızda 2 gün sonraya sonuç alacakmış..umarım hepinizin hamileliğini kutlarız burdan...ercelfim nerelerde ya...göremiyorum onu..dinlenmeye aldı kendini sanırım..hakkı da...öpüyorum
Dr geldim şimdi dr amaliyatta olduğu için asistan dr muane etti rahim kalınlığı 6mm dedişok oldum salı günü 7.50mm idi öğleden sonra 4 gibi gidicedm dr ile görüşücem bakalım ne dicek çok canım sıkkın sizce ne olcak pazartesi yapmazlar demi tarnferimi
Burdayım bacımmm okuyup okuyup çıkıyorummm malum bende bir gelişme yok bu ay dualarım sizler için sen nasılsın n?elcefcimm nasilsinn nerelerdesin guzel bacimmm merakk ediyiz arada gir yazz. okymii
Burdayım canımmm senin iyi haberlerini duydukça mutlu oluyorum birdaha hamile kalırsam sanırım doğuma kadar sevinemeyeceğim. Annem bendeydi sonra birlikte istanbula döndük kızenim de geldi sömestır olduğu için gezdik güzel e dönünce de işlere giriştim yaz temizliğine erken başladım birdaha yapamam diye tüllerimi yıkadım ve çok yordum kendimi havalar da bir tuhaf yaz mı kış mı anlayamıyorum ve şifayı kaptım çok kötü grip oldum yattım hep bugün daha iyiyim hep girip okuyorum iyi haberlerinizi takip ediyorum ama yazacak bişeyim yok boynum bükük:) zaman geçiriyorum işte bol bol dua ederek 41 meryem suremi bu akşam bağışladım yılmak yok 24 şubat batım inşallah o zaman gidip alıcam diğer meleğimi. Sen ve yavrun Allah a emanet olun..
Canımm hep takip ediyodum çok üzüldüm okuyunca yabenim de adet tarihim yaklaşınca incelmeye başlıyodu hep malum adet yaklaşıyor demekki 7.5 a kadar geldi sonra incelmeye başladı. Bişey yapılabilir mi bilemiyorum ama riske atma istersen yazıl etme 2 blast embriyo a bekle 1 ay daha daha yüksek dozla başlarlar daha iyi kalınlaşır artık öğrendiler ilaca nasıl tepki verdiğini üzülme bu bir sınav ve sabır işi sabrın sonu selamettir emin ol olumsuz yazdım ama gerçek fikrim bu bilmiyorum iğne falan verseler kalınlaşır belki öyle olabiliyosa öyle yapsınlar en iyisini doktorun bilir. Hakkında hayırlısı olsun.
Burdayım bacımmm okuyup okuyup çıkıyorummm malum bende bir gelişme yok bu ay dualarım sizler için sen nasılsın n?
iyim canimda...illa bi gelisme oluncami yaziliyooo seni ozluyozzz bilesinn ciddennn bakk yoklun cok belli bak bana uc aydir beklemedeydimm yinede girdin ciktim yazdimm...ALlahh herseyin hayirlisini versin subatada az kaldi zatenn gir yaz acilll ...canimm seninde yuzun gulecekkk eminn olll...benimde 30oldu meryem surem daha 11adet varr..onun bide tilacet secdesi var dilek icin kisa bi namaz zorunlu kilican belki biliyon bilmiyon diye yazdim yinedee
yeterrrrrrrr sadece sigortali hastalari ilgilendiriyo diye biliyorum yani biz memuruz. emekli sandigida dahilmi
kızlar şimdi kontrolden geldim..
5 tane nur topu gibi yumurtam oluşmuş 17-23 mm arasında ama benimde rahim kalınlıgım 10.6 dan 8.4 e düşmüş(( bu biraz canımı sıktı acıkcası ama doktor iyi sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi ben yinede nara devam edicem transfer gününe kadar..
