hayırlı güzel bi hafta olsun inşallah
Kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim hayırlısı ile nasip etsin
herkese hayırlı bir hafta diliyorum arkadaşlar bebeşko nun bugün transferi olacaktı inşallah hayırlısıyla alır göbüşüne meleklerini Allah yardımcısı olsun. darısı karakedi ve cansucuğumun başına ve ismini hatırlayamadığım nice tedavi olan arkadaşlarımızın. bu arada jolly de girmedi hhiç geçen hafta iyidir inşallah...
herkese hayırlı bir hafta diliyorum arkadaşlar bebeşko nun bugün transferi olacaktı inşallah hayırlısıyla alır göbüşüne meleklerini Allah yardımcısı olsun. darısı karakedi ve cansucuğumun başına ve ismini hatırlayamadığım nice tedavi olan arkadaşlarımızın. bu arada jolly de girmedi hhiç geçen hafta iyidir inşallah...
herkese hayırlı bir hafta diliyorum arkadaşlar bebeşko nun bugün transferi olacaktı inşallah hayırlısıyla alır göbüşüne meleklerini allah yardımcısı olsun. Darısı karakedi ve cansucuğumun başına ve ismini hatırlayamadığım nice tedavi olan arkadaşlarımızın. Bu arada jolly de girmedi hhiç geçen hafta iyidir inşallah...
iyi haftalarrrburdayimmm iyiyiz bizz kelebegimle :) bende bebeskoyu merak etmiştim netti acep diye. Herhalde aldı bebislerinii dinleniyor su an :) darısı dediğin gibi diger kızların basına.
amin bitanem iyi dileklerin için çok sağol
bana gelince kızlar bugün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurta toplamışlar yarın arayıp kac tanesi kaliteli ve transferim ne zaman gercekleşicek haber vericekler..bugün kasıklarımda bayagı bir agrı ve kanamam oldu agrı kesiciden sonra şimdi biraz daha iyiyim..bakalım hakkımızda hayırlısı..bebeşkoyuda cok merak ediyorum umarım hersey yolunda gitmiştir...
canlarım ben geldimm allahın izni ile herşey çok güzel geçti sabah 11:00 gibi gittik 11:30 da içeri aldılar bebeişlerimin çözülmesini bekledik dr.gelmedi derken tranferim 13:45 gibi oldu 6 ad bebeşiminde hepsini çözdürmişler 3 tanesi kaliteli çıkmış 3 nüde tranfer ettiler allahın izni ilede annelerine sımsıkı tutanacaklar 1 saat yattım hastenede eve gelmemiz 5 buldu çok yorgundum yemek yedim uyumuşum 23 şubatta test günümüz bakalım bebeşimin kaçtanesi benle olcakIlkkinde 1 embriyoidi bunda 3 olunca bu daha heyecenlı oldu dr tranferinde embriyolarında çok güzel oldu hayırlı olsun dedi 2tanesi yana yana gelmişlerdi 1 tanesi biraz aşagıda tek kaldı yavrularımmmm benimmm Rabbim hepimize en kısa zmanda anne olmayı nasip edecek inşalalhh öpüyorum sizleri darısı diğer arkadaşlarımın başına.karakedi canım sanada geçmiş olsun maşallahh 9ad toplanmış hepsi döllenir inşallahh sonrada sana sımsıkı tutunurlar
canlarım ben geldimm allahın izni ile herşey çok güzel geçti sabah 11:00 gibi gittik 11:30 da içeri aldılar bebeişlerimin çözülmesini bekledik dr.gelmedi derken tranferim 13:45 gibi oldu 6 ad bebeşiminde hepsini çözdürmişler 3 tanesi kaliteli çıkmış 3 nüde tranfer ettiler allahın izni ilede annelerine sımsıkı tutanacaklar 1 saat yattım hastenede eve gelmemiz 5 buldu çok yorgundum yemek yedim uyumuşum 23 şubatta test günümüz bakalım bebeşimin kaçtanesi benle olcakIlkkinde 1 embriyoidi bunda 3 olunca bu daha heyecenlı oldu dr tranferinde embriyolarında çok güzel oldu hayırlı olsun dedi 2tanesi yana yana gelmişlerdi 1 tanesi biraz aşagıda tek kaldı yavrularımmmm benimmm Rabbim hepimize en kısa zmanda anne olmayı nasip edecek inşalalhh öpüyorum sizleri darısı diğer arkadaşlarımın başına.karakedi canım sanada geçmiş olsun maşallahh 9ad toplanmış hepsi döllenir inşallahh sonrada sana sımsıkı tutunurlar
bana gelince kızlar bugün yumurtalarım toplandı 9 tane yumurta toplamışlar yarın arayıp kac tanesi kaliteli ve transferim ne zaman gercekleşicek haber vericekler..bugün kasıklarımda bayagı bir agrı ve kanamam oldu agrı kesiciden sonra şimdi biraz daha iyiyim..bakalım hakkımızda hayırlısı..bebeşkoyuda cok merak ediyorum umarım hersey yolunda gitmiştir...