Pazartesi günü yumurtalarım toplanıcak kızlar..ac karnına gidicem saat kaçta gideceğimi arayıp söyliycekler öğleden sonra bana...bakalım hakkımızda hayırlısı..rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür kızlar..
kızlar dün hastaneden 5 te geldim sonra eve gittim yemek falan derken yorgun düştüm dr ile görüştüm pazartesi transferim yapılacak bi sorun yok dedi dr estrofemi günlük 4 e çıkardı nak diye bi ilaç verdi pazartesi 11de gel dedi
drden önce hemşirelerle görüştüm sen 6 ya 9 a bakma dr ne diyosa ona bak zaten dr yanlış bişe olsa iptal eder yapmaz dedi dr görünce ağladım ne oldu kız niye ağlıyon dedi bende dosyamı verdim deli kız ne var bunda sorun çıkarmaz dedi sen rahat ol ilaçlara devam dedi
estrofem 2x2
nac 3x1
coraspin 1x1
prednol 1x1
progestan 3x1 kullan pazartesi gel dedi tranfer için
seninkide gerilemiş demekki olabiliyoo takma kafana canım benim ilk tarnferimde 11.20 imiş kalınlık ama olmadı o yüzden takılma bence pazartesi benim hayırlısı ile tanferim olcak seninde yumoşların toplanacak onlarda bebeiş olcak allahın izniyle
Bak onu bilmiyodum işte dün akşam sonuncusunu okuyup bağışladım öyle kendimce dua edipiyim canimda...illa bi gelisme oluncami yaziliyooo seni ozluyozzz bilesinn ciddennn bakk yoklun cok belli bak bana uc aydir beklemedeydimm yinede girdin ciktim yazdimm...ALlahh herseyin hayirlisini versin subatada az kaldi zatenn gir yaz acilll ...canimm seninde yuzun gulecekkk eminn olll...benimde 30oldu meryem surem daha 11adet varr..onun bide tilacet secdesi var dilek icin kisa bi namaz zorunlu kilican belki biliyon bilmiyon diye yazdim yinedee
kızlar şimdi kontrolden geldim..
5 tane nur topu gibi yumurtam oluşmuş 17-23 mm arasında ama benimde rahim kalınlıgım 10.6 dan 8.4 e düşmüş(( bu biraz canımı sıktı acıkcası ama doktor iyi sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi ben yinede nara devam edicem transfer gününe kadar..
pazartesi günü yumurtalarım toplanıcak kızlar..ac karnına gidicem saat kaçta gideceğimi arayıp söyliycekler öğleden sonra bana...bakalım hakkımızda hayırlısı..rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür kızlar..
kızlar dün hastaneden 5 te geldim sonra eve gittim yemek falan derken yorgun düştüm dr ile görüştüm pazartesi transferim yapılacak bi sorun yok dedi dr estrofemi günlük 4 e çıkardı nak diye bi ilaç verdi pazartesi 11de gel dedi
drden önce hemşirelerle görüştüm sen 6 ya 9 a bakma dr ne diyosa ona bak zaten dr yanlış bişe olsa iptal eder yapmaz dedi dr görünce ağladım ne oldu kız niye ağlıyon dedi bende dosyamı verdim deli kız ne var bunda sorun çıkarmaz dedi sen rahat ol ilaçlara devam dedi
estrofem 2x2
nac 3x1
coraspin 1x1
prednol 1x1
progestan 3x1 kullan pazartesi gel dedi tranfer için
Bak onu bilmiyodum işte dün akşam sonuncusunu okuyup bağışladım öyle kendimce dua ediphayta netten baktım bağışlanırkrn yapılacak bişey var mı diye ama bulamadım üzüldüm şimdi bana anlatırmısım nasıl kılınıyo bu akşam da onu yapayım.
Canım üzülme yine de iyi kalınlığın yumurtalar toplanacakmış ne güzel inşalah hepsi olgun çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Canım çok sevindim bak çaresi varmış demekki o toparlanır hemen sen merak etme benim de yumurta toplamadan sonra 5.5 mm e düşmüştü 3 günde ilaçlarla 8 mm olmuştu ilaçlar çok etkili hem nasip olduktan sonra bak ilkinde 11 miş de olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?