Anamm kapmış üçüzleri gelmiş hatuna bakın hele :) Maşallahh maşallahh bebişlerin bir yada bir kaçı senin olucakk inşallahh . Kaç tane istiyorsan Allah gönlüne göre versinn:) Çok heyecanlı şimdi 23 şubata kadarr sayalımm bakalımmm :18: :)
Kara kedicikkk senin bebişlerde hayırlı uğurlu olsunnn. 1-2 alıp bir kaçınıda dondurursunuz bebişine kardeş olurlarr :) Bugün güzel haberlerini bekliyoruzz:)
ayy canım benim hadi bakalım üçüzler mi geliyor yoksa ayyy cok heyecanlandım şimdi vallaa...inşallah üçüde sımsıkı tutunucak sana 23 subatta hayırlı haberleri alacagız canım...
bakalım benimde kaçtane döllenicek canım yarın arayıp söyliycekler transfer günümde belli olucak yarın..çok heyecanlıyım valla bende biran önce zaman gecsin bebeğimi içime koysunlar oda annesine sımsıkı tutunsun istiyorum...hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu bizlere nasip etsin canım...inşallah peşpeşe hayırlı haberler veririz...
cnm inşallah senin transferinde hayırlısıyla gerçekleşir ve kavuşursun bebeğine..
Çok güzel bekleyişler bunlar her anını unutma ilerde bebeğini kucağına aldığında anı olarak kalacak san ben çok heycanlıydım doğum yaparsın ama bebeğin küvezde kalırda hergün haber beklersin ya işte bu bekleyiş aynı bekleyiş
Bu kadar güzel haber içinde bende vermek istiyorum benimde kızım olacak.Doktorum kıza benzettim dedi
Bu kadar güzel haber içinde bende vermek istiyorum benimde kızım olacak.Doktorum kıza benzettim dedi
hayırlı sonuçlar olsun inşallahamin bu hafta bizim için çok önemli aşılama yaptıran 4-5 kişiyiz sonuçlarımızı bu hafta alcaz meleklerimiz bizimledir inşallah
mşallah 3 tane bebikcanlarım ben geldimm allahın izni ile herşey çok güzel geçti sabah 11:00 gibi gittik 11:30 da içeri aldılar bebeişlerimin çözülmesini bekledik dr.gelmedi derken tranferim 13:45 gibi oldu 6 ad bebeşiminde hepsini çözdürmişler 3 tanesi kaliteli çıkmış 3 nüde tranfer ettiler allahın izni ilede annelerine sımsıkı tutanacaklar 1 saat yattım hastenede eve gelmemiz 5 buldu çok yorgundum yemek yedim uyumuşum 23 şubatta test günümüz bakalım bebeşimin kaçtanesi benle olcakIlkkinde 1 embriyoidi bunda 3 olunca bu daha heyecenlı oldu dr tranferinde embriyolarında çok güzel oldu hayırlı olsun dedi 2tanesi yana yana gelmişlerdi 1 tanesi biraz aşagıda tek kaldı yavrularımmmm benimmm Rabbim hepimize en kısa zmanda anne olmayı nasip edecek inşalalhh öpüyorum sizleri darısı diğer arkadaşlarımın başına.karakedi canım sanada geçmiş olsun maşallahh 9ad toplanmış hepsi döllenir inşallahh sonrada sana sımsıkı tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?